LONDON DURING THE WEDD











Sofia :)

YESTERDAY


God morgon på er!

Jag ligger fortfarande i sängen, bestämde mig för att ta en lååång sovmorgon och vila upp mig för kvällen. Det är ju Valborg och E kommer till London efter tre veckor hemma i Sverige. S och jag pratar om att ta oss till Heaven ikväll. Det är en av Londons bästa gayklubbar, det ska vara världens party där typ! Men vi får se hur vi gör, har kollat lite precis och lördagar är det galet visst. Så ska leta upp mer alternativ ;)


Iallafall igår.. Det var ju bröllop mellan prins William och Kate, London var i total bröllopsyra. Folk överallt. S och jag började med att kolla på vigseln på tv och möttes sen i Waterloo och gick mot the Abbey och sen vidare mot Buckingham Palace. Det var otoligt mycket folk överallt, London festade ordentligt, överallt fanns det utklädda folk i flaggans färger, poliser överallt, öl överallt, hattar på kvinnor fanns det gott om. Efter att ha tagit oss till Buckingham Palace gick vi till Hyde Park och köpte öl och satte oss på gräset med alla andra tusentals människor som hade varit där sen tidigt på morgon och ni kan ju gissa om folk var fulla i kastrullen :P
Men vilken stämning! Folk dansade, stora skärmar på Will & Kate och artister som spelade. Det var sjukt kul :D Visst var cermonin stel men sen efter brudparet vinkat på balkongen kom dom två körande ut från slottet i en gammalbil med ballonger efter och på regskylten stod det "Ju5t Wedd" så lite personligt ändå :D Hela Hyde Park bröt ut i applåder och tjut när dom kom ut med bilen :)

Efter ölen var uppdrucken tog S och jag oss in till Knightsbridge där vi åt på Pret, hade utsikt över Harrods och en och annan flashig bil körde förbi ;) Sen efter den sena lunchen bestämde vi oss för att gå på bio men tjiiii blev ingen film slutade på Korset istället med alla andra britter :D Men kul hade vi, det var en lyckad kväll!

WEDDING TIME IN LONDON

Hej:)

fattar mig kort, är supertrött så imorn blir det en låååång sovmorgon! Har haft en FAB day med S. Bilder kommer imorn, era stackare säger jag n´bara som var hemma framför tvapparaterna o kolla på Bröllopet idag, ni skulle  ha vart i London! GAAAAALET!! mer om det imorn ;)

Soovtajm now ;)

THURSDAY!

Tjena!

Sitter nere i köket och har pysslat med lite saker via datorn. Familjen åkte för några timmar sen upp till Manchester, dom kommer tillbaka på söndag eftermiddag.

Dagen idag har vart bra, hämtat allihopa och lekt ute, typ en vanlig dag. Var på gymmet imorse och tränade armarna och gick även en timme pw:) Gött!

Imorgon är det bröllop här i London. Pratar med Sofia via skype nu och försöker bestämma när vi ska mötas. Vigseln sker i Westminster men  vid 12.15 kommer ut och åker på en planerad sträcka. Så S och jag ska mötas vid 11.30. Jisses ni ska bara veta hur stämningen är här borta! På gymmet idag kom det människor utklädda med peruk i englands flagga och instruktören hade enbart flaggan runt höfterna ;) haha
Imorgon kommer en bildbomb, kommer nog dock inte få nån bild av Kate och William för kommer vara SMOCKAT med folk! Hela England kommer vara ute och fira :) Så dags för sängen snart så man är utvilad!

Sov gott :)

WEDNESDAY- CHECK!

Hej på er :)

Sitter och chillar på golvet med datorn i knät. Nu är allt igång igen, skönt! Inte roligt med för låångt lov ;P
Dagen har varit bra, har hämtat allihopa och lekt med Bruce :) Inte så mkt har hänt annars.
Ska kolla på satc nu :)

Tackar så mycket för ett gulligt kort från staterna :)

BRUCE IS BACK IN THA HOUSE





Bruce är hemma nu igen efter 3 veckor "semester" på kenneln:) Var så roligt att se han och gudars va han har växt!

PW

God morgon

Baah jag är seg. Var nere och käkade frulle precis och då fråga en av arbetarna om jag vart uppe och kollat på repetitionerna av bröllopet vid 3am. What, hell now! Kan tänka mig att det bara var en snäll fråga för jag såg så trött ut ;P

Nu ska jag hoppa i träningskläderna och ta en pw ner till Balham för att fixa med ostronkortet. ;) ML satte in £30 och det har icke gått in.. Så nu ska jag ner och skälla på dom lite! :P

Hämtar Xay idag vid 12.30, sen plockar vi upp de andra två vid 3.30-4pm. Thats my day dudes. På fredag är det bankholiday och det är det även på måndag, så på torskväll åker familjen till Manchester.


TUESDAY

Gonatt mina vänner säger jag nu :)


24 dagar imorn ;) höhö

TO THE GYM..

Hej!

Slutade nu och ska traska till gymmet. Idag är det ben och bandet som gäller hujedamej:P Har haft killarna :sen 10 idag och har gått fort tycker jag. Cian och jag har spelat kort 7:an och vänder 8, medans Xay kika på PinkPanter. Har lekt ute och bygde med duplo. Dom ska nu till "Its a kids thing" med ML.
Imorgon börjar skolan, thanks god ;) haha Slut på lovet och in i vardagen. GÖTT!

Nu ska jag iväg hörs senare :)

MONDAY AND BANK HOLIDAY

God Morgon!

Är i träningskläderna och ska strax till gymmet för en omgång på bandet och magmusklerna ska även få sig lite :)
Det är lika bra väder ida, rikigt bra :) När jag kommer tillbaka efter gymmet är det städning och Mikael kommer förbi en snabbis innan han ska åka mot Stansted. Han ska ta med sig min skinnjacka. Idag är det 25 dagar kvar i England. Det går mig fort nu...


det var ju inte länge sen den här bilden togs liksom..

HARD ROCK CAFÉ

Go kväll!

Kom hem för en timme sen. Mikael och jag har vart och handlat på Hard Rock Café, käkat middag på Liecester Square och bara kollat i affärer. Käkade ju påsklunch med familjen på Brinkleys jättegod mat. Åt en grilled lamb burger, tzatsiki and chips och till dessert creme caramel. Paul beställde även in champagne så det blev något glas där med. Vi hade jättetrevligt faktiskt, kändes bra att jag tackade ja!

Imorgon är det bank holiday så det betyder att jag är ledig. Ska till gymmet på morgonen, möta Mikael en snabbis för att skicka med han min skinnjacka, städa på rummet och sen möta Sofia och hänga hela dagen :)

Blir nog en sköndag :) Sov gott nu!

SUNDAY AND EASTER LUNCH

Hej :)

Sitter nyduschad och ska sminka mig lite lätt sen ska jag med familjen på påsklunch. Kände att det var en bra idée att tacka ja när Paul frågade. Så Michael klarar sig allt, han ska spendera tiden medans jag är upptagen i city och shoppa :) Möter han sen! Här i London är det sol och varmt, så här klagas inte :)

Hoppas ni har haft en bra påskafton, var lite konstigt för kändes inte som Påskafton igår men det är för att britterna firar ju inte som oss i Sverige och min familj med massa påskmat. Iallafall igår efter Towern och ett besök på Harrods så tog jag och Mikael en nap på var sitt håll sen möttes vi i Tooting Bec, tog bussen till Jct och sen vidare till Richmond. Började med en öl inne på O´Neils där vi mötte upp Andrew men dom hade konstigt nog slutat servera mat så vi drack upp och fortsatte till Nandos där vi käkade och där mötte vi även upp Sofia. Så satt där en stund och hade kul. Gick jättebra med allihopa, Mikael kom bra överrens med Andrew och Sofia. Han tyckte la dock det var lite ovant att hela tiden prata engelska men förstår han såklart :)

Sen efter Nandos gick vi till baren Cocos där A kände ägaren så det var en kväll med gratis drinkar, jag diggar ;) Vi gick sen vidare till ett annat ställe och avslutade kvällen där.

Nu är jag hemma iallafall och ska strax gå med familjen till Brinkleys.

TOWER OF LONDON






mer bilder på facebook!

IN A HURRY..

Glad Påsk!!

Är lite stressad, ska samla ihop allt och hoppa i conversen sen ska jag möta Michael vid tooting bec och ta bussen till jct och sen till Richmond för att käka på O´Neils och ta några öl ;) Har vart på Towern idag, bilder kommer :) nu måste jag kila!

Tjing!

SATURDAY

Hej!

Ska nu ta tuben och möta upp Micheal. Vi ska spendera fm i Towern of London :) Ska bli superkul!

THAMSEN BY NITE

Hej!

Har precis sagt godnatt till Mikael och är nu hemma.
Han hade klarat dig galant att ta sig från Gatwick var faktiskt impad! Vid 6 snåret mötte jag han utanför hotellet och vi käkade och sen drog vi till Richmond och satte oss på en båt som har restaurang och bar. Sen åkte vi in i city och har kollat på Big Ben och allt. När vi kom in var det ju mörkt men vilken maffig BB det var! :) Vi gick en himla lång promenad längs Thamsen och tog sen tuben hem både Mikael och jag var trötta.

Imorgon blir det Towern och sen får vi se :) gonatt

FRIDAY

Gooood Morgon! :D

Kanonväder igen och jag ska till gymmet nu! :) Hörs senare :D

PINK CHAMPAGNE

Hej goingar!

Nyss hemkommen från en restaurang i Wandsworth Common med familjen. Mycket trevligt faktist, ML var på sitt bästa humör så det var lätt att föra samtal :P höhö
Började med det typiska förrätten här i England, vitlöksbröd med mozzarella. Sen tog vi alla pizza, på min var det spenat, lök och getost, mycket god! Drack rosa champagne och lite annat också, är ju påskfirande här i England nu! Imorgon ska jag köpa chokladägg till killarna som dom får på svenska påskafton (det vill säga lördag)

Har varit sjuktbra väder hela dagen så både Becky och jag hade shorts på oss hela dagen, var till och med skönt när vi kom hem nu :) Kändes typ som man var i ett medelhavsland!

Imorgon kommer bästa Mikael hit men kan inte möta han förrän vid 05.30pm för jag jobbar från 12-12.30 tills då.. Han skulle landa vid 11 snåret så har gett info om hur han tar sig från stansted. Stackarn kommer vara helt lost :P Ska ha mobilen i fickan hela tiden, sen möter jag upp han på hotellet så käkar vi nog sen :)  Har tänkt att ta London Eye (kommer ju aldrig få gjort den annars) och sen picknick i Hyde park och lite pubbesök även :) Sen får han komma med förslag ;) men kommer bli superkul!
Han ska bo på ett hotell mellan Clp South och Balham så är superbra!

nu ska jag hoppa i säng så blir det lite satc :)


mikael, rosén och oscar

SUNNY IN LONDON

Hej på er!

Kom precis in från en powerwalk i värmen! Riktigt härligt väder, gick igenom Wandsworth park och hela England är ute och antingen går i parken med alla hundar som springer fritt omkring eller ligger på filtar och solar:) Underbart!

Ska hoppa in i duschen och sen slänga på mig en klänning. Börjar vid 12.30 istället. Cian är hos Cameron så det är "bara" Xay. Becky är här också och ML hämtar Charlie från flyget ieftermiddag.


MY LEGS..

Hej på er :)

Jag sitter här nybadad och skrubbad och insmord i bus ;) Familjen har inte kommit så är lite orolig, skicka precis ett sms. Dom skulle komma i eftermiddags nämligen..
Var och tränade på gymmet förut, mina ben är döda fyfasen orka knappt gå hela vägen hem, hade jag stannat hade jag satt mej på baken :P Fy fasen asså. Blev ganska mycket träning idag, 60 min pw på fm i solen och sen på gymmet 30 min fys för ben och sen 60 min pw ;)

Men det är skönt :) Imorgon ska jag ta en morgon promis innan jag börjar vid 11.30. Har suttit nästan hela dagen och läst om Aussie verkar supertrevligt land. Dom är en monarki, visste ni de? Killen som jobba här förut har åkt hem till A igen och han berättade att han bodde i Surfers Paradise så ska se om jag kan få kontaktuppgifter på honom av hans chef :P Bra att veta nån som är där liksom :D

Nu ska jag läsa några bloggar innan jag drar på några satc innan de är dags att nana ;) sov gott .:)

WEDNESDAY

Go förmiddag!

Lika fint väder idag som igår i London. Arbetarna är i fullgång och jag har precis ätit frukost och druckit upp mitt kaffe. Har mailat med polisen ang mitt kk som dom fortfarande har som huvudbevis. Är ledig idag med. Så ska ta en promenad i solen i parken om en timme och senare ikväll blir det träning på gymmet.

Förresten idag är det exakt en månad kvar i London. Nu vill jag inte åka hem :P höhö
På fredag ska jag posta ett paket hem till Sverige med kläder sen har jag bara en kvar och sen är det väl dags att inte köpa mer saker så jag får hem allt. Ska dock skänka shampoo m.m. till S om hon vill ha. Onödigt att ta med i väskan dessutom väger det ju ganska mycket!

Btw, Alexandra är på min idé om Aussie så vi ska fixa visum och så när båda är hemma.Har för mig att hon kommer runt då jag kommer hem. Ska bli så kul!!! :D Så nu ska jag sätta mig och kolla upp lite om australien om boende, allmän fakta och allt nödvändigt!



haha den här är så bra!!! :D

LMFAO

Låten som spelas mest i London förtillfället!

GUYS..

God afton

Sitter och viker mig av skratt när jag kollar på The Hunks. Det är en serie om 12 killar som tillbringar sommarn i Cornwall så får man följa dom med fest/samtal och allt de där. Såå roligt :D Dom har heta kroppar också så det gör det ju inte sämre ;)
Så kul att höra hur killar samtalar!

Dagen idag har vart helskön :)
Hörs mer imorn ;)

THE HUNKS



Kollar på The Hunks på Sky Living, jag har bra underhållning ;)

IN NORTH SHEEN

Hej på er:)

Är hos S i North Sheen, vi har suttit ute och solat på altan. Vädret är underbart! Börjar dock fundera på om min näsa fått lite mycket sol på sig, får vi se ikväll ;) Nu är S i duschen, jag har plockat upp diskmaskin och vi ska strax in till R och sätta oss vid floden med jordgubbar :) Helt galet bra att vara ledig ;)

Träningen gick mycket bra på gymmet, 30 min fys för magen och 45 på bandet! Sen duscha jag där och blev lika svettig efter de när jag gick ut i solen :P Så tog tåget hit och så köpte jag med magnum till S och mig.

S ska möta sin pappa på Heathrow vid 9pm så då åker jag hem och tvättar och fixar iordning i huset. Familjen kommer ju imorgon eftermiddag. Vet dock inte när, men antar att jag blir förvarnad :P

hörs ikväll :) nu ska vi iväg!


TUESDAY

God morgon!

Är i träningskläderna och ska käka frukost innan det är dags för gymmet. Idag blir det 45 pw och magövningar! Är supergött väder här idag och arbetarna har radion på högsta volym :P Vet inte vad som sker idag riktigt vi får se :)


A DAY IN RICHMOND

Hej på er :)

Kom hem efter 9pm ungefär. Har vart i Richmond hela dagen. S och jag gick ner till Balham för att köpa hårfärg så färga jag hennes hår. Blev superbra! :D Fick ett sms från Andrew om lunch i R, så S och jag tog bussen och mötte han på Pitcher and Piano efter 2pm och satt där med honom i över tre timmar och pratade och han introducerade oss för pimms. Det är en typiskt engelskdryck, lite lik sangria. Men smakar väldigt speciellt.

Sen efter 5 gick Andrew för att jobba på The White Cross. Japp han är bartendern där. Men pluggar parallellt och ska över till Canada med militären och vara chef för 30 man. Han är halv skott så han har en kilt och kan spela säckpipa det ni ;) haha

Efter vi sagt hejdå till A, drack S och jag upp och gick sen och åt middag på Nandos och tog sen en kaffe på Tile Café där S blev livrädd för en and:P haha Så vi avslutade kvällen på wc med ett glas vin med alla fulla britter!

Hoppas ni haft en bra dag! Jag kan lova att jag njuter att vara ledig ;)

RUGBY?

God morgon!

står i köket och har precis käkat frukost. Det är fullt hus här, städare och byggarbetare på en och samma gång och så jag och Sofia!
Lediga idag båda två, så funderar på hur dagen kommer se ut.. Kanske drar till Twickenham för att kolla Rugby när Andrew spelar :) Gött väder här iaf! :)

Nix nu ska här sminkas iordning! :)

SATURDAYS PICS





lördag eftermiddag i bilder, resten av kvällen finns inte dokumenterad :P bra det kanske ;)

STARBUCKS

Hej på er :)

har sovit en stund och är nu människa igen ;) Ska möta S i Jct på Starbucks vid 7 så en dusch ska göras och även lite annat:) Det är sol och varmt här borta ska ni veta :) Alla sitter på uteserveringar. Blev ju dock inget marathon tittande för vi slockna båda två om ni undrar ;)


CRAZY NITE

Hej Hej!

Kom hem nu efter en partykväll i Richmond med Sofia. Vi har haft så himla roligt :D Mötte upp S vid 5tiden igår och vi satte oss vid Thamsen med en flaska vitt vin och nötter och bara satt och pratade. Sen så bestämde vi oss för att gå till Korset så vi satte oss på uteserveringen och tog en öl så efter 5 min kommer en kille fram och ber om a light så sen slutar det med att vi hänger med dom. Det var jag och S med 8-10 killar i 25-30 årsåldern inte helt fel ;) Dom var riktigt sköna snubbar så vi hängde med dom hela kvällen. Gick sen vid 12 till Vodka Revulotion och skaka rumpa bokstavligt talat, haha seriöst Matt (proffs i badminton här i England :D) körde några riktigt snygga moves och S var inte dålig hon heller ;)

Sen åker vi med killarna till Twickenham och fortsätter efterfesten där och sen somna vi i soffan.:P haha Men fy fan vilken rolig kväll, bara lite jobbigt att sitta på bussen dagen efter sleten och fin ;)

nu ska jag ta en powernapp sen blire te att möta S och kolla på London Marathon!

SATURDAY

God morgon!

precis käkat upp frukosten och är i träningsbrallorna ska traska iväg till gymmet nu :) armar och kondition står på schemat! :D

Sen efter snabbt hem för käk och sen till R för att träffa S :) Kanske Liecester square senare ikväll who knows ;)

34 DAYS LEFT IN LONDON..

Japp, jag räknade precis..

Det går verkligen snabbt och snart är jag hemma i Trollhättan igen. Ja lilla Trollhättan, många tankar runt att komma hem faktiskt, både positivt och negativa faktiskt.  Ska bli jättekul att träffa familjen och morföräldrarna speciellt och alla vänner hemma. Ska bli skönt att komma in i "mina" rutiner med jobb, träning osv. Friheten att kunna planera sin dag som jag vill. Slippa anpassa sig totalt efter en annan familj.
Det första jag ska göra är att köpa friskiskort och klippa mig när jag kommer hem. Mamma har varit snäll och bokat in mig hos Miranda i vbg :) Ni ska se mitt sjukt långa hår!

Dagen efter min hemkost ska det bli lite brännboll och grillning om vädret tillåter och ha en riktig skön kväll med alla vänner hemma :)
Sen hoppas jag jobbtillfällen kommer upp så jag kan försörja mig och spara pengar. Man blir inte rik att jobba som aupair ska jag tillägga. :P Ska slinga håret sen blont när plånboken är med påt;)

Så i sommar ska jag jobba och spara och leva på så lite så möjligt för att sen jobba som åsna hela hösten och funderingarna går om jag ska ta mig ner till Australien en sväng under ett halv år och jobba där nere och leva. Alla aussies jag träffat är fruktansvärt trevliga och så är det varmt där då också! Gör ju inte saken sämre! Sen är det ju USA också som ska betas av efter Aussie isåfall och sen äre dags för plugg. Säkert kommer mina planer ändras under vägen men jag vill ha bockat av saker från min lista innan jag börja plugga. Vill ha utnyttjat mina "fria år" innan det kanske är dags att stadga sig :P höhö

Efter några månader i Sverige och Trollhättan kommer jag vilja här ifrån ett tag för det är så litet och begränsat om man jämnför med exempelvis London. Här finns allt, tro det eller ej och är så bra! :)


IN LONDON

Hej är tillbaka i London huset nu:)

Sa precis hejdå till snickaren Matt som ska åka hem till Aussie på måndag. Han bor i Surfers Paradise, låter inte helt fel va! Letar nu efter något matställe som gör homedelivery orkar inte ut och ränna igen! Har vart intensiva dagar i veckan.
När jag gick in i vardagsrummet så hittade jag ett paket i soffan från Sverige.


veckorevyn och äggen som jag älskar! (+ massa kartor av allergi mediciner)
tack mamma :)

NEW IN FROM MANCHESTER


längre jeansshorts från H&M

vit topp från H&M

enkla vardagsklänningar, H&M

heta kjolen från ZARA

ON THE TRAIN

Hej på er!

Sitter nu på tåget i första klass vagnen och dricker kaffe. Är hungrig så får hoppas att maten kommer snart! Höhö, låter det inte bra eller ;)
Paul och Matt körde mig till Wilmslow, Manchester och släppte av mig men när P skulle ta ut tågbiljetten läste inte kortläsaren hans kort så har en handskrivenbiljett nu, men det gick bra iallafall :)

Kommer vara i Euston, London vid 3pm typ så det tar alltså bara 2h att ta tåget, helt ok enligt mig! Är ganska seg så i eftermiddag/kväll blir det inte många knop utan bara tvätt, käka och kolla på tv. Är skönt att vara själv tills onsdag då familjen kommer hem. Tills dess ska jag njuta av långa träningspass, bastun, att vara ledig ;)

Hörs senare ikväll:)


BACK TO LONDON

God morgon!

Börjar om 30 min men håller för tillfället på att packa ihop mina saker. Åker till London vid 1.

PLANS FOR TOMORROW!

Hej på er!

Det har varit en lång dag från 8am och jag är fortfarande här med ungarna. Paul står i köket, ML påväg till huset efter att ha varit i London, Xay och Cian i varsin sackosäck, Becky på sitt rum, Matt går emellan köket och tv och Charlie spelar på iphöönen.
Skulle möta Nermin ute ikväll, planen var att vi skulle gå ut men det ser väldigt osäkert ut att jag kommer ut för att möta henne :/

Åker till London by train vid 1pm första klass ;) Vissa har det bra, det ingick visst mat och grejer så jag lär nog överleva! Tar runt 2timmar och kommer komma till Euston så tar bara tuben tillbaka.
Ska bli skönt att komma till London på ett sätt, först och främst gymmet sen kläder och tvätta och pyssla sen även komma ifrån ungarna ett tag har ju vart med dom 24/7 nu i flera dagar och de senaste dagarna har vi spelat det satans monopolet hundra gånger om! Cian tröttnar aldrig... suck.

Snart äre iaf dags för mat, lite vin och sen kommer jag nog somna gott efter jag packat ihop lite.
Hoppas allt är fint med er :)

THURSDAY

Go morgon!

klockan ringde för 15 min och jag är nu påklädd och ska strax ner och käka frukost!
Har ingen aning vad planen är idag mer än att Paul är här..

13th of APRIL

Hej på er!

Internet är tillbaka och allt är nästan iordning i nya huset. Det är mycket mindre men helt okej. Har ett nytt kök och en väldigt snygg toa. Ni ska se badkaret! :) Just nu sitter jag i soffan med datorn i handen medans killarna ligger i sackosäcken och kollar på Tom and Jerry tales. Började jobba vid 1pm iförmiddags och vi har spelat en j**la massa monopol, seriöst tror vi suttit i 5 timmar allt som allt, Cian är helt galen i det men det jobbiga är att han har svårt att veta siffror och så är han inte 100 på reglerna heller.. Men det har vart en heltok dag ändå. Xay har dock varit ganska jobbig hela dagen men..

Gick en powerwalk imorses runt Hale och bekantade mig med de nya området. ML åkte vid 4 med tåget till London för hon har en intervju imorgon så jag har haft killarna själv sen dess. Paul kommer senare ikväll och påbörjar sin lilla semester imorgon. Så vet ej hur planen ser ut!


LONG DAY

Hej på er!

Ligger i sängen och det är läggdags är supertrött!
Började 8.30 am imorse och hängde med killarna medans ML fixade med flytten. Tre herrar var här och plockade ihop och lastade möbler så det har vart fullt upp till 5pm. ML släppte av mig och killarna på antz in the pantz så vi var där ett tag, sen en snabbis till tesco, tandläkaren, leka ute och hänga framför tvn. Efter 5 kom Pauls pappa John och sover över här. Han var mycket intresserad av sverige och jag fick mycket beröm för min engelska! Det är alltid kul att höra :D
Så vi käka pizza och avslutade med en magnum classic och efter det tog jag en powerwalk på 60 min runt om i Hale och Altrincham. Skönt, så nu somnar jag gott. Imorgon byter vi hus iallafall sen är fulltimen över hoppas jag! Ska se om Nermin ska ut imorn för börjar 2 på onsdag sen :D ska kolla extra me ML:D

sov gott

MONDAY

God morgon!

Har precis käkat frukost och börjar om 5 min. Idag är det tandläkarbesök, antz in the pantz m.m. Pauls bror och familj är här , mötte han nämligen i trappan och fatta inte riktigt vem det var :P

Idag börjar fulltime jobbet för dom ska flytta möbler idag!

HAHAHAHA


RELAXED

Hej på er :)

ligger och chillar i mitt rum. träffade ida på costa förut, hon var lika seg som jag! promenaden förut var skön, gick ut från hale och in i ashley och det är typ landet med koslukt m.m. ganka skönt att komma ifrån alla bilar faktiskt, blev en härlig promis i solen :)

ska snart byta om nu och krypa ner men dessförinnan blir det att gå ner och höra om schemat för imorgon. är ju heldagar som börjar nu snork..

sen blir det en film eller lite halv 8 hos mig.

DANCE


POWERWALK



dags att bränna kalorier ;)

MUSIC


YOU CAN HAVE A POOL IN YOUR HOUSE IF YOU WANT..

God Morgon!

Ni kan aldrig lista ut vad Ida och jag gjorde igår, herregud. Kan börja såhär! Jag mötte Ida vid Hales trainstation och vi gick och käkade orientaliskt, under middagen kläcker hon ur sig att hon är aupair hos svensk fotbollspelare (!!!!!) What, jag trodde hon skömta först! Men nix så är det, men visst är det coolt :)

Sen efter middagen gick vi till "The American Bar" och tog ett glas vin och där inne träffade vi Georgia och hennes tre killkompisar som vi sedan valde att följa med hem till på hemmafest. Men innan vi åkte dit med taxi så tog vi ett snabbt stopp hos en kille (kommer inte ihåg hans namn, det är svårt att uttala) och det var han bodde ju inte i vilket hus som helst, såg ut som ett hus i MTV cribs ni vet. Galet! Det stod en feeeet Bmw utanför och en ännu feeetare Aston Martin på uppfarten. Då började jag fatta vilka typer vi förtillfället hängde med! Väl inne i huset (ännu galnare inne) så gick vi igenom tidernas kök och sen in till familjens bar där han hämtade en flaska Taittinger (champagne)  och lite annat. Sen iväg till Georgias killes hus men efter en timme så åkte vi tillbaka till det feeeta huset och så badade vi i hans pool och bastade. Seriöst vilken kväll! Kommer vi sent glömma så jag var inne i mitt hus vid 4 imorses och är nu lite seg :P Men vi är bjudna på fest för Georgia fyller år nästa helg så det var visst över 100 pers som skulle komma. Vi får se hur vi gör men skulle såklart vara skoj att gå dit.

Japp nu har ni fått ta del av min och Idas galna natt ;)

OUT IN HALE



sticker för att möta Ida nu!

GRAND NATIONAL

Familjen sitter bänkade framför tvn för tillfället och tittar på ett av England största horse race som går i Liverpool. Det är ett tufft lopp speciellt för hästarna. Men många många folk som kollar på, det verkar vara en stor folkfest just nu uppe i Liverpool.


Just nu sitter jag ute på altanen och ska kolla på ansökningar till lärcentrum och se om kurserna jag vill läsa upp finns tillgängliga. Riktigt skönt väder här borta just nu sitter enbart i shorts och ett linne :) Hur är det i Thn? 10 grader :P?

Ska möta Ida vid 8pm vid Hale station så ska vi gå och käka i Hale istället, finns lite mer restauranger att välja på!

Manchester är väldigt olikt London, det är såklart mycket lugnare men det känns framförallt mycket mindre. Det är mysigt men jag tror jag föredrar London faktiskt. Det går en kanal genom staden och det är många nybygda höghus i city som jag tror är kontorsbyggnader men sen finns det även små bruna klassiska tegelhus bland det höga husen. Det är dock billigare i Manchester än i London. Min taxiresa från Altrincham station till huset i Hale skulle kosta i London runt £10 men behövde enbart betala £3. Bra va! ;)
I Hale där jag bor är det många barnfamiljer, stora villor och det tar cirka 10 min till flygplatsen så det är en bra placering.
Nepp slut på faktan, nu ska jag leta utbildningar!

SHOPPING



YES! detta är sista shoppingen i Manchester buhu, men måste hålla i pengarna nu!
Men kjolen som finns inne i ZARA påsen är übersnygg! ROSA ROSA ROSA säger jag bara! Lägger upp en bild när jag har en dugligkamera tillhands. Fick också köpt en söt tröja på H&M och en pincett så jag slipper se ut som Brezhnev (en ryss).

SATURDAY AND SUNNY

God Morgon!

Har precis käkat frulle och ska strax iväg mot centrala Manchester. Bor i Hale så det är lite utanför. Fick en uppdatering från Andersson att det är match på Old Trafford idag, mellan Man United och Fulham. Kul men blir nog inte något fotbollstittande idag :P

Jäkla synd att kameran är i London faktiskt, hade varit kul att ta lite bilder när man ändå är här. Kommer gå runt i Manchester ett bra tag men i kväll ska jag möta upp en tjej som heter Ida här senare ikväll och käka middag. Det är soligt i M idag men blåser lite dock. Men det ska bli 22 grader idag så klart jenasshortsen är på ;) Det var en mycket bra investering vill jag lova! Kommer bli välanvända!

Ha en trevlig lördag så hörs vi senare :)


VODKA REVULOTION

Hej på er:)

skypar med Peter för tillfället och skypa innan med familjen. Har haft en trevlig kväll med Nermin på Vodka Revulotion. Mötte upp henne på Deansgate/Castlefield och käkade på hennes jobb och tog sen ett glas vin:)

Fick handlat lite saker förut iallafall. Blev en mascara från L´Oreal, en eyeliner från L´Oreal och ögonskugga från Rimmel. Köpte även två vardagsklänningar från H&M en marinblå och en korallfärgad + längre jeansshorts från H&M.

tyvärr är kameran i London så bilder på kläderna kommer efter 20:e :P

NU blir det till att nana:)

FRIDAY AND I GO NUTS

Hej!

Är i Manchester men nätet har kånglat hela tiden sen igår och jag var nära sammanbrott :P Det är sjukt jobbigt att vara så off från allt och alla hemma! Var nere i en svacka igår men idag är det lite bättre. Har slutat nu och ska iväg och handla lite i Altrinceham bland annat smink för jag glömde min sminkväska i London, typsikt.

Har haft killarna sen 9 idag och vi har vart på Antz in your pantz, det är ett lekland och sen har vi bara njutit av solen och  värmen ute på altanen.

NU ska jag vika upp jenasen och hoppa i sandalerna och sen iväg och handla! :)

THURSDAY

God morgon:)

Pigg och utvilad? Ha, nja inte så :P Ska googla efter lekar tänkte jag innan jag går ner och börjar!
Vi åker antagligen upp till Manchester ikväll eller så blir det imorgon morgon. ML verkar inte kunna fatta sitt beslut.

Min hälsena är inte bra än dock, vad har hänt? Gött irriterande!

BOY OR GIRL?

Hej!

Kom hem från Richmond för 5 minuter sen typ :) Mötte E och S på Orange Tree och tog ett glas vin. Var massa folk för Chelsea mötte Manchester United idag det var en höjdarmatch! Riktigt kul :D Satte oss sen ute och en tjej som satt ensam började prata med oss (speciellt mig). Hennes vän hade sagt hejdå till henne tidigare och hon ville vara kvar en stund till så det blev så att hon hängde på oss.. Francisca hette hon, halv irlänsk och andra delen spanjor. Trevlig tjej men blev nog sen ett glas too much för henne sen ;) Vi bestämde oss iallafall för att gå vidare till Korset och hälsa på Rob ;) höhö Så tog en cider och satt och tjötade om allt möjligt, kan berätta att det är en kväll to remember tack vare Francisca! Hon bjöd sen oss tre på en youngs ( blanding mellan öl och cider) fy vilket kattpiss! Rekommenderar drick inte! Men både jag, S och E drack upp för att inte var oartiga! höhö

Var ju meningen att vi skulle ragga heta killar ikväll men slutar med en tjej? Hur är detta möjligt ;) men jag har ju iallafall en heting,.. Rob ;) sikka armmuskler! ;D

Nu blire absolut sängen, klockan ringer 8 imorn samma procedur imorn med! gaaah hata påsklov:P

WEDNESDAY

Hellu :)

Kom precis in efter en snabbis på primark och new look i Tooting Broadway. Inget snyggt alls, seriöst är det billiga kläder så har dom då fan ingen passdform! Gaah, H&M däremot då kan vi snacka!

Har haft killarna sen imorse vid 8 fram till 1pm och jag börjar nu igen vid 4.30pm till 7 eller vad det blir! Kanske blir Richmond senare för att hänga på någon uteservering! Är strålande sol och över 20 grader idag här, äre inte underbart :D hur många grader har ni i sverige ;) höhö

Nu kollar jag runt lite på nätet och köpte med mig en fanta som jag nu dricker :) Känns som man är utomlands när man dricker fanta tycker jag.. Annars drickrer jag nästan enbart cola om det är läsk det ska drickas.. Förresten det är något med min vänstra hälsena, den gör skitont och har ont när jag går! Fuderar på om den är överansträngd? Nån som vet?

A NORMAL DAY

Go kväll!

Sitter och lyssnar på Eagles och letar hotell i London. Fick ett sms från Mikael att han kommer den 22-25 april så ska hjälpa han med att hitta hotell :)
Men en fördel är om han går in på fb eller msn ;)

Dagen börja svettigt på gymmet och sen på direkt med barna tills nu typ. Vi har spelat svenskt memorie, lekt ute, ritat, spelat wii, läst och mycket mer :P Är lille trött :P
Imorgon vet jag inte hur det blir riktigt men det löser sig!

Har ni haft det bra då?

TUESDAY

Go morgon!

Är uppe och ska strax iväg till bussen :)sen ska jag in en snabbis på superdrug för att köpa plåster. Mina tog slut och så fråga jag ML men hon hade inget. Konstigt, hon är nog den första mamman som inte har plåster hemma!

hörs senare!

FUNBEAT.SE

Blev precis medlem på www.funbeat.se en träningssida där du kan föra träningsdagbok, få tips m.m. :)

Gå med :)


MUSIC TO DAY


THREE DISHES

Sitter precis innanför dörren till mitt rum på golvet, för nätsignalen är kass! Irriterande om nåt!
But who cares ;)

Idag har det varit en bra dag. Började med att gå till gymmet och cykla i 45 och sen blev det magövningar. Skulle egentligen tränat på rullbandet men har fått blåser på hälen sen igår så det var inte ens värt att lägga en tanke påt! Men träna fick jag ju göra ändå:P

Efter det har jag hängt med killarna och vi har lekt. Sen åkte vi allihopa och hämtade Charlie i Penbroke Lodge i Richmond park för att sen inta trerätters på Pizza Express. Jesus, alla var proppmätta! Vi började med typiskt engelsk vitlöksbröd sen tog jag en sallad och sen avslutade vi alla med var sin dessert.

Kan upplysa er som är intresserade att snickarna som ska vara här i 6 veckor är heelt okej :P Trevliga och den ene Matt hade visst väldigt bra koll på svennar han hade till och med koll på en svenskbar nära Edware road och så kunde han säga "pusspuss" haha. Hoppas det blir varmt att jobba för dom snart ;) höhö


MONDAY

Snickarna är här och jag går nu till gymmet :) Börjar jobba vid 12!

FUNNY SUNDAY

Hej tillbaka från gymmet och träffen med Sofia :)

Träningen gick mycket bra så duschade sen där och tog därefter 77 mot Jct för att ta tåget (trodde jag) men det var problem och rälsomläggning till Richmond så gick till dom insatta bussarna men kom inte med, så gick runt och vela i 20 min innan jag väl kom på 337 och anlände till S vid 5 istället för 4. Väl på bussen fråga Fred Flinta om han fick sätta sig bredvid mig.. Så satt med han nästan hela vägen till Wandsworth innan han och hans kompisar hoppade av. I Jct är det studenter som klär ut sig varje söndag nämligen så 6 av dom var på bussen och en av dom såg ut som Fred Flinta med höftskynke i leopard och en stenpåk. Som sen visade sig vara en pipleksak för hundar.. Kom nämligen på två hundar och en knasig 40 åring och såklart retar Fred Flinta upp hundarna så det var circus hela vägen till Wandsworth. Sen ville Fred Flinta ha mitt nr men sa såklart nej och hävdade att jag har "pojkvän". Hahah Det var en rolig bussresa.

Sen väl i Richmond går jag och Sofia till the White Cross och sitter ute och äter nachos och dricker cola och sen gick vi över på vin. Så satt kvar till efter 10pm. Andrew och mister muscle (Rob) ville ha med oss till O´Neils men jobbar ju tråkig nog imorgon så sa att vi tar det längre fram :P

Sen när vi är på väg till min buss så kör den ifrån mig så jag försöker springa ikapp den (lönlöst) så taxi Indien kommer i en taxi och hojtar jag kör dig dit! Så in i taxin och indien tryckte ner gasen och sen var jag på bussen ;) Nu är jag dock hemma och ska strax sova! Gym och jobb imorgon.. Halleluja! ;) Varför kan det inte vara helg hela veckan mjaauuww ;)

Gonatt


TWO WEEKS BEFORE I WENT TO LONDON




Här kommer ett inlägg 2 veckor innan jag åkte till London. Kolla i arkivet i augusti 2010 för mer info!


Hejsan! :)
Nu är det 2 veckor kvar tills jag åker den 23 från Landvetter! Ska ta och prata med högskolan i trollhättan om man kan få köpa några högskoleprov som jag kan ta med mig och göra när jag är nere i London.
Förresten jag har nog inte talat om vart jag ska och vad det är för familj tror jag! Får dra det nu för er..
Jag kommer bo mitt i London hos en advokatfamilj vid namn Devitt. Paret har 3 stycken barn som är 3, 5 och 12 år gamla och heter Charlie, Cian och Xavier Passar mig utmärkt att det enbart är killar, eftersom jag inte är den tjejen som gillar att fläta hår och leka med barbie ;)
Jag kommer få 90pund i veckan + 50 pund för helgarbete och annat. Familjen kommer att betala mina telefonkostnader, tunnelbane/bussförbindelser m.m. Jag känner på mig att min vistelse i England kommer bli kanon!
STS, förmedlingen som jag åker med har en sida på Facebook där personer som ska iväg kan skriva i loggen för att få kontakt med andra au pairer som ska utomlands. Detta har jag gjort och det är 4 tjejer från sverige som har svarat på min fråga om att träffas när vi väl kommer ner :) Jätteroligt, och kan nog vara skönt med något bekant i ett land. Kommer nog vara skönt att få snacka lite svenska :P
Som sagt 2 veckor kvar!

WHAT TO PUT DOWN IN THE BAG?

Eftersom jag nu bott i London i snart 8 månader så har jag tänkt efter om jag packade bra när jag åkte hit.
Tänkte dela mig av lite tips!


Jag har för mig att jag började lägga fram kläder och viktiga grejer en vecka innan jag åkte. Är van att packa så trodde mig veta ungefär vad som var bra användning. Men vissa saker kunde jag lämnat hemma och andra tagit med mig.
Har ju alltid hört att det regnar så förbannat i England så prio nr 1 var ju gummistövlar och regnjacka! Det klarar du dig inte utan om jag ska vara ärlig.
En sak som du bör ta mig dig för att överleva är en skön mjukisdress och raggsockar. Det kan vara svinkallt i engelska hus. Så under hösten och vintern så var det skönt att ha raggisar!

Det är väldigt lätt att slöa till sig när man jobbar som aupair. Alltså du orkar inte fixa dig på dagarna och piffar inte till dig så värst mycket för du tänker att det är enbart barnen du hänger med men NEJ! Se till att klä dig med snygga jeans och lite smycken för det blir så trist och tråkigt med att springa runt i mjukisar. Dessutom ser det alltid bättre ut om du hämtar ungarna i snygga jeans än luffiga mjukisar. Ett tips bara ;)

Ta inte med onödiga hygiensaker! Köp allt i landet istället. En flaska schampoo väger lite och du kan hitta schampoo och balsam som är mycket billigare i England än vad dom är i Sverige!

Tänk också iförväg vilket typ av land du kommer och vad som kommer vara bra att ha med sig. I London är det mycket party och finns tusentals affärer så köp klänningar och kjolar pumps här istället det är onödigt att ta med sig från Sverige.
Skulle det sen vara något du glömmer så är det inte så dyrt att skicka saker med posten. En bra bok är ett tips att ha med sig tycker jag iallafall och kanske något som du kan sätta upp i ditt rum som påminner dig om hemma. Jag har en almernacka uppsatt på väggen från mina vänner med bilder :) Den har helt varit en av det bästa sakerna jag la ner i väskan innan jag lämnade Sverige i augusti.

Ett annat tips är även att ha sparade pengar som du kan använda i nödfall ( 5000-10000kr) kan vara bra. Man vet aldrig vad som kan hända! Så var inte helt black när du kommer! Mediciner som alvedon/ibumetin är även ett tips. Finns massa typer av mediciner att köpa här men man vet inte så mycket om dom.

Kolla även med familjen om du blir tilldelad en telefon eller om du måste ha med dig en extra utöver din "svenska".


DADDYS BIRTHDAY

Har precis skypat med födelsedagsbarnet, mamma och syster när dom gratta pappa i sängen :)
Var en kul grej! Saknar dom där hemma. Idag ska det vara kalas hos Jan och Elisabeth, Jan fyller år idag med och så firar vi morfar också som fyller den 12 mars :)

nu ska jag ner och äta frukost :) sen blir det gymmet!


PLANS

Eftersom jag sitter hemma (valt själv) en lördag så har jag tid till att tänka till lite.
Har gjort ett nytt redelivery av mina skor, dom kom med dom idag men var ju i Barnes och gjorde provet så gick in på Royal mails hemsida beställde skorna tills onsdag! Bra med hemleverering! :)

Kan även berätta för er att gymkortet är kvar och avslutas i maj. Tänkte om och fick lite ny motivation! ;) Så har gjort ett nytt träningsprogram som startar på måndag! :) Blir nice!

Har skrivit ner listor ikväll vad som jag behöver göra i London innan jag åker hem och sen när jag kommer till Sverige. Här kommer Svealistan! ;)

  • Ringa Miranda om klippning, jag har sjuuuukt långt hår nu!
  • Tandläkarbesök och fixa tandgarantin blablabla..
  • Anmälan till tenta upp två kurser
  • Få mer info om jobb
  • betala skulder till mami & papi
sen är det allt lite mer men ;)

Imorgon är det inte vilken dag som helst, Pappa fyller 54 år :D



Imorgon är det dags att plocka upp i rummet sen blir det träning och sen möta E & S :D


HOME

Hej!

Jag är dötrött, kom hem från Barnes precis och ska gå och lägga mig innan jag börjar med maten.
Ang provet gick svenska delen bra, engelska delen kändes det att 35 min var för lite för den var svår. S tyckte det med, vi hade trott att den skulle vara en av de enklare men tjiii vad vi fick :P
Matten ska vi inte prata om seriöst jag suger riktigt hårt när det kommer till skalor, diagram m.m FY!!!! Men första delen av matten gick bra :P

Nu ska jag lägga mej en stund

PICK OF DESTINY


AN EARLY SATURDAY MORNING

God morgon!

Är uppe och påklädd, usch vad tidigt. Min ena hjärnhalva vill gå och lägga sig igen men den andra delen vet att det inte skulle funka:P Så lite musik, en stark kaffe och gröt får väcka mig ännu lite till!

Är inte nervös iallafall, det går som det går nu och det finns alltid nya chanser att höja sig. Blir ju att göra den till hösten igen :P Tur att jag inte ska börja läsa än :P

Vi hörs ikväll skulle jag tippa, ska nämligen äta ute med Emilia från Manchester efter provet sen blir det soffläge och bara chill. :)

Önska mig lycka till ;)

POPCORN AND A EARLY NITE

Fredag och jag sitter i sängen med en skål popcorn och kollar på satc :) Ganska skönt ändå! Var och tränade och sen la jag mig i badet och bara tog det lugnt. Imorn ringer klockan 5, so fit for fight imorn eller vad säger ni :P

Säger godnatt nu :)

FRIDAY 1th OF APRIL

God morgon ;)

Vaknade för en stund sedan, har suttit och planerat min resa till Högskoleprovet i Barnes imorgon. Gissa när jag måste ta bussen från min hållplats! 06.35 det suger ganska hårt! Ska sätta klockorna på högsta volym och en ute i trappan.

Nu har jag fixat frukost så ska äta den med satc sällskap. Sen blir det gymmet, köpa lunch för imorn, pennor, sudd m.m  och sen sist men inte minst PLUGG!

hörs senare :)

NO ICE CREAM, WE LIVE IN LONDON AND THEN ITS BEER WE DRINKING

Blev ingen B&Js utan bärs istora lass istället ;) höhö Nä inte stora lass, två glas. Var trevligt, var ett tag sedan jag träffade E & S nu men på vägen hem krångla det. Det var rälsomlägging vid Waterloo och det stoppade upp alla tåg nästan så alla var försendade. Blev fast i Mortlake så efter 30 min gav jag upp å gick till bussen och nu är jag hemma senare än planerat men så är det om man bor i London.

NU är det sängdags!

Min profilbild
RSS 2.0