COMPUTER




Innan jagv åker till England så ska jag införskaffa en egen dator. Har ju inte detta och det är ju en självklarhet att ha för annars kan jag ju inte blogga liksom;)
Detta är en HP G61-420so från Elgiganten som kostar 4 990 :-


ALL THE PAPPERS

När man ansöker för att åka iväg som Aupair är det mycket papper som ska fyllas i och det tar tid!!
Följande saker ska man ha fyllt i innan man blir kallad på intervju.

# En kort fakta del av dig, adress, om man är vegetarian osv.
# Utdrag för polisregister
# Ett personligt brev på ungefär 2 sidor.
# Ett läkarintyg
# Kopia på pass och körkort
# 2 stycken referenser från familjer/företag/föreningar där du har haft hand om barn
# 1 person referens skriven av en annan  person.
# 1 profilbild på dig i passtorlek
# Minst 5 stycken bilder på dig och barn

Detta är allt man ska göra innan man kan sätta in en  programavgift på närmare 3 000 kr. När man har skickat in pengarna till förmedlingen blir man sen kallad på intervju och därefter blir man tilldelad värdfamilj.


Jag är nu klar med allt pappers arbete och imorgon ska jag skicka in alla papper till STS efter min syster har tagit en profilbild på mig. Jag har väntat med profilbilden eftersom jag ska till frisören imorgon och tyckte det var bättre att ha tagit ett helt nytt kort som jag sen skickar med som då värdfamiljen ska få se.


NEW START

Hej!

Mitt namn är Madeleine. Jag är 20 år och har skapat www.hallqviiist.blogg.se för att jag ska åka iväg till England som au pair i mitten på augusti är det tänkt. Här ska ni få följa förberedelserna och även mitt år i England hos min värdfamilj.

Jag åker med STS au pair förmedling och har precis fått klart alla papper man ska fylla i innan man blir kallad till intervju i Göteborg. Känns väldigt skönt, det är så fruktansvärt mycket papper att fylla i innn man kan få komma i kontakt med olika värdfamiljer. Men nu är allt det "jobbiga" klart iallafall :)




Min profilbild
RSS 2.0