FUCK!

WHAT I´M DOING? NEED TO CALL ERIC??? CALL CALL CALL HIM!!!!!!! :D

SUMMER 2010

Åhhh fick bilder skickat via msn från en av mina bästa & äldsta vänner; Viktoria gissa om jag blev glad :D




Patricias 20 årsdag! En rolig kväll :)










Härliga bilder va? Varför vi posar i konstiga ställningar är för er som inte
vet så spelar vi TWISTER, riktigt skoj men svårt för osmidiga människor
som mig ;) haha


SWEET DREAMS

Go kväll kära läsare,

Ingen förrändring här på västfronten.. Halsen är som den har varit i snart 6 dagar, telefonsamtal tll Eric nalkas snart (kill me) , tröttheten smyger sig fram och jag håller på att planera helgen ;) höhö

Ska ringa Eric och tell him that I won´t go out tomorrow därför min hals är som den är och alla aupair flickor sitter antingen barnvakt eller är upptagna. Och går ju såklart inte dit själv, haha ;) Så ska ringa honom och beklaga mig och sen be sååå himla mkt om ursäkt och få han att föreslå en fika på lördag fm då jag åker in till city. Jag tänker då inte föreså det, det får han göra... Jag vill fortfarande ha en god relation med honom:P Så ska ringa om 5 min!

Är trött sen en tidig morgon, satte klockan på 8 för frukost och gick sen och röjde lite på rummet innan jag hämtade Xay och umgicks med honom till 4 då jag hämtade Cian och så åt vi middag. Vid 7pm åkt M-L för att hämta Charlie så jag läste gonattsaga för killarna och natta dom. De somna direkt tack & lov :) Imorn blir det att köra dom till skolan 7.15 då sover ni nog vissa av er iaf ;) Sen hämtar jag Xay och vid en 2.30 slutar jag och åker till London City for totally swedish :)

På kvällsagendan imorgon står antagigen träff med fröken Sofia, vet ej vad vi ska göra men jag återkommer med info både för er och mig ;) Lördag däremot city på fm och kvällen ska spenderas med Evelina och hennes två sydafrikanska vänner på en pub och sen vidare :)) We need only to speak english this night :D

So long, see you 2morrow, Nighty night


LETTER

Är ganska seg idag, höll på att somna i soffan efter lunch när Xay kollade på tvprogram. Det är för jävla tråkigt att var sjuk, kan typ inte göra något annat än att hosta..
Fick iallafall en liten överaskning när Xay & jag kom tillbaka efter att han varit på nursery. På bänken stod ett brev från mormor & morfar :) Det är alltid skoj att få brev, jag uppskattar det mer än mail :) Tack mormor och hälsa till morfar. Var skönt att höra att det är bra med er och att det är som vanligt :)

Vid 4 ska jag hämta Cian, han har en lång dag idag och Charlie går till 5.30 och M-L hämtar honom. Cian och Charlie har painting class and fotball varje torsdag därför går dom i skolan så länge.

Det är så irriterande idag för Xay är så jäkla tjötig och gring, orka med det idag! Får hoppas eftermiddagen går fort.


THE IVORY HOUSE

Go morgon!

Vakna för en stund sedan och har ätit lite frukost. Läget för halsen är sådär men det går åt rätt håll förhoppningsvis! Idag är det samma gamla visa, hämtar alla ungar igen ska bli skönt att det är fredag imorn då slutar jag 2.30 :) Familjen åker till Manchester och jag är här ensam ska bli skönt! Funderar på om jag ska skita i Eric och hans fancy utekväll för är gansk trött och halsen är inte allt för bra än, känner just nu för att ta det lugnt framför en film och bara ta det lugnt i soffan, ska ta mig in till London imorn för att åka till Baker street och leta upp Totally Swedish. Det är en svenskmataffär så ska gå dit och kika lite!

Pratade med mamma lite kort förut via fb och hon skulle skicka min jacka nu via posten. Ska bli skönt att få hit sin varma och snygga kappa. Börjar bli kallt nu och imorgon går vi in i oktober!

Kollade nu upp en sak som mamma & co vill göra när de kommer hit i början på november. Medieval Banquet at Ivory House nära Tower of London. Dett är en restaurang där man äter en fyrrätters middag till live uppträdande Henrik den åttonde.

"A four course feast awaits you with unlimited beer and wine in King Henry’s Banqueting Halls.

The regal banquet takes place in the atmospheric vaulted cellars of Ivory House, just a stone’s throw from the Tower of London and Tower Bridge. Accompanying King Henry VIII are fighting knights, strolling players and dancing wenches, providing a magical medieval pageant for your delight.

After the show, there is music and dancing, after which, you could take a two minute walk to Tower Bridge and enjoy a panoramic view of London by night.

Prepare to be swashed and buckled by our fiery knights, marvel at minstrels and raise your tankard and cry “Wassail!” to the lords and ladies of the dance as a medieval extravaganza unfurls before your eyes."

Besök mellan fri-sat ligger på £49 och mellan sun-thurs £45.
http://www.medievalbanquet.com/banquet.html


Man får visst låna medeltidskläder också innan maten serveras. Kan nog bli
en intressant kväll.:)


PICTURES 29 SEPTEMBER

XAY BAKADE I NURSERY
Xay hade bakat i Nursery, liknande svensk äppelpaj i smördeg

Har fått nya stövlar!

Tror ni han var stolt eller ;)

Have a break, have a kit kat ;)

Surprisen i bilen var uppskattad!

SQUIRRELS



har ni sett något sötare? det finns massssssssssor med ekorrar i England!

BABYSITTING

Nu börjar min babysitting. M-L och Paul ska ut till en restaurang i Wandsworth och äta och skulle vara borta till en 11. Helt ok, bullar upp här nere med datorn, mobil ochn two and a half men. Ska väl göra kvällen! ;) Dagen idag har väl vart helt ok, barnen har ifs vart trötta men inte griniga, gött det! Var och handlade innan jag hämtade Xay, köpt bla. ägg & sallad för äter ganska mkt sallad här borta blir så jäkla trött på sandwicharna..Passade då på att köpa 3 st Kit Kat till killarna så dom skulle ha lite förströelse i bilen :P Det gick hem! Så nu har vi ätit köttfärsås och spagetti och M-L natta nu killarna innan hon går ut när Paul kommer.

Fick ett sms av Eric, ni vet han "pappa betalar" han bjöd mig till en nattklubb som heter Jalouse i Mayfair imorgon kväll. Fråga då om Sofia & Evelina kunde hänka men kom sen på att imorgon inte är någon bra dag att gå ut på för ska köra ungarna till skolan på fredag morgon. Så vi ska nu ses hos Eric på fredag vid en 10 för förkrök se blir det antagligen Jalouse. Skoj! :) Hoppas bara vi hittar bussarna ;P

Har tagit bilder idag under dagen men de kommer garantrat upp imorgon!

GOOD MORNING

Goo morgon,

satte klockan idag trots att jag kan chilla fram till 11.30 men kände att det var bra att vakna i ganska bra tid. Idag är det heldag med ungarna.. Hämta Xay och aktivera han ganska mkt så han somnar gott inatt, hämta c&c, laga mat(?), och vara barnvakt från 7.30-11 pm. Första gången som barn vakt här borta, får vi se hur detta går :P Blir allt lite updates under dagen & kvällen, höhö 

Halsen idag är lite bättre får hopps det är på g mot rätt håll. Nu ska jag kika på webtv :) 


FIVE THINGS YOU DIDN´T KNOW

* Man måste ALLTID ha high heels för att gå ut i London


* På en 1 km lång väg finns det väggupp efter varje 20 m


* Man måste låta vattnet rinna igenom en typ av sil innan man kan dricka det, för mkt kalsium


* Man går med skor inne jämt


* Det finns cyklande poliser



Kul fakta va ;)


FLOOR



Så här ser stugan ut efter pappa har brytit upp golvet och snickarna har lagt ett nytt. Nu ska det lackeras och sen är det klart, eller iallafall golvet så nu till helgen ska mamma & pappa till IKEA och handla matsalsmöbler, soffor m.m. :) Får nöja mig med bilder men när jag kommer hem den 21 dec så ska jag såklart åka upp & kolla hur det ser ut :D

Riktigt snygg taklampa iaf tycker ni inte?

nu blir det sängen, sov gott

END OF TUESDAY

Nu är det typ slut på tisdagen iallafall för mig, ska ta en early night igen, fan kommer ju inte i säng i rimliga tider längre. Men innan dess blir det en kopp tea, en banan och ett skypesamtal med mamma. Var ett tag sedan vi pratade nu, typ några dagar :P

Dom kommer ju och hälsar på mig den 4 november och det ska bli väldigt kul för jag saknar dom väldigt mýcket! Ang min hosta så har det blivit lite bättre men vi får väl se ikväll och imorn hur det verkar och den negativa nyheten idag är att jag måste avboka min ridlektion med Sofia för det kommer saker emellan så det är så jäkla typiskt och då är det barnen jag syftar på. Inte för att vara elak men jag har sett framemot det så mycket men får la se när det blir av..

Nu ska jag säga gonatt till killarna :)


A CUP OF TEA

Sitter i soffan och dricker tea medans jag och Xay kikar på rosa pantern. Hämtade han förut trots att jag inte skulle göra det. M-L hade glömt av sig och stod med sin personliga tränare så jag åkte då självklart och hämtade honom. Sen lekte vi lite med Play Doh, det är väl första gången på 17 år jag gör det, då inser man ganska snabbt att man är ganska gammal ändå :P

Min hals ä lite bättre än imorse men det är väl bara en tidsfråga tills jag ska börja hosta som en galning igen.. Ska laga middag här borta för M-L hämtar upp C&C. Det blir biffar/köttbullar med rosmarin i tomatsås och ris, engelskmat alltså.. Jag längtar efter majs och squashsopporna mamma gör och även vilken typ av fisk som helst! Får se hur det blir i helgen kanske kan leta upp någon känd fisk och göra middag till helgen.

...

ligger utslagen i sängen, hostar konstant och halsen mår riktigt piss. om det ändå kunde bli bättre snart...

NIGHTY NIGHT

Go kväll,

har lite huvudvärk och hostar, kul.. Gör i allt i makt för att bli bättre. Det är ingen astma hosta utan vanlig förskylningshosta. Ganska skönt för hostan sitter så högt upp så det är bättre än när jag har astmahosta. Imorgon börjar jag jobba vid en 13-tiden och sen är det hämtning av Cian & Charlie. Inte s mycket mer hädelserikt. Fast det kanske är bra om jag är halv sjuk. I helgen hoppas jag på att var frisk så man ka göra nåt skoj, kanske inte gå ut men äta ute och bara kolla på någon film. Familjen ska till Manchester i helgen så det blir lugnt och skönt.

Nu ska jag ha skypedate med goa Mikaela som har lite att informera mig om ;) haha
Sleep tight folks! :)

SICK

Sitter i soffan och kollar p Scooby Doo med Xay, skall om en stund åka och hämta de andra 2. Mår faktiskt inget vidare, har ont i halsen och är snuvig. Jäkla skit så typiskt när man känner sig grym under varje träningspass! Får se hur länge jag blir borta, får kurera mig med strepsil och honungsvatten och klä mig varmt.

Fick ett paket idag från moster, Nya CHIC tidingen :D den är lätt den bästa tidningen i Sverige. Så ska kika på trenderna som man ska satsa på i höst ;) Hörs senare.


FOUR HOURS

Kan typ somna stående är gött trött men ska inte sova rikiigt än. Att sova 3-4 timmar är då ingen höjdare vill jag lova! Ska skypea med mamma om en stund. Har köpt en engelsk tidning LOOK så kikar i den nu under tiden och hostar om vart annat typiskt!

Imorgon så blir det inget gym för kan inte träna när jag hostar som en tok, bara amatörer som tränar då. Ska hämta Xay och de andra 2, sen är det väl lugnt. Ska sätt mig & kolla på Hancock nu! nighty night

WHAT TO DO?

Regnar och är allmänt dåligt väder här borta så hoppar promenaden men funderar på att gå ner till Waitrose och köpa en ansiktsmask och ta hand om mina stackars fötter som inte mår så bra för tillfället. Nedrans klackar alltså. Min hals blir sämre och sämre också riktigt dumt jag som har pt på tisdag blir nog så illa att jag får boka av det och göra det en annan dag för man ska då int träna med en förskylning i kroppen det vet ni väl?!

Hoppas det går över fort, varvar med honungsvatten & strepsil jordgubb och hoppas på en snabb tillfriskning. Är allmänt död och gör inget vettigt alls orkar inte med något och börjar få huvudvärk eftersom jag bara sovit 4 timmar eller nåt, får bli en early night ikväll.

Nä nu får jag gå ut i skitvädret!


CLEANING


Här är mitt sällskap för tillfället! Har precis städat badrummet så nu går
jag över på sovrummet. Gött när det är klart sen då känns det fräsch
och fint igen. Familjen är ute någonstands tror att dom kskyan ha åkt till
Morden, men är inte säker. Har ätit frukost/lunch för en stund sedan och
känner mig lagom mör, var visst hemma halv 7... fyfy för bussarna. Ellen
ringde för en stund sedan & kolla läget sen ringde jag även Sofa och kollade
hur hon kände sig och hon är som jag... dödstrött.

Idag blir det lugnt, städning, tvätta, promenad och bara chilla. Orkar inte
så mycket mer känner jag. Tänkte på mitt val av att åka till England förut,.
alltså jag känner nu att gud va bra att jag gjorde det! Att jag tog chansen och
vågde mig utanför thn och allt tryggt och säkert. Tänk va mycket jag kommer
att få vara med om, jag bor ju trots allt i en av världens största städer. Jag tycker
att alla borde göra något som jag gör nu, se sig om och uppleva nya saker, inte
ruttna bort utan att ha sett mer än thn. Så gör något för dig själv!

MR DADDY PAYS

Kvällen igår var intressant. Efter att ha mött upp Ellen & Sofia på Oxford Circus så gick vi till en lägenhet som ligger precis intill Regent street för att gå på en förfest som en kille som hette Eric hade. Det enda killen gör är att fesa (!) all days, pappa betalar ALLT, killen var typ som ett mini systembolaget, ni skulle sett hans kylskåp. Fanns typ allt och ett jäkla stort förråd av tranbärsjucie. Han bjöd på allt och var väldigt trevlig. Jag och Sofia tyckte nästan lite synd om honom för tänk vad han blir utnyttjad pga sina pengar..

Efter att ha suttit och förfestat med ett gäng så drog vi bort till Molton House vilket är en medlemsklubb. Eric betalde 600 pund för ett bord här vilket är ungefär 6500 sek, medlemsskapet ligger på 2000pund/år berättade Ellen. Tur för han att pappa betalar! :P Väl inne på klubben drack vi Champagne och annat smått & gott och det var en riktigt bra stämning! Kul kväll!

Att ta sig hem var däremot inte så skoj! Vet inte hur länge som vi velade runt Sofia & jag och vi hittade ju fan inte bussarna som skulle ta oss hem. Lite smått panik men så får vi en egyptier på halsen vet inte vart han kom ifrån. Han gick runt och hjälpte oss och tjötade enbart, knäppskalle? Till slut hittade jag en buss till clapham junction sen var vi lite närmare iaf, efter sök för bussar där gav vi upp & vinkade in en taxi och jag var hemma halv 6 imorses, gött ju :P nää fyfan är inte människa vill jag lova.

Nu ska jag kolla på idol.


BACK

är tillbaka nu efter en tuff helg. ska tvätta av mig sminket och alla är inne :)


HIGH HEELS ON, CHECK

Nu är klackarna på, hujedamig men vill man vara fin så får man lida pin ;) Har kollat upp hemresetider nu så det ska lösa sig på något sätt. Nu ska jag gå mot tuben och möta tjejerna på oxfordstreet :) Skål!

goa gänget från förr;)

HOME



+ en massa underkläder & sockar, ny ögonskugga som fixar sotade ögon & lite ansiktssaker! Puuhh nu är ma några kronor fattigare men har köpt nödvändga saker. Plattån för jag inte har någon, ballerina köpte både Sofia och jag pga att klackarna tar död på oss. Bra köp! Är gött seg men piggade på mig efter en kaffe på Starbucks med Evelina & Sofia. Nu ska jag ta det lugnt innan kvällen då vi ska till ett fancy ställe på Regent street. Enbart kändisar är där, så kommer väl känna mig som kusinen från landet där inne. På med högsta klackarna (fy kommer att dö) bästa klänningen och se riktigt nice ut. My god är faktiskt lite nervös, det är Ellen som har fixat detta så har ingen större koll, men måste bara ha koll på¨hur jag kommer hem inatt.. Det är det negativa med London att det är jobbigt att ta sig hem :P Måste planera :P Sofia hänger med ut också så det blir skönt :)
Här kommer goa toalettbilde från igår!





Goa Sofia som höll på att dö inne på The Grand igår pga skorna

Sofia och Evelina :)

CITY

Har ätit frukost nu och druckit en kopp med honungsvatten för halsen innan jag ska ta tuben in mot city! Min hals börjar bl lite dålig så ska leta upp någon typ av tabletter som förhindrar det. Hostar och grejer inte alls bra nu i min goa form ;) Får fixa det direkt när jag år ner. Idag ska det köpas;
+ nagelborttagningsmedel
+ sockar & underkläder
+ plattång (billig)
+ kläder
+ rengöringskräm och ansiktskräm

Lite små saker som börjar ta slut här borta. Ska sätta på mig bootsen nu och skinnjackan för är ganska kallt ute även om solen skiner. Får försöka hålla mig så frisk som det går, men inte jättelätt har antaglgen blivit smittad av killarna som har vart krassliga, typiskt!

Nopp nu får jag sätta fart! Ska ringa Ellen och se om hon är vaken ;)

SATURDAY

Lördag morgon, vill bara dra täcket över huvudet och somna om men det går icke. Kvällen igår var riktigt skoj men idag är det sådär:P Näe alltså jag tar det riktigt lugt ändå men har skitskoj ändå och då snackar vi LUGNT. Sofia, Evelina och jag satt inne på The Bull först sen smsa jag Ellen och kolla vad hon hade för sig då var hon på The Grand så vi tre tog tåget från Richmond till Clapham Junction för att först köpa plåster till de satans skorna, in på The Underdog och sen promenera tll The Grand där det var riktigt nice!

Evelina & Sofia hade köpt nya skor dagen till ära men fyfasen va ont speciellt Sofia hade. Satans klackar, killar ska vara lyckliga!

När jag tagit mig ur sängen så ska jag in i duschen och sen bort till city för att möta Sofia & Evelina för lite shopping, behöver ju köpa mig sockar!! Vi ska ta oss till Harrods och kika, vet inte om man köper något men ja vill iallafall ha vait där inne :) 

Hörs senare, ska se om idol innan ja makar mig upp :P  

FIRE IN THE HOUSE

Haha nää ingen eldsvåda här inte!
Kom precis hem efter en riktigt kul kväll med Sofia & Evelina. I träffades på The Bull där vi drack lite vin sen körde vi på någon blandning i en tillbringare. Sen vankades det shotar, haha tror jag har mött tjejen som gillar shotar lika mkt som jag ;) haha Evelina är en stjärna ;) Det blev en spontan resa till Clapham junction( med vin på tågtoaletten) med tjejerna för att träffa Ellen först på The Underdog, sen blev det the Grand nice :) träffade en nice brandman där vid namn Josh :P Nu är jag iaf hemma hörs imron, då blir det shopping :P gooo natt


RICHMOND

Tjena!

Har bytt om precis från sköna vardagspaltor till lite mer party party för ska strax ta bussen härifrån till Clapham Junction för att sen ta tåget till Richmond! Får hoppas jag kommer hem imorn ;) höhö det löser sig! Vi ska mötas utanför the bull och sen vettefasen vart det bär av men Sofia är partysugen så hon fick igång mig ;D haha

Ha en bra fredagkväll! :)

FRIDAY



Fy sikket väder det är idag! Kallt är det också ska strax ta en varm dusch innan jag börjar jobba vid 13-tiden. Men dessförinnan blir det lunch. Har vart på gymmet idag och sprang en stund på löpbandet och gjorde lite andra saker innan jag traskade till huset, tack & lov klara jag mig från regnet! Hoppas det blir bättre framåt eftermiddagen. Idag ska jag hämta Charlie & Cian och innan jag gör det ska jag lämna in lite info till stallet som d behövde. Sen jobbar jag väl till en 6-6.30 då går jag ner till Balham för att ta tuben mot Richmond/Hammersmith för att möta Sophia och Sofia. Vi ska ha tacokväll hos Sophia och kanke gå ut senare i Richmond, men inget bestämt än.
Vi får se.. Imorgon är jag sugen på att åka till Harrods och Kingston och shoppa, Sofia ska nog med och imorn blir det nog Clapham Junction på kvällen. NU in i duschen ;)

THURSDAY EVENING

Sitter i soffan med killarna som snart ska gå och lägga sig. Dagen har allt varit bra men har varit ganska seg sen gårkvällen som var ganska party trots allt :P Härligt sällskap & gott vin, goa engelsmän och kille med turban :P

Imorgon är det gymmet som vanligt, hämtningar av ungar och sen efter 18 åker jag mot Hammersmith/Richmond för att träffa Sophia och käka tacos, tror även att Sofia ska med :) det blir roligt!

Ska leta upp något och se på ikväll innan det blir läggdags! :) sov gott!

SKIATHOS 2009

Är sugen på att åka utomlands, vill ha värme, härliga bad, vita hus med blå dörrar och en himelsk god grekisksallad med fetaost och rödlök, gooosh va det är gott. Här kommer bilder från min, mammas & min systers resa till Mamma Mia ön:)










RAINING CATS AND DOGS

Fy farao!

Regnet har stått som spön i backen hela förmiddagen och ska fortsätta ända fram tills ikväll. Sjukt roligt ju! Gymbesöket gick bra som vanligt och hoppas nu att träningsvärken i rumpan är på g att avlägsna sig! Bokade in en personlig tränare nästa tisdag kl 8, får hoppas på att det blir Mr Fitness ;) haha we´ll see! Ska bli kul att låta han köra skiten ur mig. Imorgon däremot är det konditionsträning som gäller, löpbandet here I come. Har nu efter ett antal tankebanor bestämt mig för att springa på bandet även om jag tycker det är så sjuuuuuukt j**la tråkigt, man kommer ju aldrig framåt det är det jag inte gillar med löpband. Man ser aldrig någon föränding runt omkring. snork.. Men men BIT ihop bara!

Efter en go dusch på gymmet så ringde jag stallet och har nu bokat in en semi-lesson för mig & Sofia nästa torsdag kl9 -10. Ska bli riktigt skoj och sen ännu roligare när man väl kan rida ut i parken! Lönen kommer lägligt vill jag lova för billigt är det inte, 35 pund för en privatlektion. (350-400 :- svenska) Men gillar man en sak så va fasen!

Nu iallafall sitter jag och äter omellett medans Xay kikar på Rosa Pantern, vid 16-tiden åker vi och hämtar Charlie & Cian sen blir det hem för matlagning. 

 

OHH MY DEAR ASS

Go morgon Goo morgon,

Vad tyckte ni om mitt engelska inlägg, haha. Vet inte varför att jag skrev på engelska blev bara så men det kanske är en bra att jag börjar tänka mer & mer på engelska när jag är här! :) Kan iallafall lova er att när jag vaknade upp till en goo träningsvärk i min kära rumpa efter rump & konditionsträningen igår. Haha, fy fasen men den försvinner efter min träning om en stund. Ska boka in en personlig tränare till nästa vecka också som får köra skiten ur mig :P Ska be om Gokay som är en gammal fitness modell, haha ni ska se bilen som sitter uppe på han ;)

Nu efter min skål med Special K så ska jag ringa stallet vid Richmond Park och boka in ridlektion för mig och Sofia (!) till nästa torsdag för då har jag bilen från kl.08-19.30 för M-L börjar då med sin nya kurs. Så kommer ha barnen så länge på torsdagar och då även köra dem till skolan varje torsdag. Iallafall back to the horses, Sofia blev så sjukt taggad igår när jag berättade om att jag skullee boka lektion för att sen kunna rida själv i Richmond Park så då blev hon så sugen så hon ska nu hänga med mig. hihi :) Grejen är bara den att Sofia är helt nybörjare och är lite rädd för hästar men det ska hon övervinna nu. Bra tycker jag!

Hörs senare.


TO THE LOOO

Im home and I have had a very very gooood night with the girls in Richmond. Met Sanna and Hanna who are new aupairs in Richmond. Very nice girls!
Sophia and I went to The Bull first but the music was sooo bad that we went to The Low instead with Rebecca and Evelina. When we sat at the Low Sofia came and after she arrived we went to the last place (don´t remember the name) and then came Linnea, Sanna & Hanna. We had a lovely evening, and now Im back at Balham after a horrible train journey, I was sooo close to pie in my pants, promise! When I ran to the house I saw three fox on one street, cool?? ;)

I need my sleep now.Gym tomorrow! Mjaaaauuu ;)

LOOKING FORWARD TO MEET MY PARTYPEOPLE



kräftskivan 2010

THE BULL

Tjo!

Sitter och kikar på Tom & Jerry med killarna. Har gjort middag idag också biffar och (surprise) pasta. Räknar nu ner tills klockan blir 7, då går jag ner till Balham och tar tuben eller tåget beror på till Richmond. Ska till The Bull med Sophia och kanske blir vi några till. Sofia och Louise sitter barnvakt båda två tråkigt nog. Men men till helgen så;)

Gick bra med hämtningarna idag också, får se hur det blir imorgon, för 5 och 12 åringen har efterskolaktiviteter till 17 så vi får se hur det blir för min del. Men gym blir det iaf :P

See you!


STUDY

Hej Hej!

Sitter nere i soffan med Xay och kollar på Casper the ghost, och vi ska snart åka och hämta de andra lite efter halv 3. Under tiden Xay har kikat på TV har jag vart inne på studera.nu och ansökt till högskolor/universitet i Sverige för VT11 för att se hur jag ligger till. Måste hem till Sverige och göra högskoleprovet i vår bara, ganska viktigt för mitt resultat i HP var inte så värst bra första gången jag gjorde det. Vi får se hur det blir när man får svar.

Träningen idag gick bra, var svettigt men så skall det ju vara ;) Härligt att ha lite sovmorgon och att man kan ta bilen dit och tillbaka! Lite lyx, annars brukar jag ju gå upp tidigt och gå hem efter träningen. Oj va klockan tickar på fort, nu blir det att hämta ungar!

Hörs senare!


NIGHTMARE

Usch och fy vilken hemsk mardröm jag precis hade, riktigt typiskt för nu kan jag då inte somna om! Mardrömmen handlade om mina två goa kaniner Pelle & Jocke som dog nu för 1½ år sedan :( De 2 var de goaste kaninerna ni kan tänka er och de var som 2 familjemedlemmar så när de dog 10 år gamla så var det inte lätt.

Ska iallafall ligga kvar i sängen och mojjsa mig som mormor brukar säga tills 9, hörs senare


Jocke och Pelle

HEARD SOMETHING ABOUT..

Go kväll,

Hur har er dag varit? Min har varit ganska ok men det var griniga ungar att ha hand om idag. Bästa tiden på dagen är morgonen i gymmet haha ;) Hämtade ju allihopa idag och det tjötades friskt mellan Xay och Charlie hela vägen och Cian kom in lite då och då, lät dom vara för det mesta men när det blev too much så höjde jag såklart rösten. Middagsmaten jag gjorde idag var kyckling filéer och pasta ^^ ingen mormors köttfärssås här inte :/ Vi får se när det blir det, eller köttbullar. Saknar att vi inte äter så mycket fisk det är ofta enbart kött eller kyckling. Får se om jag kan äta fisk by myself till helgen. :)

Det blev även badtajm efter maten eftersom Xay hade ketchup i håret och fråga mig inte hur han lyckades! Har inte en susning. M-L kom sen när killarna satt i soffan med pyjamas på och kollade på filmen Cars, ganska bra faktiskt ;) Så hon var nöjd över att allt var klart!

Har "slutat för dagen" nu och såg att det har kommit ett nytt program på tv3, Svenska New York fruar! Något att titta på? Får se annars switchar jag över till idol. Men ikväll blir det en early night för är så himla trött på morgonen annars.

Sov så gott :)


RUDOLF

Va fasen, Rudolf kommer tidigt iår :P Väldigt kul, tur att det finns smink så man kan fixa till det på bästa sätt! Nu ska jag sätta mig i bilen.

see you


I NEED TO..

God morgon alla glada ;)

Har tränat skiten ur mig och ligger och tar det lugnt innan min "arbetsdag" börjar. Ska hämta Xay vid 11.30, Marie-Louise åker till sin syster vid 2 och kommer tillbaka vid 6, Hämtning av Cian & Charlie,  göra middag och sätta på pyjamasen så de är redo när M-L kommer tillbaka. Så ser min dag ut i korthet. Får hoppas att allt flyter på bra utan några missöden och hoppas att bilresan från skolan med Cian&Charlie går bra när Xay är med. Får fundera ut en ny lek in case of emergency ;P
Vet ni några bra lekar man kan göra i bilen, ge mig förslag?! :)

Har beslutat mig att nu på söndag får det bli en rejäl städning i mitt rum + toalett iallafall, behövligt! Om en stund ska jag fixa mig en omellett men dessförinnan ska jag leta info om ett ställe som mamma hade läst om i London som hon ville gå med oss till för att äta. Servitörerna är visst utklädda till 1500-tals personer, låter väl lite coolt. Mamma, Pappa och Lovisa kommer hit den 4 nov och stannar till 7 så då ska vi hitta på lite saker :) Blir skojigt.

Hörs om en stund!



ONE MONTH

Hej igen,

avslutade precis ett skypesamtal med mor min som visade mig en färdigsydd gardinlängd till stugan. Den såg bra ut, vet att mamma inte är ett fan av att sy men det såg riktigt bra ut. Mamma påminde mig att det är en månad sen jag lämnade Sverige idag. Känns lite konstigt, har aldrig varit hemifrån så länge förut. Hon sa även till mig att hon tyckte jag hade gjort ett bra beslut om att vara kvar som jag har lovat familjen och det håller jag med henne om. :) Mamma berättade att arbetet i stugan går det framåt med och snickarna är där och lägger golv som mam+pap ska lacka till helgen. Fullt upp i huset på vänersnäs:)
Ska bli så skönt när renoveringen är klar och allt är på plats så man bara kan vara där utan att behöva jobba. Stugan på vänersnäs är där jag laddar mina batterier för att klara av vardagen i thn. Älskar landet :)

Skypea även med Malin borta i Frankrike förut och den människan är sig lik ;) haha
Hon berätta för mig om sina missar i engelska språket och jag som bara trodde det var jag
som var en sån stor stjärna på att uttrycka mig fel ;P ska inte hänga ut henne här i min kära blogg men
en bild lägger jag iaf ut på stumpan :)

Nu blir det strax sängen, klockan ringer ju som vanligt tidigt imorgon! sleep tight vänner

21 DEC-4 JAN

God kväll,

sitter och letar flygbiljetter till Sverige till jul har hittat biljetter väldigt billigt! Så nu är det bokat från Manchester den 21 dec till Göteborg och så tillbaka igen den 4 jan till Manchester. Biljetterna gick på 890:- tillsammans och det betalde M-L :D härligt härligt!

Ska bli så himla kul att vara hemma i 2 veckor och träffa alla man längtat efter!!! Sen hoppas jag att våren går fort och så kommer jag hem för gott den 3 juli. Har bestämt mig för att vara kvar trots allt :P haha Får bita ihop och nu går det mycket bättre med allt, tänk vad lite socialt umgänge kan göra ;)

Idag har det varit relaxat, hämtat Cian och umgåtts med Xay. Vi kom bra överrens i bilen tillbaka. Var först lite neråt pga av Cian åt sina "bullar" i bilen på väg hem och Xay hade ätit sina två på vägen till skolan så fick ju förklara på ett smidigt sätt varför han skulle låta Cian ha sina bullar ifred. Inte lätt att se på brosan när han äter chokladbullar men jag löste det genom en lek som engagera dom ändå hem. Vi hade tävling om vem som kunde se mest bilar av sin favoritfärg och sen blev det människokön (cian letade killar och Xay tjejer), så det var livligt i bilen men utan tjutande utan det var skratt istället väldigt skönt!

Lekledare Madeleine Hallqvist ;) haha. Gäller bara att jag är på humör annars är jag inte inspererad :P
Har kommit på att jag måste lägga undan lite pengar nu från lönen jag får varje vecka för julklappar ska ju köpa till killarna här i London och så även M-L och Paul. Ska nog springa runt på Hamleys innan alla andra tokiga londonbor gör det:P Sen har jag ju min bästa familj hemma som jag ska köpa julklappar till härifrån:) Så det blir till att spara så gott som det går ;)

hörs senare!

TIRED

God morgon,

Är trött efter igår kväll då jag följde valet via svt live. Väldigt bra att dom sänder så att vi som inte är i Sverige kan hänga med ändå. Har varit inne på svenska tidningars hemsidor för att kolla vad som skrivs efter SDs intåg i Riksdagen. Vi får hoppas att det går så bra som det kan gå iallafall så får vi hoppas att de faller ut om 4 år.

Var så nära på att ligga kvar i sängen när klockan ringde 06.30 men tog mig upp efter en stor möda men kom iallafall iväg till gymmet som tänkt. Blir alltid bättre när man väl kommit iväg dit!
Ska snart ner och göra lite lunch och rummet har fått sig en uppfräschning här också. Vi får se vad som står på schemat idag, M-L ändrade sig och hämtar Xay själv så hämtar jag Charlie & Cian istället.

Hörs senare!

YOGA

God kväll,

Kom precis hem från yogan och sitter nu och kikar på Valet på svt live. Väldigt intressant! Vi får se hur länge jag sitter och kikar ska ändå upp 06.30 för att åka med till gymmet.

Yogan som började vid 18-tiden var en intressant träningsform. Att ha en gubbe i tajta trikåer som instruktör när man gör övningar som går ut på att slå knut på sig själv kan ni ju tänka er vem som skrattade mest i lokalen om inte jag ;) hahah Herregud säger jag bara första och enda gången ;)

Nopp nu blir det att kika vidare på valet, hoppas man vaknar upp till ett bra resultat! :D

VOTE

Sitter och kollar på debatten mellan de två blocken på TV4 play.

Det är väldigt intressant att höra vad det debatteras om speciellt den stora frågan om jobb som jag tycker är enormt viktig fråga. Poströstade för ett tag sedan här ifrån och jag blir mer och mer bekräftad över att jag har röstat rätt enligt min åsikt. Ska följa valet härifrån och hoppas på en bra final. Heja Heja :)

Mer jobb åt Sveriges befolkning!

SUNDAY

God morgon!

Vaknade precis och tar det lugnt funderar på vad som jag ska göra idag. Kanske ska se om det är någon gruppträning på gymmet som jag kan gå på som pilates eller yoga. Iförsig det kommer bli väldigt intressant för jag är ju så himla osmidig haha det kommer bli kul att se hur detta går isåfall, återkommer med info ;)

Gårdagen var trevlig, efter att Sofia & Louise kommit till Clapham Junction så gick vi till Under Dogs vilken är en pub som är väldigt poppis märkte vi eftersom det var proppfullt överallt. Ellen hade med sig Maria och Susanne , kul att se dom :) Mina fötter började att inte må så bra pga nya skor till slut blev det outhärdligt så tog en taxi hem och såklart jag lyckas gå ur taxibilen med taxichaffisens nr så jag kan ringa om jag behöver skjuts någon gång, haha andra gubben nu. Det måste vara något mellan mig o taxichaffisar :P

Nä nu blir det frukost :)

ME


haha snyggingbilden , men såhär ser jag ut idag, trippeltången har gjort håret så har jag på mig min nya blus :) Sitter och dricker lite rosé och äter jordgubbar medans jag chillar till musiken på spotify:) Bussen går 20.42 mot Clapham, hörs imorgon för kommer nog somna bums när jag kommer hem! Ha en trevlig lördagskväll!

HOME FROM OXFORD

Hej hej!

Har ni en haft en bra lördags förmiddag? Jag kom precis hem efter shopping på Oxford street och kom hem med både skor och kläder :) se bilder nedanför.
Bra fynd men en jäkla massa folk på shoppinggatan vill jag lova.


Fint va?
Nu ska jag göra mig iordning för en kväll ute i Clapham med Ellen o Co och med Louise, Sofia och Emelie. :) Vi ska mötas på Under Dog först och sen gå vidare :) blir nog en trevlig kväll! Hörs imorn!

THE BEST DUDE


Bästa Peter, en av mina bästa killkompisar! :) Han har konsert idag i Jönköping, good luck!

SHOP UNTIL YOU DROP

God morgon, har ni sovit gott?

Jag har tagit en välbehövlig sovmorgon till 10, inte helt fel om ni frågar mig. Har iförsig vaknat för att Xay har skrikit "Mummmmmmmy" ett antal gånger mellan 7-10 men har somnat om varje gång :P
Känns som att jag kan ligga kvar i sängen hela dagen, men det går ju inte om exakt 2 h ska jag möta Louise och vi ska in till city för att möta Sofia & Emelie för shopping.

Måste sen när jag kommer tillbaka kolla upp bussar från London till Balham tider & hållplatser för ikväll för tunnelbanorna slutar gå efter 00 sa Sophia igår. Typiskt jag gillar inte alls att åka buss i London för har bara dåliga erfarenheter av det :P Men måste kolla för annars kommer jag då inte hem inatt.

Får sätta på lite musik som gör så jag kan ta mig ur sängen för att göra mig iordning & käka frukost...

Hörs i eftermiddag då får ni se mina köp! Tjiiing

AWESOME

Kom precis innanför dörren och ska strax chilla ner i sängen men slänger in ett inlägg om HUR bra musikalen Mamma Mia var! Awwwsome LÖÖÖÖVE Abba! Who doesn´t? Mötte upp Sophia, Emelie och Malin vid Piccadilly som planerat, Emelie var sen så vi andra passade på att kika in i Londons största sovuenirbutik som hade exakt allt man kan tänkas vilja ha. Stod några tjusiga herrar utanför och var trevliga så bilderna kommer ut imorn när jag har vaknat!

Emelie berättade att hennes värdfamilj kastat ut henne igår, stackaren! Hon åkte privat och familjen ville att hon skulle vara städerska och till slut sa hon ifrån när dom ville att hon skulle rengöra toalettstolen, efter det hade hon en timme på sig att packa och sen lämna huset så nu bor stackaren på ett vandrarhem och jag tycker så synd om henne. Vilken tur att man har en så bra familj ändå! Men Emelie kommer fixa det här, inga problem allt sökande är redan igång så vilken dag som helst förhoppningsvis har hon en ny familj.

Imorgon ska jag möta upp Louise på min gata och vi två ska ta tuben till Tottenham Court för att möta Sofia och Emelie där för shopping och fika i Soho! Därefter är det tänkt att vi ska ut men vart vet jag inte. Ska ringa Ellen imorgon eftermiddag iaf hon ska nog med oss ut :)

Sov så gott, hörs imorgon!
http://www.youtube.com/watch?v=GlPMEdQKzJc&feature=related enjoy! haha


FRIDAY EVENING

Hej!

Har haft en bra start på min fredag, vilket är jätteskönt! Efter att ha hämtat Xay åkte vi till matbutiken och handlade då fick han välja någon typ av godis som han tog med sig i bilen för att bjuda bröderna på när vi hämtade dom. Han skötte sig utmärkt i bilen både fram och tillbaka det var sååååå skönt! Nu har vi ätit chicken nuggets och chips och jag ska strax ta på mig för att gå till tuben och åka mot Picadilly för att möta upp tjejerna för att se om vi kan få biljetter till Mamma Mia:)

Hoppas på en bra fredags kväll!

Mamma och jag påväg till en restaurang på Skiathos!


FRIDAY

Sitter i sängen och lyssnar på Johnny Cash ska strax in i duschen och fräscha till mig efter träningen. Vid 11.30 blir det hämtning av Xay, på vägen tillbaka ska han & jag in på Sainsbury för jag ska köpa ägg & lök så jag kan göra omellett till lunch nästa vecka istället för den här grillade mackan all the time. Dessutom är det mycket protein i omellett och det är bra! ;) höhö

Det är skönt att det är Fredag idag efter en ganska upp & ner vecka. M-L och barnen ska stanna kvar i London medans Paul åkte till Manchester över helgen för att vara med Matt och Becky. Killarna har tennislektion och simlektion imorgon men då är jag ledig och ska shoppa :D Har kommit på mer nödvändiga saker jag behöver köpa suck.. Men men det ska iallafall bli skoj att shoppa med tjejerna.

Ikväll är det ju förhoppningsvis Mamma Mia musiklen som gäller och min goda vän Mikaela kommenterade att hon absolut tyckte att jag skulle sen den för hon hade visst sett den. :) Nu har förresten hon och fröken Biff (Jennifer) bokat sin resa till Asien och de åker efter nyår fatta jag det som :) Samma tidpunkt åker kära Alexandra och Jacob V så dom skulle ses där borta :) Alexandra har nu kommit hem från Oslo efter (tror det är) 2 år som hon jobbat där uppe. Gillart, bara typiskt att jag inte är hemma men får ju ses vid Jul innan damerna åker iväg på sin resa som varar mellan 2.5-6 månader!

Nu blir det duschen hörs senare!

Mikaela och jag för ett tag sedan innan vi skulle till Lippan! ;)

MAMMA MIA

Mamma mia here I go again, Im blog again ;) why why? I thought you missed me ;)

Nu vet jag planen för imorgon, vi ska ses vid Picadilly vid 19-tiden imorgon och se om vi kan få tag i biljetter på plats. Runt 30 pund låg biljetten på. Ska faktiskt bli riktigt kul att se musikalen om vi nu lyckas att få biljetter, för har sett filmen Mamma Mia ett antal gånger. Den är så himla bra :D Har förresten varit på ön där dom spelade in filmen, Skiathos och även Skopelos. Riktigt mysigt, känner ni igen hamnen på bilden under?

Detta resemål är ett sådant relaxställe där man kan njuta av härliga Grekland. Jag åkte med min mamma & syster innan studenten 2009 i slutet av maj och vi hade det jättebra! Passade mig jättebra efter några intensiva veckor innan studenten.

Men imorgon är det alltså musikalen som gäller förhoppningsvis. Nu ska jag in på swedbanks hemsida och föraöver lite pengar som jag är skyldig mor&far därefter blir det en grymt bra kvällsfilm ; The Departed med Leonardo Dicaprio, Matt Damon, Jack Nicholson och Mark Wahlberg :) Riktig kanonfilm, se den om ni inte har gjort det!

Sov så gott!


WILL SOON BE THE END OF THIS DAY

Killarna har på sig pyjamas och kikar på special agent OSO nu. Xay är dödstrött och tjöt som vanligt i bilen pga ingenting typ, men efter en stund blev det tyst och han hade somnat, ganska skönt! Cian & Charlie slutade 5 idag för de har haft fotboll och bild efter skolan. Så det lär bli en early night for them. M-L hoppas på lite sovmorgon imorn typ till 6.15 istället för 05 eller 05.30 men man vet ju aldrig :P

Har haft på mig strumpbyxor idag för har haft en pennkjol på mig och Xay blev genast faschinerad av materialet, hehe. Först kände han på benen och sen på min arm.. det är något konstigt här sa han sen :P haha Ungar är roliga;)

Imorgon är det iallafall FREDAG och betyder helg och shopping på lördag. Jag ska prata med Sophia hur vi ska göra med Mamma Mia imorgon, behöver veta när jag ska vara vid Piccadilly imorgon så jag kan förberedda M-L på´t! Besöket skulle visst kosta 30 pund, sa Sophia och det är väl ganska normalt för en musikal i London. Och när man väl är här så ska man kika på någon typ av musikal tycker jag för utbudet är så himla stort!

Nu ska jag ner och säga gonatt till killarna :)


A GOOD START

God morgon,

Att börja dagen på gymmet är så skönt, det är en bra start på dagen. Det roligaste var idag att jag tog mer på benpressen än en gubbe/man :D haha där ser man! Brukar annars vara fröken Svan som står för det på cirkelfysen med Pierre annars. Herre vad roligt det var när vi körde och Jennifer tar upp den tyngsta stången med vikter och gubben tar en mycket lättare 10kilo och ser ut att hålla på att dö när han tränar sina biceps. :P 
Saknar mina och Jennifers löprunder tillsammans som vi började med under sommaren men nu är det ju inte så lätt att få till det liksom. Tråkigt nog känner jag nu att min hals inte pallar att jag springer ute längre pga ansträningsastman. Det får bli rullbandet inne även om det är så sjukt tråkigt att springa på det.

Fröken Biff ;) haha

THE BOURNE ULTIMATUM

Japp nu är det filmtajm innan läggdags har blivit en vana att antingen kika på film eller någon tvserie innan det är dags att sova. Ganska chill!

Har börjat fundera på vad jag ska sikta in mig på nu i shoppingväg när vi ska till City på lördag och det verkar "tråkigt" nog vara en del`" need to have stuff".

# Behöver ju ett par high-heels, tog ju inte med mig något par alls från Svearike så det MÅSTE jag ha om jag ska gå ut på en fancy nightclub. Kan vara bra att veta, ni kommer inte in som tjej utan high-heels!

# Sockar, vet inte vart mina tar vägen? jösses dom har fötter?!

# Tröjor inför hösten ganska många för har upptäckt att jag inte hade med så mycket kläder trots all övervikt som gick på 400kr, illa vad har jag lagt ner egentligen? I don´t know actually!

Sen är jag sugen på en tröja men den får jag se om jag kan köpa nästa lön som kommer, är lite dyr bara säger bara TH ;)

Sov så gott allihopa!

A PRETTY GOOD DAY

Hej!

Paket jag väntat på var nere på köksbordet när jag kom ner för frukost så tog upp de direkt och öppnade så klart


och innehållet var detta...

Gissa om jag blev glad! Härligt med svenskatidningar & svensk godis (läs LÖSGODIS). :D
Tack så himla mycket Moster! :D You made my day!

Idag annars har det varit en ganska bra dag med hämting av Xay, hämting av Charlie & Cian. Matlagning och badning så det har varit ganska bra dag ändå. Ingen träning idag men det är okej det blir imorn istället :) Klockan ringer som vanligt 06.30. Skypar med min kära Malin nu som har gjort sin första dag på sitt nya jobb i Caen i Frankrike på en hästgård. Gissa om jag är avis!!! Men är så himla glad för hennes skull!

snyggingbilden ;) haha


TALKING TO MISS INGVARTURESSON



Pratar med min kära vän Cornelia som sitter & väntar på besked från miss Joelsson om de två ska åka till Tygladan för Cornelia ska se om det finns fina barntyger så hon kan sy ihop en filt till sin aupair familj i USA som hon ska till i mitten av november. Stället dit hon skall ligger i närheten av Washington DC så hon ska försöka sig på att få en skymt av Obama och förhoppningsvis höra ett tal om hon har tur.

Efter att ha sagt hejdå till Morran så ska jag nu gå & äta frukost!


TOO TIRED

God morgon,

Ligger fortfarande i sängen och har inte orkat gå upp när klockan ringde 06.30. Men okej, det är väl okej idag. Blev ju sent igår och det kan vara bra att sova ut om man har hand om två monster :P
Får nog bli en promenad ikväll istället ner till Earlsfield och back again. Tar typ 1 ½ h i rasktakt.

Funderar om jag ska kika på någon idol audition nu när jag ändå tar somorgon. Runt 11 kommer mitt paket från Sverige och enligt mina säkra källor är det Moster Marie som skickat det :) Visar er senare, idol nu!


ZZzzzZZZzzzZZZ

THE BULL






God kväll!

Kom precis hem från Richmond där jag har varit med Louise och träffat Sophia & hennes gäng som bestod av bland annat Rebecca, Sofia, Emelie och Linnea. Var riktigt trevligt och vi käka middag där borta också. För min del provade jag på Fish n´ chips, för första gången och det var allt gott men nu är det prövat iaf!
Vi bestämde iallafall att vi ska antagligen gå på Mamma Mia musikalen på fredag om det finns biljetter och så på lördag ska vi ut och shoppa hela dagen och avsluta kvällen med drinkar! :) Blir nog väldigt skoj!

Nu ska jag sova, klockan ringer tidigt imorgon,.. usch och fy! God natt

 Emelie & Linnea och Sofia på bild :)

LETTER FROM SWEDEN

Hej!

Har precis hämtat Cian i skolan med Xay. De hade bakat muffins så Cian hade med mig två stycken hem som han och brodern delade på i bilen hem. Bilresan efter muffinsätandet är ingen rolig historia, herregud. Dom kan inte sitta still och ha sitt säkerthetsbälte på, jag fattar inte vad problemet är. Bilen är ingen lekplats, någon som berättat detta kan man undra. Vet inte hur många gånger jag sa till dom så nu är jag väldigt trött på dom.

Men något som fick mig på bra humör innan jag hämtade Cian var brevet från Sverige, skrivet av min kära mormor :) Det var så roligt att få ett handskrivit brev för en gångs skull annars är det bara via facebook eller mail. Tack så mycket mormor & hälsa morfar!


GYM

God morgon!

Klockan är strax 10 här borta och jag kom precis innanför dörren. Har varit och tränat igen och det gick bra men är gött svettig så ska strax in i duschen och fräscha till mig. Vid 11.30 åker jag sen för att hämta Xay men innan det så ska jag prata lite med M-L.

Svängde in på Saintsbury och köpte lite frukt som jag har uppe hos mig på rummet  för familjen är väl inga vidare fruktätare direkt så det finns inte så mycket där nere. Äter just nu en blandning av meloner och vindruvor, gott :)


WORLDS GREATEST MUM


DANCES WITH WOLVES

Nu har jag äntligen sett den filmen jag bloggade om igår med Kevin Costner och den är lika bra varje gång. (Har väl sett den 4 gånger eller nåt hehe) Som ni märker har jag inte varit på något vidare humör idag alls och det är fortfarande samma tänk men inte lika negativt..

Det är nog såhär ibörjan men jag är den personen som hatar att inte ha något att göra. I stallet är där jag trivs som bäst och det är där jag är mig själv till 100 % alltid. Ska fasen boka in den där privatlektionen imorgon för att kunna rida själv ut i Richmond Park men måste höra med M-L om jag kan låna bilen då en förmiddag. Lektionen kan kan la vara på 2 h inkl. för & efter med häst.

Louise är en tjej som har kommit hit i lördags och bor lite längre bort på den stora gatan så vi ska se till att ses till helgen. Är skönt att det finns någon i närheten, blir enklare att ses då.

Från det ena till det andra så ska jag också prata med M-L och beskriva hur jag uppfattar situationen här borta, kanske kan underlätta & hon är ju inte svår heller. Får bara få tummen ur. Men det får bli imorgon kväll, nu blir det sängen för klockan ringer 06.30 och då är det gymmet som gäller!

Sov gott


RESTLESS

Är så sjukt rastlös, klättrar snart på väggarna! Jag vill ha att göra iförsig snart är det kväll men fan har då inte hänt något alls idag. VÄRDELÖST!!!!
Var och gymmade imorses sen har jag haft Xay sen kl.13 och framåt för M-L åkte och handlade sen hämtade hon även de andra två. Varför behöver hon en aupair??
Hur fan ska jag kunna överleva här tills jul? Take me home!

Kanske skulle se om jag kan komma iväg på någon typ av träning igen men va fasen det kan ju inte vara det ända jag kan göra när jag är här. Hörs senare då jag klurat ut något!

MONDAY

God förmiddag!

Har varit uppe några timmar redan, för har varit och tränat i två timmar. Ska snart slänga ihop en lunch innan Xay kommer till huset med M-L.
Pratade med Mamma förut via skype och beklagade mig för att det är så lite att göra, klättrar snart på väggarna här borta! Det enda jag gör under veckodagarna är att träna, äter, är med killarna, hämtar eller lämnar och sover. Det börjar gå mig på nerverna nu, det är så förbannat tråkigt!

Att åka till city kan jag inte göra när som helst heller pga tiderna med barnen m.m. Har mer tid på helgerna när jag är ledig. Skulle kunna rida men då behöver jag ha tillgång till bil för upprepar då inte misstaget att åka till Roehampton med buss igen! Näe jag har för lite att göra, och jag gillar det inte alls!

Mamma föreslog att jag skulle läsa någon kurs, men det känns inte som någon idé för jag vill åka hem till jul.

Förresten paketet från Sverige har jag fixat så att dom kommer och lämnar på onsdag förmiddag istället, för M-L sa att det var långt att ta sig för att hämta ut det, så hemleverans är då smidigare!

Nopp, nu lunch!

IDOL 2010

God kväll,

Har tagit upp en kopp tea upp till rummet och ska kika på Idol innan jag somnar. Ska upp tidigt imorgon för att åka med M-L och barnen för att sen hoppa av vid gymmet och köra ett svettigt pass! :) Ska bli skönt, därefter är jag ledig till 13.00 då jag har hand om Xay och 14.30 plockar vi upp Cian & Charlie. Snacka om enformigt liv...

Men men, så är det. Sov så gott allihopa så ska vi se vad som finns inuti paketet jag hämtar imorn! Lite nyfiken vill jag lova :)


H&M

Blev ingen Dansa med vargar utan hoppade i duschen och tog tuben till Oxford street istället och handlade lite på H&M :) Blev en topp, en kofta, ett halsband och ett paraply. Får fylla på förråden till hösten nu så man inte fryser! :P
Förresten nu är familjen tillbaka och ungarna var glada att se mig speciellt Cian! :) Imorgon är det måndag så då är det träning och hämtning av barn som står på schemat.

Har förrsten skickat iväg mitt kuvert med mina röstsedlar till Valet så det känns som ett mindre problem i världen. Imorgon ska jag förresten hämta ett paket som kommit från Sverige. Den ligger på Royal Mails hylla just förtillfället pga att jag sov när dom ringde på dörren igår för att leverera det, typiskt. :P

Här är bilderna på kapen ;)


DANCES WITH WOLVES

Solen skiner och det är nästan blå himmel! Dock blåser det lite, men det är inget som stör. Har kollat på film nu och funderar på vad jag ska göra, att åka in till city känns inte som något alternativ idag och gymmet vettefasen om jag orkar gå till heller. Hade jag haft en cykel eller bilen här hade det inte varit något problem men att gå till gymmet är långt och efter ett träningspass så måste jag gå hem igen..
Det får nog vänta tills imorgon tror jag!

Sätter nog på en till film sen om jag har lust blir det nog en promenad runt Earlsfield :) NU; Dansa med Vargar!


A TOURIST DAY IN LONDON

Igår var jag ju som sagt ute och turista mig på egen hand, det var inga som helst problem och jag börjar få ännu bättre koll på staden nu! :)

Efter att ha hoppat av tuben vid Charing Cross så gick jag på Pall Mall (inte ciggaretterna;)) mot Buckingham Palace för att gå på en guidad tur. Utanför slottet kom det fram en kines som frågade om jag ville köpa hennes biljett för hon hade inte användning av den, så det gjorde jag såklart, 17 pund kostar en biljett.




Efter den guidade  turen på Buckinham Palace så gick jag till närliggande stallarna, The Royal Mews. Förresten lite kul vetande är att Buckingham Palace har 140 sovrum de ni! ;)

The Royal Mews


Efter besöket på The Royal Mews som alltså är Drottning Elisabeth II´s stall där alla hennes bilar (Rolls Royce), flashiga vagnar och hästar finns. Besöket här kostar 7.50 pund

Precis utanför ingången till stallarna så hoppade jag på en dubbeldäckare som kör runt hela centrum för att visa alla kända platser! Turen kostar 26 pund (dyrt!!), och du kan hoppa av exakt var du vill. Bolaget heter The Big Bus Company och har sina påstigningsplatser runt om i staden.
  Hamleys, är en stoor leksaksaffär som ligger på Oxford streetTrafalgar SquareLondon EyeTower BridgeTowernSer ni Big Ben?

det var lite bilder från min turistdag i city igår! Nu ska jag återgå till min frukost och även se lite Two and a haft men ;)

GOOOD MORNING

Morning!

Känner jag mig utvilad? Noo, im tired so today im going to take it easy :) Gårdagen var väldigt trevlig men stället som Ellen & jag följde till var väl inte det bästa fick efter mig en kille som prata om kokosnötter ? Hallå eller? Maria hade inte så roligt men Patricia trivdes enbart för att hennes date var ute med oss (Ben). Bens kompis var dj på stället så det var därför vi var där.

Här är några bilder från igår hemma hos Ellen & tjejerna!

Maria and Patricia


Kommer inte ihåg deras namn :/

Ellen & jag


GOT A OWN TAXIDRIVER

God morgon (?) alla trötta människor!
Klockan är strax 04. 00 här och kom hem för 10  min sen! Åkte till Chelsea där Ellen bor och satt och förfesta med henne och hennes spanska vänner(!) så har alltså pratat lite spanska ikväll och också käkat tortilla de patatas ;)
Mycket trevligt, har bilder på dom som lkommer imorn!

Dessutom har jag fixat mig en egen taxi driver, tjohoo, something just happend to my computer.. why its soo big text.


HOME FROM CITY

Är tillbaka från City nu och har precis bokat en taxi till 21.00 ska då till Ellen och sitta där innan vi ska gå ut! Ska bli kul hoppas jag eftersom gårdagen blev helt misslyckad. Grejen var den att jag skulle möta upp Sohpia och de andra tjejerna utanför tuben 19.30 men dom kom aldrig så ringde men fick inte tag i dom. Så blev irriterad för nu förstördes ju min kväll som jag hade sett framemot!
Grejen visade sig att Sophia hade dryckit för mkt och det var därför allt sket sig, väldigt tråkigt. Ellen ringde och ville att jag skulle med till Clapham men var då irriterad och visste inte heller vilken buss jag skulle ta för att komma dit så det slutade att jag gick hem, hoppa i duschen och i mysdressen och kolla på King Kong.  Kul kväll.. Hoppas den här blir så mycket bättre!

Ja tillbaka till mitt besök i city så har jag varit på en guidad tur i Beckingham Palace och varit inne i det kungliga stallarna. Har åkt dubbeldäckare runt hela London så har sett alla kända bygnader. Ganska bra sätt faktiskt! Sparar ju bena!
Nu ska jag hoppa in i duschen, fixa mig, äta och sen är la taxin här vid 9 som bestämt.
Bilder kommer upp imorn, jag lovar!

Hoppas ni får en trevlig kväll!

DON´T WANT TO TALK ABOUT IT..

Gårdagen skiter vi i för blir bara irriterad när jag tänker påt!

Nu ska jag till city och turista mig istället:) bilder kommer ieftermiddag!

PARTY TONIGHT AT ONE OF LONDONS HOTEST CLUBS!

Tja!

Blev ingen tripp till city utan stannade hemma och vilade upp mig inför kvällen som nu är planerad och klar! :) Ska in i duschen strax och börja fixa iordning mig innan jag ska gå och träffa tjejerna vid tuben vid Balham. Vi blir 6 svenska tjejer som går ut i London ikväll, men förkrök blir det hos mig först! :) Därefter tar vi oss in till Aura i Mayfair som är en av Londons hetaste nattklubbar, Madonna har haft fest där bland annat ;) woho party! Står på listan så middag och drinkar for free, life is goood ;)

Sophia och Theresé ska slagga här inatt för det är en bit för dom att ta sig hem. Tar lite bilder innan vi går ut och tar kameran ut tror jag för in case of att vi stöter på "Chuck Bass" haha ;)

Hoppas ni får en trevlig fredagskväll! Cheers dudes :)


LUNCH AND LONDON

Hej Hej!

Är tillbaka igen i huset efter att släppt av killarna & tränat! Känns som en väldigt bra start på en fredag tycker jag :) Ska käka lite lunch nu och sen iväg & hämta Xay därefter åker jag in till city för att strosa runt en stund och knäppa lite bilder, men behöver köpa en sak iaf! Ett paraply för det paraplyet jag tog med hemifrån var sönder :P kul kul..

Kommer upp bilder lite senare :)


FRIDAY

God morgon!

Gick upp för en kvart sen och är strax klar! Ska ner & äta frukost och sen köra killarna till skolan:) Därefter bär det av till gymmet!

Hörs senare!

WHAT A NIGHT

Det är alltid härligt (iallafall ibland) med tillbakablickar på festbilder som tagits genom åren. Den 16 oktober-08/09 ? så var vi ett gott gäng av tjejer som drog ut till Trollhättans stolthet Lippan ;) What a night!




FAIRYTALE

God kväll!

Hoppas ni har haft en bra dag! Min dag har varit en av de bättre faktiskt :) Började ju dagen med ett gymbesök och åkte sen och hämtade de två äldre med Xay i bilen, inga problem. Väl framme i Richmond Parks parkering så sov Xay så var bara till att väcka honom och han var riktigt vresig så bar han hela vägen till Cians klassrum. När Cian väl kom ut så var tröttheten och vresheten som bortblåst! ;) Det blev glass (som alltid) och sen lekte vi "grön-gult-rött ljus" tills Charlie kom då var han med några omgångar sen så skulle vi tillbaka till huset.

Det blev ett j**la liv för Xay & Cian ville sitta fram, vilket de såklart inte fick. Så Cian stod och höll krampaktigt om handtaget till framsätet och Xay låg på golvet i baksätet och var arg... Så det var bara att höja tonläget en aning; "Antingen sitter du här eller så sitter du i din baby sit"(Xay avskyr baby stolen) så efter lite skrik så satt han på sin plats med säkerhetsbältet på. Sen var det Cians tur som jag fick bära in i bilen efter att ha lirkat bort greppet om framhandtaget. Så det var sura miner och gråt en  sek sen tog Cian sitt DS och var tyst resten av resan ;) höhö Xay däremot fick jag höja rösten till ett antal gånger men sen retade såklart Charlie upp honom så då kom ett öronbedövande tjut från honom och gråt, suck ungar.. :P

Kvällen flöt iallafall på bra, efter några Tom & Jerry avsnitt % Scooby Doo så var det läggdags så då läste jag en saga för killarna för första gången. :) Så nu sover dom och jag har sagt nighty night till M-L och hennes syster Susan som är på besök tills imorgon förmiddag!

Min kväll avslutades med ett skypesamtal med mamma & syster och sen med bästa alexandra som åker till Asien med Jacob V (förvånad!!!!!) som är kompis till Linus, min jobbarkompis! :) haha

Sov gott goingar!

I´M BACK

God Förmiddag!

Gick upp vid 06.45 imorse och åkte direkt till gymmet för en go morgonträning och gissa om jag är trött nu! Ska ner och äta frukost/lunch nu för tog bara med en banan till träningen. Hade lite träningsvärk i magen kände jag när jag började värma upp på crosstrainern. Men ska man få bort träningsvärken fort så är det bara att träna.

Efter träningen satte jag mig i gymcaféet och tog en kaffe & kikade i en engelsk tidning, då kom en av de personliga tränarna fram och ville göra en hälsotest på 1 h (!) men jag sa att vi får ta det längre fram för var tvungen att traska till huset. Så vi får väl se när det blir en hälsokoll med blodtryck m.m

Nu blir det frulle!


GOING FROM SWEDEN



CHEEER UP!

Fy jag är trött & är inte på humör. Xay har vart sjukt jobbig hela dagen, vi är dödströtta här borta. Såg att Sophia hade skickat ett sms tidigare ikväll men hade inte hört det, det stod att  vi ska mötas vid Hamleys vid 8 för det är Fashion show i centrum. Men jag vet inte hur jag ska göra. Är fortfarnde slut och orkeslös som jag har vart under 3 veckor jag har varit här, tror det är mycket pga barnen för det är fullrulle hela tiden! Fattar inte hur man orkar vara förälder ibland. Jag vill in egentligen men sen tänker jag på vad jag måste göra för att komma dit och då är det inte så lockande.. sikken tråkmåns jag är tycker ni säkert nu. Men jag vet inte varför riktigt, brukar ju aldrig banga för sådana saker egentligen!

Känns dumt också att säga nej igen till Sophia men ska ju ses till helgen iaf! Då är jag ju utvilad och laddad! :) Familjen åker ju till Manchester vid en 7 på kvällen och kommer hem på söndag kväll.

Nu står jag i valet och kvalet..

CLOTHES

Hej,

Är lite besviken på shoppingen här i London för inget faller mig i smaken där jag väl har ekonomi att handla i. Väldigt tråkigt! River Side, New Look m.m har så hiiiimla fula kläder iallafall enligt mig jag gillar personligen inte den stilen, det är bara too much!
Kan nog säga att jag inte sett någon snyggt kläddkvinna/tjej än här i London. Måste säga att vi svenskar klär oss mycket bättre! :)
Tur iallafall att England har H&M, där kan man alltid hitta snygga saker, som jag gjorde igår!

Inte så likt mig att köpa en sådan kavaj, men får väl prova något nytt! Jag gillar annars sen marinastilen, enkla och stilfulla, inte too much av något.

Förresten var & tränade för en stund sedan & allt var kanonbra som det borde om det kostar så mycket i månaden :P


RAIN OUTSIDE

Morning!

Har varit vaken i drygt en timme redan och har redan gjort det mesta på mitt schema förutom att stryka som jag ska göra om 5 min. Har plockat ihop träningskläderna nu också så ser framemot att träna på gymmet! :) Ska även sätta på en tvätt så att den är klar innan jag åker ifrån huset.

Fick lite tips vad Xay och jag kan göra ieftermiddag från er och jag tror det blir att gå till lekparken och sen så får vi väl hitta på något inne i huset när vi är tillbaka.

Nä nu kallar strykningen på mig, hörs


PLANS FOR TOMORROW


JUST MY LUCK

Jahaja, hade ju faktiskt varit kul att träffa Sophia och hennes vänner borta i Richmond ikväll för att ta ett glas vin på The Bull. Men då är det ju såklart att the tub inte fungerar dit bort, blir man trött eller blir man trött! Väldigt tråkigt iallafall, hade varit väldigt kul! Men kan ju bli längre fram i veckan eller till helgen till o med ;) Hade ju inte vart fel att gå ut på lördag! :) Dessa tjejer hade visst festat med "Chuck Bass" i Gossip Girl och även vad heter den blonde som är med? Coolt ju! :)

Nä nu drar jag på mig joggingskorna istället & tar en sväng ut. Sen blir det nog skypedate med tjejerna:)

YES! FINALLY

Hejsan!

Sitter & kollar på Handy Mandy med Xay efter att ha hämtat honom i skolan. På vägen mot skolan så passade jag på och kika in på Nuffield Health som är ett gym som ligger inärheten och har ganska bra pris!  Betalar 800:-/mån och då ingår allt som gym, alla gruppträningar som Zumba, Body pump, m.m. och så finns även en simbassäng + massa mer. Verkar som man inte kan komma under det här priset! Så har täcknat för 3 månander så får vi se sen. Skönt att kunna gå dit och komma igång med en personlig tränare på vardagarna innan jag hämtar Xay i skolan :)
  
Så får använda gymmet ordentligt nu eftersom det kostar 800:- / månanden. :P

     

TIRED

God Morgon!

Skulle egentligen gå upp klockan 7.00 idag för att ta en powerwalk innnan frukost men det gick verkligen inte så somna om tills nu. Får gå ut och gå ikväll istället! Ska sätta på mig kläderna och gå ner och äta och sen ska jag städa barnens rum!

Tänkte åka bort & kolla upp ett annat gym idag innan jag hämtar Xay, för det andra jag skrev om är för dyrt för en aupair. Kostnaden låg på 1500:- i månaden, och det känns lite onödigt att lägga ut de pengarna!

Now, breakfast! :)

TO VOTE FROM ENGLAND



Eftersom min pappa inte kan förklara hur man poströstar ordentligt utan att bli irriterad, så vänder jag mig till min kära vän Cornelia som gör allt i sin makt för att jag ska förstå! Bästa Cornelia :) läs hennes blogg här; www.conken.blogspot.com

BEST TRIP WAS..

Den bästa resan jag har gjort hittills var med min familj när vi firade mamma i Egypten när hon fyllde 50år :) Den resan var så varierad och allt var kanonbra, kan verkligen rekommendera Egypten till er som är sugna!

Vi bodde i Hurghada på ett hotell som heter Aqua Marin (http://www.fritidsresor.se/boka-resa/HotelAbout.aspx?q=460b285220e1435380218de9660e5aaf ). Det är ett 4+/5 stjärnigt hotell som hade allt! Bättre kan man verkligen inte bo! I Egypten ska/bör man bo på ett hotell med all-inclusive pga att det är säkrast, säkerhetsmässigt och även matmässigt! Under vår vecka, (som var för lite) så spelade jag & pappa tennis på en av hotellets tennisplaner, väldigt roligt men också väääldigt varm runt en 40 grader!

En bild på hotellet;


Resan till Kairo & Giza;




Snorkeltur på Röda Havet;


Fyrhjulingtur på Sahara;


Härliga hotellet;


Mer bilder på hotellet hittar ni i länken i början av inlägget!


GOOD GUYS

Det har varit en bra dag tycker jag ändå, inga missöden och inga jobbiga barn! Skönt :) Efter mitt besök i Balham har jag kommit på mig själv att jag har bättre lokalsinne än vad jag trodde! GOOD!
När jag kommit hem till huset så var Xay hemma och vi kikade på TV innan vi åkte och hämtade Cian & Charlie. Det var för en gångsskull roligt att ta med sig Xay för han verkar ha accepterat mig riktigt bra nu, så han var glad & pratade hela vägen till och från skolan när vi hämtade Cian! Killarna fick glass och vi satte oss på varsin stubbe vid RichmondPark och de åt upp glassarna och sprang sen runt och lekte medans vi väntade på Charlie.

Efter Charlie kommit och också köpt sig en glass så bar det hem mot huset, Charlie visar mig varje dag en "shortcut" som vi säger här men det lite jobbiga är att han säger; go right och så menar han vänster :P

Nu är iallafall killarna i säng efter att ha badat & borstat tänderna! Så efter en kopp tea där nere så lånade jag med mig en till Clintan film som det blir nu :)
Good Night everyone!

Ps! Träffade en ny svensktjej vid killarnas skola, hon heter Sophia och vi ska nog ses framigenom, kul! :)

3 WEEKS SOON IT WILL BE A MONTH

Det har gått 3 veckor sen jag landade på Heathrow nu och det går faktiskt ganska snabbt tycker jag! Vaknade vid 7.30 och duschade & åt havregrynsgröt. För en stund sedan kom M-L hem och hon berättade att dom hade haft en trevlig helg i Manchester. Becky fyllde 15 i lördags så det var tårta & presentöppning då:)

Nu på lördag fyller M-L år och när jag var i London så var jag inne på The Body Shop och köpte 3 små askar med olika insmörjningar. Bara en liten grej!

Det plingade på dörren förut och en kille kom med typ 10 kassaf från Waitrose (mataffär) och lämnade dom. Nästan alla mataffärer har hemkörning och det kostar 4 pund, men för m-L är det gratis pga att hon gjort det så ofta! Det är en väldigt bra grej tycker jag med hemkörning av matvaror! Kanske kommer till Sverige om typ 10 år ;)

Vid 11.30 släpper M-L av mig i Balham och jag ska göra lite ärenden medans hon hämtar Xay. Senare tar jag Hondan bort för att hämta de andra 2. Hörs senare!


THREE ME





Det var ett försök på seriösabilder, men som alla vet är jag inte fotogenisk så det brukar bli bilder på mig som dom under... :P






CLINT EASTWOOD

God kväll,

Ska strax slagga har suttit nere i soffan & kollat på både Braveheart med Mel Gibson och För en handfull dollar med Clintan.  :) Det kanske inte är så många som vet att jag älskar Clintans spagettiwestern och har även sett en massa andra filmer som; Flykten från Alcatraz, Dirty Harry m.m. med honom i huvudrollen. En annan favorit är westernserien Familjen Macahan, Lovisa och jag satt med mam+pap och mor-morfar i stugan när vi var yngre och kollade på kvällarna när det gick:) Väldigt bra serie och jag har i början av året köpt alla 3 boxarna som har kommit ut och sitter nu och väntar på nr4 som har släppts!

En annan serie som jag kan rekommendera är Nord & Syd (The North and The South), den har allt man vill ha i en serie och utspelar sig under Amerikanska inbördeskriget!
Det var lite nyheter detta för er som inte hade någon koll på vad jag helst kollar på ;)




Sov gott!

WHAT A LOVELY MORNING....

NOT!..

Hej hej, nu tror ni säkert att jag kommer skriva om vilken rolig och härlig morgon jag har haft i Richmond Park, men då kan jag lova er att ni har fel, fel och FEL!

Vaknade 7.30 och åt frukost därefter gick jag ner till Earlsfield station för att ta buss 44 mot Tooating Station, sen bytte jag till 394 Roehampton och gick av lite för tidigt så fick väl gå 5 km till grindarna vid Richmond Park. Väl inne i Ricgmond Park så behöver man gå yttligare 5 km för att komma till stallarna så det var ju bara för mig att traska på. Väl framme så berättar en av personalen att man måste boka iförväg och så ha en privatlektion innan man väl kan ta en häst ut i parken, så det var bara att vända på klacken och gå 5 km tillbaka.. Mitt humör sjönk i takt till mina steg tillbaka mot busshållplasten.Väl där så ska jag gå på 170 via Victoria och busschaffören är otrevlig och tog inte med mig på bussen för jag hade bara kvar en 20 pund sedel, så jag fick gå & växla och sen invänta nästa buss, då kände jag mig som den ensammaste ivärlden där jag stod och väntade på en ny buss. Fick en sån hemlängtan som jag aldrig haft förut, sen kom bussen och den tog med mig åt fel håll så kom in i York Garden och har ingen aning om vart det ligger så fick lite panik och kollade på varjehållplatse nr efter buss 44 och tillslut ser jag en så ut ur bussen och över vägen och hinner precis med bussen som kommer för att ta mig hemåt. Klockan var 12.00 ungefär när jag drog om nyckeln till låset.

Så nu ska jag stanna i huset hela dagen, och invänta tills familjen kommer, FY vilken dag!


GRANDPARENTS


dessa två läser min blogg varje dag:) det är min & min systers bästa mormor & morfar!

LONDON PIC


Trafalgar Square och National Gallery i bakgrunden


Kyrkan som ni ser vet jag inte vad den heter, men bakom den ligger Buckingham Palace :)


Piccadilly Circus och till höger är Johanna



Ett fönster i China Town!


Oxford Street- Londons shoppinggata för vanliga människor är man inte vanlig normal svensson så kan man gå till det närliggande; Bond Street och New Bond street= Gucci, Calvin Klein, Armani m.m.


Libary bredvid Banana Republic! :)

LONDON

Hej alla!

Har precis ätit middag i huset på Hendhamroad och ska snart placera mig i soffan framför TVn är trött och fötterna är ömma sen heldagen jag haft i London med Johanna. Det har varit trevligt och nu har iallafall jag fått lite koll på vart man ska shoppa, tunnelbanan och lite områden i London:) Vilket känns skönt, nästa helg eller lediga dag ska jag åka dit igen & kolla på mer historiska ställen som Towern och Buckingham Palace m.m.


ALL ALONE

Hej!

Sitter i soffan i Londonhuset och kollar på fångarna på fortet och äter ben&jerrys :) Familjen åkte för två timmar sen till Manchester och jag är själv i London tills söndag kväll!
Imorgon ska jag bege mig in i centrala London och träffa Johanna som är aupair här i London också. Vi ska träffas på Trafalgar Square, därefter ska vi gå runt på West End och Soho och besöka Piccadilly Circus, Soho Square, China Town m.m.

Blir massa bilder tagna imorn så update på kvällen! sov gott!

3TH OF SEPTEMBER

God morgon!
Klockan är lite över 10 här borta i London och jag har varit ute och gått en powerwalk direkt efter jag vaknade! Så nu är frukosten också avklarad och jag har svarat på mail m.m. :)
Så nu ska jag sätta mig och kika på vad jag vill se imorgon i London, får ju planera lite eftersom det inte går att hinna med allt på en dag! Vi får se vad det blir, men ni lär nog få veta sen ;)

Det är fortfarande uppehåll, och hoppas på att det ska vara det resten av helgen så det inte spöregnar när jag ska rida i Richmond Park :D Ni kan inte fatta hur mycket jag längtar! Har inte ridit sen midsommar och det är en lååååång tid sen!

Tjing, nu blir det planering!


GOOD NIGHT

God natt och sov så gott alla kära vänner!
Imorgon slipper jag gå upp tidigt för att lämna ungarna i skolan utan jag sätter klockan på 08.30 och tar en power-walk direkt och sen blir det frukost :) Sådana mornar är det bästa som finns!

Imorgon är schemat följande;
+ 08.30 vakna och powerwalk
+ ta fram busstider till Rouhampton & Richmondpark inför söndag då jag ska rida :D
+ Ta fram info och höra med Johanna om lördagens aktiviteter i London
+ Maila Ellen, om hon är sugen på att göra något på lördag kväll!
+ 12.30 hämta Xay i skolan
+ Åka med M-L & Xay till David Lloyd för att köpa gymkort och få en rundtur! :) Äntligen kan jag börja träna ordentligt!
+ Hämta Charlie & Cian
+ Familjen åker till Manchester :D :D

Sov så gott!

GO FOR A RUN

Har ätit för en stund sedan så ska ta på mig joggingskorna och springa en sväng! :) Ska bli skönt att rensa huvudet! Cian var väldigt arg förut eftersom Xay & jag vann över honom på Wii. :P höhö lite roligt var det allt ;)

Tog lite bilder innan jag hämtade Xay iförmiddags, de kommer nedanför :)
Hyrhäst i parken!


Xay
Eating ice-cream, Cian and Xay


STRESS

Jag svettas fortfarande floder! Är tack och lov i huset nu men efter jag plockat upp Xay på dagis så körde jag efter (såklart) GPS:en och det slutar med att jag hamnar i en stor trafik i Wandsworth vilket jag helst inte skulle.. Tänk er att köra på felsida och vara göttstressad eftersom jag trodde det var något fel med GPS:en och köra på en fyrfilig väg med massa bilar! :O Gasssh tack gud att vi kom till huset säkert! Under hela resan så knäppte Xay av sig bältet så var ju nervös om något skulle hända så fick beskriva för honom hur bältet skulle sättas på igen, samtidigt som jag körde!

Gött irriterad vill jag lova, nu har jag lugnat ner mig och ska ta en kopp tea medans Xay kollar på Disney Channel innan vi åker och hämtar de två andra!


2 SEPTEMBER 2010

God Morning!

Vaknade lite över 6 imorse. 7.15 åkte vi mot skolan med Cian, Xay & Charlie, kan lova att det var en del bilar! Tur att jag inte kommer att köra så mycket på morgonen för M-L tar dom till skolan, jag bara hämtar upp dom :) Lite bättre iaf!

Just nu sitter jag och tagglar glosor medans trädgårdmästaren Dave är här och fixar i familjens trädgård. Vid 11.30 ska jag åka mot skolan och hämta Xay by myself för första gången! Lite nervöst men det går nog bra! Tänk positivt nu, Madeleine Hallqvist! ;)

Imorgon efter skolan slutat åker vi till David Lloyd för att jag ska köpa mig ett gymkort och vid 19-tiden på kvällen åker familjen till Manchester :D Så ska till London ganska tidigt på förmiddagen och turista mig :) Ska även träffa en tjej som heter Johanna som också är aupair i London! Blir nog skoj! :)

Nopp nu back to studies!

TOMORROW

Usch vilken dag säger jag bara,.. Efter en H****lvetes massa tvspelande, snyftande för att man inte kan ta på sig skorna, salladsdressing i håret, ritande på väggarna är nu äntligen dom 2 envetna barnen i säng och vi andra är dötrötta (ej inkl. Charlie) så går jag och lägger mig! Klockan är snart 20.00 och det är nog den tidigaste tiden på länge jag har gått och lagt mig.

Imorgon ringer klockan 6.15 (och jag som stönade när jag skulle upp 7.30) för att göra sig + barnen redo för skolan som vi ska åka till 7.15 M-L följer tack & lov i bilen men sen ska jag hämta Xay 12.30 på nursery och sen till huset, för att senare hämta Charlie & Cian vid en 16.00 igen. Mer vet jag inte nu, men som ni märker börjar det hända lite saker nu och det är inte chill & semester längre för min del!

Nopp Im going to bed now, sleep tight! :P

PATICENE

Hej Hej!

Vaknade tidigt idag redan vid 7.30 och gick ner för att äta min älsklingsfrukost, havregrynsgröt:P Efter det så spelade vi Wii igen, Cian och jag. Nu har jag blivit för bra tycker han så jag måste lägga mig hela tiden och senast nu så var jag tvungen att lägga ifrån mig kontrollen, suck... Han är en sjuktdålig förlorare! Xay sprang hela tiden runt och vägrade ta på sig kläderna och tjurade.. ORKA! Kände att mitt tålamod sakta var på väg att försvinna!!! piiiip. 

Vi tog en sväng till skolan då jag körde för att träna på vägen och sen tillbaka för vid  11.30 började jag min riktiga körlektion, gud tack & lov att jag har körkort! Efter att ha haft körkort i 2½¨år så har man ju sin egen körstil och kör kanske inte alltid som körlärarna vill, så suck.. på körlektionen höll jag även där på att lose my temper på mister P.. Men tack & lov var det sista körlektionen så nu slipper jag han :D

Efter en toast nu ska vi iväg o köra igen och imorn börjar äntliiigen killarna skolan!

Min profilbild
RSS 2.0