CHECK IT OUT!

Lillegrym som går konstant här :)

FACEMASK

God kväll,

Har precis sköljt av en ansiktsmask som har suttit på i 10 min, så nu är huden lika len som är barnrumpa :P Men det var riktigt skönt att få gjort det :) Nu ligger jag nerbäddad och ska kollar mail m.m. Skypa med syster förut och svara lite på hennes frågor ang. hennes projektarbete.

Förresten, hon och mamma kommer ju snart. 3 feb bestämt! Dom ska bo i Clapham Common så det är jättenära. :) Och imorn är det 5 dagar kvar tills jag blir officiellt gammal, herre.. 21 år.

Dagen idag har vart helt ok, har vart trött efter gymmet men börjar 2 imorn så det är skönt :)
Sov så gott


håller på att läker nu :) Men såhär ser den ut :) Precis som jag ville ha den

20 KILOMETERS

Hej,

Är tillbaka från ett svettigt pass på gymmet. Har cyklat över 2 mil och gjort rump/lår övningar. Jeeez jag lär inte kunna gå imorgon ;) Min rumpa..

Städerskan var klar med mitt rum när jag kom tillbaka så nu ska jag strax in i duschen :) Sen ska jag hämta Xay!

31 JANUARY

God morgon bloggen!

Jag är vaken och har precis ätit frukost. Ska till gymmet snart och men ska nu rensa golvet och lägga upp väskor m.m. i sängen för idag kommer städerskan så hon har ett fritt golv att arbeta med.

Hoppas allt är bra med er, hörs om en stund :)

IN BED

God kväll!

Ligger i sängen och tar det lugnt :)
Vaknade ganska tidigt imorse och gjorde omelletter till mig, E & S. Det var uppskattat som frukost. Sen gjorde vi oss iordning och skildes sen för jag skulle till gymmet och träna en sväng och då åkte E & S till Notting Hill och strosa runt där uppe medans jag svettades.

Sen mötte jag upp E, S och Angela på Nandos för käk innan det var dags att dra sig hemåt för att fixa inför morgondagen. Har skypat med mor o far även för mamma o lo kommer ju nu på torsdag så vi prata om transport från Gatwick bland annat, men dom tar en taxi därifrån.

Nu ska jag dra på lite Paradise Hotel ;) Gonatt :)

SUNDAY

God morgon,

Har precis sagt hejdå till Malin på skype efter ett litet samtal. Hon ligger i Lund och är lite bakis efter gårkvällens ståhej ;)
Det var så skönt igår kväll att vi satt inne och glodde på film istället för att gå ut. För nu känner man sig pigg och lite utvilad ändå :)

Ska om en stund väcka E & S sen äta frukost och därefetr ska jag dra till gymmet en sväng :)


29 JANUARY

God kväll,

Sitter och kikar på tv med S & E i soffan efter att ha ätit middag som bestod av pizza & sallad, gott! Nu sitter vi i varsitt hörn i soffan och bara hänger. Dagen idag har vart chill, vaknade upp och käka frukost och tog det lugnt. Senare åkte vi till Camden och träffa tatueraren.

För er som tänker, herregud är detta en spontansak Madeleine har gjort nu så är det inte alls det. Jag har faktiskt tänkt på en tatuering i två år och då samma motiv. När jag träffade E & S så pratade vi om det och jag blev väldigt sugen. Detta var i oktober men det var nu vi tog saken i egna händer och gjorde det jag länge har velat göra och det viktiga är ju att jag är nöjd.

Så här gick det till för alla som inte vet (inkl mig) S har ju redan en och E har också en så det var ju första gången för mig.
Jag fick visa tattueraren på Eclipse tattoo vilken bild jag ville göra och vart. Han gav mej ett pris och sen tog han en kopia på mitt pass och jag fick skriva på papper. Sen sprang S och köpte lite choklad för att höja blodsockret på oss alla tre för jag var lite nervös när jag väl hade skrivit på papperna. Man måste ju vara säker på sitt val för bläcket sitter ju kvar hela livet, men hade jag vart osäker hade jag såklart inte gjort den.

Sen satte vi tre oss i soffan och väntade in han som skulle tattuera oss. Jag var först ut för min tog typ 10 min att göra. Han som gjorde det gjorde som man skulle (hade kollat upp fakta innan) och så pratade vi om hur och var den skulle sitta. Sen började han, och ja det kändes lite! :P

Men satt och tittade åt andra hållet på en kille som hade suttit i 3 timmar medans min tattuerare gjorde min fina :) Det gjorde ju ont men bara att knipa för det är ju enbart tillfällig smärta. Nu är jag skitglad och stolt över min lilla tattuering :D

Nu ska jag återgå till filmen :)

TATTOO


Tagit av plasten precis och tvättat rent. Nu är salvan på som ska på
2ggr om dagen :) Bättre bilder kommer..

MARKED FOR LIFE

Hej tillbaka från Camden och nu blir det pizza och en go sallad med damerna här hos mig :D
Men vet ni vad?

Jag har tatuerat mig!!!!! :D

bilder kommer snart när jag tagit av plasten :D

IN ONE PIECE

God lunch! ;)

Sitter i soffan och bloggar lite medans E kollar i min rutiga kokbok och letar goda recept, man blir så hungrig så det blir frukost när S kommer ner från duschen. Kan uppdatera er att E står i leopard one piecen som hon älskar :P

Kvällen igår var full, bokstavligt. E och jag möttes i Jct och handlade lite mat så gjorde vi en sallad med avokado, kalkonbröst, fetaost m.m så gjorde vi scones också 2 med choklad och 2 vanliga, gott! Sen tog vi bussen vid 10 till Bowlers på hörnet i Wandsworth Common near the trainstation och tog ett glas vin. Sen sprang vi till bussen igen och hoppa av vid Falcon för samboca innan vi gick vidare till Underdog där sen S kom och mötte oss. Sen när Under vovven stängde så gick vi till Adventure och pratade med en svensk bartenderkille som var såå sjukt mallig för han bor och jobbar i London, höhö. Han är ju liksom inte den enda i världen :P

Nu ska vi äta frukost för är sjukt hungriga sen ska vi till Mortlake så E kan hämta ut pengar från hennes värdpappa sen drar vi till Camden.. BAM BAM BAM


OUTGAANG

=UTGÅNG NU

28 JANUARY

God morgon,

Äntligen är det fredag och det betyder ledigt och helg :) Ska bli så skönt, kollar på såpan Paradise Hotel lite nu innan jag ska gå upp och fixa mej. 11.30 ska jag hämta Xay och vid 2.30 blir det gymmet. Senare möta E i Clapham Jct.
Vi hörs senare :)

PINK

God kväll kära barn ;)

Ligger nerkruper i sängen och pratar med två herrar.. En som har rosa köksluckor och en som inte hittar sina psykologipapper:P Men kul äre ;)

Dagen idag har flytit på bra, men är trött. Imorgon kommer nog Maria hit om hon bara kunde svara på mailet så jag visste.. Sen ska jag hämta Xay därefter åker jag med han och ML vid 2.30 och hoppar av vid gymmet. Sen senare ska jag möta E :)

Mer om det imorn :) gonatt

LIVE FROM THE KITCHEN




Efter en puss gett mej en puss i örat och jagat efter mjukis skunken så är man lite trött.
Xay spelar på Wii super mario och jag har strykt två skjortor på brist på annat :P Väntar
nu på att diskmaskin ska gå klart!

27 JANUARY

God morgon,

förjävla irriterande att man är så trött så man stänger av klockan i sömnen och inte kommer upp. Det gillar jag inte alls, så det blir gym ikväll eller så kör jag på söndag vi får se för Maria Cox (polisen) ville visst träffa mig en gång till för ett statement såg jag på mailen.

Nu ska jag i kläderna och gå iväg och skicka ännu ett brev till polisen för att få tag i rapporten, suck. Sen blire att hämta Xay och vid 4 åker vi för att hämta C&C som slutar 5pm.


WHITE CROSS

Hej på Er!


Kom precis in och ligger nu nerkurad i sängen och pratar med Claar. Har varit på White Cross (mitt favvoställe) i Richmond med Angela. Mycket trevligt och kul att prata engelska för med S och E blir det ju enbart svenska :P Vi hade iallafall en rolig stund där borta och Angela drack sin första svenska cider där inne; Rekordelig Päron. Fast hon tyckte den jag tog (rekordelig jordgubb/lime) var mycket godare och jag håller med. Så nu älskar en ungrare svensk cider ;) Bra va! höhö

Dagen annars har vart som vanligt hämtat alla tre för ML skulle ha ett samtal, sen käkat och det första Cian säger efter han slängt i sig sin middag, " Madeleine, can we play on the Wii? " ML and jag skrattade bara men såklart spela vi och Xay var också med!
BTW polisen ringde igen.. seriöst jag blir knäpp.. Papperna jag skickade med kopia på MLs pass och papper på att dom äger huset jag bor i räcker inte? SERIÖST, poliser = PIIIIIIIIIP. Så nu skickar jag kopia på henens KK och ett nytt papper, seriöst ska be mamma köpa med sig en Anton Berg choklad som tack för hjälpen till ML, she needs that! :P haha

Nu ska jag prata med Claar lite till sen blir det nana och gymmet imorn :) kram kram

26 JANUARY

God Morgon,

Precis ätit frukost och gick nu tillbaka till sängen, funderar på att gå till gymmet men struntar nog kanske i det för det är ju min lediga dag idag:P Fast är lite sugen..

Huvudvärken är borta iallafall, skönt det. Igår var ju Xay hos doktorn men dom sa visst att allt var som det skulle konstigt nog. Jaja.. fick även brev från mormor & morfar, tack :)

Dagen igår löpte på som den skulle och Cian och jag busade med Bruce och gjorde lite stavning när dom ML och Xay var hos doktorn. Idag ska jag hämta Xay sen ska vi två vara hemma för ML ska hämta C&C, så antagligen ska jag göra middagen. Senare ikväll ska jag möta Angela i Richmond för en kaffe:)

Det är typ dagen förhoppningsvis får jag även info om polisrapporten idag med ;) höhö Kram på er


Btw, E´s date igår gick visst bra ;)

GOOD NITE

Orkar inte röra mig.

Kom innanför dörren för 15 min och ska snart snaaart in i duschen. Men har fastnat med datorn i knät. Har ont i huvudet också blir en earlynight huh ikväll.
Jag säger god natt nu för känner att huvudvärken växer, hörs imorgon. Go natt

YESYESYESYESYESYESYES

JAAAAAAAAAAAAA!!!

Sjukintyget fick jag utan några problem :D Fy fasen va skönt, hade vart segt om man behövt pyssla lite mycket med den som med polisrapporten :P Men nu ligger den säkert i min hylla och bara väntar på polisrapporten :D När detta är klart då skare firas vill jag lova :D med vad? Hmmm.. tål att tänkas på! ;)

Nu ska jag fixa inför träningen ikväll så jag kan dra så snabbt som möjligt, lunchen är äten och allt är som det ska vara. M-L kommer om en 1 timme med Xay sen efter det ska jag hämta C&C, vid halv 6 ska Xay med M-L till NHS (sjukhuset) för att träffa en läkare. Ni som vet att jag har skrivit att Xay har kissat på sig har nu svaret varför han ska kollas. Igår kom hans fröken fram och berättade att han kissat på sig i skolan och att det hade han aldrig gjort i början och det vet ju vi. Jag lägger nu ner mkt energi för att han ska gå på toa så gott som det går.. Men han är trött och har avrit det i två veckor nu, han vill bara kolla på film och det är lite oroveckande.

Jag börjar fundera på om han kan ha början på diabetes, för han äter inte alls bra.. Killarna äter choklad varje dag av någon form vilket resulterar i att dom inte äter så mycket av middagen sen.. Chokladen tar över och det småäts nåt in i bomben. Det är liksom " gör du det här så får du en chokladbit". Hallå elleer mutning är inget bra! Men som sagt det är ju inte mina ungar så jag får ju följa M-Ls regler, men vet ju mer hur mina ungar (om jag får några) kommer bli uppfostrade.

nu ska jagh fixa väskan

25 JANUARY

God morgon!

Tisdag idag och jag håller på att sätta på mig kläder innan jag går ner för frukost. Sen blir det pappersarbete, tjoho va roligt! Or not! Men vad ska man göra liksom :)

Det är lite grått här idag men hoppas på att vi klarar oss från regnet men who knows? Nopp nu blire frulle :)

SWEDISH DELIVERY

Hej,

sitter i sängen och har precis avslutat ett skypesamtal med mor & far. Har vart en ok dag idag och inget speciellt har heller hänt. Det är ju vardag liksom ^^
Imorgon börjar jag vid 2pm så det blir att gå upp imorgon och skicka mer papper till polisen, seriöst jag vet inte vad jag ska säga typ`? Börjar snart bli komiskt med alla dessa himla papper.. Sen ska jag åka till sjukhuset och förhoppningsvis få ut sjukintyget därifrån, men det kommer säkert bli nån svårighet med det också. Hade ju varit konstigt annars eller hur??

Sen ska jag hämta C&C och sen efter 7 drar jag till gymmet och svettas ordentligt! Det är typ dagen imorn.

Har beställt från Sverige nu följande som Mor & syster ska transportera med sig när de kommer den 3 feb.
+ Chilinötter (finns inte här??)
+ Polly
+ svenska synonym lexikon/ordbok
+ mattestenciler

det två sistnämda är på grund av att jag ska börja plugga inför högskoleprovet som är i april. Ska försöka få så bra resultat som möjligt :)

Sov gott, nu ska vi se vad jag kan hitta för gonatt film ;)

SUN TRIP?




Vem blir inte sugen på att åka på solresa när man ser dessa bilder
från Mexico på Fritidsresors hemsida. Det är playa del carmen på
bilderna:) När jag blir äldre ska jag åka hit :) (och har pengar)

GETTING XAY

Hej,

Är tillbakad från gymmet och har duschat och sitter nu och väntar på att M-L ska komma med bilen så jag kan hämta Xay på Ibstock. Träningen gick bra förut men var trött och gäspade på uppvärmningen, jag och tidiga mornar är ingen bra kombo :P

Låten innan hörde jag precis på spotify, aldrig hört den innan men fick en sån sommarkänsla när jag hörde den. Man längtar till medelhavet och allt som hör till :) Nu spelas den för fullt ;)

FEELS LIKE SUMMER


DREAM

God morgon,

behöver jag säga att jag är trött? :P
hade en sån bra dröm inatt, drömde att jag red på en vit skimmel som var sjukt utbildad, kändes som man var på moln. Åh vad jag saknar pållarna och stallet. Nu är det strax dags att åka till gymmet och vakna till :P Hörs när jag är back igen!

EVENING TIME

God kväll alla svennar hemma i Sverige ;)

Är tillbaka från Richmond där vi har suttit och slöat över nachos och cola. Gott vare för var ju så hungrig :) Rob jobbade idag också så pluspoäng på att sitta på Korset :) När vi väl satt där inne gick det en dam fram till fönstret och tittade ut ( Thamsen går precis utanför) och vände sig sen till mej och sa ; " du måste bara se detta" Så jag gick ju självklart fram då var det flod i Thamsen så allt var översvärmat, där vi brukar sitta ute på barstolarna stod i 30 cm vatten typ! Coolt eller hur :)

Nu är det snart dags att nana för imorgon är det ju måndag och en ny vecka börjar med nedräkning till fredag ;) höhö. Sov gott :)

RICHMOND BY BUS

Hej igen,

Väntar på en tvättmaskin som ska gå klart, det är tvätt nr2 jag väntar in innan jag kan sticka med bussen till Richmond. Ska möta E & S på White Cross för nachos & cola :) Gott!! Bilder kommer påt när jag är hemma ;)
Är hungrig nu så nu får det gå snabbt med bussen till R.
Sitter i skinnjacka och skorna på och bara väntar tills den ska stanna! :P 5 månader med London idag btw and 5 more to go..




lagom sleten :P

2 HOURS LATER

2 Timmar senare så är första tvättmaskinen igång. Frukosten är äten och kläderna är på. Har satt ihop postkartonger som även behöver tejpas för att sen kunnas skickas till Sverige och min syster.

Fick precis information om att E är vaken och sugen på cola:P Hade inte vart fel, S sover säkert fortfarande efter sin heta natt igår ;) E bytte nummer med bartendern inne på Adventure so its a date snart :)

Jisses vad jag är nervös nu, får sätta igång och göra nåt innan jag träffar E & S. ..

BOMB no2










23 JANUARY

God morgon alla glada :P

Är lille trött efter inatt och orkar inte gå upp så passar på att lägga in bilder på facebook och även här.Dagen igår var riktigt trevlig. Vi var först i Camden, gick runt på marknaden. Käkade thaimat som var riktigt vidrig. Gick in i affärerna och Sofia blev kär i en väska men den var dyr så vi gick så fort vi kunde därifrån:P
Andra stoppet blev på en marorckans restaurang/café där det drack minttea och latte och röktes vattenpipa. Mysigt men det var riktigt kallt igår, mina fötter var som isglassar efter en stund i kylan!

Sen så tog vi tuben hem till mig för fix, dricka vin, lyssna på musik, kolla tatueringar. Sen tog vi bussen till Clapham Jct för mat på Marzano (en italiensk restaurang) där inne blev det pizza, pestopasta, rödvin och choklad fudgecake.

Eftersom vi var så mätta i magen så förstod vi inte riktigt hur vi skulle kunna dricka en öl på Underdog, men det gick till och med 3 gick ner. Där inne träffade vi 3 män och dom tog vi senare med oss till Adventure där det blev shots och tjöt innan jag hoppade in i taxin och gick och la mig och nu ligger jag här och ska strax gå upp..

Tvätten väntar, duschen väntar och frukosten väntar

Låten som kan summera dagen igår;




BOMB no1


Camden, stopp för lunch på Camden market. Thai

Andra stoppet: vattenpipa med jordgubbssmak och latte

jag drack minttea

grym affär

3:e stoppet hemma för vitt vin, fixa sig, lyssna på musik, ge pengar och
kolla tatueringar

jag var skyldig E lite, hon fick allt i mynt. då var hon glad :P

CLAPHAM FOR ITALIEN

Hemma från Camden, bilder kommer senare inatt.
Sitter här nu och dricker vin innan vi ska ta bussen till ett italiensk restaurang i Clp Jct :) Trevlig lördagskväll!

NO LONDON EYE

Hej igen,

har vart på post office och skickat papper till polisen så håller tummana för att det ska gå igenom nu så jag får polisrapporten.. Känns som det är dags nu!

Ska dra till Camden nu istället för London Eye så blir det.. Hörs ikväll, :)

22 JANUARY

God morgon,

Vaken och pigg, känns skönt! Men ska ligga kvar en stund till och lata mig det är ju liksom lördag! :D Ellen ringde för en stund sedan och fråga ;" vart fan är du?" och sen " kom nu älskling" hahah då fatta jag att hon ringde fel Madde ;) Men efter lite skratt så sa vi att vi ska höras senare! :)

Ska se om jag får tag i E och S nu för att se hur vi gör med London Ögat! E ville, men S hade ju redan sett de. Så dags för smstime nu och frukost! :)

Hörs senare :)

THE KINGS SPEECH

Hemkommen från Westfield precis! E, S och jag såg The Kings Speech med Colin Firth i huvudrollen. Han spelar kung George the sixth i England under VK2 som stammar väldigt grovt. Vilket bra skådespeleri Colin Firth gör! Jag är jätteimponerad! När man satt och tittade blev man så fustrerad och så facinerad hur bra att spelade. Måste ha varit väldigt väldigt svår roll att göra pga talfelet rollfiguren hade!
En väldigt intressant men även rolig film som jag rekommenderar att se! :)

Nu är det sängen och sova som gäller, imorgon väntar ett tvättberg och även London Eye med E iallafall. Sofia har redan varit där. På tiden att bli lite mer turister och inte bara dricka öl på pubar och festa även om det är kul ;) Hörs imorgon, sov gott!


A QUICKY

Hej!

Är tillbaka efter ett ganska kort gym pass (45-50min) men går ju hem så det är ju ok ändå :) Ska in i duschen nu!


FRIDAY

God morgon!

Vaknade för 30 min och har just ätit frukost och fixat diskmaskinen. Nu ska jag strax traska till gymmet och köra slut på mig igen. Min vänster skinka har träningsvärk sen igår så det är bara att gå påt igen så försvinner det.

Idag annars är det som vanligt, hämtning av ungar och garanterat Wii. Efter 7 ikväll ska jag möta upp E och S för a night at the movies :) Så det blir lugnt ikväll :)

Vi hörs när jag är tillbaka igen,

PROUD OF MYSELF

Nu har Maria Cox åkte. Det hela har gått bra och jag har fått information om mitt fall.
Fick reda på att det var en 45 årig business kvinna som hade blivit överfallen efter mig (inte yngre tjejer, som jag fick info om först). Men hon hade inte kunnat peka ut dom så bra som jag gjorde, hon trodde den ena var en kille. Hehe den som stod och titta på när jag blev överfallet och iförsig jag kan förstå henne lite för hon var killigt klädd and that stuff.

Fick iallafall reda på att jag pekade ut 2 av 3 rätta personer på skärmarna i Sutton :D Woho, Yeah I´m good! Sovit 4 timmar och innan blivit beaten up liksom :P De har även vart två personer till som har råkat ut för skitungarna men dom har inte kommit fram och ringt polisen. Nötter.

Tjejerna var som jag antog 16, 19 och 19 år. Och Maria berätta att dom hade gjort detta för att impa på killar/pojkvänner för att dom skulle kunna vara med i deras gäng.. Polisen var väldigt nöjda med mig iallafall ang mitt statement och att jag hade haft sån koll ändå.. VPS:et jag skrev igår var visst jättebra och kommer läsas av domarn, advokater m.m. Tjejerna är in Crown Court nu men det kommer ta lång lång tid men jag ska hållas underrättad. Vi får se hur utvecklingen blir på detta men..

MEETING WITH THE POLICE

Hej,

Är lite stressad för 10.30am kommer Maria, the policeofficer. Hon ska ta några statements ang VPS:et  som jag skickade till henne igår. Vi ska även gå igenom lite inför rättegången och när den kan bli.

Duschade på 5 min precis å gjorde mig iordning på 5, herre. Kom in genom dörren från gymmet vid 09.45 å då visste jag inte om hon  skulle hinna komma men jo..

Träningen gick bra, men nu ska jag förbereda mig inför mötet. Hörs ikväll

THURSDAY

God morgon,

Vaken och ska ner och äta frukost. Usch och fy för att gå upp tidigt på morgonen. Men nu kallar snart gymmet, hörs senare.

I HAVE MISS YOU


Åh vad jag har saknat dig! Skönt att prata en stund.

VPS= affect after crime report

Näe det är ju inte killarnas klubb jag har skrivit om! För er som inte vet har killarna i Åsaka en medlemsklubb som heter VPS (handlar om att vara ute och sladda i THN, töntigt eller hur ;) )

Nä detta VPS:et är helt annat det är Maria som har bett mig att skriva hur rånet och misshandeln har påverkat mig nu efter händelsen. Både psykiskt, fysisk och ekonomiskt. Blev en A4 för det var mycket att skriva vill jag lova.
Ska antagligen träffa Maria imorgon om hon får till det med tiden, men vi får se! Nu har jag iallafall mailet VPS-pappret till henne så det underlättar och gör att vi kan göra det snabbare.
Detta VPS-pappret ska användas som bevis och alla får tillgång till det; domare, åklagare m.m. Hade aldrig kunnat drömma om att detta. Känns som jag är med i en långvarig polisserie där avsnittet aldrig tar slut..

Men men..
Idag har jag ju som sagt hållt på med papper hela förmiddagen sen hämtade jag Xay. Vi spelade Wii och sen hämtade vi C&C sen hem till M-L som vart på Apple Store i city för att lämna in sin Mac som inte har gått och starta så när vi möttes hemma allihopa så berättar hon att allt arbete som finns på datorn kommer gå förlorat  så hon var inte så glad, vilket är mycket förståligt. Jag hade blivit vannsing!!

Sen efter middagen har Cian, Charlie, Xay och jag suttit med Wii och spelat! Eller Charlie och jag för vi är bäst ( vi vinner) så vi har kommit till sista bossen på world 3 och var nära på att slå han så det var att hålla tungan rätt i mun!

NU blir det skype med mamma:)

TIP

Något som ni bör tänka på är att en aupair endast behöver göra 20% hushållsarbete. Var noga med att kolla på det när ni pratar med familjer, för vissa kan utnyttja er annars. En vän här i London råkade ut för detta och var mer städerska än aupair.

Om ni skulle söka till England, rekommenderar jag att ni söker er till London. Här finns oftast mest aupairer än resten av landet.

Lönen är varierande men minimi är £70/ i veckan. Min egen ligger på £90/veckan + £30 för oystercard (buss/tåg/tunnelbane kort) och även betalar familjen mobilräkningen.

Ett tips är även att ni tecknar en utlandsförsäkring vilken täcker skador/rån m.m. innan ni åker. Jag har en utlandsförsäkring från Länsförsäkringar och kostade oss 3 000:- för ett år. Ni kan fixa försäkring genom STS om jag inte minns fel.

Familjen har rätt till 2 babysitting tillfällen i veckan men efter det får du extra betalt!

ALL THE PAPERS

Om ett tag kommer du få hem en bibba med papper som skall fyllas i. Det är följande;

# En kort fakta del av dig, adress, om man är vegetarian osv.
# Utdrag för polisregister
# Ett personligt brev på ungefär 2 sidor.
# Ett läkarintyg
# Kopia på pass och körkort
# 2 stycken referenser från familjer/företag/föreningar där du har haft hand om barn
# 1 person referens skriven av en annan  person.
# 1 profilbild på dig i passtorlek
# Minst 5 stycken bilder på dig och barn

Detta är allt man ska göra innan man kan sätta in en  programavgift på närmare 3 000 kr. När man har skickat in pengarna till förmedlingen blir man sen kallad på intervju på engelska med en person från STS och därefter får du börja prata/intervjua familjer som söker au pairer.

STS aupair förmedling sammarbetar med Smart aupairs i England så det blir sen dom du har kontakt med i ditt sökande av familjer.

Detta tar tid att hitta rätt familj så ge inte upp. Jag började intervjua familjer i augusti och i juni skrev jag och min nuvarande familj i London på kontraktet.
Det viktigaste är att ni förbereder er och tänker till innan en telefonintervju kommer äga rum med familjen. De flesta familjer undrar över barnerfarenhet (såklart) och även ditt val av yrke längre fram. Ha lite frågor klara när ni bestämt tid för intervju och läst på om familjen. Det är mina tips! Visst är det svårt att komma på frågor och så men tänk till och fråga tex hur en vanlig dag skulle se ut om du jobba som aupair i familjen.

FIRST STEP

Efter att du kommit fram till att du vill jobba som aupair är det dags att välja hur du kommer att åka, antingen privat eller genom förmedling.
Två bra förmedlingar är dessa:

* STS aupair förmedling- här kan du jobba som aupair i länder som; USA, England, New Zealand eller Frankrike.

* Swedish Connection- http://www.swedecon.co.uk/ : Har vänner som åkt med den här förmedlingen och det har fungerat bra.

Själv reste jag med STS aupair förmedling. Att resa genom en förmedling ger en trygghet och det var inte ens i mitt huvud att jag skulle åka privat. Om du åker privat har du inget skyddsnät alls att kunna få hjälp av om det skulle hända dig någonting. Så jag rekommenderar att om du vill åka, res då med en förmedling!

För att söka går du in på www.sts.se och väljer aupair länken. Där efter kommer det en ansökan du måste fylla i. Viktigt är att du ska ha 200 timmar av erfarenhet av barn. Och du är prickfri i polisregistret.

Senare kommer du bli kallad på telefonintervju där en person från STS ställer frågor ang varför du vill åka, dina erfarenheter m.m. Intervjun sker på engelska, för att även du ska bli godkänd innan alla papper skickas till dig.

19 JANUARY

God morgon!

Sitter i sängen och har hållt på med viktiga papper och kollat mail. Blir inget gym idag för det är ju onsdag= min lediga dag. Hade totalt glöm det igår.

Idag kan det hända att Marie (polisen) kommer hit och ska prata med mig ang. hur jag känner mig efter överfallet. Ska börja skriva ner det på ett papper så jag inte glömmer något för det är ju viktigt som kan ge mer i rättegången så det är vad jag ska syssla med nu innan jag gör mig iordning. Hon ska även komma med min väska idag visst!

Sen är det som vanligt, ska hämta Xay och sen C&C. Hörs i eftermiddag:)





sommar-08/09 grillning på en liten ö ute i vänern med Michael, Jennifer
och Axel.

NEWS

Nytt här i bloggen:

Har en ny kategori ang. aupair förberedelser, tips och erfarenheter för er som är sugna på att sticka iväg och jobba  som aupair! Inlägg kommer komma in först imorgon!

BRUCE

På förfrågan kommer mer bilder på Bruce





där har ni gangstern med vassa tänder!:P

IS IN BED NOW

Go kväll på er!

Kom precis ut ur duschen och ligger nu nerkurad i sängen och kikar runt på fb och bloggar :)
Har varit och tränat på gymmet, det var svettigt vill jag tala om! Blev en 30 min på spinningcykeln i väldigt kuperad terräng, arm + axlar/rygg övningar, sen så stötte jag på Mikey (min tränare) som tränade mig i 30 min så lär ha lite träningsvärk imorgon när jag vaknar!

Vi satt kvar en stund efter och pratade bla om Australien där han kommer ifrån. Vi skulle egentligen tagit sällskap hem men det visade sig sen att det inte gick något vidare för vi gick inte samma väg :P Rolig som han är sprang han iväg och hämta sin lilla kartbok över London för att se om våra hus låg nära ;) Kändes som vi var nyinkomna turister på nytt ;) haha

Nu blir det nana, för det blir att träna på morgonen iallafall för vågar inte gå själv på kvällen igen. Var ganska rädd när jag gick själv från gymmet så det sluta med att jag vinka in en taxi... Så morgonträningar it is! :P

Go natt

TUESDAY

Hej,

Tog sovmorgon idag för har kännt mig så trött. Börjar jobba vid 2 idag för M-L ska ta Xay till fotbollsspel efter nursery. Ska strax äta frukost/lunch och sen stryka 3 skjortor. Det blir gymmet ikväll istället, ska se om det blir bättre? Är så trött när jag sätter mig på spinningcykeln så finner jag ingen motivation.

Satt och tittade på högskoleprovet förut, sista anmälningen är 15 feb och jag ska göra det här har jag tänkt. Ska börja göra lite gamla högskoleprov tänker jag så jag kan få ett bra resultat!
Såg förut ett mail från polisen som jag har kontakt med ang. polisrapporten, jag skickade ju in kontraktet mellan mig och M-L men nu vill han/hon ha en kopia på M-Ls pass/kk. Suck säger jag bara, känns så dumt att dra in henne i detta men jag verkar ju inte ha något val? Får fråga ikväll, eller imorgon fm.

Ska strax även gå ut och slänga ett kuvert på brevlådan också ang. rättegången.

kram

VISIT LONDON.CO.UK

God kväll!

Har krypit under täcket efter ett skypesamtal med mamma och syster. Dom kommer ju den 3 feb och åker den 8feb. Så har lagt fram lite förslag vad vi ska göra dom dagarna! :) Blir bland annat; Camden Market, Hampton Court, Westfield m.m. Ska bli roligt att fira med familjen (dock ska inte pappa komma:/ ) trots man bor i London.

Den 10-13 feb kommer även Malin K och Malin A över och hälsar på:D trevligt! Ska bli kul att träffa gamla kompisar igen, träffade ju aldrig Malin K när jag var hemma för hon åkte till Egypten när jag kom hem så vi gick om varandra.

Dagen idag har vart som dom flesta dagar; började vid 1, umgicks med Xay sen hämta vi C&C sen kollat på TV och käkat typ. Tummen upp för Xay idag iallafall! Inget kissande i byxan idag, men jag fick då lägga ner mycket energi på det! Men det löna ju sig, tack & lov! Får hoppas att det håller i fortsättningen!

Nu väntar Band of Brothers, GILLA!!

CLEANING LADY

Hej,

Är tillbaka efter ett pass på gymmet och är dyblöt! Hade glömt att lägga ner paraplyet så då får man stå sitt kast. Städerskan är här nu också men tror att hon är klart med mitt rum?! Ska strax gå och fråga henne.

Idag börjar jag jobba vid 1pm för M-L hämtar Xay för Charlie glömde några viktiga böcker hemma så hon ska möta upp honom. Men mig gör det inget! :) Skönt!
Nu är det strax dags för en varm dusch iallafall! Hörs ikväll!


17 JANUARY

God morgon,

Vaknade upp med ryggvärk idag.. Det var ett tag sedan men hoppas det går över snart. Ska iväg till gymmet nu så vi hörs senare när jag är tillbaka!

FEELING


SUNDAY

Hej,

Är tillbaka efter att ha käkat thai på The noddle bar och druckit kaffe på starbucks! Är trött och lämnade S och E förut för kände att jag behövde vara för mig själv och skriva på papper (polisen) och göra iordning för imorgon. Städerskor kommer imorgon fm och städar huset så får se till att lyfta upp mina saker på sängen.

Så nu ska jag dra på band of brothers strax och krypa ner under täcket, är nämligen trött som satan. Blir skypedate med Bogren senare ikväll också :)

Nopp sängen kallar ;)

GOT IT


Har inhandlat en av det bästa serierna som har gjorts nämligen; Band of Brothers! £20
kosta den. Handlar om andra världskriget och är skitbra! Morfar du ska få låna den av
mig om du vill när jag kommer hem igen:)
Sen har jag också inhandlat "the red queen" som är en roman/historiskbok skriven av Philippa Gregory.
Handlar om Englands kungahus innan Tudor släkten kommer till makten. Också svinbra om man gillar
historia! Har läst alla böcker hon har skrivit en Englands tidigare kungahus.


16 JANUARY

God morgon!

Vaknade tidigt och har pysslat iordning här nere så det ska se bra ut när familjen kommer tillbaka från Manchester vid 1-2. Ska strax dammsuga landingen sen blir det frukost.

E och jag var ju på pyjamasparty igår, det var trevligt men lite för lite party så vi drog efter en stund. Men men så äre ;)
Våra snygga one piece leopard var ju uppskattade iallafall! :) och vi digga dom :D gjorde ni?
Nopp nu får jag börja röja lite innan vi drar till Richmond!

LEPARD ONE PIECE





ONE PIECE £8 PRIMARK!

COURT UPDATE

Hej,

Fick precis ett kuvert från Polisen om rättegången som ska ske så snart som möjligt.
Har fått namn på tjejerna och de hävdar såklart att det är oskyldiga till rånet och misshandeln.
Tror rättegången kommer ske i mitten av mars i Kingston Upon Thames Crown Court. Så jag ska'ringa
polisen som skickat papperna om jag kan medverka i rättegången. Känns skönt att E och S har lovat
att följa med mig som stöd. Och såklart ska jag medverka, fast bakom en "skydd" som mamma
och pappa ville och jag håller med. Man vet ju inte vem dom har med sig liksom under rättegången.

Ska läsa igenom papperna mer senare men nu måste jag springa iväg till tuben!

15 JANUARY

God morgon,

Vaknade precis ska göra mig iordning strax och sen äta frukost innan jag beger mig till tuben till Waterloo för att möta upp E & S. Vi åker sen till Oxford street och Primark för att leta upp pyjamas till ikvälls party.
Ska sätta på en vittvätt innan jag drar bara.

:)

I AM LUCKY TO HAVE YOU GUYS












Crousingen 10 och Evs 20 årsfirande!
Saknar er allihopa!

DREAMS AFTER LONDON

Nu när jag sitter här i min ensamhet i London huset så funderar jag på vad jag ska göra när jag kommer hem. Måste ju ha idéer och något att komma hem till och se fram emot!

Har ju fått erbjudande av Ricky (chefen på OKQ8 i vbg) som vill ha mig och jobba i sommarn och förhoppningsvis efter också! Ska även söka lite annat och spara en del pengar. Alexandra min själsfrände frågade om vi ska dra till Alperna och jobba i vinter och det är ju inte fel! Väldigt lockande! :) Älskar ju att åka skidor så tänk vilken chans.
Vill ju även göra en roadtrip i USA innan jag väl börjar läsa.

Har inte helt kommit fram till vad jag vill studera till men är inne på marknadsförning nu men det kan ju såklart ändra sig med tiden.. Hade ju tankar på att bli ambulanssjuksköterska innan och även operationssjuksköterska men men..
Men pluggar man i 5 år så vill jag att det ska göra en fördel i plånboken också.. Så det är mycket som spelar roll men vill ju ha ett jobb jag trivs med och tycker är roligt.
Ska köra lite test på nätet om vad jag passar som och se resultaten, intressant!

Mycket att tänka på men nu blir det till att se på The last samurai med Tom Cruise.

sommar 09 påväg från Lidköping

POLICE

God kväll,

Sitter i soffan och tittar på Satc. Första och andra säsongen. Dom är bara för bra!
Det blir to stay in ikväll eftersom Sofia och Evelina sitter barnvakt och iförsig jag är
fortfarande inte på humör så jag orkar hitta på något ändå. Är inne i en svacka tror
jag. Det är jobbigt men vad gör man liksom?

Fick mail idag från Maria (polisen) som jag har kontakt med om överfallet och
hon skrev att tjejerna har gått raka vägen till Crown Court= kronodomstolen, vet inte
riktigt vad det kan jämnföras med i Sverige men...
Hon ska också ställa frågor om hur attacken har påverkat mig! Det kan jag nog skriva en
lång lista på..

Förut när jag var i Clp Jct och väntade på bussen tror jag såg en av tjejerna men jag är inte säker
men hon var väldigt lik en av tjejerna som visades upp på skärmarna i Sutton där jag skulle
peka ut dom. Blev ganska stressad faktiskt och undvek att hoppa på bussen jag skulle ta bara för
henne.. Så det har påverkat mig mer än vad jag har trott.. Jag blir till och med rädd för min egen skugga
när jag var på väg från gymmet i förrgår eftermiddag.. Normalt?

Är inne i en svacka som sagt. Men nu skiter jag i det för ikväll. Jag är inne i huset inget kan (förhoppningsvis)
hända ..

ps; Xay kissade inte på sig! Han har tagit till sig det jag har sagt, det känns skönt!!!!

..

Hej på er.

Ska snart åka o hämta Xay. Har vart på gymmet innan och tagit det lugnt. Familjen åker till Manchester idag. Så ska ta en sväng till Wandsworth när jag slutar vid 2.30. hej så länge

19:59

Hej!

Är lite deppig och längtar hem.. Trodde det hade gått över men så påminns man av saker som man saknar lite extra mycket så nu var det kört igen.
Dagen idag har varit helt ok, har hämtat Xay, sett med han på Alice in Wonderland, vi har lekt med Bruce ute i trädgården, sett på Nalle Puh och så hämta jag Cian o Charlie förut.
Imorgon är det fredag och familjen åker till Manchester vid 2.30 så funderar på att åka in till city en sväng.. Sofia och Evelina ska sitta barnvakter imorgon kväll och pyjamaspartyt är framflyttat till lördag kväll istället. Tur på¨ett sätt.


THURSDAY

Hej på Er!

Är tillbaka från gymmet och är genomsvettig efter en tuff träning! Men det känns riktigt skönt, körde på överkropp och kondition idag :)
Idag är det ju som sagt torsdag och det betyder after schoolclub så killarna (Charlie & Cian) slutar vid 5. Får underhålla Xay på bästa sätt tills vi åker från huset vid 4.

Ang min ilska igår så fick jag ett mail från en annan polis som har hand om polisrapporten och jag var tvungen att skicka in ett nytt papper som bevisa att det var jag. Men liksom vad kan jag skicka mer än ett kopia på mitt pass och ett papper från NHS ( vårdcentralen) liksom? Bor ju inte här liksom... Gött irriterande men kom nu på att jag har ju aupair kontraktet på datorn så ska skicka det! Men jag blir så trött på allt bara, varför måste det ta hundra år och vara besvärligt!

Nu ska jag in i duschen innan det är dags att hämta Xay!


13 JANUARY

God morgon,

Är påklädd och ska nu ner och äta frukost innan det är dags att åka till gymmet :) Hörs senare!

GAAAAAH

Vilka bra rubriker jag får till ^^

Men nu är jag förbannad men ska lugna ner mej så berättar mer imorgon om min ilska över engelska polisen.

JEEEEEEZ

Hej Hej,


Nu går denna dag till sitt slut. Skönt, snart helg.
Idag har det vart samma visa som alla andra dagar men jag har ju som sagt inte tränat utan onsdag är min vilodag för kroppen. Pratar just nu med syster på msn och dom kommer ju snart över till London igen för att fira min födelsedag. Dom kommer den 3 februari så ska se om vi kan hitta på lite roliga saker då:)

Dagen idag har iallafall bestått av Xay har kissat på sig 2 ggr, vi har spelat Wii, lekt med Bruce, hämtat dom och middag + tv. Seriöst jag fattar inte varför ungen kissar på sig nästan varje dag jag blir vansinnig! Liksom man känner ju när man behöver gå på toa och då går man ju.. Men han sitter ju kvar och kan inte slita sig från spelet, vad är problemet? Seriöst mamma kissa jag på mig 2-3 ggr per dag när jag var 4 år.. JEEEEEZ!!!!

Nä nu ska jag fokusera på en bra film, god natt

12 OF JANUARY

God förmiddag!

Har inte varit på gymmet idag utan har fixat iordning kläder i byrån och lagt fram vad jag ska skicka till Sverige. Var ute med Bruce i trädgården förut och busade.
M-L smsade förut hon är med Cian på vårdcentralen och det kommer en man hit snart för att kolla vinden m.m

Var inne på H&Ms hemsida och kikade lite på vårkläder förut. Fick hem katalogen för sommarn när jag var hemma men är ju ingen idé att beställa utan får köpa det jag vill här i London :)




VOLVO AERO JOKES

Idag är det den Internationella Knäppskalle-Dagen!   

Skicka detta  jobbiga meddelande till en störd kompis eller kollega, precis som jag  gjorde.

Jag bryr mig inte om ifall du slickar på fönster, 
åker med en speciell buss eller okontrollerat kissar på dig..  

Du sprider solsken runt dig, du är helt jävla speciell

Om du  spenderar varje sekund med att vara arg, uppretad eller skitförbannad  

är det en hel  minut full av lycka du aldrig kommer få  tillbaka.

Dagens  meddelande är:  

Livet är kort,  bryt reglerna, glöm snabbt, kissa långsamt,  älska innerligt, skratta okontrollerbart och ångra aldrig något som  fått dig att  le.  

Skicka detta meddelande till alla du gillar och inte vill förlora under 2011.
Äntligen ett kedjebrev som håller vad det lovar:


Haha, sååå typiskt Isabelle att skicka ett sånt här mail ;)



PYJAMASPARTY

HAHAH

Tror ni jag skratta när jag läste inbjudan på Fejan eller :D Men gud va roligt, ringde Sofia direkt och nu ska vi på pyjamasparty på fredag! Blir att åka till Primark på torsdag och försöka hitta nåt skoj :D Vi har ju en idé vill jag lova er!
Det är Ellen &co som har dragit ihop det i Worlds End i Chelsea.

Är tillbaka från träningen även och ska hoppa in i duschen nu sen väntar vindruvorna jag köpte på Sainsbury :D

Gonatt alla glada ;)

GYM

Hej Hej :)

Sticker iväg och svettas en stund! Hörs senare :)

CAOS





Det är förjävla jobbigt när man har lite garderober ;) haha
Näe nu skoja jag bara, håller på att rensa ut kläder som jag ska
skicka till Sverige som jag inte behöver. Kan tänka mig att en person
blir glad ;)

Detta blir projektet ikväll efter 7, nu kommer strax Xay!

11 JANUARY

Hej på Er!

Har vart uppe sen 8am imorse och pysslat med försäkringsfrågan. Nu är papper skickade till polisen efter lite hjälp från M-L. Är nämligen inte den lättaste engelskan att förstå sig på, eftersom den är så formell. Men nu är iallafall papper skickade till polisen för att jag ska kunna få en kopia på polisrapporten.

Jag skickade även iväg brevet till Transportstyrelsen om mitt körkort och förhoppningsvis kommer den så snart som möjligt till Svenska Ambassaden där även mitt nya pass väntar på mig. Tänkte att jag hämtar ut båda samtidigt!

Har även skrivit ner alla kostnader runt rånet som ska skickas till försäkringsbolaget och nu väntar jag enbart på min kopia från sjukhuset. Ringde akutavdelningen och lämna ett meddelande till en person som är receptionist så förhoppningsvis ringer hon upp annars åker jag dit och hämtar det imorgon..

Gött att få gjort saker så man kan släppa det. Såg förresten klart på filmen; Eat Pray Love med Julia Roberts och Javier Bardem som var väldigt bra! Rekommenderas! Nu blir det lunch innan jag börjar jobba vid 1.

kram på er


EVENING TIME

Hej Hej!

Ännu en dag är snart över och jag sitter och planerar förmiddagen för imorgon. Börjar inte förrän vid 1pm så det är skönt!
Hämtade ju aldrig ut papperna på St George så det är prio 1 imorgon. M-L ska även printa ut polispapperna till mig så jag får ut polisrapporten. Frimärken ska även köpas imorgon på postoffice i Balham. Det är så irriterande för det är svårt att få tag i utrikesfrimärken, finns bara på vissa ställen..

Så det blir ingen träning imorgon tyvärr men får se till att papper och sånt blir klart någon gång så jag kan släppa försäkringsfrågan.

Dagen idag har varit helt ok, killarna har dock varit ganska stökiga efter middagen så var lite jobbigt men men. Nu ska jag kika in lite bloggar och sen dra på en film innan det blir en early night :)

Sov gott!

10 JANUARY

Hej på er!

Kom precis genom dörren från gymmet och ska strax in i duschen innan jag ska hämta Xay. Träningen gick bra som vanligt körde mycket biceps+ triceps och såklart kondition.

Dagen idag ser ut så här; hämta Xay-leka med honom, hämta Cian med Xay, göra middagen medans M-L är på utvecklingssamtal med Charlie i skolan. Dom kommer tillbaka runt 6.30pm..

Det är typ min dag ;)



PIZZA EXPRESS

Hej Hej!

Är tillbaka från Richmond där jag och Evelina käka lasagne på Pizza Express och tjötat en stund om kvällen igår. Glömde berätta för er att vi träffat en ny svensk tjej som jobbar på baren Adventure. Vi ska nog hänga till helgen tror jag.

Nu är det dags att se sista delen av Bartenderskolan för mig sen chillar jag med The Sims ;) haha
Sov gott!

RICHMOND

Tja!

Har legat och chillat, skypat och läst lite viktiga papper från polisen m.m. Nu är jag färdig och ska dra till bussen och sen till Richmond för käk med Evelina och förhoppningsvis Sofia som är hemma och pluggar på sin fotokurs.
Hörs ikväll :)

9 JANUARY

God morgon!

Hade en riktigt trevlig kväll igår ute med Sofia & Evelina. Mötte upp dom på The Noddle Bar där dom satt och åt sen gick vi vidare till The Goat där det var sjukt mycket folk!
Medans S och E stod och väntade så gick jag runt och letade bord till slut hittar jag 4 lediga stolar innanför 4 killar och dom erbjuder mig dom platserna. Sen så hade vi en riktigt trevlig kväll med killarna och deras tjejkompis Patty.

Härliga människor, det var så roligt att hänga med engelsmännen så vi satt där i flera timmar och pratade. Patty hade kommit hem från Australien efter jobb där nere. Owen kom från Sydafrika och skulle om 20 dagar åka till Irak och tjänstegöra i militären. James höll på med klimatfrågor inne i centrala London på något kontor och en annan kille var komiker och pratar varje torsdag 21.30 i Covernt Garden och bjöd in oss :) Herregud vilken rolig människa, skratta åt allt han sa ;) Sen var det en kille som S och E lurade att dom var 16 år, ni skulle sett blicken i hans ögon! hahaha

Vi drog senare med detta gänget till Adventure och drack cosmo innan jag mötte upp Alan och hans vän! :)
Så det var en riktigt trevlig kväll igår!:)

FIXING..




THE GOAT

Hej på er!

Har tagit det lugnt hela förmiddagen.. Inte direkt jag tänkte igår men får ta de andra imorgon. Har skypat med Bogren en stund innan jag åkte till Clp Jct för lite handlande. Ska möta Evelina & Sofia i Clp Jct sen ikväll på Geten för nachos & vin. :) Blir nog mys..


8 JANUARY

God förmiddag! :)

Vaknade för 15 minuter sen och ligger kvar och slöar i sängen.. Ska dra på "Bartenderskolan" på TV3 play sen ska jag sätta fart.
Var skönt att ta en sovmorgon och sova ut vill jag lova :)

SKIATHOS-09

PLAYLIST IN LONDON


TIRED

God kväll,

Sitter nere vid köksbordet och är barnvakt medans M-L och Paul är ute och äter. Har varit en lååång dag och jag är trött som ett as. Har handskrivit (var ett måste) ett brev till Transportstyrelsen ang mitt kökort så de skickar den till Svenska Ambassaden eftersom jag inte är hemma. Sen har jag mailat ang min kurs som det blivit lite krångel med..

En rolig sak som har hänt idag är att Charlie och jag hade 3-4 riktiga konversationer! Framsteg :D Nu kollar han på Tv medans jag sitter här och går emellan datorn och tvättmaskinen.

Imorgon blir det en rejälsovmorgon innan jag tar tag i följande;

* ringa st. georges hospital ang min läkarjournal + åka dit och hämta en kopia på den.
* försöka förstå mig på hemsidan till metropolitan police service och få tag i polisrapporten
* ska även göra ett nytt försök med kursen
* köpa frimärken & kuvert för att kunna skicka mitt handskrivna brev till Transportstyrelsen
* umgås med Sofia & Evelina


Lite saker att göra på förmiddagen..
Hörs imorgon!

BACK FROM THE GYM

Är tillbaka från gymmet och gud i himlen vad jobbigt det var idag!
Blev mycket kondition och även vissa muskelgrupper fick sig en omgång. När jag kom ut från Nuffield Health så börjar det såklart regna, typiskt.. Tur att jag köpte mitt tredje paraply igår.. Kan berätta vad som hänt med de andra två. Det första paraflaxet glömde jag på bussen i clapham jct och de andra låg i väskan när jag blev rånad. Får hoppas att jag får ha kvar detta paraplyet en längre tid!

Just nu ligger jag nedkurad i sängen men ska strax ta en dusch innan det är dags att hämta Xay. Sen åker vi och hämtar de andra två och till kvällen sitter jag barnvakt. Tänkte pyssla lite med min högskolekurs som jag fått mail om..

Nopp nu ska jag in i duschen hörs ikväll :)


photoshot igår kväll innan läggdags ;)

7 JANUARY

God morgon,

pratade precis med mamma i telefon, det är ju hennes födelsedag idag! Grattis igen mamma på 51 årsdagen :)
Nu ska jag iväg till gymmet.

tjing

FELT LIKE YESTERDAY

Är hemkommen från reunion med Sofia och Evelina på WC i Richmond. Kändes som igår jag såg dom, konstigt.
Var iallafall kul att se dom och catcha up lite men blir mer på lördag.. Tog taxi både till och från Clapham Jct förut..Tar det säkra före det osäkra och nu ligger överfallslarmet i jackfickan hela tiden. Synd om den jäveln som bråkar med mig för den lär la få tinetus :P Men I don´t care!

Btw, det blir rättegång här i London för rånet och misshandeln, när vet jag dock inte men inom en snar framtid. Sofia och Evelina har lovat att följa med som stöd. Tack Tack. Nu blir det sängen :) Upp tidigt imorn för träning på gymmet! Sov gott, kram


watch out!!!

BRUCE THE ALLMIGHTY ;)



Detta är den nya familjemedlemmen Bruce :) Namnet kommer såklart
från bruce "the boss" springsteen. Jättego är han men satan vad sylvassa
hans bissingar är!

6 JANUARY

God morgon,

Nu är man inne i rutinerna igen. Känns ganska bra ändå är bara trött..
Nu är det gymmet som kallar har inte tränat så mycket hemma i THN utan nu blir det att komma i den formen jag var i innan jag åkte till julmaten :P
Senare efter duschen så är det hämtning av Xay och senare även Cian & Charlie. Efter 7pm är det Sofia och Evelina time som gäller :)


2 WEEKS IN TROLLHÄTTAN

Ja, vad har jag gjort på min semester på hemmaplan?

Eftersom jag vet att ni är sjuktintresserade så.. ;)

21 dec- landade jag på utsatt tid i gbg där pappa hämtade upp mig. vi åkte direkt till mormor&morfar
som överraskade med mormors bästa spagetti&köttfärssås + mormors frestelser. Sen var det hem
träffa kyckling som blev jätteglad att se mig :) Sen strömma det in folk som Jennifer, Mikaela, Malin och
Björk. Mikael och Peter kom även :) Sen åkte jag med Mange med Malin för att köpa förköp på Lippan
. Senare på kvällen blev det familjemiddag & chill.

Dagarna gick fort och jag träffa personerna jag ville träffa och umgås med. Åkte upp med pappa till stugan
för att skotta och titta på den nyrenoverade stugan som är sjukt fin! Ska bli härlig att tillbringa sommarn där
när jag kommer hem.

Umgicks med Mikael den 25 och kom med på en förlovningstillställning för M´s farbror förlovade sig med pappas
arbetskompis så jag var med M och hans släkt sen på kvällen var det ju utgång eftersom det var juldagen så vi
hade förkrök hos mig med alla goa tjejer sen blev det en sjuktrolig kväll på lippan :)

Julafton och nyår var roliga:) Hann även jobba två dagar så nu blir plånboken lite tjockare iallafall.
Ny svensk fungerande mobil är även införskaffad och mediciner och pass/körkort är fixat! Bara till att hämta ut i London.

Sen har massa annat skett men det kommer jag inte på nu och så himla intressant är det la inte heller ;) haha

Nu är jag iallafall tillbaka i London och mamma & lovisa kommer om en månad för att fira min födelsedag här borta! Ska bli skoj :)

IMPORTANT MESSAGES

http://resmedjom.blogg.se/

Detta är Mikaela och Jennifers nystartade reseblogg, dom är nämligen i början på sin efterlängtade Asienresa som ska hålla på i 2½ månad om jag inte misstar mig! :) Följ dom vettja det gör nämligen jag!



http://alexborjesson.blogspot.com/

- Min själsfrände Alexandra åkte på nyårsafton till Bangkok och ska även hon göra en asienresa + australien hon blir borta i 6 månader :) Följ hennes blogg!



HANGOVER



GINGERBREAD





köpt pepparkaksdegen på IKEA. hade dock ingen riktig kavel så man
tager vad man haver och då blev det glas :P
killarna tyckte iallafall det var roligt att baka!

5 JANUARY

Hej!

Blev inte så att jag skrev imorse, har inte kommit in i bloggandet igen efter min lilla paus på 2 veckor:P
Började jobba vid 9 och har varit väldigt chill. Vi har spelat Wii hela förmiddagen för killarna fick ett par nya spel i julklapp.
Nu har vi käkat lunch och Bruce tänder kliar vill jag lova.. Det är som småsylvassa nålar han har i munnen :P Det är lite intressant att se när M-L "uppfostrar" Bruce.. Alla gör olika, men kan nog inte påstå att jag skulle göra som hon gör men det är ju deras hund så :P

Nu har jag paus och ska kika på Satc :) Hörs ikväll :)

LONDON

Hej på Er!

Är nu tillbaka i London efter en lång dag. Gick upp klockan 5 imorse och vid 6 körde mamma & syster mig till Landvetter. Var lite tidiga så fika innan jag checkade in och gick igenom alla kontroller. När jag väl sitter utanför gaten så visar det sig att planet är försenat.... SNORK!! Fick sitta och vänta 1 1½ timme innan jag kom på och kom till huset runt 1.30 istället för 12. Hälsade på en ny familjemedlem vid namn Bruce ( Bruce Springsteen) och han var såklart jätttesöööt!! Bilder kommer nog imorgon :)

Efter att ha plockat in lite saker jag lämnat i Manchester så åkte vi direkt till London och här är vi nu.. Trött som bare den men ska käka nåt innan sängen kallar!

Hörs imorgon

GOING BACK TO LONDON

Imorgon bitti åker jag till Landvetter med mamma. Hoppas jag kommer iväg har nämligen hört att det är snöstorm på g.
Fick ett sms av M-L som sa att efter jag landat så åker vi så snart som möjligt till London.
Vi hörs imorgon kväll :) Planet ska gå 10.20 och är i Manchester 11.20

kram

Min profilbild
RSS 2.0