SHOUDA, WOUDA, COUDA

God kväll kära vänner!

Har precis avslutat en skype date med min mor & syster (som förövrigt har en platspåse på huvudet pga inpackning). Hon ville inte vara med på bild därför ;) Förståligt, eller vad säger ni!

Pratar med Malin just nu ang. hennes alternativa hästjobb. Hon kan antingen gå till Spanien och Malaga eller France och Normandie. Hon frågar mig om jag kan besluta för henne, men tänk om det blir fel då kommer hon till mig bölande ;) Så sa till henne att göra en för-och emot lista så får se om hon lyssnar på mig eller går sin egen väg!

Under eftermiddagen efter körlektionen och visiten i Richmond Park så spenderade jag nästan hela dagen med Cian framför tvn med Wii Mario Kart. Har spelat 12 game irad sen gick jag och la mig för hade huvudvärk efter 10 min kom Cian och sa; " Madeleine, can we play now? :D" och så var vi igång igen ;) Efter supper var det badtajm och sen lite Mulan 2 innan Xay skulle sova så då passade jag på att gå upp och göra mig iordning och ta det lugnt innan jag nu ska lägga mig! :)

Så ska snacka klart med Malin och sen blir det avsnitt 4 av Fångarna på Fortet, God bless tv4play.se ;)
Nighty night!

LONDON AND NO. 2 DRIVING LESSON

Morning!

Vaknade vid 9 idag av en jobbig mardröm och kunde sen inte somna om. Gjorde mig en svenskfrukost; havregrynsgröt! Nu får man komma in i vanerna igen, även om det inte är gott med gröt så är det nyttigt och man håller sig länge på det!

Nu om 20 minuter kommer Mr Peter för att hämta mig i hans lilla Fiat och med betoning på lilla :P Sen är jag ute i 2 timmar på vänster sida, så Londonborna bör hålla sig inomhus mellan 12-14 :P haha. Sen efter lektionen ska jag köra till skolan med M-L och barnen för att lära mig vägen även om det finns en GPS i bilen! Här i  London är inte hastighetsmätaren samma som i kära Thn utan det är med mils/hour  Så 50 mils är väl typ 70/h enligt svensk hastighet.. Tror jag! 

BTW min adapter som jag köpte i Manchester är sönder, den palla inte trycket så mnåste köpa en ny men just nu använder jag M-L´s kabel.. Känns lite dumt men men vi ska fixa det idag! 

Nu ska jag ta på mig skorna och gå ner och fortsätta spela Wii mot Cian och jag lovar jag tycker att det är minst lika roligt som han som är 5 ;D  

FIRST THE PARK AND NOW OFF TO LONDON




kommer precis från lekparken och vi köpte glass på vägen, mjukglass. Kan nu diffinetivt säga
att det var min sista mjukglass imitt liv, för det är inte för gott. Smakar så mycket grädde och fett. Så det
var den sista i mitt liv ;) haha

Om 3 timmar bär det av mot London och sen börjar nedräkningen tills baren börjar skolan, M-L håller med mig vill jag lova! :) Fick ett sms för en stund sedan från Malin och där stod det att hon antagligen ska till Frankrike och hålla på med hästar :D Jag är mycket glad för hennes skull eftersom hon inte fick visum i USA. Vart i Frankrike vet jag inte än, men förhoppningsvis skypear vi imorgon om vi får ihop det!

London, London here we come in a HONDA (vilken är den bilen jag ska köra sen) ;)

BACK TO SCHOOL

Jag har bestämt mig för att sätta mig själv i skolbänken och vara min egen lärare.. Jo det funkar så här,. eftersom jag är i England och inte är skiiitbra på engelska så får jag väl försöka att göra något för att bli bättre så har börjat träna och traggla glosor :P Inte det roligaste men det kommer underlätta när jag väl pratar engelska, kommer bli ett bättre flyt!
Vad är det för glosor då? Jo det är vardagsord, saker, platser och lite mer avancerade ord! Im gonna be goooood I swear! ;) Men vill man komma någonstands så får man ta tag i saker och ting! Nu tar jag med mig min block ner för att träna och vara med barnen samtidigt, därefter lutar det åt att det blir en promenad/ powerwalk för att röra på mig! Längtar tills skolan kommer igång för då blir det rutiner och sånt gillar verkligen jag! Då ska jag besöka gymmet och se till att träna ordentligt!

Peace Out!

MONDAY

Har precis kommit ur duschen och ska strax trava ner till köket för frukost. Idag blir det chill,.. igen. Vi ska tillbaka till London ikväll äntligen. Men nu på förmiddagen tror jag M-L ville till M&S Home för att köpa lite saker till skolstarten och då tror jag att jag hänger med!

Idag lyser solen för en gångskull, men vi får se hur länge det varar fram på dagen. Har börjat plocka ihop sakerna i rummet i huset i Manchester så det blir bara att ta med ner när vi åker sen.

Nu iallafall blir det frukost!

BEST FRIENDS



Skype med min bästa malin :)



sen kom Cornelia in i vår skype date, we like!!!
två av min bästa vännerna <3

TRAFFORD CENTER

Hej!

Kommer precis tillbaka från min visit på shoppingcentret Trafford Center. Köpcentret är väldigt stort som ni kommer se på bilderna. Har varit där i princip hela dagen, så kan lova er att jag är trött i huvudet! Det är så sjukt mycket folk, tänk er SIBA huset och Etage i Trollhättan ihop och sen gånger 5 och då överdriver jag inte ens! Har varit inne på New Look, Coast, JJB sports mfl. New Look var en stooooor besvikelse, var absolut inget som föll mig i smaken! Men fick iallafall köpt mig ett par svarta byxor på H&M( det är första paret i min livstid) och så köpte jag träningsbyxor, shorts och en funktions t-shirt från Addidas på JJB sports! :) Nu ska jag gå ner och äta supper med familjen ;) Imorgon åker vi till London äntligen!!

John Lewis, är ett stooort shoppingcenter, ungefär som IKEA!

HM
shortsen
höhö rosa träningstopp, vad säger du Cattis do u like it ? ;)
träningsbyxor & vattenflaska för gymmet David Lloyd i London
Snygga va? :) kläderna är rosa bandet märkt också! (y)

SUNDAY

Gick och la mig tidigt igår hade ingen anleding att vara uppe klockan var då kvart i 10 och vaknade nu vid 10. Väldigt skönt att ha sovit ut, tror jag behövde detta! :)
Ska snart gå ner och äta frukost så får vi se hur planerna blir idag, hade inte varit fel att åka till köpcentret och kika lite mer ingående, när vi var där var det ju enbart skor som skulle köpas och jag var där med de äldsta killarna och Paul och alla vet ju hur roligt killar tycker det är att gå i affärer! :P

Hörs senare!

CRANKY


Tråkigt i Manchester just nu, är seg och det bara regnar cats and dogs i denna engelska stad...
Och så är jag själv också, får inte på deras übeer TV och min datakabel funkar inte så har Charlies
förtillfället men det kan jag ju inte ha hela tiden.. Usch ska sätta på ett kopp tea nu. Längtar hem
nu också, vilken kväll.. Dessutom kan jag berätta för er att jag även har magont!

Haha poor me! Så vet jag att mina kära vänner befinner sig förtillfället i Lidköping i Jennifers
stuga och har det bra, bada jacuzzi och dricker vin, jag vill också vara med :(
En lördagskväll som denna är jag inte riktigt van att be on my own, utan antingen är jag med
vännerna eller hemma med familjen i thn.

Miss cranky pants skulle Bogren sagt om mig nu! I miss you guys!

TAKE AWAY

Kollade precis klart på Spindelmannen 1 och har det allmänt soft! Men ska nu sminka mig och trava iväg mot centrum och handla med mig lite take away eftersom famijen inte är hemma. Senare ikväll blir det nog lite Star Wars maraton höhö :P

Känner mig mycket piggare nu än vad jag har gjort det tidigare dagarna, tror att det beror på att jag gjort lite fysiskaktivitet:) Det är så skönt att ta på sig löparskorna och gå ut för att springa, man rensar huvudet. Här har ni en dam vid namn Catarina som springer varje dag och var min arbetskompis på OK. --> http://tittinn.blogg.se :)

Nopp nu ska jag sminka mig, tjiing!

FEEL GREAT

Har sprungit typ 2km till att börja med sen väl inne i huset blev det gjort styrketräning! Kändes väldigt skönt att röra på sig efter att ha varit soffpotatis i 2 veckor tack vare en förskylning. När jag sprang höll jag ganska bra tempo trots allt men jag kände allt att det var jobbigt att anstränga sig. Har ansträngningsastma förstår ni och det har jag haft sen jag var liten men det har blivit bättre och bättre och den 15 augusti var jag på vårdcentralen för sperometritest (test av lungkapaciteten) och det har blivit mycket bättre sen jag började med en astmamedicin som heter symbicort! Väldigt skönt och nu påverkas inte min fysiska aktivitet lika mycket som innan :)

Har precis ätit upp en banan nu och ska strax gå in i duschen & göra en inpackning av håret :) Behövs vill jag lova!


FREE FOR TODAY

Japp jag är ledig idag, vilket är väldigt skönt :) Har på mig träningskläderna och ska ut och springa för första gången på 2 veckor och se hur jag känner mig. Vi får börja lugnt och öka succesivt. Det är bara nötter som tror att man ska köra 100% det första man gör.. Jag fattar inte vart dom får det ifrån, folk som inte är vana med att träna går all in direkt. Inte så smart!!

Vädret idag är sådär, det regnade ganska bra imorses men nu är det uppehåll men det blåser ganska kraftigt ändå.  Vaknade tidigt imorse, redan vid 8.00. Vet inte riktigt vad som har hänt, men iförsig vaknar man tidigt så har man hela dagen på sig att göra grejer. Sover man till 11-12 på förmiddagen har ju hela förmiddagen gått innan man fått på sig kläderna...

Pratade med Lovisa min syster på skype förrut och önskade henne lycka till på det nya jobbet. Hon har tagit över mitt gamla jobb på OKQ8 i Vänersborg :) Riktigt roligt för henne, nu kommer hon ha mer pengar att röra sig med :) Det underlättar så himla mycket med extra fickpengar för studiebidraget räcker ju inte!

Själv har jag jobbat på OK i 4 år och det har varit en bra inkomstkälla för mig när jag började redan som 16 åring. Var faktiskt lite sorgligt att lämna den kära macken men också skönt för man måste göra något annat. Är sugen på att börja läsa nu med! Tror att jag vill börja läsa nu till våren. Ansökningarna till sjuksköterskeprogrammet börjar den 15 september och avslutas en månad senare.
Har kollat upp att programmet finns bla. i Karlstad, Trollhättan, Göteborg, Uppsala, Linköping, Umeå m.m. Helst skulle jag vilja komma in i Thn för det skulle vara lättast, men Karlstad och Göteborg hade inte varit dumt heller..

Vet inte var intagningspoängen ligger på nu men meritpoiängen har ju börjat gälla nu, så borde väl gå tycker jag :)


Fasen också, nu började det regna igen! Får ut direkt efter när det håller upp!

A GLAS OF WINE ISN´T GOOD AFTER A DAY WITH KIDS

Jag säger då det! Att dricka 2 ½ glas vin till maten efter en dag med barn tar musten ur en! Puh kan typ somna på stället! Sitter förtillfället och pratar med bästa Alexandra och jobbiga Linus Liljekonvalj (som Catarina hade sagt) på msn. Linus är sååå himla enoying!!!! Det ända han gör är att retas, Marie du får ta han i örat nästa gång du ser han!

Ex 1: Jag jobbar på OK och Linus hänger där. Då kommer det en stamkund från Chile och frågar mig följande
Chile - har du pojkvän?
Jag- nej
Chile- är det inte han? (pekar på linus)
Jag- skrattar och säger nej nej
Chile går och jag berättar för Linus vad han sagt
Linus- Ja och tur är väl det!

Väldigt snällt

Ex 2:
Linus frågar hur länge jag ska stanna i England...
Jag- saknar du mig eller? ;)
Linus-  Nääee, det är klart man inte saknar dig :D
Jag- Tack då!!!!!! :(
Linus; hahah, jo det är klart att man saknar dig lite :D

Vilken bussig kille va! :P

bilden är dålig kvalité, men det föreställer kära Linus som har duschdrapperiet
knutet runt höften efter en hård kväll i Sälen 09 ;)

THE HOUSE IN MANCHESTER











och här kommer mina fina runningshoes :D

10 PER OF SHOES

Hej!

Ska strax ner till familjen och äta indiskmat och dricka vin, höhö det trodde ni inte au pairer gjorde va ;)

För en stund sedan kom åkte Matt (Pauls son), Charlie och Paul till ett köpcentrum för att köpa yttligare skor. Killarna spelar rugby och fotboll så fotbollskor var ett måste liksom "trainers"(träningsskor). Jag behövde också ett par joggingskor så det blev sammanlagt 6 par skor. Paul köpte mina skor till mig, välidgt snällt och jag tacka så mycket för dom var ganska dyra! Bild kommer under på dom:)
På förmiddagen så var ju M-L, killarna och jag borta i centrum för att köpa skor. Ett par till skolan som passar skoluniformen och så trainers för de 2 små killarna :) Så 10 par på en dag!

Jag var iväg förut själv i stan och handlade lite hårspray och inpackning mitt hår behöver sig en stärkande kur :)

Måste springa ner nu för maten är här, lägger in bilderna sen! :)

NO SHOES

Det blev inga skor för mig idag! Varför? Jo killarna är sjukt trötta efter gårdagen så vi orkade inte ta med dom till ännu en affär! :P Men tack och lov så har jag fått tag i en adapter! Så nu kan jag ladda datorn och mobilen utan problem!

Har tagit lite kort på huset nu när jag kom innanför dörren, men såklart så tog batteriet slut och jag har lämnat laddaren i huset i London... Så får väl ta en promenix bort till en affär och köpa mig batterier lite senare!

Nu väntar lunch :)


SITTING IN A BIIIIG HOUSE!

God morgon!

Har precis ätit frukost till Avatar med killarna. De är påklädda och snart är M-L här och vi ska till ett shoppingcenter här i Manchester för att handla skor till killarna och jag ska köpa mig ett par springskor så jag kan komma igång med min träning igen!

Resan till Manchester igår var lång. Vi åkte in till centrala London vid 15.30 för att hämta Paul från sitt kontor, som ligger i finansdelen i centrala London. Därefter ut ur stan som tog en j**la lång tid pga all trafik! Sen ut på motorvägen där det också vár stopp pga en trafikolycka så motorvägen M6 var avstängd så vi fick köra genom en mindre stad. Gick segt som fan och barnen var trötta och bråkade med varandra.. Så jag hade en go huvudvärk när vi äntligen kom fram till stoppet för mat. Vi köpt sandwich på Mark and Spencer och efter det så körde vi mot Manchester igen och var framme vid 23 tiden igår kväll.

Familjen har ett jättehus här i Manchester, har tagit lite bilder på mitt rum men ska även lägga upp lite bilder på resten av huset! :)

Vi hörs senare så ska ni få se ett par bilder :)

MANCHESTER




Hej!

Kom precis till huset efter en körlektion på 2 h! Jag har ont i huvudet och svettas fortfarande floder..
Herregud säger jag bara..

Vi började med att min körlärare förklarade bilen och lite trafikregler sen var det min tur att sätta mig på vänster sida och köra ut från parkeringen och hålla mig på vänster sida.. Var gött läskigt och vi i Sverige har liknande regler som i England så det var skönt. Vi har kört runt där jag bor, kört in i Wimbeldon ( ni vet där dom spelar tennis) . Mitt i Wimbeldon körde jag med en massa människor som sprang om vart annat fram och tillbaka över gatan. Man fick sitta på helspänn hela tiden! Fick lära mig att kommer jag i en uppförsbacke så har de andra väjningsplikt mot mig! Har ni hört talas om det? Inte jag iallafall...

Nu sitter jag i sängen och dricker tea och försöker komma ned i varv, innan vi ska åka till centrala London för att plocka upp Paul (M-L´s man) för att sedan åka till Manchester. Tar med mig datorn dit så kommer blogga därifrån.

Nu ska jag kika om jag har glömt att packa ned något! :)


RAIN

 Fint väder va?!
Så här såg det ut när jag drog upp rullgardinen för en halvtimme sen..
Vaknade före klockan idag, herregud kan det vara för att jag är
spänd inför kl. 12 ;) höhö för det är då inte ofta jag vaknar innan den ringer
vill jag lova!
I dag är det den 26 augusti och jag har varit i England i 3 dagar, känns iallafall
lite bättre. Ska ner och äta frukost nu, hörs efter körlektionen!

GET TO KNOW ME

Du heter: Madeleine Hallqvist



Smeknamn:
Madde, Malla, stor knopp mfl..



Låt som när du är ledsen sörjer till:
ingen speciell, men jag tycker väldigt mycket om Rihanna ft Eminems- love the way you lie



Beroende av:
min vänner & familj, min mobil & facebook hahah ;) och träning såklart!



Vad tror folk om dig?
Folk som känner mig uppfattar mig nog som ambitiös, glad, initiativtagare och ledartypen.



Stämmer det?
Ja det stämmer, men är jag i ett sällskap som jag inte trivs i eller känner mig bekväm i så är jag mer laidback!



Hur imponerar man på dig?
  Om du har gjort lumpen som kille är det diffentivt ett +, att killen är händig och är allmänbildad gillar jag även. Tjejer som har gjort lumpen tycker jag är coolt, vill gärna göra det också men tiden får jag inte ihop! Människor som är duktiga på sin sak tvekar jag aldrig att berömma. De är värda att höra det!



Brukar du skratta för dig själv?
hehe ja det händer ganska ofta! jag fantiserar upp en bild i huvudet och bryter snabbt ut i skratt



Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:
Från MY;" Hej Madde! Såg på fejjan att du hade lite hemlängtan igår! Ville bara säga kämpa på, detta fixar du!! Jag ville inte vara nr 700 som skrev, så du får ett mess:) kram!"



Var bor du?
Bor i Trollhättan, (en timme från GBG) men förtillfället bor jag i London



Trivs du där?
Jo jag börjar komma in i det bättre nu, så får väl skriva ja ;P



Hur svarar du i mobilen?
“Ah det är Madde" eller Hallqvist beror på!



Vem ringde du senast?
Marie-Louise min värdmamma, när jag gick vilse:P



Vad sa den du senast pratade med i telefonen:
önskade mig lycka till och frågade hur lördagskvällen hade varit :)



Antal timmar sömn inatt:
7 ½ timme tror jag



Sov du ensam:
Japp i min stora säng!




Brukar du komma i tid:
Jag är alltid i tid till jobb, men när det gäller mina kära kompisar speciellt fröken Svan så kan jag komma en kvart senare än vad vi har bestämt för hon är ändå inte där;) haha



Hur känner du dig nu:
 harmonisk och laddad inför min körlektion imorn 



Vanligaste färg på dina kläder:
svart, tråkigt nog. Men det är ju snyggt!



Vad tycker du om fötter:
Dom är väl inte den snyggaste kroppsdelen vi har...



Vad saknar du:
Allt; min familj mina vänner till och med pappas tjat om medicinerna ;P



Hade du en bra kväll igår:
Jovars, låg och kollade på Fångarna på fortet avsnitt nr 2. Helt ok!



Favorit dryck på morgonen:
Tea eller Kaffe



När brukar du oftast gå och lägga dig:
Olika men runt 22-23 nu..



Är du blyg?
Nej men är jag obekväm i ett sällskap kan folk uppfatta mig som det.. Då sitter jag hellre och lyssnar och iaktar istället för att vara mittpunkten



Sysslar du med någon idrott:
Gymmar och springer mest nu, men jag har ridit hela mitt liv och spelat badminton i 10 år och spelade i Trollhättans a-lag. Jag är den typiska sporttjejen, gillar allt och är bra på det mesta förrutom friidrott & gymnastik! haha



Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Neepp, inte än iallafall! Tror när det gäller mig att jag först fattar mig en uppfattning om personens utseende om jag blir attraherad sen är det personligheten som gäller!



Är du nöjd med ditt liv:
Ja hittills tror jag att jag hittat rätt med det mesta! Finns massa saker jag vill göra men har ju tiden på mig, så vi betar av det inom sinomstid :)



Är du bortskämd:
Jag är bortskämd på så sätt att jag har en så bra familj som backar upp mig även om jag beter mig dumt ibland. På det sättet är jag det, men pratar vi om prylar så får jag såklart inte allt jag pekar på men vill jag verkligen ha något så köper jag det själv:) Man är ju vuxen nu!



Vad gör du i morgon:
Har körlektion, umgås med barnen och åker till Manchester



Vad är det värsta du vet?
Något som kan få mig att ilska till och gå igång på är när människor dömmer människor de aldrig har träffat! Djurplågeri är något jag aldrig skulle kunna förlåta, själv är jag en djurvän och älskar att umgås med dom.



Har du bra vänner och äkta vänskap?
Mina vänner är de bästa som finns! Alla är väldigt olika men vi kompletterar varandra så himla bra! Mina närmaste är; Malin, Jennifer, Mikaela, Cornelia, My, Evelina, Isabelle, Malin K, Viktoria och Alexandra. Sen har jag också goa killkompisar och de mest speciella är mina gamla killkompisar Peter och Mikael :)



Vad är det finaste du fått?
Hmm,. det var inte lätt! Men en sak som jag är väldigt glad för som jag fick i lördags på min avskedsfest/kräftskiva var en kalender från mina underbara vänner!



En speciell dag du minns:
När jag tog mitt kära körkort är en dag som jag aldrig kommer glömma!



Du samlar på:
Inget nu



Vem ringer du när du är arg/ledsen:
Mamma



När grät du senast:
I måndags när jag längtade hem!



Vad skulle du göra om du vann en miljon:
Skulle betala alla lån som mamma&pappa har, sen skulle jag ha en rolig fest och sen åka till USA med familjen och rida på prärien :)



Vill du gifta dig:
Ja, när jag hittar the one!



Vill du ha barn:
Ja, det vill jag :)



Är du musikalisk?
Hehe njaa inte längre men när jag var liten spelade jag gitarr



Vad dricker du helst när du är törstig:
Vatten.



Bor dina föräldrar tillsammans:
Ja



Har du någon gång gråtit dej till sömns:
Ja,det har jag för mig?



Bästa resemål? :
Måste säga att Egypten var en 10:a vi hade det fruktansvärt bra där! En blanding mellan kultur, sol & bad och god mat!





Lite kort om mig :)




THE HOUSE

kitchen



1: köket
2: vardagsrum
3: köket
4. hallen (om du står i dörren och kollar in i huset rakt fram så är det en trappa upp, det är 3 trapper totalt i huset hehe

NIGHTY NIGHT

Xay har precis gått och lagt sig och jag ska väl också ta en early night tror jag! Måste ju ha krafter för min körlektion imorn och ni förstår ju säkert varför! ;)

Barnen och jag, speciellt Xay den yngsta börjar komma ganska bra överens och vi har spelat Wii i eftermiddag och målat och vikt flygplan. Att vika pappersflygplan brukar alltid gå hem har jag märk! Vid 17-tiden började jag göra middag till oss, kyckling & pasta som jag berättade tidigare! I England har de flesta gasspis så det var lite intressant för att se om jag kom hur jag skulle göra men det var såklart ingen match för mig ;) hehe

Alla åt min goda måltid men Xay ville hellre titta på Scooby Doo så det slutade med att jag fick sitta och komma på ett sätt för att han skulle äta åtminstonde sin pasta.. Ni vet den klassiska metoden; en sked för mamma, en sked för pappa funkade utmärkt!

Nu innan läggdags blev det två avsnitt av Tom & Jerry! Dom är väldigt roliga, min syster och jag tittade på massa avsnitt hemma hos mormor & morfar när vi var där. Och nu när jag är 20 är  avsnitten fortfarande roliga :)

Planerna för imorgon är följande;
+ Vi ska ta en promenad till parken där jag kommer springa senare om jag inte är på gymmet
+ klockan 12 börjar min körlektion och håller på till 14.
+ senare vid 19-19.30 åker vi alla till Manchester och stannar där tills söndag tror jag!


CHILDREN






söt bild över va? :)

WEDNESDAY

Hej!

Har kollat på Micky Mouse playhouse hela morgonen med de två yngsta killarna, och jag ska allt ta kort på dom ieftermiddag så ni får se ansiktena på dom! :)
Nu är Cians vän Cameron här och killarna leker där nere så jag är ledig tills 15-tiden då ska det lagas mat, kyckling, pasta och en sallad. Därefter ska killarna ta var sitt bad och vara i pjymasen sen vid 18 då Mary-Louis ska ha ett jobbsamtal, därefter är det nattinatti.

Fick precis en karta av M-L och ska väl sätta mig och kika lite på den. Imorgon har jag min första körklektion på två timmar, gött läskigt! Därefter ska M-L och jag ut och köra X5:an till skolan & parkeringen. Senare på kvällen runt 19-19.30 bär det av till Manchester med familjen. Dom har ett stort hus där men det ska säljas inom kort.  Träffade förresten pappan i familjen igår kväll, hans namn är Paul. Verkar också trevlig!


TV4 PLAY

Har precis sett första avsnittet på Fångarna på Fortet på TV4 play. hihi, lite nostalgikänsla när man ser det! Var väl under slutet av 90-talet programmet gick, eller har jag fel?
Det var två lag som tävlade mot varandra; Svenska Mästare som innehöll- Patrick Sjöberg, Arman Krajnc, Malin Everlöv och Susanne Gunnarsson. I det andra var det Magnus Samuelsson, Marie Svan, Electra i Gladiatorerna och Casper Jarnebrink som förövrigt var min första kärlek när jag var 6 år ;) haha
Älskade Arvingarna när jag var yngre!
 


LIEING DOWN

Ligger/sitter i den stora sängen och är trött (haha ovanligt!) Vid 4 engelsk tid kom vi till huset efter att ha varit på badhuset och in the playing area. Nu slappar alla men jag tog på mig skorna igen för att få lite egen tid och för att se mig omkring. Jag trodde jag hade lite koll för när vi har tagit bilen någonstans har jag försökt memorera platserna för att hitta senare..

Jag gick runt i över en timme och kikade och knäppte lite bilder som ni ser längre ner i ett tidigare inlägg. Jag gick in och handlade lite småsaker i en mataffär därefter försökte jag ta mig till huset... Gick ju sådär!! Gick la runt i en cirkel i en 20 min men sen hitta jag och kom tillslut till huset. puih! ;)

Nu ska jag sätta på en svensk serie tänkte jag :) Igår förrsten innan jag la mig såg jag debatten mellan Jimmy Åkersson (SD) och Mona Sahlin (S) herregud säger jag bara!!
Har fått min valsedel via mailen så ska kika lite på debatterna via webben när jag inte har något att göra.


PICTURES






Mr Bean bilen över var tvungen att vara med såklart!
Första bilden är utanför huset!

GOOD MORNING!

God morgon,

kändes lite bättre idag när jag vaknade. Har duschat och grejat lite så ska ner och äta engelsk frukost. Och det är inte bacon och ägg som jag har trott innan, utan det är som i sverige med flingor och yoghurt ;)

Hörs senare!


TOMORROW

God kväll kära vänner!

Sitter nu i sängen och ska la sova om ynka 5 min! Är dötrött trots min lilla siesta på någon timma förut. Det kommer nya intryck hela tiden och det är full fart hela tiden med 2 stycken vildigar under ett och samma tak! Imorgon så får jag lite sovmorgon till 9 ;P och därefter kommer en gubbe hit för att sätta upp någonting i mitt rum? Hängde inte alls med på vad Marie-Lousie menade, hehe.

Efter frukost så ska vi till badhuset för killarna ska ta simlektioner därefter ska vi till tennislektionen. Får väl ta och slå lite med killarna :)

Marie-Louise har nu bokat upp 3 körlektioner nästa vecka och fy fasen vad jag våndas!!! Var bara så sjukt att sätta sig på vänsterpassagerarsäte när vi skulle till mataffären! Gaah kill me! Slipper som tur är att köra familjens ena BMW x5 suv utan jag ska köra en mindre hoppas på att det är en flashig bil ;) haha

Nu i veckan ska jag på jakt efter en till adapter för jag kan inte använda mosters adapter till datorn. På torsdag åker vi till Manchester. :)

Sov gott!

MY ROOM

Här kommer bilderna på mitt engelska rum med en mjuuuuuuuk stor säng :D enjoy!






Bästa i rummet är ju såklart nedräkningskalendern som mina favorittjejer gav till mig i lördags!

LONDON

Hej!

det har varit en lång dag vill jag lova. gick upp vid 2 inatt och åkte iväg med mamma, pappa och lovisa vid halv 4. Incheckning på Landvetter och därefter gick planet vid 06.45. Flygresan gick bra, var bara lite äckligt när vi landade. Heathrow airport är gött stor vill jag lova, efter passkontroll och bagagehämtning mötte jag upp taxichaffören som körde mig till Hendham Road och Tooting. När jag plingade på dörren till huset var jag nervös för första gången. Mamman i huset Mari-Louise är väldigt trevlig och lättsam och barnen Xay, Cian och Charlie lika så. Men det är svårt att höra vad dom säger, på grund av "barnspråket" och dialekten.

Huset dom bor i är brunt och tre våningar högt, jag har rummet högst upp med egen toalett. Skönt!

Blev lite känslomässig förut och frågade mig själv om detta verkligen är rätt, för jag är faktiskt inte säker!  Ska iallafall ge det en vecka och se om jag ändrar åsikt, men har jag väl fått för mig något med magkänslan så ångrar jag mig sällan,.. men vi får se hur det blir.

Vi har iallafall varit och handlat i en typiskt engelskmataffär och sen gjorde vi sandwichar/toast. Nu däremot ska jag sova någon timme för är helt slut.
Bilder på rummet kommer senare!

2 HOURS

God kväll kära vänner!

Har precis lagt mig i sängen efter en intensiv dag. Idag var det söndagen och dagen innan jag ska åka till England. Morgonen började självklart skitbra, en gooo huvudvärk efter den lyckade gårdagen hemma hos mig och som sedan avslutades på LIPZ.

Kvällen var om jag summerar ytterst rolig och härlig! Vilka goa kompisar jag har:) Tjejerna kom först för att käka och ungås innan herrarna kom vid 8 för att joina oss. Därefter blev det lippan :)

Men idag iallafall, hann jag med  följande;

+ update av gårdagen av Malin
+ telefonsamtal med Alex (också gårdagen)
+ Henrik & Tim besök
+ Besök av Mikael
+ Middag med Mormor och Morfar
+ Björk kom på besök
+ Jocke ringde och tacka för igår och önska mig lycka till!
+ Besök av Vicky
+ Besök av Marie
+ Besök av Mikaela & Miklas
+ Besök av Jennifer, Malin och Cornelia 

+ en massa hejdå sms;) 

Tror jag har varit för mig själv utan folk i max en kvart denna söndag! :P Men ska inte klaga, har varit väldigt roligt och jag har kännt mig uppskattad av mina alla härliga kompisar. Ta hand om er nu när jag inte är i stan!

Nu får jag sova, god natt! :) 


4 DAYS

Det tar på´t! Nu är det 4 dagar kvar till resan och ett äventyr :) Idag har jag varit i stallet med min kompis Malin och ska nu iväg och klippa & slinga håret hos Evas klipp i Vänersborg. :)

Därefter middag och sen ska det tvättas och strykas kläder, väldigt kul!:P Men det är ju inför en rolig resa;)

WANDSWORTH




Hendham Road, Wandsworth

9 DAYS TO GO!

TjabbaTjenaHallå!

sitter och trycker hemma vid köksbordet, ska snart till jobbet och jobba tills 23.00 ikväll. Roligt, för alla andra ska garanterat till Stranna för att det är bartömning där!

Attans, hade vart kul!!

Men får se framemot lördagen den 21 då det är party like no tomorrow ;) Blir nämligen kräftskiva & avskedgalej hemma på altan med mina bästa vänner! Alla kunde inte komma tråkigt nog pga jobb, resa m.m.

Nopp, nu blir det näst sista dagen på OK!

TWO WEEKS!

Hejsan! :)
Nu är det 2 veckor kvar tills jag åker den 23 från Landvetter! Ska ta och prata med högskolan i trollhättan om man kan få köpa några högskoleprov som jag kan ta med mig och göra när jag är nere i London.
Förresten jag har nog inte talat om vart jag ska och vad det är för familj tror jag! Får dra det nu för er..
Jag kommer bo mitt i London hos en advokatfamilj vid namn Devitt. Paret har 3 stycken barn som är 3, 5 och 12 år gamla och heter Charlie, Cian och Xavier Passar mig utmärkt att det enbart är killar, eftersom jag inte är den tjejen som gillar att fläta hår och leka med barbie ;)
Jag kommer få 90pund i veckan + 50 pund för helgarbete och annat. Familjen kommer att betala mina telefonkostnader, tunnelbane/bussförbindelser m.m. Jag känner på mig att min vistelse i England kommer bli kanon!
STS, förmedlingen som jag åker med har en sida på Facebook där personer som ska iväg kan skriva i loggen för att få kontakt med andra au pairer som ska utomlands. Detta har jag gjort och det är 4 tjejer från sverige som har svarat på min fråga om att träffas när vi väl kommer ner :) Jätteroligt, och kan nog vara skönt med något bekant i ett land. Kommer nog vara skönt att få snacka lite svenska :P
Som sagt 2 veckor kvar!

Min profilbild
RSS 2.0