IN BED

Har krypit ner i sängen, klockan är halv 10 här och jag pratar med mister Claar och har vårt dagliga samtal :)
Har skypat med mor och far och pratat lite om det praktiska efter väskincidenten. Så nu är jag på rätt köl igen, bra va? höhö
Mormor kom även in på skype och efter några minuters råd så var hon med på pappas och mitt samtal. Mormor är inte så dålig, 81 år och datakunnig ;) Det ni! Morfar har köpt digitalkamera och tar jättefina bilder, sikka snillen vi har i släkten!

Dagen idag har vart ganska seg.. Har vart hemma med Xay, strykit skjortor, pluggat lite svenska ord medans han spela wii, sen började jag med maten. Det blev såklart kyckling, är ni förvånade ;)

Imorgon blir det träning! Nu ska jag fortsätta prata med Claar innan jag somnar :)


MONDAY

Hej,

Det är grått och regnar idag i London, kom precis från träningen och ska strax in i duschen. Ska åka och hämta Xay sen och vara hemma med han för ML åker och hämtar Cian och Charlie för hon har ett möte med Cians lärare. Så jag gör antagligen middagen idag.

HURT


WHATS UP IN LONDON?

Nu undrar ni säkert vad jag håller på med i London, liksom väskan borta igen?
Seriöst vad gör Madeleine egentligen?

Ja det kan man undra ibland, vet ju att mina släktingar läser bloggen och kan berätta för er att jag ska skärpa till mig ordentligt. Tror jag har kommit in i "att bo i London" (klimatet) och blivit som jag är i Trollhättan. Jag har glömt av att jag bor i en av världens största städer men fredagskvällen är deffenetivt en reminder om att nu får du skärpa dig så det inte händer nåt mer igen. Får vara lugnt tills du kommer hem till Trollhättan och Sverige igen. Sakerna som händer mig påverkar ju även personerna i min närhet och jag vill inte att det ska bli inblandade i mina misstag.

Nu blir det inte så mycket mer fest på ett himla tag för måste fokucera på annat. Har ju en del saker att beta av innan jag åker upp med familjen till Manchester och bor där en månad, sen kommer jag tillbaka till London och är här kanske i två veckor innan det är dags för hemfärd. Så dags att skärpa till sig!

BAD DREAMS

Go middag

Sitter i fåtöljen och hoppas på att få ett sms av ML om att dom är tillbaka nu och att jag kan komma in i huset. Har inte sovit bra alls i natt för har varit rädd att det skulle bli inbrott i huset. Imorgon ska jag ta bussen till Battlesea polis station och säga att min väska har blivit stulen, JOhn sa att det var jätteviktigt för mitt kk var ju i väskan. Så imorn blir det de.

Seriöst jag fattar inte varför detta händer mig.. Hur mycket har liksom inte hänt mig när jag vart i London. Tråkigt som fasen för just nu vill jag enbart hem. Känns som att jag bara vill vara liten igen o bara bekymra mig om vilken léksak som är försvunnen eller nåt.

Nu är det snart frukost :)


IN MORTLAKE

Heej!

Sitter i Es soffa och har kollat på Sweeney Todd, den var ganska speciell. Johnny Depp var faktiskt lite läskig med hans barberknivar. Vi har inte gjort för mycket idag, ska bli skönt dock at´t familjen kommer hem tidigt imorgon. Måste hem och pyssla, ska plugga även tänkte jag. Sov gott


ALIVE

Hej på er.

jag lever, men mitt liv är riktigt åt pip just nu. sitter i mortlake just nu. min väska är borta med mi visakort, kk och nycklar så kommer inte in i huset hemma. Så nu suger livet hårt. Vill bara hem och dra täcket över mig och typ aldrig mer gå ut.

Men det löser väl sig..


FRIDAY

Hej!

Jag lever, ska äta lite med E nu sen ska vi till en tapas restaurang i Jct :) hörs antingen i natt eller imorn ;)

I FORGOT ;)

Fick en puss på kinden idag... av ingen mindre än Xay! Gulligt va :)

POWERWALK

Hallå :)

Är hemkommen från en powerwalk till och från Clapham Jct. Gick utmärkt med foten och halsen var helt ok. Är nog ifs bra att den vilar tills måndag för att vara på den säkra sidan :) Fick ett brev från mormor idag, tack så mycket :) Alltid lika skoj att få!

ML berättade att vi kommer spendera en månad i Manchester från slutet av april och framåt då det är Påsklov för killarna. Byggare kommer renovera huset i London nämligen och det kommer ta 6 veckor så vi ska hålla oss i Manchester och slippa bullret. Så nu flyger typ veckorna förbi, på tisdag är det ju mars! :)
Påskliljor har kommit och slagit ut här nu förresten i rabatten i trädgården förresten.

Nu ska jag höra av mig till E och prata om lördag, vi måste nämligen boka biljetter till London Dungeons och jag ska även kolla om hon är på London Eye! Så då kan vi boka på nätet och få det billigare! Bra va! :)

Dagen idag annars har vart okej, Xay har vart lite cranky, Bruce har vart ganska lugn. Cian och Charlie har varit som vanligt och Wii:et spelas som aldrig förr ;) Imorgon är det Fredag och då åker familjen till Manchester igen. Ska se vad E & S har i tanken för kvällen :)

Nu ska jag dra på satc :) Sov gott


hehe, detta är en rolig syn! Första gången Linus dammsuger ;) hahaha

HALLELUJA MOMENT?!!

Hello,

I´m back from the ambassy now. Allt gick smärtfritt och hittade utan några som alls problem. Nu sitter jag med mitt nya kk i handen och "beundrar" min fiiiiiiiiina bild. Haha seriöst den är inte lika hemsk som på mitt gamla kk men jeeez. Sen kan vi ju börja kommentera passbilden då.. Seriöst jag är faktiskt lite förvånad.. Bilden blev faktiskt hyffsad när jag tittar på den. Det är nog första gången i världshistorien jag tycker det. Dock ser det la ut som att ögonen är på väg ut, varför är man så stirrig på sådana kort?

Next big thing som jag ska göra på imorn är att åka till Jct och leta upp en plånbok som jag kan ha för stunden, när jag kommer hem igen ska jag leta upp en likadan plånbok som jag hade, Marc O´Polo. Suck, varje gång jag tänker på den blir jag skitsur.. Kommer aldrig kunna tycka att den plånboken jag måste köpa nu att den aldrig kommer upp i samma klass som min "gamla" fina som jag la hade från slutet av sommarn då Peter följde med mig och köpte den.

Dom där Yonexskorna ska jag försöka hitta också, tredje gången gillt?

THURSDAY MORNING

God morgon!

Har käkat frukost och ska nu traska iväg till Tooting Bec för att ta tuben till Baker street för att leta upp Svenska Ambassaden. Ska nog gå bra tror jag! Kommer bara vara sjukt mycket folk när jag kommer för dom flesta börjar jobbet runt 9.

Hörs senare när jag kommer hem :)


så kan det gå när man är i fjällen ;)


Cornelia, jag kommer självklart till dig om du är kvar när jag kommer :) <3

SOFT


MY DAY

Go kväll :)

Efter allt reseplanerande och så kanske ni vill veta hur min nutid är:P Idag har det vart fullfart som vanligt. När jag tog med Xay för att hämta C&C tog vi med hans Scooter så han stod på huvudet x antal gånger ochbyxorna var blöta så det var bara att åka med rumpan bar hem.. Så kan det gå! Cian klara sig från att ramla men Xay är mycket mer modigare så det förvånar mig inte att det var han som ramla. Cian är så tjejig :P

Bruce har vart galen idag, han har typ kört race inne i huset.. ML har en ny grej för sig nu för Bruce hoppar upp i soffan m.m. så nu har han koppel på sig inne som han springer runt med så varje gång han hoppar upp så ska man använda sig av kopplet.. Ja, alla har vi våra metoder.

När Xay och jag satt och spelade Donkey Kong country returns så fråga ML mig när Lovisas student var och då berättade jag för henne att jag behöver åka hem tidigare pga en operation. Så vi diskuterade och det var inga som helst problem så det verkar som jag kommer komma hem i slutet av maj nu. Dom har förresten fått sålt huset i Manchester för 10.3 miljoner så under Påsk som vi är lediga i 4 veckor är det flytt som gäller. Familjen brukar vanligtvis åka till Cornwall på semester då men vi får se hur det blir med de. Mycket som händer men jag var glad att ML tog min hemresa så bra :)

Nu är det dags att nana, imorgon ska jag till Svenska Ambassaden och hämta ut mitt kk och pass :)


Ser inte så fel ut va :) Man kan inte tro att det är England!

OLD PICTURES FROM GERMANY

När min familj och jag var på semester i Rügen, Tyskland passade jag på att rida ut på en 3 timmars ridtur med Appaloosa hästar där vi red i full westernmundering. Det var så himla härligt och glömmer aldrig när man satte av i full galopp på en väg och runt omkring dig är det ängar med solrosor. Kommer aldrig glömma den synen, helt galen. När jag sökte på Montana och rancher kom minnet upp i huvudet :)


PLANS FOR THE FUTURE

Hej på Er!

Har suttit och surfar runt en lång stund på platser och sevärdigheter i USA. Herregud det finns enormt mycket och allt kommer jag inte hinna med! Har hittat några som jag diffenetivt vill åka till;
  • Montana, delstaten utgör en del av klippiga bergen och 60% utgörs av prärien. Det finns två stora och kända nationalparker; Yellowstone och den andra heter Glacier där utspelades slaget vid Little Big Horn 1876 där även indianhövdingen Sitting Bull dog. Mycker intressant!!! Naturen ska vara helt underbar och finns många fina dalar man kan besöka. Påminner visst lite om delstaten Orego.
  • Califonia, här skulle jag vilja besöka L.A såklart med allt det innebär, Sierra Nevada låter intressant och såklart San Fransisco då jag vill besöka Golden Gate, Alcatraz, Coit Tower m.m.
  • Texas, är en delstat i södra USA och en gammal sydstat som odlade mycket bomull förr. Här fanns många indianstammar förut som Apache mfl. I Houston finns rymdcentrumet som skulle vara väldigt intressant att besöka.
  • Washington D.C, här vill jag se Capitol Hill som är kongress byggnaden, National Mall, Lincoln Memorial där Martin Luther King höll sitt tal " I have a dream", The White House, Supreme Court och Pentagon i Arlington.
  • New York, här är det en del som jag vill hinna med. Frihetsgudinnan, Wall street, The Chrysler Building, Brooklyn Bridge, Times Square, Broadway, Manhattan, Central Park, Empiere Stat building, Ground Zero, Trump Tower, Madison Square Gardens och Fifth Avenue m.m.
Detta är vad jag har kommit fram till lite smått nu. I Montana ska jag försöka se om man kan få tag i nån ranch med western hästar och då är det främst Quater hästar jag är intresserad av och möjligtvis Appaloosa/Mustang.

Ska köpa mej en Gudie över USA när jag kommer hem och se om jag får mer ideér. :) Nu ska jag drömma om min framtida resa :)



Appaloosa

Quaterhäst

WEDNESDAY

Go Morgon!

Sovit gott? Jag har gjort det iallafall och ingen huvudvärk idag så det är skönt!
6 månader med London idag, och 4 till innan jag är på Svensk mark igen :) Ska bli skönt att komma hem som sagt. Kunde inte riktigt somna igår utan och låg och tänkte på vilken rutt jag ska göra när jag åker till USA så fort jag har pengarna för min resa. Funderade på att börja i Montana på en ranch och sedan ta LA men inte 100 än. Ska in på Swanson och kolla lite och vad jag egentligen vill ha ut av resan. Är ju ingen shoppingresa jag vill lägga tid på utan mer se mig omkring.

Jag funderar hur stor budget jag skulle kunna behöva, 50- 60 kanske? Så det blir till att jobba hårt i sommar och i höst och spara :) Men ska inte vara några problem om jag vet vad pengarna kommer gå till så är det bara sporring till det.



Idag annars är det samma schema som vanligt. Hämta allihopa och ni vet resten.. På lördag fm däremot ska jag och E till London Dungeons och gå i Jack the Rippers fotspår. Det är ett "skräckmuseeum" kan man väl säga och i min London guide så står det att det inte är något för veklingar, haha ;) Kommer bli skoj! S får hit 4 kompisar från Gbg under helgen så dom ska väl turista sig, shoppa och festa. E och jag kommer nog möta dom någon gång under helgen. Lördag i guess.


4 MORE TO GO

Go kväll :)


Vad gör ni? Själv ligger jag nerkrupen i sängen, har haft huvudvärk hela dagen typ och tagit tablett så det har vart ok ändå men nu gör det ondare igen. Suck, jobbigt att inte vara 100.
Dagen idag har vart okej, inga surprise utan samma gamla vanliga schema. Och det är det även imorn.. Förresten är det månad nr 6 imorn, och 4 more to go :D Det tar på det :D Halleluja :D

Ska bli gött att komma hem och göra mer saker, som ni märker har jag det sjukt slappt. Och det är då inte min melodi :P

Nopp, nu blir det en rulle med JLo ;) Gonatt

ALWAYS IN MY MIND


TUESDAY

Morning!

Ännu en morgon när man vaknar med ont i halsen, idag var det till och med värre än igår.. Så ingen träning idag heller utan lång sovmorgon men vakna ändå med huvudvärk. Vad kan det bero på?
Börjar inte förrän vid 1 idag så ska plocka med kläderna idag, får du göra det hela tiden känns det som för jag har ju bara en byrå och det är inte så himla bra för alltid får inte plats.


Hoppas ni sovit gott ändå, nu ska jag leta upp en film :)


MY LITTLE PONY ;)

Go kväll!

Ligger i sängen med blekningen i, har haft ett skypesamtal med mami och blondin ;) Lovisa har nämligen vart hos frissan, hon är blond nu :P Jag har tjötat på henne att hon ska bli brunett för tycker det passar henne bättre men icke sa nicke.. Hon gör totalt tvärtom :P

ML och Paul var ute och åt middag en snabbis så satt uppe som barnvakt en snabbis för dom var bara borta i någon timme. Men sikken timme, har vart uppe hos killarna 6 ggr för Xay bara dummar sig och retar Cian som vill sova.. suck. Dagen annars har bestått i 6 bilresor, åka hämta xay- sen hem med han. Hämta Cian-sen hem med han och sist ta med dom båda för hämta Charlie som har haft rugby match. Dom förlora tråkigt nog, men tror motståndarna var högre upp i serien.

Imorn börjar jag 1, gött :D Nu blir det ponny akuten ;) gonatt

MONDAY

God morgon,

Blev ingen träning idag för halsen är inte bra! Jäkla skit..
Städerskan har precis städat mitt rum och nu sitter jag med tandblekning i munnen.
Hoppas ni sovit gott iallafall :)


WHITE



Efter att ha pluggat och käkat med E på Mocca Café i Wandsworth Common så tog vi bussen in till Jct där vi sprang in på Superdrug för E skulle handla. Då hittar jag den här lilla paketen som jag köpte  med mig. Det är tandblekning så ska applicera de på tänderna i en vecka sen jävlar  blir det vitt ;) haha Imorgon är det dags för gymmet för orkar inte med halsen, käkar ju strepsil 24/7 så.. Sen är det hämtnig a Xay och senare C&C.

Sov gott allihopa :)

RIGHT NOW..



Just nu sitter jag med en ansiktsmask och ska strax skölja bort den. Det är en djuprengörande och återfuktade mask med gurka ;) Så nu vet ni varför!

IN MORTLAKE

Hejsan :)

Sitter i Mortlake med Sofia och Evelina och har gjort kladdkaka. Sitter och tjötar och chillar, ska dra ganska snart för ska hem och fixa för imorn och prata med ML. Ska även lägga ansiktsmask :)

SUNDAY

God morgon,

Ska in i duschen nu och käka frukost :)
Därefter ska jag ta med lite böcker och sätta på mig ett café i Wandsworth Common och plugga tänkte jag :) Så hörs ikväll!!

ABSOLUT HUNK


BORN THIS WAY


SATURDAY

Hejsan!

Är tillbaka från mitt turistande i city. Har haft en mycket bra dag. Började att ta tuben till Westminster Abbey och var inne i nästan två timmar. Kostar £16 i inträde och därinne fick du hölurar även. Så nu har jag sett drottning Elisabeth I´s grav och alla andra kungar, hertigar, prinsar och prinsessor m.m. Mycket intressant, om man är historieintresserad! Inne i Abbey finns Englands äldsta dörr också från 1200-talet, coolt va?

Efter mitt besök i kyrkan gick jag även in i St- Margrets church och tog mig en snabb titt, dom skulle börja med någon typ av gudstjänst och det var inte så lockade. Så jag knallade upp mot Trafalgar Square och förbi Downing street, White Hall m.m. och satte mig sen vid Charing Cross på Costa Coffee och åt lunch.  Sen efter jag köpt strepsil på Boots så dumpar jag när jag svänger in på en tvärgata som också skulle vara en genväg till St Pauls, så mina skor blir genomsura så bestämmer mig för att åka hem för att inte bli mer förskyld än vad jag är.
Väl hemma fixar jag med lite tvätt, byter sen skor och jacka och tar bussen mot Sloane Square och tar sen tuben till Knightsbridge för att gå in på Harrods.

Jisses vad stort! Kände mig lite som att man inte passade in där när damer kom i Pälskappor, Chanelväskor och skor från Gucci. Men det var kul att ha vart inne på Harrods iallafall även om kläderna/skorna och väskorna inte ligger i min prisklass :P

Nu däremot ska jag köra igång med middagen och hoppas på att E vaknar till liv snart :P Hon och S var ju ute och festade igår medans jag valde att stanna hemma. Dom var visst lite bakis igår :P höhö


Nopp nu väntar pyttipanna :D

PICTURES












THE TOURIST

God morgon,

Det regnar här borta men det ska inte hindra mig för att besöka Westminster Abbey och Harrods! Ha en bra lördag :) Hörs i eftermiddag :)

FRIDAY NIGHT

Hej på Er!

Sitter i soffan och tar det lugnt. Känner mig inte 100 idag och glömde ju att köpa strepsil så det blir prio ett imorgon.
E & S är är i Mortlake men jag orkar inte och känner mig som sagt inte 100 så sparar mig till imorgon.
Då är det Westminster Abbey på morgonen och sen Harrods, kanske kan vi klämma in nåt annat också :) Finns ett speciellt kafé nära Oxfords street som är värt ett besök i min lilla London guide, men vi får se vad som hinns med :)

Nu ska jag se finalen på Paradise Hotel sen ska jag se om det finns någon bra film på tvn. Hoppas ni har en bra fredags kväll :)

FRIDAY NIGHT

Hej på Er!

Sitter i soffan och tar det lugnt. Känner mig inte 100 idag och glömde ju att köpa strepsil så det blir prio ett imorgon.
E & S är är i Mortlake men jag orkar inte och känner mig som sagt inte 100 så sparar mig till imorgon.
Då är det Westminster Abbey på morgonen och sen Harrods, kanske kan vi klämma in nåt annat också :) Finns ett speciellt kafé nära Oxfords street som är värt ett besök i min lilla London guide, men vi får se vad som hinns med :)

Nu ska jag se finalen på Paradise Hotel sen ska jag se om det finns någon bra film på tvn. Hoppas ni har en bra fredags kväll :)

VICTORIA´S SECRET



Åhh har ni sett vad jag fick på posten :D

Presenten är från mina kära och omtänksamma vän på andra sida, Cornelia :D Jag tror jag hoppade minst en meter upp i luften när jag såg texten på påsen! Victoria´s Secret gör dom bästa underkläderna! Tack Tack gumman du gjorde min dag :D

<3

FRIDAY

God morgon!

Har vart uppe sen 7 och hjälpt till med barnen för 1 timme sen så åkte familjen upp till Manchester så det betyder att jag är ledig idag :D Ska in till Wimbeldon nu och leta reda på badmintonskorna, blev ju aldrig nåt med det förstår ni. Men nu är det dags och jag har gott om tid på mig. Tänkte även strosa runt i Wimbeldon för det är soligt och inte alls kallt. Ikväll/eftermiddag funderar jag på gymmet men är inte säker för vaknade upp med en tätnäsa och hosta.. Liten förskylning på g? Så blir nog ingen träning utan en massa strepsil och ligga under filten :P Ska se om man kan leta reda på en bra film med ;)

Ska även till Totally Swedish på bakerstreet och köpa dipp så jag kan dippa morötter och gurkstavar ikväll :)

Hörs om en stund :)

NIGHTY NIGHT

God kväll,

Killarna är nu i sina sängar och Xay somna som en stock. Har varit en lång dag men väldigt skoj ändå, tycker även jag. Har lovat Cian att försöka vinna på Wii super mario över en gubbe så vi får Soniq i vårt team.. Det är vad jag ska roa mej med nu :P Bruce är också trött så han ligger och halvsover i sin koja.

Charlie är på sleepover hos en än och ML och Paul är ute och käkar middag. Skulle vara tillbaka vid en 11pm typ. Skönt att vara "själv" lite :) Familjen åker till Manchester imorgon ganska tidigt så är ledig hela dagen typ, ska la upp på morgonen bara och prata och umgås med sen bär det av till gymmet och sen till Bakerstreet och Totally Swedish :)

Sov så gott :)

WE CALL THEM NEGE...MEAN WEINERBREADS ;)






haha visst är bilden med killarna härliga när dom står och håller fatet ;)

THURSDAY

Och heldag med killarna.

Vi har kollat på cartoons, lekt med Bruce ute en lång stund + lekar som Doctor Goose och Red/yellow/ green light. Sen har vi spelat på Wii super mario bros. Hade ett stopp för att göra nåt annat genom att göra negerbollar :) Deras första faktiskt så får hoppas att dom gillar dom. Cian tyckte det var jättekul men Xay ar inte lika intresserad av att göra dom utan mer hur dom smackar ;) höhö

Just nu är Bruce ute och jagar duvor eller så ligger han på sin favoritplats i sackosäcken:P Återkommer med bilder :)

HAPPY

Jag är såååå lyckliiiiiig, Jag är såååå lyckliiiiiig, Jag är såååå lyckliiiiiig ;)

Okej, vet ni varför? -Jo försäkringsfrågan och allt arbete runt omkring är nu äntligen klart, inte den dag för tidigt! Så nu ska jag inte ägna rånet/misshandeln en tanke om jag inte måste vill säga. Pratade med pappa på skype om det och vi är lättade allihopa. För dom har ju blivit indragna i detta dom också.

Annars idag? Jo dagen har vart helt okej. Tränade på morgonen och sen vart med barnen tills för en timme sen. Dom har ju Mid Term vilket kan jämföras med sportlov i Sverige. Så imorgon ska jag ha dom redan från 9am och tills dom går och lägger sig. Jisses lär ha huvudvärk när jag lägger mig imorgon. Men vi ska inte bara spela Wii utan vi ska baka tänkte jag. Det blir negerbollar (och nej jag är inte rasist, men det heter så PUNKT) dubbelsats för jag har hand om 3 killar så det säger ju sig själv att en sats blir för lite. Dessutom är negerbollar lätt att göra när man inte har så mycke köksredskap som man kan använda för ML bakar aldrig så hon har inget hemma. Vad är visp liksom?

Nu ska jag leta upp lite nya träningsformer och även kika på jobb m.m

Sov så gott :)

WEDNESDAY

God morgon!

Är uppe och har precis käkat frukost. Ska nu ta bussen till gymmet för att spara min fot. Den börjar bli bättre och svullnaden är helt nere nu men den är stel. Förresten berättade jag det igår för er, har jobb i sommar när jag kommer hem :D

Det känns riktigt bra! Så slipper söka nytt och blabla. Ibland har man tur :) Nopp nu ska jag dra mej till gymmet!

PICTURES


SUPER MARIO

Hej på er :)

Sitter i sängen och skypar med en av mina bästa och äldsta vänner, Vicky :) Var så himla länge sen känns det som men det är exakt som vanligt :) Det kallar jag en bra relation:P Just nu updaterar hon mig med hennes liv och jobb i Sälen på Donken. Danskar fattar inte nåt visst ;) haha Det var ju ovanligt ;)



Saknar dig Vio!

Dagen idag har vart helt ok, har spelat Wii två timmar med Cian och Xay sen käka vi och sen chilla vi framför till Pink Panter. Imorgon börjar jag 12 så ska gymma innan jag börjar sen kör jag heldag. Nu ska jag fortsätta prata med Vio.

TUESDAY

Hello! :)

Vaknade vid 9 och började dammsuga hela huset och sen satte jag mig vid tvn med flingorna och såg på Prince of Persia.  Ganska ok start på morgonen ändå. Fick ett sms från Ricky i VBG på Ok som undra om jobb i sommar. Skönt att veta att man kommer hem till något! :)
Nu ska jag snart äta lunch innan familjen kommer vid 1 och njuta lite av den tid av ledighet som är kvar ;) höhö
Iförsig det är ju tisdag och dagarna flyger ju iväg men ändå. På lördag förmiddag förresten är det Westminster Abbey som gäller och sen även Harrods. E ville till Harrods och jag hänger ju såklart på ligger i Knightsbridge men vill se Westminster Abbey först. Bor i London och det enda jag gör är att festa på helgerna, skärpning!

Nopp nu är det lunchdags!

BED TIME STORIES

Hej,

Är tillbaka efter en sväng på gymmet. Körde spinning, mag och armövningar. Foten är dock inte bra än så det är irriterande för kan inte göra vissa övningar på grund av den. Nu är jag iallafall hemma och har käkat lasange och kollar nu på Bed Time Stories med Adam Sandler.

Har suttit och pluggat svenska ord innan jag drog till gymmet också det gick bra men kommer ta tid och gå igenom så många jag bara kan!

Nu ska jag ta upp tvätten :)

MONDAY

God morgon!

Är uppe och har ätit frukost. Ska strax börja stryka 3 skjortor och sen åker jag till Wimbeldon för att leta upp ett par yonex skor till mig :) Finns två ställen så hoppas jag hittar ett par. Sen blir det gymmet och därefter ska jag dammsuga och fixa med tvätt. Familjen kommer hem imorgon förmiddag och då är det babysitting som gäller sen på kvällen.

Glad alla hjärtansdag förresten! :)

SKYPE

Sitter och skypar med min kära vän Cornelia som bor i DC i USA. Check out her blog; www.conken.blogspot.com
Så roligt att höra hennes röst, det känns som att vi sågs igår. Inte att det var 6 månader sen!
Pratar om gamla minnen, nya upplevelser och killar såklart ;)


Innan mitt skypesamtal kom E hit och vi beställde pizza, kollade på satc och snackade om helgen och våra dater ;) Perfekt söndag, bara slapp. Imorgon blir det tvätt, strykning och dammsugning, ska även klämma in ett besök på gymmet :)

Sov gott

A GIRL NEED HER SHOES

Jimmy Choo

hur snygga är dom inte? www.net-a-porter.com


I FORGOT

Har glömt att berätta för er, fick ett vykort från Malaysia igår :)

Mina kära vänner där borta, Jennifer & Mikaela är där och reser runt. Blev så glad över vykortet. Jag måste själv bli mycket bättre på att skicka vykort har ju en speciell vän över atlanten som jag vet uppskattar detta.

 

Så sweetie one is soon on the way :D


YESTERDAY






SUNDAY

HejHej :)

Sitter i soffan och kollar Harry Potter and the camber of secrets. Är trött sen igår och lär nog inte göra för mycket idag förutom att röra mej från soffan till toaletten ;) haha
Har lite bilder sen igår så dom kommer upp strax :)

Nu ska jag blega vidare ;)

A NIGHT OUT

Hej,

är tillbaka efter en kväll ute i Clapham Jct. Har sagt hejdå till Malin & Malin som åker till Sverige imorgon.
Har varit jätteroligt att ha dom här :) Och jag hoppas dom är nöjda med sin helg!

Eftersom min fot var kass efter dagen på Westfield så stannade jag hemma medans Evelina mötte upp M&M i Jct och handlade. Sen lyckades dom åka för långt och det är ända til Wimbeldon så när dom äntligen kom så var det käk, gamla minnen och tangera på g :)Kul, sen tog vi bussen till Jct och där gick vi in pån Advanture och sen vidare till The Grand. Det var väldigt trevligt och bra musik! Hände en sak där inne som jag aldrig vart med om innan men kan inte skriva det här. Ingen farlig grej bara väldigt konstigt för mig..

Nu ska jag gå och lägga mej :) sov så gott!

CUTIIEE


L.O.V.E.


TWO FROM LAST NITE



NEW IN


Örhängen från Warehouse ca 45 kr

sportbh från NIKE 249 sek


Tunika från H&M

Tunika från H&M + sockar

BACK FROM SHOPPING

Hej på Er!

Är tillbaka från en dag med shopping och mina fötter gör ont. Min kära vrickade fot är inte helt 100 heller men whata fuuck ;)
Fick köpt lite saker, visar snart :) Nu ska jag hoppa in i mysbyxorna och sen chilla lite innan jag ska möta E, M&M i Jct. Vi ska handla och sen är det fest igen. Idag ska vi köra lite pubrunda innan det blir The Grand i Jct. Kändes som det är skönt att man är nära hem för det kostar så mycket med taxi om man är en bit ifrån.

Nopp nu ska jag fota kläderna för er :)

SATURDAY

Go morron!

Sitter i soffan & kollar på Ringaren i Nottredam och ska snart äta frukost. John körde hem mig igår så släppte vi även av Malin och Malin i Sussex Gardens. Vi hade en riktigt rolig kväll borta i Camden men guess what! När vi kom till KOKO så var det världens kööö så noo way att vi gick in där. Vakten sa att vi skulle boka biljetter innan så gick vi före kön, vi vet inte om vi ska dit ikväll får se.

Var först på gymmet och svettades på cykeln sen mötte jag upp Malin och Malin i Jct så käkade vi på Nandos sen handla vi och sen åkte vi hem till mig. Gjorde oss iordning och körde tangera :) Sen väl framme i Camden så körde gick vi för att möta E & S. S gick nästan direkt för att möta hennes mami men E stannade men sen åkte hon hem, varför vet jag inte men får nog update idag :P
Men vi stannade iallafall kvar på The Camden Head och när M&M gick på toaletten stod jag själv i baren så kommer det fram en kille;
:- Are you not the swedish girl from last friday?
JaG: Ohh yees? Have I met you?
Killen: Yes, you took my number?
Jah: Ehh did I? Are you sure I dont remember you?
Killen: My name is Daniel, but could I have your no? I want to go out with you!

Hehe tror ni jag var lite ställd för kände ju inte igen han men det var säkert en ursäkt för att komma fram ;) Sen så träffa vi tre italienare och den ena italienaren prata inte så mkt engelska men han kunde spanska så jag prata svenska/engelska och spanska under en timme sen blev den ena italienare väldigt på Malin A så då gick vi där ifrån :P Sen ville vakten bjuda ut mig så kanske ska se han på monday noon, vi får se..
Så kvällen var kul igår, har bilder som kommer ut senare :)

Nu blir det frukost och sen Westfield, där Malin och Malin redan är :P Uppe med tuppen typ!

FRIDAY

Hej och God förmiddag!

Kom hem precis från mitt besök på Postoffice. Har skickat iväg min anmälan till högskoleprovet här i London som sker samma datum som det i Sverige. Passa även på att köpa ett nytt block och fyllde även på oystercardet med £30 som jag fick av ML. Det är ju löning idag ni vet ;)

Har packat träningsväskan för ska träna vid 3. Om 30 min ska jag åka och hämta Xay. Har vart arbetare här hela morgonen och tittat på väggarna, de måste nämligen fixas för det är något fel som jag tror ska det vara nån typ av skada i väggarna typ vattenskadat. Grannen har likadant. Så ML är la inte så glad men vad ska man göra, det måste ju fixas.

Var inne på Hunkydory och Oddmollys hemsida förut, titta vad snyggt :)

Hunkydory



Odd Molly


A BIRD SAID..

Att det snöar i Sverige :P
Era stackare jag lider med er! Tack gode gud för jag bor i London där snö är sällsynt väderfenomen! :D Kom från taxin precis, har vart i Paddington och hälsat Malin och Malin välkomna till London! Så roligt att se dom :D
Vi gick till ett Steak House så de båda två fick nåt i magen sen fixa vi oystercard och sen gick vi till en pub där vi satt en stund och pratade om gamla minnen :)

Imorgon är det fredag! Går inte dagarna fort? Men jag gillart ;) Jag tar sovmorgon till 9.30 sen ska jag springa iväg till Postoffice och skicka min anmälan till högskoleprovet. Sen hämta Xay och därefter chilla med han tills 2.30 då vi åker mot skolan fast jag hoppar av och går till gymmet medans de andra åker till Manchester. Det blir visst såhär att dom kommer hem på tisdag morgon istället :D Så har lite "lång" ledigt.

Btw, goa m&m hade med sig knäckebröd o hemmakvällslösgodis, det ska snaskas på imorn kväll då det är förkrök innan vi drar till Camden och ska försöka komma till KOKO den här gången utan missöden :P Höhö, det blir E, antagligen S, malin och malin Och jag såklart :D kommer bli grymt!

Nu blire sängen :D GONATT

THURSDAY

Hej Hej! :)

Hemkommen från gymmet och släppte precis ut Bruce så han fick kissa. Träningen gick finemang, det blev en timme på cykeln och sen magövningar. Fick lite hjälp med nya övningar av James så dom ska jag börja köra nu. Men dom är tuffa! Men bara att köra, beach 2011 ni vet :P höhö

När jag gick hem från gymmet så såg jag snödroppar och krokus i några rabbatter! Ganska sjukt att se i januari men London är ju mycket varmare än Sverige. Känns så skönt att slippa snön och slask, dock regnar det ju här men det är inte så farligt ändå. Värre i Manchester!
Nu ska jag in i duschen sen ner och äta lunch därefter ska jag hämta Xay. Ikväll ska jag åka bort till Paddington och träffa Malin och Malin som kommer hit runt 5tiden idag. Har även bokat en taxi till dom :)

Kram Kram


GRUMPY MONKEY

Xay har inte uppfört sig exemplariskt idag, är så trött efter en eftermiddag med han. Han var bra när jag hämta han från skolan men sen gick det bara nedför, ungen har klättrat på allt, jävlats med Bruce= vart hårdhänt och vart dum mot han så jag blev riktigt förbannad på han, Xay alltså. Sen har han hoppat runt i soffan och har la sagt till han 10 ggr minst men sen halka han när han hoppade så då slog han i knät och då såklart börja han ju gråta.. Det är då man vill säga; vad var det jag sa?! Vi har iallafall spelat Mario Party 8, sett planet 51 och chillat. Sen gjorde jag maten, chicken nuggets and chips medans ML hämtade Cian och Charlie.

Får hoppas att det blir bättre imorgon med Xay. Ska till gymmet imorn på morgonen sen börjar jag inte förrän vid 1. Imorgon kommer även Malin och Malin :) Ska bli skoj :)

Nopp nu ska jag fortsätta surfa runt innan det är time for bed! :) Sov gott

THOUGHTS

Hej,

Har skrivit rent ett papper till Länsförsäkringarna ang. rånet och misshandeln och mailat det till pappa som är förmedlare mellan mig och försäkringsbolaget. Det blev en ganska hög kostnad om vad jag förlorat och behövt åtgärda. Så får hoppas att detta löser sig med försäkringen och att det blir ett possitivt besked för mig.

Nu däremot har jag suttit och letat utbildningar och försökt komma på vad som lockar mig. Har läst lite om marknadsförning och att utbilda sig till marknadsförare med inriktining på PR verkar vara en rolig utbildning. Hittade en på Berghs i Stockholm där du läser en termin som är förbredande för studier utomlands som USA och Australien. Har nämligen börjat fundera på studier utomlands. Sjukt grymt ju! Fast det är ju tufft, men det verkar riktigt roligt. Gå in och kolla : http://www.berghs.se/16?gclid=CPjJ24vu-6YCFc0e4QodlkLEHQ

Sen har jag även kollat upp Sjukgymnastutbildningar i Sverige och den här utbildningen skulle passa mig bra den också. Den är på 4 år och sen går du ut med kandidatexamen men tror isåfall jag läser ett extra år så jag får magisterexamen på den. Är intresserad av att få en anställning på privataföretag som mer inriktar sig på sportskador. För inom den kommunala sektorn vill jag inte jobba inom. Gjorde en privat praktik på NÄL under våren 09 på deras sjukgymnastikavdelning och de inriktade sig på mer sjukdomar. Det var intressant men kanske inte riktigt den typen jag är ute efter.

Kan senare vara intresserad av att öppna eget så vill hålla mig inom gruppen med egenföretagare. Högskolor för utbildningen finns;
  • Göteborgs universitet
  • Karolinska institutet
  • Linköpings universitet
  • Luleå tekniska universitet
  • Lunds universitet
  • Mälardalens högskola
  • Umeå universitet
  • Uppsala universitet
Ska se om jag kan hitta någon utomlands också! Detta är verkligen kul att kolla upp och nödvändigt för den delen också! :)

WEDNESDAY

GOD MORGON,


Det blev inget gym idag min fot är inte 100, gick utan stödstrumpan och det känns som att den är i ett läge och det läget är svårt att komma ur. Svårt att förklara, så vilar den idag. Blir ju promenad från gymmet på 45 min med foten och det är väl sådär.

Låg och kollade på yrken från a till ö igår innan jag skulle sova. Det är då inte lätt vill jag lova, det är nog nåt jag får hålla på med och kika runt tror jag och se om något är intressant  :)

8 FEB

Hej hej!

Har skrivit ett handskrivet anmäl till högskoleprovet precis. Ska se om jag ska sticka till Postoffice nu dom resterande dagarna fredag antagligen och skicka iväg det. Högskoleprovet går ju att göra här i London och man gör det på svenska skolan och kostar 350 sek. Är exakt samma men man bara gör det i ett annat land. Har gjort det en gång innan men inget vidare resultat så nu är det hårdpluggning som gäller!

Dagen idag har vart riktigt bra. Gymmade och kom hem vid 12, käkade, duschade och åkte sen med Xay och hämtade de andra två. De var på riktigt bra humör så vi hade riktigt roligt. Charlie och jag hade en konversation i 10-15 min om Rugby så det går framåt :D Riktigt kul! Nu käkar jag en clemme sen blir det att ställa klockan och dra på lite satc :)

TUESDAY

God Morgon,

Har precis ätit frukost och ska strax bege mig mot gymmet för lite träning. Ska köra överkropp så att foten får vila lite till :) Men den är ju såklart bättre..

Här borta är det blå himmel och strålande sol, hur ser det ut i Trollhättan? :P Nopp its time now, hörs senare :) Börjar 2 idag.

GOOD BYE

Hej på Er!

Har sagt hejdå¨till mamma och syster nu i Balham. Jag mötte upp dom sen åkte vi ner till Balham och dom käkade sen satte vi oss på The Regent och tog något att dricka. Deras plan går 11.40am och kommer vara i Sverige 2.40pm. Just that you all know ;)

Idag har det vart lugnt. Hämtade Xay med min fot och det gick bra att köra sen fick jag sluta 1½timma tidigare för att kunna åka och träffa mami och sis, snällt av ML.
Fick även reda på att till helgen åker dom till Manchester och kommer hem på sön, var meningen att dom skulle komma hem på ons, och eftersom Malin och Malin kommer nu på torsdag så blev jag lite halvtstressad om jag skulle vara tvungen att åka med upp till M. Men tjoho så blir det inte.   :D Nu blir det till att se till att vi får en rolig helg när dom kommer :D planeringen är ifullgång :)

Malin och Malin hemma hos mej vid Fallens Dagar :)

MONDAY

Hej!

Har varit vaken sen halv 11, min fot och jag. Den är såklart lite sämre idag pga jag var ute med mamma o lovisa, men det är det värt ändå. Den blir nog 100 om 2 dagar eller så. Nu ska jag gå¨ner och prata med ML om jag ska hämta Xay eller om hon gör det. Dagen är som vanligt idag, men efter jag slutat så ska jag möta mami och sis i jct innan dom åker imorgon bitti.

Hörs senare :)

WESTFIELD

Go kväll,

Är hemma efter en eftermiddag på Westfield med mami och lovisa. Blev inte så mycket kikande i affärer utan en snabb sväng in på H&M och sen käkade vi på Byron. Lovisa och mami ska dit imorgon och spendera hela dagen där, för åker du till Westfield så bör du ha tid på dig. Hur mycket affärer som helst!!

Sen efter middagen tog vi tuben till Clapham South och gick till Avalon, en pub och tog en Irish Coffee och satt och pratade. Imorgon är det deras sista heldag här för på tisdag morgon åker dom till Sverige igen. Har varit jättekul att ha dom här men himla tråkigt har det varit att jag vrickade foten under fredags natten påverkade ju hela helgen typ. Men inget att göra. Ska beställa en taxi till mamma och lov imorgon som plockar upp dom på tis morgon för dom blev lite blåsta när dom tog en taxiresa till hotellet från Gatwick.

Nu ska jag se lite satc innan det är dags att nana :) Go natt


NEW IN


En söt vit kofta från H&M och puder från Make up Store inhandlades idag.

6 FEB-11

God morgon alla!

Eller kanske god förmiddag. Har vart uppe sen 11am och kollat på lite satc sen städat och nu tagit en dusch. Foten är bättre men svullnaden är fortfarande kvar. Ska se hur det går att gå i trappan. Mamma och syster är på Hampton Court och ska höra av sig när det åker därifrån. Jag vill ta med dom till Westfield shoppingcenter men vi får se om foten pallar det!

Nu ska jag ner och äta lunch.

21 AND STILL FABULOUS

Vad har jag gjort under mitt år som 20 åring har jag undrat. Det har gått så hiskeligt fort så här kommer en liten sammanfattning ala Malla ;)

5 Februari-2010
- Fyllde 20, dagen efter hade jag piratparty på näs. Det blev många vändor till stallet och besöken hos Pierre på cirkelfysen var många. Det spelades även mycket badminton och mami och jag bokade biljetter till PINK. Jag var på chokladbehandling på Thermal spa och jobbade en del på OK. Den 18 feb fick jag alla papperna från STS det var då jag började min aupair resa. Jag åkte i slutet av februari till Oslo och hängde med min soulmate Alex en helg :)


Mars 2010
- Glodde igenom hela serien av Cougar Town, tränade ordentligt, skrev personligtbrev på engelska i aupair syfte, jobbade en del och kvällarna på lippan var många, hade badmintontävling i Vargön för första gången sen jag slutade spela "seriöst med a-laget". Bokade en resa till alanya med Patricia, praktiserade på strömslundskolan i syfte för aupair resan och postade alla papperna i slutet av mars- nu är jag igång!


April 2010
- Hade en skentur över åkern med Diplomatico, kan säga att man inte var så tuff just då! Den 10:e var jag på bilprovningen för första gången med den gamla röda, hade telefonintervju på engelska, tränade och var i stallet, var på Bike dagarna med Patricia, tränade massa badminton och började springa på allvar. Var i slutet av april på sexpartaj i vbg hos Malin Karlsson sen bar det av till kåren, bakade en del blev både bullar och olika typer av bröd. Pratade med en potent värdfamilj i Canterbury i England.


Maj 2010

Hade vin & ostkväll hemma hos mig med tjejerna, köpte familjen macahan boxarna, träffade issa´s lilla Eddie, jobbade med linus, Tim var snäll och svettsade avgasröret på bettan, jag var duktig och rensade vår syrénhäck till mammas stora glädje;), jag drog i lilltån i bordbenet, tränade och blev en del härliga promendader passade även på att gå på bio och se Iron man 2, letandet av värdfamilj löpte på, fick goa bonnebrännan efter gräsklippning i stugan då var jag lille irriterad. Jag räknade ner till Alanya resan och gick på premiären av SATC 2.


Juni 2010

Mikaela, Jennifer och jag körde stenhårt på cirkelfysen varje vecka för vi ville bli biff, jag hade mycket att stå i, drog till Liseberg med gänget på OKQ8 i thn, Vicky tog studenten, den 5 juni drog Patricia och jag till Alanya, Evelina hade en skitkul födelsedagsfirande, försökte hålla kvar i min alanyabränna, jobbade en del och blev en del fikor på strandgatan, hjälpte Lovisa att sälja jordgubbar, firade midsommar på smögen= grymt, jag och jennifer var flitiga på slätthult och sen följde jag matchen mellan spanien och portugal ;)


Juli 2010

Det var Patricias 20års partaj i Velanda, jag fick napp på en aupairfamilj och resan bokades för den 23 augusti till healthrow, inhandade min laptop, började jobba på OKQ8 i vänersborg, jag firade en av mina äldsta kompisars 20 års dag; Malin. Fallens dagar kom och jag hade riktigt kul. Pappa och jag spelade en del tennis och jag gjorde mycket saker inför Londonresan, löprundorna flöt på och jag körde ner min syster + kompisar till landvetter för en vecka i alanya, mamma och jag var på PINK, min goa syster fyllde 18 och lipz var det såklart non stop ;) haha. Var en del på näs och slipade fönster och målade. Jonas och jag åkte en del vattenskidor och jag njöt av sommarn.


Augusti 2010

Jobbade en hel del på macken och började nu små packa inför mitt år i London, jag körde fiddy för första gången och såklart var jag en stjärna ;), åkte över till fredrikshamn med mamma & co, drog till grebbe med jocke ågren och tim för att hälsa på alexandra. Jag gjorde moussaka för första gången, åkte till grundsund för att fira min kära vän malins 20 årsdag, gjorde det sista ärendna inför london, hade kräftskiva och hejdåfest innan london med mina vänner, körde den nya 95:an för första gången= grymt kul, avskedsmiddag med mormor & morfar och den 23 augusti åkte jag över själv till london, lärde känna familjen och började komma in i den engelska vardagen fast det var riktigt jobbigt i början, hade körlektion på vänster sida, såg Manchester för första gången, härliga skypesamtal med Cornelia och Malin.


September 2010

Livet rullar på i London trots stark hemlängtan, körde själv för första gången för att hämta Xay, turistade mej en del, träffade en aupair vid namn sophia, fixade äntligen träningskort på Nuffield health, testade fish n chips, träffade sofia och evelina, mycket träning och shopping blev det nu, såg Mamma Mia musikalen, var på yoga och blev en del festande, bokade hemresa till Sverige i december, träffade en brandman och london blev bara bättre och bättre, festade på medlemsklubben Molton House och lärde känna Eric och lekte med play-doo för första gången på 17 år.


Oktober 2010

1:a oktober drog jag ner sidospegeln på hondan, bakade bullar,mycket party och pubrundor, shopping, träning. Richmond och White Cross blev nya hängstället, en del babysitting, wii mario kart spelande, Peter hjälpte mej med internet krångel över skype, besökte camden market för första gången med sofia. En del powerwalks och halloween firades med 45 +are från New Zealand.


November 2010

Mamma pappa och syster kom över i början på november och ni kan tänka er att jag hade haft count down, det var många besök i clapham jct och träningen fortsatte rulla på utan problem, besökte Ivory house med min familj och Madame Tussauds med syster, IKEA besök och frös ordentligt så sov med raggsockar, träffade angela och did it the russian style ;), började dejta alan, blev medvertslös på VIVA i Richmond, träffar OK-kund på tunnelbanan hur ofta liksom,  har personlig tränare  och dör i princip varje gång. Julklappsshopping, besökte julmarknad och såg Harry Potter filmen, många skypesamtal och mycket fest.


December 2010

Kör i snö med sommardäck, blir rånad och misshandlad och allt pappersarbete och polissamtal börjar och ett nytt liv följt av taxiresor, kollar på sunes jul och tålamodet är dålig förtillfället, besöker winter wonderland och min dagliga träning fortsätter, drar till Jalouse med E och Eric co, mycket pubrundor, åker till Manchester och spenderar dagarna där innan det är dags att åka till Sverige över jul tror ifs att jag kommer bli fast i England pga vädret men det löser sig, vi bakar pepparkakor och dekorerar pepparkakshus, 21 dec är jag äntligen i Sverige som jag har längtat, nu är det fullrulle i två veckor innan det är dags att åka över igen.


Januari 2011

Kommer tillbaka till England och är deppig i två veckor, träningen drar igång igen dagligen, träffar Bruce för första gången och killarna får smaka svenskt godis för första gången, mitt kära pappersarbete fortsätter, livet löper på och det blir reunion med S & E efter julledigheten, pubrundor avlöser varandra och tatueringen sitter på handleden i slutet av januari. Drar även på pjyamasparty i Chelsea.

A WIERD DAY

Hej på er!

Är hemma från Clapham common där min mamma och syster bor över helgen. Detta är nog i särklass den konstigaste födelsedagen jag har haft! Lovar! Åker taxi överallt, hoppar på ett ben och mamma och lovisa får hjälpa mej att hålla balansen. Har varit en luuuugn dag. Käkade på en restaurang med dom och mamma kan fortfarande inte släppa och acceptera läget att min fot är fucked up :P Jag och Lovisa har accpterat det redan, man kan ju inte göra mer liksom.. Men mamma ältar detta, för planen vi hade vad vi skulle göra blir ju ruckad på g av den här lilla accidenten.

Imorgon ska dom iallafall till Hampton Court och sen blire nog Westfield för shopping. Jäkla tråkigt att jag inte kan hänka men men. Får möta upp dom senare. Min uppgift nu är att vila foten men den börjar kännas bättre. Fick ett råd från taxichaffisen som körde hem mej att jag ska sätta foten i varmtvatten och salt då skulle det bli bra.

 

Nu blir det SATC här hemma och chilla med min fot. Trevlig kväll iallihopa!




RIGHT NOW;




Just nu är det sängläge.

Sa precis hejdå till mamma och syster som vart här med en stödstrumpa.
Vi käka lite tårta sen chilla vi på mitt rum, nu efter viss övertalning så har
dom två tagit tuben upp mot Camden för att gå runt och kolla på marknaden.
Mamma var motsträvig och ville inte lämna mej, men hur kul är det liksom?
Dom är i London och jag kan inte röra mej, jo hoppa på ett ben :P

Vi ska käka sen här borta i närheten så dom får hjälpa mej dit. Förjävla irriterande
detta är att man är fast, funderar nästan på om kryckor skulle vara en idé. Senare
gången detta hände hoppa jag på kryckor i 3 dagar :P Kul .

Nu blir det SATC och chilinötter :D

MY B-DAY

Ja nu är jag officiellt gammal! 21 år och funderar på vart åren har tagit vägen. Har gått väldigt snabbt, var liksom inte länge sen jag tog körkort liksom eller var på ridläger :P

Just nu ligger jag med foten i högtläge för har en go stukning på höger foten, helvetes skit. Hade ju 12 cm klackar igår i Camden och Sofia mådde dåligt så försökt få tag i en cab och då halvsprang jag för att hinna i fatt den och JEEEEZZ det skulle jag inte gjort. Har nåt in i helvete ont nu. Ringde John inatt och han kom och hämtade upp oss så tog jag med min syster och Sofia och körde hem dom. Dom var inte alls 100 direkt, Lovisa började må dåligt i bilen annars vare lugn. E stannade kvar på baren vi var på så vi kom ju aldrig till KOKO men vi hade riktigt kul iaf :) Lovisa kom väldigt bra överrens med S & E så det var skoj:) Kul kväll trots de lilla missödet, tur att vakten hjälpte mej att förklara vägen där vi var till John :P haha annars vettefasen vart han hade åkt :P

Nu kommer mamma och syster med stödförband till mig så får vi se hur bra det går den här dagen.. Helvetes skit säger jag bara, typiskt just att jag vricka foten när dom är här..men men.. bilder kommer sen från kvällen

SHEEET

21 OCH GAMMAL . ALLA ÄR FULLA ÅTERKOMMER IMORN ;P

KOKO

Taxin kommer om 5 röda och ska ta mej till mamma och lovisa i clpaham south. Ska käka där och sen drar jag och syrran till KOKO i Camden för party med de andra brudarna för att festa till min ära ;) Fyller ju 21 imorn ;) herregud jag är gammal imorn ;)

Trevlig lördagskväll iallihopa!

EARLY GIFT


en söt note-book, pink champagne tryfflar och ett sött kort där killarna
hade skrivit sina namn all by themself :))  Xay hade ett stort X som tog upp halv platsen ;) haha

4TH FEB-2011

Good morning,

Har vart uppe sen halv 10 och legat i sängen och läst hänt extra. Klockan ringde som den skulle vid halv 7 men efter lite övervägande så gjorde jag ett bra beslut av att sova några timmar till. Varför? Jo vi ska ju ut ikväll och det är en bra idé om man är någorlunda utvilad, kommer ju komma hem sent inatt och sen upp vid 8 imorgon för att käka chokladtårtan jag köpte i förrgår med ungarna innan jag möter mami och syster i Tooting Bec för att sen ta bussen till Jct därefter tar vi tåget till Hampton Court. Så även om det inte blir träning så tror jag det är skönt att jag sovit ut idag ändå.

Träffade ju mami och syster på deras hotell och vi gick sen ner till Nandos och käkade där. Sen efter en lång stund inne på Sainsbury´s så gick vi till hotellet och jag fick lite papper, mattestenciler (högskoleprovet) och tidningar och s¨å satt vi och åt wiengummi och pistagenötter innan jag tog taxi hem.

Ikväll efter jag slutat vid 7 ska jag fixa mej och sen ta tuben till clapham south där jag ska hämta upp syster och hälsa mamma trevlig kväll. Hon ska ju vara själv när vi ska ut till KOKO ikväll. Sen tar vi tuben upp till Camden för att möta en drös med damer. Blir inte bara E och S utan även två Malin, en dansk, å en svensk som är här över helgen. Kul :)

Nopp nu ska jag fixa lite så det bara är att hoppa i allt ikväll ;)

UPDATE


himlen är blå här borta och det är drygt 8+ grader, sikken värme ;) höhö
Xay lirar Wii, Bruce ligger i sackosäcken och chillar och jag sitter här och
luffar. Fick paket idag från moster! Tack Tack :) Rosa Alhgrens bilar, tidningar
och ett B-day kort :) Xay gilla mest bilarna så dom ska vi ha med oss i bilen
när vi hämtar de andra två. ML har haft en kämpig dag, Derek som var här
kollade på väggarna i huset och det visar sig att dom måste fixa dom varför
kommer jag inte ihåg men det var inte gratis dirket.. Sen hade hon visst fått
en räkning som inte stände från SKY (Tv box) nu är hon iallafall iväg och jobbar
på skolan.
Vi ska åka till skolan om en timme nu men innan dess funderar jag på att stryka
skjortor.. We´ll see.

3 FEB-2011

Hej på er!

Har precis käkat lunch, duschat och fixat mej sen mitt träningspass på gymmet som var grymt svettigt! Men riktigt skönt såklart när jag vaknade till liv på cykeln :P

Snart kommer det att plinga på dörren för Derek, en kille ska visst komma hit och kolla på väggarna i huset. Sen kommer ML vid 11.30 därefter åker jag för att plocka upp Xay. Slutar 7 ikväll och ska sen bege mej till mamma och syster i Clapham Common. Kul :)

Nopp duties to do..

ICE ICE BABY

God kväll,

Är tillbaka efter ett DYRT nöje... BEN & JERRYs ätande i Richmond med E & S. Men kan lova att det var gott :D Sen gick vi ner till Krosset för en Rekordelig men kan lova att det var en snabbis. Vi såg typ ut som döda sillar alla tre. Så jag hoppa på tåget till Jct och sen hoppa jag in i taxin och här ligger jag nu. Får inte glömma och berätta att jag har köpt tårta för lördag morgon! Ska käka med familjen innan jag möter min riktiga familj :) Köpte en chokladtårta för det vet jag att det är uppskattat. Bild på den kommer ;)



Sofia och hennes B&Js ;)

Norrlänningen som har fått x-antal smeknamn bara på en vecka! Evelina Nabb:P


Dagen annars har vart bra, vi åkte allihopa för att hämta C&C för ML skulle prata med Cians lärare. Sen hem och käka och sen fick jag la be Cian minst 12 ggr att pausa Wii Mario Galaxy och fokusera på sin pyjamas.. SUCK!

Men imorn kommer mamma & syster :D KUUL!

2 FEB-2011

God morgon!

Ligger och knölar i sängen fortfarande, är ju min lediga dag idag! Skönt vill jag lova :)
Blåser lite ute och är grått här borta. Ikväll ska jag nog möta upp S & E och bjuda dom på Ben&Jerrys i Richmond. Gott va! Vi har ju en liten tradition här borta att varje gång man fyller år så bjur man dom andra två på B&Js :)


PLANS FOR SUMMER?

Eftersom jag har så mycket tid att tänka så har jag tänkt till vad jag vill göra i sommar innan hösten drar igång:)

+ Midsommar på Smögen. Hade så kul förra året :) Favorit i repris!

+ Dra till Skåne v.28 för Båstad veckan och även hänga i Tylösand

+ Resa och få lite medelhavsluft med Bogren, planering i fullgång:)

+ Åka en massa båt och vattenskidor

+ Hänga i vår fina nyrenoverade stuga











Härlig midsommar på smögen (www.phisia.blogg.se)

PLAY IN LONDON


1 FEBRUARY

God kväll,

Har precis avslutat ett samtal med min taxidriver John. Han ska hämta oss på fredag natt när jag och Lovisa ska ut:) Så han ringde och tjöta lite nu innan han skulle dra igång och jobba. Han är för rolig han. Berätta att vi ska till KOKO på fredag och då fick jag som svar ; " oh yeaah when i was there for 30 years ago it was very nice ;) haha" Han är riktigt rolig den gubben. Han berätta även att han har hittat en dejt på nätet nu så han var jätteglad. Roligt!
Sen bad jag han ge mitt nummer till Fernando Torres ( för er som är efterblivna; han är en fotbollsspelare från Spanien) som har gått över till Chelsea från Liverpool om John möjligtvis skulle få han i taxin ;) Då kläckte han ur sig att han hade kört Ashley Cole för några veckor sedan, ni vet Cheryl Coles ex make. Lite kul är det allt att vara taxichaffis ibland. Han hade även hämtat upp en tjej från The Saturdays som hade en hord av paparatzzis efter sig sen när hon skulle ut ur Johns audi så ramla exensionsen av :P hahah KUL!
Men nu skulle John iaf köra igång med jobbet, pratar med han på fredag natt igen :)


Innan John ringde så skypa jag med Malin en sväng och medans vi båda ligger utslagna i sängarna så lyckas jag på nåt vänster få in ploppen till örhänget i näsborren och jag blir livrädd för är rädd att den ska fastna :O Men får sen ut den efter lite om och men.. Men seriöst hur fasen lyckas jag? Typ Maddicken och ärta i näsan liksom ;) höhö

Dagen annars har vart chill. Började 2 och innan dess var jag på gymmet och träna kondition och mage. Sen har jag hämtat C&C och ätit middag. Sen har vi kollat på Wallice and Gromit :P
Nu däremot ska jag ägna mig åt PH och imorgon blir det sovmorgon ;) Gonatt!

UPDATE FROM BED


Känner mig så här just nu.. TRÖÖÖTT!

återkommer snart

GYMMET

Morning Morning!

Har vart uppe ett tag och kollat på PH nu ska jag strax traska iväg och träna. Hörs om en stund :)

Min profilbild
RSS 2.0