THINGS NEEDS TO BE DONE

Hejsan,

Kom hem från city för en halvtimme sen och har precis sätt på en tvättmaskin. Nu väntar lite små pyssel i rummet och sen ska jag ut på promenad till clapham jct= 75 min powerwalk. Ska se till att gå förbi restaurangen jag ska boka bord på också till onsdag kväll.

Jamen det är bara att köra igång arne ;)

NEW IN


TOPSHOP £32


H&M £20


H&M £30

Mina inköp från Oxford street idag. Går fort och lätt när man är själva! :)
Koftan är verkligen välbehövlig för satan i gatan vad kallt det är här
ibland, så pappa nu är du väl stolt över mig att din dotter ser till att hon
inte fryser :P höhö


SUNDAY

Hej på Er!

Vakna för en stund sedan och har pratat med Peter en stund. Ska snart gå upp ur sängen och köra igång med allt jag behöver göra idag!
* Ska boka bord på en restaurang men det kan jag även göra imorgon.
* ringa John om hämtning från Heathrow till familjen annars får jag boka taxi på måndag till dom
* fylla på oystercard
* åka in till city och leta upp mer vardagskläder!
* sist men inte minst blir det träning på gymmet :)


Ja ni, bara att sätta igång tror jag!

KEY

Hemma nu.

Åkte till Richmond och Sofia i mina finfina skor som jag har traskat omkring i så att mina vader värker! Men snygga på är dom så ska inte säga nåt annat!
Sofia och jag satte oss på den mysigaste puben i hela Richmond, Pricker and Piano och drack var sin rekordelig jordgubb/lime och snackade bara skit. Bredvid oss stod fem "gubbar" som en efter en kom fram och joina vårt bord. De var bankers i 40 års åldern som kom från New Zealand, tänk vad massa roligt folk man träffar när man är ute och lever livet som jag gör! :) Vi prata om allt från tennis, aupairer och sagan om ringen filmerna. Och självklart kommer kommentaren; Varför är svenska tjejer så snygga? Ja, vad svarar man på det? :P Bra gener? höhö

Efter halv ett gick Sofia och jag mot Subway men struntade sen i det och hennes ragg kom sen istället, en kille i 24 års åldern som är franska lärare. Han hette Steven och kom från Skottland och tillråga på allt så läspa han också! haha :P Men han var väldigt trevligt, medans dom satt med mig och vänta på bussen mot Tooting så hade vi språklektioner och jisses vad han var duktig! Språkgeni typ! :)

Efter 2 bussbyten och en promenad i mina fiiiiiiiiiina skor så tänkte jag gud va skönt att vara hemma så drar om nyckeln i låset och DÅ är det någon som har låst dörrhaspen med oflit så jag kommer inte in. Först är jag ganska lugn för M-L har sagt att det är bara att ringa på hemnr så vaknar hon MEN inget händer ringer la 1 gånger på hemnr, 2 ggr till hennes mob och plingar väl minst 20 ggr på dörren emellan detta får jag lite halft stressad och börjar fundera på vad fan jag ska göra om inte dom vaknar? Ta in på hotell? Ringer Sofia och hon lugnar ner mig men tack och lov har M-L vaknat och släpper in mig... puh men gött pinsamt för mig men jag hade iförsig inte gjort nåt fel!

Får prata om det imorgon mer nu ska jag sova GOD NATT

RICHMOND/KINGSTON

HALLOWEEN FIRANDE EN BIT FRÅN BALHAM NU MED SOFIA!

Hörs inatt eller imorgon! :)

Trevlig halloween på er!

LOVE

JAG HAR KÖPT DOM!!!! :D :D





CAMDEN





Camden Market

SATURDAY

Good morning!

Det är en härlig höstdag här borta, solen lyser och det är inte regn! :D
Ska börja läsa lite i min nyinköpta bok innan jag börjar göra mig iordning för att ta tuben till Camden. Ska möta
Sofia där vid 12.
Vi ska gå på Camden Market, det är för er som inte vet en folktät bohemisk marknad som har allt typ, det går inte att jämföra med Vänersborgs höstmarknad som är idag! Finns visst en pub som jag inte kommer ihåg namnet på där Russel Brand ( Katy Perrys kille)  jämnt är inne på, får se om han är där idag när Sofia och jag tar en paus från marknaden! :)

Nu kör jag igång med min bok!

ZZzzZZzzz

Ska sova strax.

Det har varit en lång dag och det gick smärtfritt att sitta barnvakt. Läste 2 sagor sen somna som direkt :) Har hunnit skypa med mamma och även pratat med lite andra folk:)

Imorgon ringer klockan 9 då ska jag göra mig iordning för att åka mot Camden och träffa Sofia. Vi ska gå till Camden market och ta nån öl där borta :) Ska visst vara jättemysigt! Bilder kommer imorn.

Gonatt :)

BABYSITTING

Hej!

Har ätit middag precis och har nu lite siesta på rummet innan M-L och Paul ska ut! Hörs senare :)

FROM SWEDEN





Detta fick jag hem till London imorse :) Tidningar & choklad av Marie och Ett brev av mormor & morfar :D Älskar att få post!

MONSTER MUNCHES




Ni skulle sett killens ansiktsuttryck när jag gav honom snackspåsen! ;)

FRIDAY

Goo Morgon!

Får sluta med att sova bort tiden då jag ska vara på gymmet för det resulterar i söndagsträning, suck.. Betalar jag 700:-/mån för gymmet så får jag allt se till att använda det! Riktigt dåligt av mig!

Idag är det inte så mycket nytt på agendan utan börjar jobba vid 1 och hämtar sen Charlie och Cian vid 4 sen. Ikväll ska jag sitta barnvakt så det blir nog inte så mycket annat än det! Lugnt ikväll alltså, tänkte ta mig in till Sainsbury och köpa någon typ av cupcakes till killarna nu när det är Halloween kan nog bli uppskattat! :)

Nu ska jag läsa vad som händer i sverige ;)

ALAN

Det var visst inte så hemskt som jag trodde att det skulle bli! Han var jättetrevlig och vääääääldigt snygg! Funderade på vad jag gjorde där med han typ ;)
Vi satt på Regent i Balham och pratade typ om allt mellan himmel och jord. Han är visst rik för han bor i Clapham south och det är ett av Londons rikaste områden men han var inte märkvärdig alls, väldigt jordnära och go :)

Han åker till Barbados nästa vecka så vi ska höras efter det :)

SMART ASS

going to the tube now..
omg why did i said yes to this! It´s scary tell u when i´m home dudes

FRIDAY TOMORROW

Japp det är fredag imorgon om någon har missat ;)
Har precis slutat "jobba" och ska äta ett päron tänkte ja. Dagen har varit helt ok, går ganska snabbt dagarna ändå. Imorgon börjar jag klockan 1 för M-L hämtar Xay, sen vid 4 så hämtar jag Cian och Charlie som vanligt. På kvällen sen sitter jag barnvakt för Paul och M-L ska ut och äta middag.

Imorgon blir det gymmet som vanligt och klockan ringer halv 7. Kul men den som vill vara fin får lida pin:P

Fick ett sms från Eric förut om jag skulle med till Jalouse men hoppar det idag, men sa att jag gärna hänger på nästa lördag när syster och co är här :)  Kan ju vara lite skoj för Lovisa!

Nu ska jag leta upp något bra tvprogram!

BAG


Kommer från H&M, kostar 149:-
finns i svart och vit även, tyckte den var väldigt söt! :)

LINUS

Seriöst jag dör typ!

Hittade ett gammalt videoklipp från Sälen 09 med jobbarkompisarna igår kväll :) Höll på att kissa på mig av skratt, Linus bastade med Sohil och det var visst hundra grader där inne så Linus höll på att dö så han kommer ut i duschdraperit och jolar sig :D Herregud den människa, sen så hör man Sohil i bakgrunden; Walla Bror, stäng dörren! Seriöst jag kan tyärr inte ladda upp videon men Annika din son har filmen på sin dator, kolla om du törs ;)

Den personalresan till kläppen var riktigt kul trots att jag var ensam tjej med 5 killar :)


FIREFOX

Jag bara älskar Peter Broström ( eller hans datakunnande)  ;) När jag startade datorn och skulle få upp internet explorers webbläsare så kommer det inte upp och istället kommer en ruta upp att webbläsaren har slutat fungera! Grr...
Skype och msn funka liksom spotify vad är probelmet då kan man undra?! Gaah fick ett utbrott så det var tur att Peter logga in på skype och räddade mig! Han skickade Firefox till mig och det är från och med 10 minuter sen min standard webbläsare, fuck explorer!

Hade ju vart så typiskt om den hade gått sönder nu innan mamma och co kommer men tack vare experten är allt fixat :D
Tack PPP :D

Nu ska jag in i duschen och sen hämta Xay, M-L har åkt in till city för jobb så vi blir själva en stund innan vi hämtar de andra två.
Träningen imorse gick bra, svettigt som vanligt! :)

Hej så länge!


innan utgången i fredags! :)

DINNER

Nu är killarna och jag tillbaka från skolan och M-L håller på med middagen.

Är så himla lätt att ta fel på bilarna när dom har släckta lampor för man kan tro att dom står parkerade men isjälvaverket används! Lite irriterande så måste vara extra uppmärksam!
Något mer som är irriterande är att den äldste killen Charlie inte bjuder till för 5 öre.. Försöker prata med honom men fan va lätt det är om han bara säger ja eller nej?! Jäkla irriterande det med faktiskt.

Nu har killarna på sig pjymas och sitter och kollar på Ben 10 filmen den otecknade. Ganska ok faktisk, handlar om aliens.

WEDNESDAY

Hej på er!

Är faktiskt inte så trött för en gångsskull utan känner mig ganska utvilad. Struntade i gymmet imorse och låg kvar och läste min bok, var skönt :) Ska snart åka och hämta Xay, han har varit på teater idag, får se vad han tyckte om den.

Börjar bli riktigt höstväder här nu. Kallt, blåsigt och regnigt! Så det är tur att man har gummistövlar. Mina är superbra, svarta med snören där fram och vita blommor på baksidan :) Ett bra köp från Hectors i Grästorp.

Nu ska jag iallafall hoppa i gummistövlarna och hämta Xay.


EVENING

Go kväll,

Dålig uppdatering nu! Men jag har inte haft så mycket att skriva om ändå så ni går int miste om så mycket. Min varddag är oftast ganska ointressant :P enbart gym, ungar och sova :P
Skulle ju på "dejt" vid 7pm men kände inte riktigt för det, var för trött så drog en liten snäll vit lögn. Får lägga ner energi på det på helgerna för på vardagarna orkar jag inte.

har skypat med mor, far och syster ang. deras resa hit men är fortfarande lite som är oklart men det fixar sig! :)

nu ska jag nana, gonatt!

TUESDAY

God morgon,

usch va jobbigt att gå upp!men är iallafall nu klädd i träningskläder och ska snart gå ner och ta lite flingor innan det bär av från huset.
hörs senare, för nu blir det frukot!

NIGHTY NIGHT

God kväll,

har skypat med jennifer i en timme och ska nu strax sova för är grymt trött! imorgon ringer klockan halv 7 och då väntar gymmet, lagom skoj att gå upp då! det är ju så himla mörk ute och så är det ju kallt också!
 nopp nu blir det nattinatt

NICE WORKOUT

Är tillbaka efter några timmar på gymmet. Blev p-walk på 1h, 1h på crosstrainern och ben&rumpa i 30-40 min. Härligt! Ska in i duschen nu och sen ta det lugnt innan familjen kommer.  

Idag börjar jag jobba runt 4pm och sitter barnvakt tills 10pm. Imorn däremot är lovet slut och allt blir som vanligt. Skönt med struktur!

Nä, nu blir det duschen!

MONDAY

God morgon,

vaknade nu vid 9am och är lite trött men på med träningskläderna och ska strax gå ner och äta lite frukost innan jag börjar dammsuga här. Sen bär det av till gymmet, gött :)

Vid 4pm kommer familjen Devitt. Nopp nu kör vi igång!

NOT ASLEEP

Näpp jag sover inte än!

Har kollat lite på svenska new yorkfruar och även filmen gladiator, den är så grymt bra! Den som inte har sett den filmen kan jag lova att den har missat något.
Har även skypat med mamma & marie i en timme förut och sen även Cornelia i en och en halv timme, väldigt skoj! :)

By the way,.. har två "dejter" i veckan, en med mister övergångsställe och en med Alan. Herregud, men jag tar det inte så himla seriöst, bara kul att träffa folk typ! :) Är inte ute efter någon britt överhuvudtaget! So that´s it!

Nu ska jag läsa klart boken sen blir det nattinatt :)

TIRED

Hej!

Kom hem till Hendham road för en stund sedan och kan berätta att jag är ganska trött! Ska sätta på en tvätt och sen släng mig i sängen och läsa.
Det blev inte sushi utan slutade med thai istället, men det dög gott det med! Sen en chai på Starbucks och sen home. Vi var riktigt sega så känns skönt att vara själv, har sovit hos sofia i två dagar i rad nu :P Kul har vi haft med jäklar va trött man är!


COOLER THAN ME


SUNDAY

Hej hej,

sitter i north sheen hos sofia och evelina kom för en stund sedan. vi ska strax åka bort till clapham och käka sushi. det var typ aslänge sedan jag åt det så det ska bli skoj :) gillar maki bäst!
kvällen igår var betydligt lugnare än fredagen. vi käka lax och pasta hos sofia och körde lite "fuck the dealer" med 3.8:or haha vi hade totalt missat att kolla procenten så vi drack folköl :P illa!
sen drog vi till richmond och tog en öl på one bar med bartendern  anderson från white cross och hans kompis som var polack. anderson är från brasilien by the way ;) evelina, sofia och jag var grymt trötta men vi följde ändå med killarna till deras lägenhet och tog ett glas vin. sen knalla vi hem och käka scones. så lördagen var lugn och ganska chill. 

ikväll ska jag ta mig till gymmet och svettas lite ska bli nice :) men nu blire sushi :D 


HANGOVER

Kan lova er att Evelina är bakis :D

Efter frukost vid en 2 gick sofia och jag till the white cross och tog en återställare i solen och delade på en nachotallrik, gott :) Var sjukt härligt att sitta ute i solen och bara chilla :) Evelina kom sen efter en stund och det syntes att vi hade vart ute igår på henne vill jag lova ;) Hon mådde skit verkligen men efter en cola så blev det lite bättre.

Är hemma i Tooting nu och fixar mig och chillar, ska sen åka till richmond igen och hem till sofia och käka middag. Därefter drar vi nog ut. Tror inte det blir China White iallafall, palla city inatt! Blir en go pubrunda igen men lugnare ikväll ;) Man är lite halv sleten fortfarande!

AWESOME NIGHT

God morgon,

Sitter hos Sofia i North Sheen och är lite trött sen igår. Kvällen var helt klart en av de grymmaste på länge! Vi började med att dricka upp två vinflaskor hemma hos Sofia sen runt en 10pm gick vi mot bussen och åkte in mot Richmond och gick till The White Cross (vårt hängställe), efter 5 min kom Nate och hans kompis. Vi stannade där kanske i en & ½timme sen gick vi vidare mot Vodka revulotion och mötte upp Evelinas kompis miss south africa, named Sarah. Vi gick aldrig in på Revulotion utan fortsätte till en bar som jag inte kommer ihåg namnet på! Nate kände bartendern så kan säga att drinkarna var gratis. Uppenbarligen hade vi drinkar i handen hela tiden enligt Sofia. Sen var det dags för jägershotar vilket resulterade i att evelina och jag har lite minnesluckor idag :P haha Blev kanske lite too much, men fasen va skoj vi hade :D

Träffade en trevlig kille där inne som hette Alan. Sofia ramlade visst i trappan ner till toan där inne, var visst sjukt brant! Efter två ville Evelina och South Africa ha subway så vi "gick" dit :D sen tog vi taxi till Nates place i Mortlake och fortsätte där med champagne och absolut shotar. Vid en halv 4 gick Sofia och jag hem till Sofia och Sofia kör igång och bakar scones klockan 4 på morgonen :D haha Härliga människa!

Vaknade upp vid en 1 och kollade på mobilen, seriöst att skriva sms på engelska på fyllan är fan inget bra! Fattar knappt vad jag skrivit :D Nu har vi käkat frukost och sofia är inne i duschen. Evelina kommer snart hit tror jag så ska vi se vad vi ska hitta på innan ikväll.
Ska ut till China White är det tänkt, John my privatetaxidriver har fixat så vi står på listan så kommer nog bli så att vi drar dit tror jag. Men just nu är det väl inte för lockande! ;)

Nopp nu ska jag fixa iordning mig, hörs senare :D

PUB

Ska nu fixa mig iordning och sen ta bussen mot Richmond och north Sheen. Evelina, Sofia och jag ska börja där borta i sofias hus sen drar vi till richmond för pubrunda blir senare p kvällen någon typ av natt club tror jag :)


Party party! :D

CLOTHES


snyggt rött nagellack och ett stärkande lack för naglarna



Sen köpte jag också två fina bhar för 160:- HELT GALET!


RICHMOND





haha;)

nu tar jag bussen till clapham junction ska kolla lite i affärer sen när evelina svarar på mitt sms så åker jag vidare till richmond och äter lunch med henne :)
see yah

FRIDAY

God morgon alla glada!

Har tagit sovmorgon för idag är jag ledig :D Familjen åkte vid en halv 10 och kommer tillbaka på måndag runt en 4pm.
Har kollat på robinson och kungarna av tylösand så nu blir det frukost innan det är dags att börja fixa sig för en lunch med evelina i richmond. vart vi sk gå har jag noll koll på men nåt myisgt ställe blir det väl!

Det är mulet här idag men uppehåll och det är skönt!

Nopp nu blir de frukost :)

CLAPHAM JUNCTION

Efter träningen blev det fullfart framåt! En snabb dusch och så bort till clapham där sofia och evelina väntade, riktigt skoj att se dom ikväll :D 3 öl rikare och så bar det hem ;) har sovmorgon imorn för familjen åker till manchester vid 9.30am gött som fan! :D ska ha det gött innan vardagen drar igång :)
nu ska jag säga hej till en sen blir det sängen!


GYM

Nu är tjocktröjan på och halsduk & vantar. Ska powerwalka till gymmet, träna där och sen p-walka tillbaka och lär gå lika snabbt idag som jag gjorde igår för kallt är det nog ute!

De andra gick precis och käkade pizza, ha! Själv tränar jag istället känns bra :D

SHOES


I´D RATHER BE WITH YOU


LUIGI


YOU KIDDING?!

Det snöar i Trollhättan läser jag!
Shit det är ju bara oktober, det är tdigt men antagligen är det väl bara lite som kommer och som smälter snabbt får vi hoppas iallafall :)

Här hos mig i London är det lugnt, Cian spelar på sitt DS och Xay sitter och kikar på Pink Panter. Vi har lekt med hans två figurer av super mario och luigi (stavning?) i minst en timme känns det som. Inte jätteskoj för mig men vad gör man inte för att dom ska vara på gott humör. Kan tänka mig hur mormor hade det  när hon och jag lekte med barbiedockor i timtal! Kanske inte alltid lika skoj för ungar leker ju på ett speciellt sätt. Men jag har för mig att hon hade kul hon också :P

Igår firade mormor & morfar 54 årig bröllopsdag! Grattis, tänk att vara gift så länge :) Undrar om jag lyckas med det? We´ll see. Dom firade med att äta lunch ute sen kom mamma visst med bakelser från Ritz och lite annat. För er som inte visste så älskar mormor sånt, tror dom äter en bakelse varje dag, eller hur är det ? Morfar däremot är väl inte lika förtjust i det men mormor "tvingar" väl i han ;) hehe


Middag på Olearys för ett tag sedan.

THURSDAY

God morgon,

Här borta är det kallt! Hade helst legat kvar i sängen men ska snart ner och äta frukost. Ny dag och nya tag. Hade lite svårt att släppa boken igår kväll för det börjar bli riktigt spännande nu men insåg sen att jag var tvungen annars hade den här dagen slutat i katastrof ;)

Nu ska jag sätta på mig varma kläder och gå ner och fylla magsäcken! tjing

WINTER HERE!

Frös nästan häcken av mig när jag gick till och från gymmet! Så travade på i en himla snabb takt, aldrig powerwalkat så snabbt förut I promise!
Kändes som att snön var på g och att det är långkalsong säsong! :P Tur att familjen kommer för dom får då allt ta med sig ett par bland annat! Funderar även starkt på att köpa mig en riktigt tjock vinterjacka när jag kommer till Sverige eller om jag tar och köper en i London. Men vet ju vad jag vill ha och just den finns i Sverige! För kallt är bara förnamnet vill jag lova.

Har pratat med min kära fransos, Malin via skype och har pratat om gamla minnen, vissa saker vill man inte ens bli påmind om! hehe ;) Fröken Bogren berätta att hon ska käka anklever imorn, hujedamig jag som var rädd för kidneypie och hon ska även käka sniglar i november som dom hämtar från en snigelfarm (!) finns det sådana saker? Usch och fy, tacka vetja svensk husmanskost och FISK. Jag längtar jättemkt efter fisk speciellt makrill det är ju så gott :) Här äts det typ bara kyckling, ska inte äta kyckling på ett halvår när jag kommer hem för gått för lär ha fått i mig tillräckligt för en hel livstid!

Nu är det ett kapitel i boken som gäller sen äre nattinatt för alarmet ringer vid 7am då är det bara att gå upp :P

Gonatt!





SHAME


OMG!!


Gud va dom är snygga! Jag är såååååååååååååååå nära att köpa dom men dom är så dyra, men dock så snygga!

WANDSWORTH PARK

Vid en 9am åkte vi till Wandsworth park och killarna lekte i lekparken. Jag gillar att London har så mycket fina parker för det känns då som man inte är i en jättestad, men ombonat och trevligt om ni ka förstå vad jag menar?
Nu har vi inte gjort så mycket mer än att ha ätit lunch, lekt med duplo och kikat tv.. det vanliga typ!
Ska se till att gå till gymmet sen när jag blir ledig, men innan dess så ska jag umgås med killarna ett tag till.

hörs senare

WENDESDAY

God morgon,

vaknade för 20 min av klockan och ska snart ner och äta frukost. Börjar jobba vid 8. Är lite trött men det blir bättre sen :)

På med jeansen nu och ner och göra frukost!

Hej så länge.

MADELEINE




Kollar på "alla" snygga egobilder som finns på datorn. Jag är nog en av det
udda tjejerna som inte knäpper massssa bilder på mig själv 24/7 men min
syster är ju mästare på det! Hemma kallas hon spegelhäxan ;D haha

FRIENDS AND TWO AND A HALF MEN

Killarna är i säng. Supertrötta och griniga båda två men efter två godnattsagor så sover dom nu som grisar :)
Själv sitter jag med en kopp tea och friends och two and a half men som visar på tvn.
Vet inte hur länge jag ska vara uppe men förhoppningsvis inte för länge! Känns som att jag måste vara nere och vaken tills ML och Paul kommer tillbaka men vet inte när det kan bli så får la smsa henne och kolla om det är ok för mig att sova senare, är trött!

Nu ska jag fortsätta kika på tv, gonatt :)


BABYSITTING

Är barnvakt nu och det är lugnt för killarna är trötta efter bilresan från Manchester, så de är även lite crancky.. Sitter och kollar på ett australienskt djurprogram för barn. Bra för dom att se lite annat än rosa pantern och mickey mouse!

M-L ska ut med Paul och äta middag med två par till från Pauls jobb. Lite fancy sådär med enbart bankers och deras fruar ;)
Blir sängen för killarna om en dryg timme, sen sitter jag här tills de andra kommer hem.

PETER


 
Vad tycker ni om min bästa väns nya frisyr? ;)

SUN IN MY POCKET


POWERWALK

Go Morgon,

Har precis kommit hem från en lång powerwalk. Sätte klockan på 8am och tog en kaffe i farten och gick sen fram & tillbaka till Clapham Junction. Härligt! Det är ganska bra väder men blåser lite.
Åt precis frukost nu efter pomenixen så nu blir det duschen och slappa lite innan de andra kommer. Ska sitta barnvakt ikväll också.

Men nu hoppar jag in i duschen iallafall :)

GOOD NIGHT

Säger godnatt och hörs mer imorgon.

COLD OUTSIDE

Det är faktiskt ganska kallt ute och jag har krupit ner under täcket och läser min bok.
Var ju ute på en spingtur förut men den blev kort för halsen pallade inte alls så det blev en powerwalk på en 45min. Ska ta en kvällsprommis till Clapham på 75 min to make it up to me sen efter lite sallad :) Det är så himla irriterande att det verkligen inte funkar att springa utomhus nu för min del för får aningsvårigheter pga astman. Ni har det bra ni som  inte har ansträningsastma!

Har damsugit huset idag och sen typ bara chillat. Börjar få lite hemlängtan igen men Ellen sa att det var jättevanligt efter några månader och idag har jag varit här i 2 månader. Det går fort men känner ändå att jag längtar hem trots att jag har kommit till rätta. Ska bli skönt när familjen kommer över och hälsar på.

Nä nu blir det sallad och en paus i läsandet!

MONDAY

Måndag och jag är fortfarande ledig, härligt!
Ska nu hoppa i kläderna och börja damsuga så jag har det avklarat! Sen blir det en tvättmaskin och ut och springa :) Nu sätter jag igång :)

IN THE MORNING...

Imorgon ska det städas här i Tooting. Har lovat att damsuga sovrummen men gör hela huset för då känns det bättre, ofta man bara tar sovrummen lika bra att göra rubbet liksom :)
Efter det blir det en springtur till clapham junction sen får vi se vad som händer om jag tar mig till Hyde Park... Who knows? ;)
Men det första och andra ska jag iallafall göra det med basta det tredje får vi se ;) haha

Good night darlings!

SOFIA & EVELINA

SOFIA - Är en tjejen som kommer från Torslanda i Goa Göteborg som är 21 år gammal. Hon har varit i London och North Sheen i lite mer än 1 månad och umgås dagligen med mig. Roligt att veta om Sofia är att hon är fruktansvärt glad, rolig och rak! Henne kan man inte köra med. Hon har tattuerat lycka på sin handled under sin backpacking resa i Thailand och hennes bästa vän heter Elin( som hon alltid pratar om). Hon hatar Londons transport från Clapham Junction och blir galen när jag är lugn och säger "det löser sig" när vi är mitt i London utan att veta vart vi ska mitt i natten. Hennes stora passion är foto och hon vill bli fotograf när hon blir stor. Hon älskar allt thaimat och känner att hon precis har börjat leva sitt liv!



EVELINA- Är en 20 årig tjej från Sala där dom bara har en nattklubb som hela bygden går till varje löningshelg. Hon har tillbringat två sommrar i Israel på ett Kibbutz= volontärarbete som jag tycker är grymt coolt att hon har gjort. Hon har en älva intattuerat på sitt vänstra revben som gjorde fruktansvärt ont. Hon kan göra sushi och det ska vi göra på onsdag hemma hos henne i Mortlake. Evelina kan festa och spottar inte i glaset, hon säger som mig; älska shotar! Hon älskar high heels och är grym på mario cart.


Nu har ni fått lite info om det två damerna jag jämt nämner i bloggen så håll till godo! :)

BODIES


PICTURES







KINGSTON

Hej :)

Hemma nu i Tooting! Mår kanonbra och har haft en härlig dag med Sofia i Kingston. Blev inte nåt Notting Hill för vi hann inte :P

Tog tuben från balham till waterloo och bytte därefter till richmond, en goo omväg men kom på att kingston inte finns på tuben så måste åka tåg eller buss så mötte sofia i säkerhetsfall i richmond så vi två tog bussen till Kingston för Sofia skulle köpa fotomaterial till sin fotokurs som hon går. Tiden gick och vi besökte även köpcentret i mysiga Kingston och allt drog ut på tiden med Sofia kom då inte tomhänt från Kingston utan med två par jeans från H&M för 200kr :) Bra affär!

Vi hitta sen ett mysigt café/choklad affär som är precis som affären i Chocolate med Johnny Depp! Vi tog var sin mugg med varm chili choklad och en panini, kanongod choklad! Får jag ta med min familj till när de kommer om 18 dagar :D  Bilder kommer :P

Sen to vi tuben mot Notting Hill men resterande längd av tuben var stängd så vi åkte till Richmond och tog en öl på den mysiga puben vid Thamsen och gick sen vidare till The White Cross där Anderson and Andrew jobbar men båda var lediga idag, ska dit på torsdag istället och få kompispris ;) haha

NOTTING HILL

God Morning,

Kom precis ur duschen och ska nu käka frukost & få på mig kläderna innan jag tar tuben mot Notting Hill och Sofia. Vi ska mötas därborta och turista oss i området :) Så nu får jag sätta fart ;)
Hörs senare


WISH FOR CHRISTMAS



Detta är min önskelista till tomten,
Ett par boots från Scorett ( har kollat in dom länge på Scoretts hemsida men dom finns ju tyvärr inte i London)
En liknande väska från Tiger of Sweden finns på Smått och Gott i Grästorp
Sex and the City boxen, känner att jag behöver ha de 4 damerna med mig för resten av mitt liv! ;)
Och sist men inte minst pengar, för dom rullar här borta vill jag lova!


THE LOOK


YESTERDAY




THOUSAND PIECES

Det sägs att ovan molnen är himlen alltid blå
Men det kan va' svårt att tro när man inte ser den
Och det sägs att efter regnet kommer solen fram igen
Men det hjälper sällan de som har blitt våta

För när vännerna försvinner, eller kärleken tar slut
Ser man allt med lite andra ögon
Man övar sig, och långsamt blir man bättre på att se
Skillnad mellan sanningar och lögner

Allting kan gå itu, men ett hjärta kan gå i tusen bitar;
Säger du att du är min vän så är du kanske det

Det sägs att det finns alltid nånting bra i det som sker
Och tron är ofta den som ger oss styrka
Ja, man säger mycket, men man vet så lite om sig själv
När ångesten och ensamheten kommer

För när vännerna försvinner, eller kärleken tar slut
Ser man allt med lite andra ögon
Man övar sig, och långsamt blir man bättre på att se
Skillnad mellan sanningar och lögner

Allting kan gå itu, men mitt hjärta kan gå i tusen bitar;
Säger du att du är min vän så är du kanske det

JENNIFER´s BIRTHDAY

Idag är det ingen vanlig dag utan det är Jennifer Svanströms 20 årsdag! :D Grattis Gumman, hoppas dagen har vart bra och att ni får en rolig kväll tillsammans. Jättetråkigt att jag inte kan vara med och fira dig!


SATURDAY

Lördag idag och jag är sjukt trött! Har legat i sängen och läst min bok typ hela dagen. Åker inte till Sofia idag för att jag känner mig så himla trött, en imorgon blir det Notting Hill och gå runt och strosa där. Blir mysigt! Nu är det 19 dagar kvar tills mamma, pappa & syster kommer hit ska bli så kul :)

Nu ska jag fortsätta läsa min bok!

CARD


Fick precis ett vykort från min goa vän Cornelia, fint kort va! Tack going!

AWAKE

Vaknade nu och känner mig utvilad, behövde sova ut känner jag! Pratar med Sofia via sms och hon kom hem till slut :) Nu ligger vi båda i sängen, en i North Sheen och en i Tooting ;) Ska gå ner och äta frukost sen går jag nog upp och fortsätter läsa min bok.

Det är ett kanonväder idag men dock lite blåsigt!

Fick ju ett sms från Benze igår, (ni vet han som hade en svensk tjej som hette My). Han bjöd in mig till hans hem ikväll för drinkar m.m och sen är har dom bord på en klubb som heter Runway på oxford street:) Låter skoj men tror att jag hoppar det ikväll. Ska tillbringa kvällen med Sofia istället som sitter barnvakt! Nästa gång så ;)

ICE CREAM DUDES

Seriöst! Jag är såååå jäkla trött och inte bara jag utan även Sofia!

Vi möttes på clapham junction vid en 9pm, tog en öl på one bar men gick vidare för det enbart var gubbar där. Går in på Babel där blir vi kvar i 2h, dricker en öl och ett glas äckligt vitt vin. Blir uppraggad av en ful gubbe med glasögon NOT OK, dissar sönder han och fotsätter prata med Sofia. När vi väl satt på Babel så sätter vi poäng på killarnas rumpor, 1-10. Och update ; ingen snygg rompa i Clapham och vi leta verkligen!
Blir skrämd av en britt som är full och pratar typ forngrekiska och jag ser ut som ett levande frågetecken.. Tar mig från baren med vinglasen och till Sofia. Vinet går fort ner sen säger vi byebye till den flörtiga dörrvakten som vill ha våra nummer men dissar han också. Taskiga vi har vart idag men fasen han var inte nice ;)
Sen ville Sofia in på donken toan så satt ch vänta på henne.
Därefter beställer hon kycklingnuggets, pommes, lökringar m.m. faan världens beställning. Var inte direkt hungrig, sen går hon och köper Mc Flurry och ni vet skedarna har en öppning på skaftet där du kn stoppa in ditt finger om du vill och det gjorde ju såklart vi. Sen skjuter Sofia glass på väggen och jag skrattar ihjäl mig och sofia dör typ över chicken nuggetsen :P

Sen bussen hem efter att ha lämnat henne på station så tar jag bussen hem, så nu är jag hemma och sjukt trött! Sofia ringder och hon är på London Victoria? hur hon nu kom dit? så får söka på bussar så nu väntar hon nog på bussen till richmond som tar evigheter. Hon ska iaf smsa när hon är på g till rätt stad ;) höhö jag lovar fan det är då inte lätt med transport i london!

Brandmannen sluatade tidigre och orkade inte vänta på oss 2 blondiner så det blev ingen slid på brandstången :( men nästa gång! Fick sms av Benze också förut är bjuden på fancy middag på resturang imorn kväll skriver mer imorn om det för jag somnar typ nu!

CLAPHAM JUNCTION

Nu hr jag fått tummen ur och hoppar in i duschen för vid halv 9 tar jag bussen till clapham junction för att träffa Sofia :) Vi ska gå på en pub där och sen dra vidare till the Grand :) Blir min nya klänning ikväll och håret får vi se vad vi hittar på med de..

Anderson skulle nog komma senare, skulle visst jobba över på the white cross. Har lite hemlängtan till trollhättan så sätte på drängarna, witch doctor och dr bombay då känner man sig som hemma :D Jag är allt en bonne ;)


WWW.CONKEN.BLOGSPOT.COM


Har ni sett? Detta är min kära vän Cornelias blogg; www.conken.blogspot.com
Hon åker till USA om en månad nu och ska bo i närheten av DC och jobba som
aupair. :) Känner ni igen bilden till vänster högt upp? haha Jag har privileget att vara
med min rumpa på hennes header inte illa va ;)

CUM TO THE FIRESTATION?

Haha jag kan inte sluta skratta!
Har ni sett det Sex and the City avsnittet då tjejerna är ute på Long Island och Samantha träffar en brandman? Och allt som händer på brandstationen sen..
Har fått ett sms och är inbjuden till Battlesea firestation ikväll hahaha, jag får ta med Sofia! När vi är där så ska jag garanterat ta tillfället i akt och testa stången :D


FREEDOM

Gick upp vid 7, det var sådär men vi har mest latat oss framför tvn så det var inte så ansträngande! :) Nu äter dom toast sen bär det av till Manchester vilket betyder att jag är ledig tills tisdag! :D

Förresten glömde nog skriva det inatt när jag kom hem. Har varit på gayclub i Richmond också nu, en till sak att checka av i min lista ;) höhö Stanna dock inte så länge pga jag var ansvarsfull för att vara ok till att ta hand om ungarna imorse.

Nu ska jag säga bye bye till de andra sen blir det chill i soffan innan jag tar tag i dagen:)


A PINT

hur många cl är det i en pint? 4? då har jag druckit 12cl ikväll, jäkligt go öl vill jag lova! :) Satt på the white cross och sofia raggade upp 2 bartender, anderson och andrew! så ska träffa iallafall anderson imorn, hahah sofia go for it ;) nu bire sängen barn imorn vid 7.30 :P

RICHMOND

Nu vet jag vart jag ska och destinationen är Richmond! NU fixa sig lite snabbt inte överdrivet för vi ska pubba :) See u later då blir det avsnittet av kungarna av tylösand och ja jag vet det är rena skiten men lite underhållande ändå :P

SHEAPARD PIE

Ätit sheapard pie precis, det är köttfärs, morötter och potatismos och det var la okej. Men seriöst engelsmän och mat går då inte ihop och jag är väl troligen inte den första som konstaterar det!
Det har gått bra idag, vi har fått tillbaka Hondan och jag behöver inte betala något alls. När jag åkte med xay så började bensinlampan lysa tack och lov var vi nära en bensinmack men frågan var ju vad man skulle fylla med, bensin eller diesel. Så ringde M-L men hon svarade inte, ringde även Paul men inget svar.. Sen kom jag på att kolla i instruktionsboken och till sist tittade jag på insidan av tanklocket och det var bensin.
Så nu har jag tankat på en engelskmack för första gången! ;)

Nu försöker jag få tag i Sofia men no responde.. Vi prata om att gå ut ikväll men vi får väl se hur det blir. Jobbar .imorn från 7.30am till 11am sen åker de till Manchester! Planerna vet jag inte hur dom ser ut för imorn vi får se ;)

CLOSET

Inser nu att jag behöver en till garderob! Kläder överallt i hela rummet. Problemet är bara att jag bara har en byrå med 4 lådor, hur ska jag fixa detta? Hmm.. Dessutom behöver jag ett par jeans, mjaaww kul liv.
Får skita i det för tillfället och ta en dag av min ledighet och organisera här så gott som det går! NU macka!

THURSDAY

Tjena!

Kommit från träningen precis och känner mig i goo form, är inte trött, på bra humör och jag börjar komma igång ordentligt med träning! Härligt nu ska jag köra mer kondition och dela upp muskelgrupperna  mer, typ kondition och mage på måndag, kondition och rumpa tisdag... och så vidare! Ni fattar :)

Nu blir det duschen, sen ta en macka och hämta xay. Ikväll skålar vi för friheten ;) får bara hoppas på att Evelina can make it :)


MIDDLE TERM

Efter skoldagen imorgon är det lov för killarna :D Halleluja moment! Nä jag är ledig från torsdag 7pm till tisdag morgon då familjen åker till Manchester :D M-L såg väl inte så mycket framemot ledigheten verka det som :P hehe

Idag har jag hämtat xay, hämtat C:na och vart kvar på playgrounden så de fick leka av sig innan Charlie slutade sen blev det glass i Richmond park. Sen middag och sist TV. Så har istort sett dagen sett ut.

Nu ska jag läsa min bok och inte göra något mer förrän när klockan ringer imorgon 6.30 och då BLIR det gymmet! :P

gonatt


SHOWER

Hemma från en p-walk till Clapham Junction på 75 min. Härligt! Nu blir det dusch och sen hämta Xay.


WEDNESDAY

Go morgon!

Träningskläderna är på men ska inte till gymmet utan ta en lång powerwalk. Kände att det skulle bli för lite sömn för jag kom hem sent igår och så ska man upp träna och sen ha hand om ungar, kändes sådär. Så nublir det powerwalk istället.

Hörs senare.

RIVERSIDE

Go kväll/ Good evening ;)

Hemma från en trevlig pubkväll i Richmond. Det var tre blondiner och en britt... Haha lät som en början på en bellman historia! ;) Nä men det var faktiskt tre blondiner och en britt! Men kul hade vi ändå där vi satt på en mysig pub vid thamsen och drack rekordelig jordgubb/lime :D Nate var väldigt trevlig och vi skratta sjukt mycket, vet inte vad det var med sofia ikväll alltså;D haha Vad hon sa kan inte skrivas i bloggen ;)

Gissa vem som ringde när vi satt där då? Jo Antonio, han som ragga upp mig vid övergångsstället. Blev faktiskt lite förvånad men var ju trevligt att samtala med honom. Nu däremot blir det inga mer samtal utan en säng. Hörs imorn


PUB

Nu tar jag bussen till Richmond! Ska träffa Sofia, Evelina och några britter. Skoj :)

FOOD


RICHMOND

Sitter i soffan medans Xay äter chokladpudding och tittar på Mr Bean. Han är så sjukt jobbig idag känner jag. Vill enbart ha uppmärksamhet för minsta lilla sak, orka med sånt.. Och han får det såklart men inte varje sekund. Är lite seg känner jag men fick ett sms av Evelina som frågade om jag hänger på till en pub i Richmond ikväll med hennes nyfunna vän Nate. Det gör jag ju såklart :) 
Men innan dess är det underhålla Xay, göra middag och få dom i pyjamasen sen därefter så..

Men ett par timmar kvar slutar 7pm..

GYM

Härligt, kom precis ut från en hääääärlig dusch! Körde på med kondition idag och rumpa :)
Testade en ny rumpmaskin och herre min gud den var inte lite jobbig den! Det är liksom som att man går upp för ett berg med lutning och ju högre level du har ju jobbigare är det. Den ska då köras mer men när man väl står där är det då inte kul!

Ska fixa mig nu och sen göra en omellett innan jag åker och hämtar xay. Seriöst det här jag gör är lite som att leva som Maria Montazami, träna och hämta ungar typ.. Fy för att vara hemmafru i flera år! Hade jag aldrig pallat!
Ha lånat en bok av M-L så läser nu när jag har tid ska ta med mig den i bilen när jag väntar på xay. Hej så länge

CRYING BABY

God morgon,

är pigg nu efter xays utspel vid frukostbordet... stortjöt! Han hade valt wetabix och sen ville han inte ha det så han skylde ifrån sig om att han valt det.. Sen ville han se på tv utan att ha ätit frukost och det är ju inte ok så mer tjut.. Suck, men nu är man iallafall vaken!

Ska till gymmet nu och träna :) hörs senare!

MOUNT SAINT MICHEL





Mount Saint Michel ligger ganska nära Caen i Normandie och är ett kloster som ligger på en ö när det är flod. Sen när vattnet drar sig tillbaka (ebb) så kommer bilvägen och parkeringarna fram. Oftast är det ganska dimmigt här och bilder blir väl sådär. Men det är ett riktigt coolt ställe och är värt ett besök om ni reser i Normadie, Frankrike. När pappa fyllde 50 så reste vi runt i Normandie i en vecka och såg så otroligt mycket! En bra resa men jobbigt att vara så mycket ute på vägarna..

RED WINE

HAHAHA, seriöst jag är då inte förvånad när det gäller Bogren. Hon berätta att hon vart i Mount Saint Michel i Normandie ett kloster på en ö så är det flod så är klostret på en ö och när det är ebb så kommer bilvägen fram och parkeringen. Hon satt där och åt på en restaurang där efter rundturet på klostret så trodde hon hon beställt ryggbiff men fick panbiff. Sen att dricka hade hon beställt rött vin trodde hon men hon fick apelsinjuice istället HAHAHAHHA :D Hon pratade iförsig franska när hon besällde men detta är så himla typiskt henne så kunde inte låta bli att skratta :D

 

FORWARD PLANNING

Hej Hej,

har sagt gonatt till killarna och tänkte jag skulle försöka se om det går att få tag i malin eller mamma på skype. Dagen har varit ganska bra ändå, träning, barnpassning och sökt distanskurser. Vi får väl se vad som händer, men känner att jag måste läsa när jag är här för att fördriva min tid! Men det blir ju som sagt på distans isåfall, har sökt två psykologi kurser, en med inriktning på KBT och en psykologikurs med inriktning på ledarskap. Lät intressant. För er som inte vet har jag läst både psykologi A och B i gymnasiet och gick ur med höga betyg så  tycker ämnet är väldigt intressant. Mamma jobbar ju med liknade saker men då psykatri istället så har haft bra hjälp av henne.
Nu när jag är i England och kör fast så kanske M-L kan hjälpa mig om det skulle vara så för hon har en liknande magister examen i ämnet. Men vi får se om jag kommer in, sista ansökningsdagen är nu på fredag!! Glöm inte det :)

Nästa torsdag börjar ett lov här borta typ som höstlovet i Sverige skulle jag tänka mig så har pratat med M-L om hur jag ska jobba och om jag ska med till Manchester men verkar som att jag "slipper" för familjen åker på torsdag kväll tror M-L och kommer tillbaka på måndag, stannar här tills fredag och åker till Manchester igen verkade det som.. Lite flängande men skönt för mig att slippa åka med för då kan jag passa på att se mer av London :)

Nu ska vi se om jag får tag i Bogren :)

NO SKITRIP THIS YEAR

Det blir nog ingen skidresa för min del iår/nästa år.. TRÅKIGT! Jag som älskar att åka skidor. Förra året firade vi nyår i kläppen Sälen och det var kanonkul:) Det var Jennifer, Mikaela, Julia och jag som åkte upp från Trollhättan och Linus min jobbarkompis som vi bodde hos kom med tre lumparkillar direkt från Stockholm och Berga. Vi hade en sjukt rolig nyår, en av det bästa på länge faktiskt! Trots en olycka med bilen när vi åkte från Idre men det gick ju att fixa bara inte så skoj just då. Här får ni lite härliga skidbilder från kläppen och även idre som vi alla i vårt goa tjejgäng åkte till på sportlovet :D





Kläppen på Nyår 09-10





Idre-09





Personalresa till Kläppen, jag var själv i stugn med fem killar ;)

NEW DESIGN

Har en ny design uppe nu, tack så mycket Sandra! Hennes blogg hittar ni vid mina länkar.
Blev kanonsnyggt tycker jag, väldigt nöjd. Tur att man har vänner som kan allt det där ;)

Kollar runt på lite distanskurser på studera.nu tills vt10 finns massa skoj att läsa, bara till att bestämma sig:)
M-L åkte precis för att hämta Cian och Charlie för hon va tvungen att prata med lärarna för hon ska laga mat i skolan imorgon. Det är något dom gör här i England visst..Xay sitter och leker med duplo, var med och bygde förut men nu leker han själv.

Ska om en stund sätta igång med middagen; kyckling, chips och grönsaker. Inte för ovanligt här på hendham road. Ska äta mycket fisk och soppor när jag kommer hem under jul så man klarar sig tills nästa gång jag kommer hem:P

nu ska jag fortsätta att leta kurser!


MONDAY

Måndag igen och här borta har vi kanonfint väder! Solen är uppe men det är dock lite kyligt. Det var härligt att promenera från gymmet och hit till huset, en bra start på dagen.
Nu sitter jag med en kaffemugg i handen och kollar runt innan jag ska in i duschen.

Vid 11.30 åker jag för att hämta xay, ska innan det bara svänga in och handla lite frukt och ägg till omelletten som jag tänkt att göra till lunch. Där efter medans xay kikar på tv ska jag ta tag i och kolla på engelska kurser till nästa år. Vill läsa känner jag men det måste vara på distans pga jag inte kan riktigt lämna huset på vardagarna förrutom på morgonen då men då vill jag ju träna!

Vi får se om man kan lösa något.

USCH..

Usch va jobbigt det var att gå upp ur sängen! Så himla mörkt ute och är lite små kallt här i rummt, men vad gör man inte för att träna på gymmet...

HALLOWEEN

Det börjar dra ihop sig till Halloween och såklart ska vi ju gå ut då! Frågan är ju bara vad man ska ha på sig?


www.joke.co.uk

HMMM..



whats this for? ;)

BALHAM BY NIGHT




NORTHEN LINE

Hej på er!
Är tillbaka efter en härlig slappdag i city. Mötte upp Sofia på Piccadilly och vi två strosade runt och bara gick och kikade. Mysigt, och vilken värme det har varit idag! Evelina gick i T-shirt! :) Då fattar ni att det var mer än 8 grader som det visst har vart i THN idag!

Medans jag stod och väntade på Sofia vid Piccadilly så blir jag uppraggad av en kille som heter Antonio. Väldigt trevlig kille men jag blev så överraskad när ha började tilltala mig där jag stod på övergångsstället för att gå över så stod och pratade med honom i en tio minuter innan Sofia kom så han tog mitt nummer så vi får väl se om han hör av sig till helgen. Sa nämligen att vi tre(= Sofia, Evelina och jag ) ska ut :) Trevlig kille!

Vid en halv 5 tog vi svarta linjen upp mot Euston för att träffa Emelie. Så vi käkade på Nandos ett mexikansk restaurang sen drog vi hem. Emelie var trevlig så sa till att hon får höra av sig när hon lämnar Birmingham igen.

Nu ska jag plocka iordning i rummet som förövrigt ser förjävligt ut.. Sen blir det väl film kan jag tänka mig!

CITY

Hej!

Efter två filmer är jag nu påklädd och klar för att gå mot tuben. Ska träffa Sofia i city gå runt och köpa hårshampoo + balsam och någon typ av jukon, ni vet salvan!

Vid 5pm så ska vi sätta oss och åka upp till Euston får att fika med en tjej som heter Emelie. Jag ska försöka ta bilder :D lovar!

ska också ta med sofia till en affär vid picadilly finns en affär jag vill in i för det är ju snart 20 årsdag för en person ;) höhö Gammal som gatan blir hon ;)

Puss&Kram

SUNDAY

Go morgon!

Vaknade för 20 minuter sen och undrar varför jag inte kan sova längre. Brukar ju aldig vara ett problem annars...
Men iförsig känner mig ganska utvilad ändå! Funderar vad jag ska göra nu idag innan 17tiden då jag ska till Euston och fika med Emelie, tror att Sofia följer med mig dit bort.

Ska gå ner & hämta en film tror jag & kika på innan jag äter frukost! :)

BED BABY

Nu är det dags att nana ska plocka undan här borta så allt är som familjen lämnade londonhuset. Imorn så är det city på schemat all day tror jag. Ska fika med en tjej som heter Emelie som bor i Birmingham som är i London över helgen. Blir nog trevligt men vet inte vart vi ska ses än. Vi får väl se imorn!

Gonatt på er :)

THE NIGHT AT THE MUSEUM

Go kväll goingar!

Sitter för tillfället och kollar på en natt på museumet och har ätit lite sallad & tagit mig en öl. Emellan detta har jag även skypat med mor & far i 1½ timme och vi konstaterade att det är 25 dagar kvar tills vi ses så dey är nedräkning från min sida ;)

nu ska jag fortsätta kika innan det blir sängen för min del :)

right now..


GYNNING


OH MY GOD!
Önskar att jag också fick rida i en lika snygg riddräkt som Carolina Gynning
rider i från Ralph Lauren. Sjukt snygg! Älskar verkligen hennes stil.

bild tagen från www.gynning.net

LAST SUPPER

Som ni märker är jag sjukt dålig på att ta kort på våra galna kvällar ute och igår är inget undantag. Det enda jag lyckats fota är vår goda sallad och snacks innan vi drog iväg igår kväll. Riktigt illa måste skärpa mig!



Salladen ser väl go ut va?:) Heter Sallad ala Malla ;) haha

HILFINGER

Hej!

Kom tillbaka till huset efter en eftermiddag i city med shopping & indiskmat.

Efter att ha röjt upp här och käkat frukost drog Eve, Sofia och jag till city for shopping. Hittade två partyringar och ett par örhängen, en klänning och två par tröjor från Tommy Hilfiger på House of Fraiser. Det var 50% så fick 2 för 1 om jag säger så :) En marinblå och en rosa blev det, supernöjd!
Vi käkade middag på en indiskrestaurang inärheten av H&M på Oxford och tog senare en fika på Starbucks. Vi 3 är sjukt trötta sen igår och ikväll stannar jag nog inne och gör mig en sallad och kollar på sagan om ringen filmerna. Dom är ju så sjukt bra! Evelina och Sofia sitter barnvakter ikväll annars hade jag inte sagt nej till en sväng till clapham junction för en barrunda :P

Vi 3 har kommit på en sak men det kommer vara en hemlis tills allt är klart :D det är inget farligt men ett minne för livet! Berättar om ett tag! Nyfikna? ;)

bilder från shoppingen;





Snygga tröjor va? :)

PIMP?

Skulle jag vara pimp, haha ;) Cornelia kommentera mitt förra inlägg och skrev det för alla kontakter jag fixar här borta. Jo det är sjuktbra att kunna vara social och kunna prata för sig för då kan man komma långt!

Evelina och Sofia ligger och sover vi gick och la oss runt en 4.30 tror jag.. Själv vaknade jag vid 9, och har hunnit plocka iordning i köket, sätt på en diskmaskin och sett på en hopptävling :) Men får erkänna att man är gött seg och inte 100 än. Kvällen igår var intressant. Eve & Sofia kom hit runt en 8, då käkade vi lite och började göra oss iordning. Jag var kvällens hårstylist igår hjälpte både Sofia och Eve med håren. Nog första gången tror jag! Vi skulle vara hos Eric vid 10.30 men blev sena så kom innanför hans dörr vid en 11.30 istället:P Där inne satt lite trevliga människor och herre vad jag skratta igår. Vi svenskar får alltid så himla mycket uppmärksamhet vart vi än går.. Dom bara; Ohhh swedish girls Skåååååål ;) haha

Hemma hos Eric så pratade jag med en snubbe som hette Benz, (ja som Mercedes Benz, samma uttal) han berättade att han hade haft en svensk flickvän som heter My men killen hade ju stora svårigheter att uttala hennes namn så det blev Muuuu. Hahah han hade tränat i 6 månader men inte lyckats :P Serris asså!

Så vi satt iallafall hos Eric till en 1 sen gick vi mot Jalouse för det skulle var mkt bättre där igår men när vi väl kom dit så kunde vi inte gå in pga Tims ex var där och det gick absolut inte att gå dit då... snork. På vägen mot klubben Bond så blir Eric bestulen på sin plånbok. Så efter en snabbvisit på Bond så gick vi tillbaka till hans lägenhet och körde typ shotrace med sex on the beach. Sen blev det starkare shotar och slutade sen med vadslagning i absint.

Ja jag vet att det inte är så¨sjuk bra att dricka det men det var lugnt. Visst det är riktigt hög alkoholprocent men har druckit det förut några gånger så I`m feeling good :) Ingen fara mormor ;)

Vid en 3 gick vi mot donken för Evelina var hungrig men det var STÄNGT? hallå det är London? Så det blev chiing tjong mat istället; ris & sötsur sås med kyckling. Är nog första gången man käkar det som fyllemat :P Ringde John sen så han kom och hämtade oss utanför China White och körde oss hem till my place. Han är så sjukt trevlig den här snubben så han sa till oss att höra av oss några dagar innan vi ska ut så fixar han in oss på någon club som prins William har setts mycket på, väääääldigt svårt att komma in. Så goa John ska hjälpa oss för han kände visst vakten. YES vilken snubbe jag har hittat :D

Väl inne i huset käkades resterna upp från innan sen spela vi Wii mario kart kan inte påstå att det gick något vidare, kände fortfarande av absinten..

Nu ska jag snart fixa frukost sen vettefasen vad som händer ;)


PARTY TONIGHT

Hello hello!

Ska ner till Balham & handla en flaska vin & lite gott (som Erup alltid säger fast här borta blir det då ingen gåsa middag ;) ) Därefter ska jag in i duschen & börja fixa iordning mig för kvällen. Sofia & Evelina kommer hit och har förhoppningsvis med sig ett par svarta nylonstrumpbyxor till mig som jag så snällt bad om :P

Vi är kvar i huset till en halv 10 typ sen drar vi ner till tuben och åker mot oxford street och förfesten hos eric. Därefter ska vi sen till Cuckoo:) Smsade min "privattaxi John" och kollade om han jobbade inatt om det skulle skita sig med bussar så det var bara till att ringa! :D gött som fan! Inte fel att ha taxi kompisar ;)

Nopp nu ska jag ner  & handla! Hörs senare innan vi åker :)

DESIGN

Tjena!

Hemma efter en kort powerwalk och är ombytt & klar. Ska strax ta traktorn till skolan och hämta xay. Rummet behöver en uppfräschning innan E & S kommer så ska snygga till här nu.

Det kommer upp en ny design här på bloggen om ett tag som sandra gör till mig, bra va! Jag kan inget om allt det där, jag kan enbart skriva :P Så gött att kunna leja bort det! Har bett om en stilren design i svart/vitt/grått och JA jag vet men jag tycker att det så snyggast så punkt.

Vi får se när den är här, jag tycker det ska bli skoj! Nu ni ska jag städa upp till Roxette :)


FRIDAY

Gooo Morgon, Gooo Morgon!

Tog en sovmorgon idag & skippade gymmet. Kände att jag behövde lite mer sömn inför ikväll då vi går ut.
Hade ju tänkt att åka till city med evelina idag för trodde jag slutade 2.30 men nopp lång näsa till mig.. slutar 6.15 istället! Då kommer nämligen taxin för att hämta upp M-L & barnen som åker till Manchester med tåg.

Idag får vi inte glömma att Birthe Björkenstock fyller 45, grattis hoppas du får en kanondag! :)


Härligt att det är fredag, det går fort tiden nu! 7 veckor på måndag, inte illa va? Nu däremot blir det frukost sen en snabb powerwalk i de härliga engelska vädret... Men innan det händer så ska jag kika på bussar hem från oxford circus, vill ju inte vela runt inatt och inte hitta dom!
Tjing!

PLANS FOR TOMORROW

Go kväll,

Charlie och jag sitter med var sin dator i knät och kollar på tv och skrattar i omgångar. Skypa med syster förut, hon behövde lite råd ang jobbet. Ni kanske inte visste att hon har tagit över mitt jobb på OKQ8 i vänersborg. Sjukt bra ju :) När vi  pratade gick Charlie förbi såklart undrade Lovisa vem det var så ville hon såklart se honom. Så nu har hon sagt hej till charlie ;) haha tror ni jag skratta eller, tror fisa bör träna lite på sin engelska tills dom kommer. Charlie tyckte iaf det var roligt vill jag lova :P haha

Nu är planerna för imorn kväll spikade. Det blir Evelina, Sofia & jag som drar till Eric och förfestar sen går vi med ut till medlemsklubben Cuckoo :) Najs! Innan vi åker till city blir det lite små plock och vin här borta i Tooting innan vi åker i gemensam trupp bort till Eric :)
Men innan kvällen så har jag lite mer att göra.. gym & ungar! thanks god for friday ;) Sleep tight!


BEDTIME STORIES

Nu ska strax killarna i säng. Det blir gonattsaga så får vi hålla tummarna för att de somnar utan problem! Dom ser ganska trötta ut där dom sitter i soffan!
Rosa pantern är på, det är sen stor favorit här borta. Vet inte hur länge jag sitter här men kanske kan skypa lite när jag ändå sitter o väntar på Paul och M-L.

Nu är iallafall dom i säng efter att ha läst 2 sagor. Kollar på two and a half men med Charlie nu som får vara uppe längre :P

hejs

MOVIE PREMIERE

Hej igen!

Update: M-L och Paul ska på filmpremiär inte middag. De ska gå på Wall Street i centrala London visst så jag ska hämta de två C:na ändå, men det är ok. Så när vi kommer tillbaka runt kvart i 6 är M-L iväg. Så jag har ansvaret för att ungarna kommer i säng. Får hoppas på att dom uppför sig och jag ska grunda med massa KAFFE för att klara kvällen :P höhö

Xay har velat leka hide&seek idag med men börjar bli lite trist nu för han gömmer sig på samma plats hela tiden.. Nu kollar han iallafall på Handy Manny, skönt! ;)

THURSDAY

Torsdag idag. Gött snart helg :)

Har vart och gymmat och hållt på en go stund på crosstrainern mina ben känns som spagetti. Det var så sjukt jobbigt att gå hem sen hade ingen ork alls. Ville typ bara sätta mig på marken i varje korsning, fyfy.. Ska in i dusche strax sen bort & hämta xay. Jag har han typ hela dagen idag för M-L ska hämta de två C:na. Skönt att slippa köra traktorn!
Ikväll sitter jag barnvakt igen, tror att Paul & M-L ska ut och äta någonstans.

Nu ska jag bara lägga mig och andas ut i 10 min innan jag hoppar in i duschen, hörs senare


KP or GV

Pratade med min kära kollega på macken imorse www.tittinn.blogg.se och hon ska ju springa Göteborgs Varvet. Grymt, go Cattis :D Hon tyckte jag skulle köra jag med! Hehe, för att vara ärlig så har jag blivit sugen på att springa KP = kraftprovet men då gäller det fasen att ligga i! Har hört att det är sjukt jobbigt! Kan ju iförsig vara en morot för träningen?!

Hade ju varit riktigt tufft att ha sprungit de iallafall en gång! Kan Catarina så ska jag fasen inte vara sämre ;)
Har ju tiden så kan inte skylla på något, pappa kanske är sugen han med? Vi två kan ju göra en far&dotter grej vettja! Haha kanske är mkt prat och ingen verkstad just nu men ska tänka påt lite mer seriöst...

Gymmet  and rullbandet here I come :D


PINK


Min snygga plattång från Lee Stafford

TIRED AS HELL

Go kväll,

är sjukt trött och vill bara dra något gammalt över mig. Men har lovat att skypa med Malin och det är försig inte ett tvång utan något jag gör för att jag vill och tycker är roligt.
Får se när hon kommer in bara på skype, vi sa 9 svensk tid mn kunde dra över lite visst för karl i huset kom visst hem berättade Malin så middagen kunde bli lite längre :P

Dagen idag har inte varit så händelserik. Har gymmat som ni vet, hämtat Xay med traktorn och sen hämtat det två C:na. Vi stannade och lekte på playgrounden vid upper kindergarden medans vi väntade på Charlie. Då kom Cians klasskompis pappa och frågade om jag var mamma till Cian (hahahah ser jag ut som en mamma?) Han undrade om killarna kunde ha en playday efter skolan för Nicholas hade tjötat så om det, så sa till han att M-L skulle ringa upp honom.

Cian har vart så jobbig idag, lyssnar inte för 5 öre och är bara enveten. Kan ju berätta att mitt tålamod är kort, men det blir bättre och bättre för varje dag med dessa monster :P Men när jag är trött så är det sådär...

Fick ett sms av Eric, jag som trodde han var sur eller nåt som ville ha med mig ut. Fick ett "schema" av honom så här stod det..
- Jalouse on thurs, Cuckoo on fri and Maddox on sat- they all are the best clubs in london you should definitely join us at some point...
Herre, jaa inte för pjåkiga erbjudande va? ;) Man är ju dum om man inte följer med eller vad säger ni? Får bara se om jag får med mig någon? :)

Nån som är sugen? ;)


CREEPY

När jag gick från gymmet förut i regnet blev jag plötsigt helt snurrig. Gött läskigt! Var typ påväg att svimma eller nåt, tur att jag har lärt mig av mamma att man ska ha huvudet mellan benen så blodet åker till hjärnan för att förhindra det. Kan tänka mig att det var något slags blodsockerfall så tur att jag hade frukt i väskan!
Nu är jag iallafall  huset och känner mig bättre tack & lov. Måste ha varit något tillfälligt!

Ska in i duschen nu och sen blir det tonfisksallad därefter hämta xay.

EXERCISING

Drar till gymmet nu. Kan lova er att jag ibörjan hellre ville ligga kvar i sängen.. Börjar bli mörk nu på morgonen!


GOING FORWARD!

Seriöst gooingar ( som kära Jocke skulle säga) jag hittar nu utan problem från huset till clapham junction c richmond jag vet EXAKT hur jag ska komma fram & tillbaka! FRAMSTEG!! Känns grymt!

Ben&Jerrys icecreamshop = Gud va gott :D . Tänke lägga upp bilder men kom på när jag satt på bussen vid clapham junction att kamera fanskapet var kvar på rummet, irriterande om nåt. Men tur för er kanske så slipper jag läska er ;D

Tomorrows plans; gym, hämta xay, hämta C&C och chilla breett + skypeupdate med bogren! :D Ska köra en manuelllåda imorgon, kul! Körde den förut låter fan som en traktor M-L höll med mig :P Fyfan sa vi båda två! Kommer känna mig som en bonne när jag hämtar killarna imorn! Bara hölasset som fattas! ;)

Goo natt söv gött!


 

TONIGHT

Idag är det Sofias födelsedag, hon blir hela 21 år gammal ;) Vi ska ses vid 8pm i Richmond och gå till en Ben & Jerry glassbar och fira henne. Evelina, Sofia och jag blir det!  Men det är ett tag kvar tills dess och nu kikar vi på pink panter efter att ha lekt kurragömme.

Har hittat ett litet tidsfördriv på internet; http://spelagratis.nu/super_mario_world.html Det är ju grymt kul och skitbra när man inte har något att göra! Älskar tvspel ;)

ska spela lite medans xay kikar på pink panter


GUESS WHAT!


Goa Isabelle & hennes Peter åker till New York imorgon! :D Trevlig resa!

COFFEE AND MELONSALLAD

Hej hej :)

Är tillbaka efter träningen och sitter nu och dricker KAFFE och äter en melonsallad. Gick in på Sainsbury påhemvägen oh köpte nescafé, har saknat en daglig kopp! Dricks ju bara tea här borta  gött stönigt. Träningen gick bra, tog det lite lugnt men det ökas på sen succesivt :D Sköööönt att vara igång igen!

Nu förresten står en hyrbil på vår uppfart som vi har tills fredag då den gamla hondan är tillbaka. Hondan har visst varit utsätt för fler skador än vad jag lyckades med i fredags. M-L berättade att den hade blivit påbackad för inte så länge sen så vi sa att det var en otursbil ;) hehe Tacka vetja SAAB! Rejäla och säkra bilar! Har börjat sakta men säkert prata så bra som möjligt om SAAB den nya 93:an som kommer 2012 kommer ha en BMW motor i sig  det ni! Får försöka marknadsföra SAAB hos familjen Devitt ;)

Det är så roligt för det är en massa saabar här borta tror det eller ej! Många nya 93:or både kombi & sedan årsmodell 08. När jag ser en SAAB känner jag att THN inte är så långt borta ändå! :) Det är riktigt skoj, har dock inte sett den 95:a än...

Jag däremot har faktiskt kört den nya :D Pappa tog hem en förserie bil och såklart
körde jag den då! Har kört iprincip alla nya saabar! 95:an var riktigt härlig att köra,
en kanonbil. Har ni möjlighet så provkör så kommer ni fatta varför man ska köra
SAAB! :)

GYM

Drar till gymmet nu för att träna för första gången på 8 dagar, nedrans förskylning! Riktigt taggad :D

6 WEEKS

(Hej!

det har varit en lång dag vill jag lova. gick upp vid 2 inatt och åkte iväg med mamma, pappa och lovisa vid halv 4. Incheckning på Landvetter och därefter gick planet vid 06.45. Flygresan gick bra, var bara lite äckligt när vi landade. Heathrow airport är gött stor vill jag lova, efter passkontroll och bagagehämtning mötte jag upp taxichaffören som körde mig till Hendham Road och Tooting. När jag plingade på dörren till huset var jag nervös för första gången. Mamman i huset Mari-Louise är väldigt trevlig och lättsam och barnen Xay, Cian och Charlie lika så. Men det är svårt att höra vad dom säger, på grund av "barnspråket" och dialekten.

Huset dom bor i är brunt och tre våningar högt, jag har rummet högst upp med egen toalett. Skönt!

Blev lite känslomässig förut och frågade mig själv om detta verkligen är rätt, för jag är faktiskt inte säker!  Ska iallafall ge det en vecka och se om jag ändrar åsikt, men har jag väl fått för mig något med magkänslan så ångrar jag mig sällan,.. men vi får se hur det blir.

Vi har iallafall varit och handlat i en typiskt engelskmataffär och sen gjorde vi sandwichar/toast. Nu däremot ska jag sova någon timme för är helt slut.
Bilder på rummet kommer senare!)   

Detta inlägget skrev jag den 23 augusti när jag hade kommit till London & min värdfamilj. Nu har jag bott i London i 6 veckor idag och det är 4 veckor tills mamma, pappa & syster kommer och + 21 dagar till så landar jag på landvetter i Göteborg :D tjohooo!!! Det går faktiskt fort egentligen, väldigt skönt! :D


vänersnäs 09

PROMDRESSES

 Min bästa syster tar studenten nu i sommar och ska såklart gå på balen (om du nu inte ändrat dig? :P) Har kikat runt på google vart promdress affärerna ligger här i London som man kan köpa en klänning i utan att gå i konkurs :P
Den stora frågan är ju vad för någon man ska ha på sig. Ska man följa trenderna eller köra på vad man själv gillar bäst? Jag gjorde det sistnämda och tror personligen det är bäst! Vad tror ni?
Här kommer lite bilder från mitt sökande efter den perfekta klänningen...


Viktigaste är att hitta rätt modell först och sen välja färg. Jag testa först olika modelltyper för att se vad som passa min kroppstyp bäst..

Mitt slutgiltiga val blev en enkel men mycket fin klänning från Växjö.


Sen kan man ju alltid sy om man är duktig som mina två vänner Jennifer & Cornelia gjorde


WATERSKI





Jonas och jag älskar vattenskidor, vet inte hur många gånger vi åkte sommar
09 och iår när det var ok i vattnet. Killen kan nu åka på en skida, tummen
upp :D

HIDE AND SEEK

Nu äre natta då ;)

Nä kanske inte men för killarna iallafall. Det har faktiskt varit en rolig dag även om jag bara varit i huset. Har lekt och busat med Xay. Har lekt kurragömma och det roliga är att han ska gömma sig på de ställerna jag precis gömt mig på och så säger han till mig; Madeleine Im heeeeeere!!!. Haha känner att han fattar grejen med kurragömme ;)

Annars efter de andra två C:na kommit så åt vi burger, chips and unionrings. Första gången jag äter lökringar, var faktiskt gott men kanske inte för nyttigt!

Resten av kvällen spelade vi mario kart wii och såklart la jag mig för att Cian skulle få vinna, sikken dålig förlorare han är alltså iförsig han är 5 år men men.. Imorgon är det gymmet nu, GUD som jag har längtat efter de!

INSURANCE

God morgon,

städarna är här och ska städa hela huset idag, inkl mitt rum så har lyft upp allt från golvet så det blir lättare för dom. M-L har precis avslutat ett telefonsamtal med försäkringsbolaget för Hondan och det verkar fixa sig. Hon ska snart få ett mail ang. självriskreduceringen och vad försäkringen täcker så vi får se sen. En tillfällig bil kommer hit idag och hondan åker iväg på service och ska vara klar tills fredag. Känner mig så dum för allt arbete som blir runt omkring detta. Men som mamma sa till mig så händer det även den bästa. Får försöka tänka så positivt så möjligt att det var tur att jag inte är skadad eller något sådant. Men det känns jobbigt ändå.

Ska hämta Cian & Charlie sen vid 3.30/4 och det kommer vara väldigt nervöst att sätta sig i bilen igen. Men får tänka så här; jag har åkt av hästryggen x antal gånger och för att övervinna rädslan så ska man upp så fort som möjligt då blir det bättre. Får försöka tänka på det sättet.

Nu åkte M-L för att hämta Xay så dom är tillbaka runt en 1pm så då har jag han. Står inte så mycket mer på schemat än så. Ha en trevlig måndag!

DINNING-TABLE


Matsalsbord och stolar från IKEA. Nytt i stugan

SUNDAY EVENING

Söndag kväll närmar sig och har ätit kvällsmat precis och kikar just nu på Glee. Familjen har inte kommit än konstigt nog, hade för mig att M-L sa att de skulle vara här på förmiddagen men de har nog blivit kvar längre för att umgås med Matt & Becky. Gör inte mig något, men skulle vara skönt att veta när dom är på g. Vi får väl se när dom kommer. Imorgon ska jag gå och köra lite lätt träningen för att se hur det går, får hoppas på det bästa.

Så imorgon är det måndag och ännu en jobbvecka men det är imorgon fyra veckor kvar tills mamma, pappa oh syster kommer till London!! Längtar :) 

Trevlig söndagkväll! 

NORTH SHEEN



Haha lite roligt va! Satt på Sofias familjs kylskåp var bara tvungen
att ta ett kort påt ;)

HOME FROM NORTH SHEEN

Ja ni, då var jag hemma från north sheen haha ;) skulle egentligen kommit hem i natt men det gick ju som sagt inget vidare så sov hos Sofia istället. Vi hae en riktigt trevlig kväll vi två med lite mat, vin och snacks :) En lugn och bra lördagskväll. Nu är jag iallafall hemma i huset och ser fortsättningen på Zorro med Antonio Banderas, ganska bra faktiskt :)

Så vi hörs senare..

NORTH SHEEN

Åker snart bort till Sofia i North Sheen för en kväll i hennes värdfamiljshus. Ska bli mys! Ha en bra lördagskväll

KNEW IT

Tror ni att jag varit iväg i city eller? haha Nää har inte kommit så långt. Sitter fort i soffan och kollar på TV. Men det känns ganska skönt ändå att slöa. Ska ju ta tåget om en stund ändå till Sofia så behöver ju inte stressa. Vi får se hur det blir men nästa helg kanske? hahah. ;)

Har iallafall duschat och ska göra lunch/middag nu om en stund, vad det blir vettefasen omellett kanske?
Känner mig fortfarande inte som mig själv efter igår förmiddags men det blir nog bättre. Tror jag ska köra igång med träningen nu på måndag iallafall, vaaad jag längtar!!!!

Hörs


THE CHECKED COOKBOOK






Bullarna är färdiga och ligger nu och väntar på killarna som kommer
imorgon förmiddag! Gick fakiskt ganska bra att baka här men M-L
hade ingen kavel så en vinflask fick duga. Att baka bullarna i gasspis
var inga problem alls, det blev jättebra & bullarna smakar kanonbra!
:)

Nu ska jag hoppa in i duschen & gå ner till tuben för att åka till The
House of Fraiser! :)Hörs senare!

CINNAMON BUN

Go morgon,

Har ni sovit gott? Det har allt jag gjort iallafall gick upp för en timme sen och har ätit frukost. Nu ska jag sätta igång och göra kanelbullar,det är ju kanelbullensdag på måndag så tänkte att ungarna ska få äta lite svenska delikatesser ;) Så nu ska jag sätta igång så gott det går med utrustningen som är typ obefintlig :P Men det ordnar jag..

Royal Mail kom och plinga på för en stund sedan och lämnade paket :) Det var såklart från Sverige och innehöll mina fina Elvine jacka så nu ska jag väl inte frysa här borta tror jag :)

Efter bullbaket blir det city :) hörs om en stund så får vi hoppas att bakningen går bra!

HOUSE OF FRAISER

Det blir att dra till Oxford street imorn och kika på rean på House of Fraiser. Affären har blandade märken från French Connection till Vero Moda. Kul att se om det är något man kan hitta! Man blir så shoppingsugen när man bor här borta jag lovar! Synd att man inte är miljonär! Får ta mig ut i Mayfair och träffa någon snygg & rik kille ;)haha som kan betala mina köp!

Ska strax ta min tidning upp och gå & lägga mig! Go fredag ändå :) söv gött nu va!


HOUSE OF FRAISER

Det blir att dra till Oxford street imorn och kika på rean på House of Fraiser. Affären har blandade märken från French Connection till Vero Moda. Kul att se om det är något man kan hitta! Man blir så shoppingsugen när man bor här borta jag lovar! Synd att man inte är miljonär! Får ta mig ut i Mayfair och träffa någon snygg & rik kille ;)haha som kan betala mina köp!

Ska strax ta min tidning upp och gå & lägga mig! Go fredag ändå :) söv gött nu va!


WITH MYSELF

Har kurat ner mig i soffan och kollar på Two and a half men. Har fått pizzaleverans så nu ska kvällen spenderas framför TVn med film. Skulle ju träffa Sofia ikväll men känner mig inte på humör pga eländet iförmiddags så spenderar kvällen med mig själv och det är också skönt. Känner att jag behöver det!

Skönt att vara ensam också! Inte allt för ofta. Ha en bra kväll så hörs vi imorgon:)

SIDEMIRROR

Ja ni..
Sitter här med världens samvete och skäms som en hund. På väg till skolan för att hämta Xay så händer detta..
Är på baksidan av skolan där smalnar vägen av och på ena sidan står en lastbil som lastas av, så jag kör försiktigt emellan lastbilen och avsmalningen men lyckas missberäkna avståndet och drar av passagerarens sidospegel, repar även dörren och en liten buckla.. FY FAN började stortjuta tror jag fick en liten panikattack så körde till en parkering och bara stortjöt och försökte hitta andningen. Första tanken var shit M-L kommer döda mig. Men tänkte till mellan snyftningarna och ringde pappa som var väldigt bra så kom in i rätt andning igen och började lugna ner mig.. Det värsta är att jag skäms så för att det inte är min bil och att det är första gången jag lyckats med något som detta..

Berättade för M-L direkt när vi kom hem och hon tog det bra. Hon sa att det är skitsam med bilen den går att laga tur var att det inte hände något med mig. Så det var ju skönt så hon lämnar in den när dom kommer till Manchester så får vi en lånebil kan nog få betala en självrisk på 1000:- men det är ju inga jättesummor! Bara det löser sig. Så nu vet ni vad jag har gjort.

Ska in till city nu och hoppas att jag inte lyckas med något mer..

FIRST OF OCTOBER

Morning!

Har precis lämna av killarna på skolan och sitter nu med en kopp tea och kikar runt och svarar på mail. Det är e typisk oktoberdag här borta idag, blåst, regnet duggar, löven skiftar mot rött/gult/orange och så är det kallt också. M-L ska strax traska ner till Balham för att träna bikram yoga, ni vet när man tränar i 40 graders värme. Skall visst vara bra för en. Mamma föreslog att jag skulle hänga med på ett pass men NOWAY ingen yoga mer i min livstid. Fast jag kan iallafall erkänna att jag tycker det är lite coolt om man kan det!

Nu ska vi se vad som har hänt i Sverige och THN idag, www.aftonbladet.se och www.TTELA.se 


Min profilbild
RSS 2.0