SKYPE

Gokväll,

har skypat med Malin en lång stund och det var en mycket trevlig pratstund som vanligt :) Hon lämnar Frankrike om 6 dagar nu och är sen i Sverige.
Nu ska jag kolla på mina fruar sen är det nattinatt :)

WAITING..

God kväll!

slutade lite tidigare idag, skönt :) Ska nu lägga mig och titta på Svenska Hollywoodfruar igen.
Eftermiddagen har varit bra, inte alls märkvärdig. Har snöat här hela dagen men inget har
riktigt lagt sig.
Imorgon är det onsdag och 1 december! Detta betyder förutom vanlig barnhämtning och att sitta barnvakt att det är 21 dagar kvar tills jag landar i Sverige igen :D Nedräkning kan jag lova er!
Men har en del att fixa fortfarande här borta och skriver även små listor vad jag behöver ta tag i när jag är hemma i THN. Finns lite saker kan jag säga :)

Har tre julklappar kvar att köpa.
Nyårsklänningen är fixad.
Smink från Make up Store ska jag köpa i West field när jag får tid.
Börja fundera på vad jag kan ta hem och lämna hemma (kläder) .
.................................................................................................................

Men är ju som sagt 21 dagar kvar! Såg en persisk restaurang i south kensington som jag ska övertyga de andra två blondinerna att vi ska besöka innan vi skiljs åt för några veckor när en åker till gbg, en till sala och en till thn :) Såg himla mysigt ut!
Sen ska vi ju även åka skridskor i Hyde Parks winterland och dricka varmchoklad en helg :) Mys!


PLAYDATE

Hej på Er!

Är duschad och klar och kikar på Svenska Hollywoodfruar men ska snart stänga av och äta lunch innan jag börjar pyssla med allt jag ska göra medans M-L hämtar Xay och åker med han på playdate hos Jack. Dom kommer tillbaka vid 2.30pm.
Ska pyssla med tvätt, stryka nån skjorta och dammsuga trappan. Så dags att sätta igång!

Hörs om en stund!

SNOW

God morgon!

Det snöar här borta nu! Ska strax traska iväg till gymmet med underställ nu annars fryser jag väl skinkorna av mig :P
Hörs när jag är tillbaka :)

MY DAY

Har suttit och skypat med bästa Cornelia en stund innan mitt internet la av helt. Är något med anslutningen mellan telefon och internetlinjen tror jag M-L sa.
Men back to Cornelia. :) Hon har det bra i D.C och trivs väldigt bra låter det som. Roligt :) Hon stod och gjorde pepparkaksdeg när vi skypade..

C; " hur blir degen brun?"
M; " Ehm.. jag vet inte, mamma brukar göra degen hos oss"
C; " jag hällde i lite kakao"
haha going du får säga om det blev bra ;)

Dagen idag har varit bra, flytit på. Hämtade Xay i skolan och efter han kommit ut ur salen så frågar jag om han vill ha sin nya fina mössa på sig då börjar han stortjuta (hmmm???) vad hände där? Han gråter och svarar samtidigt så det gör ju inte mig mycket klokare så bär han till bilen så han lugnar ner sig. Väl i bilen är han sitt gamla jag igen.. Öhh weird? :P Lekte med Xay och hans leksaker innan jag åkte och hämtade Cian och Charlie och när Cian och jag satt och väntade på Charlie så hade vi lite svenskalektion, så nu kan han säga Hej med perfekt uttal ;) hehe han tyckte det lät jättekonstigt visst :P

By the way nu i london är det en massiv tubstrejk så trafiken är hopplös! Har sett klart på X-men nu så nu ska jag nana:)


MIKEY = DEVIL

Hej!

Har inte kunnat blogga/facebooka på några timmar för internetet har legat nere.. M-L var gött irriterad för hon var ju tvungen att jobba genom datorn :P

Träningspasset imorse var fruktansvärt jobbigt, jag var tomatröd efter 15 minuter garanterat och svetten rann.. Kan nästan jämföra det med a-lagsträningarna med badmintonen och halmstad lägret med Alexandra. Fy åt helvete. Jag kände inte mina lår efter detta härliga pass :P Men Mikey var ju nöjd för att jag var totalt slut :P
Började med att köra idioten 6 stopp, 15 armhävningar (riktiga), knäböj med tyngd från vägg till vägg och sen situps med vikt. Detta gjordes 3 ggr på tid! Jag ska iallafall säga att jag gjorde bättre och bättre för varje varv ;) GÖTT!

Sen var det konträning, man springer siksack mellan konor 6 varv, knöböj med vikt på sidan med vikt som du sänker mellan benen, likande step up på en bänk 50-60cm 30gr sedan men inte minst sneda situps. Detta kördes 3 ggr.. Mööö jag ville dö efter första varvet, men enveten som jag är när det gäller träning så körde jag på :P

Sen körde vi inne på gymmet med stången för armarna, stång för hamstrings, upphopp, sneda vridningar med stång (sjukt jobbigt för låren) sen hantlar för tricepsen. 3 ggr rep.

Sista delen var buken.. Började på en pilatesboll med armbågarna på bollen och knäna i mattan så drar man bollen till sig 15 ggr, raka situps ( jag mitt nöt sa ju såklart -" det här är ju inte jobbigt" tro fasen att jag blir tvungen att ha vikter då) sneda situps med dutt på hans händer 15ggr och sen samma övning fast att att hålla kvar ett tag mot hans hand i 10 sek innan man går ner igen.
Detta kördes 3 ggr rep!

Fy jag var lite trött efter kan jag lova! :P Men fan vilken biff jag kommer bli ;)

MONDAY MORNING

God morgon!

Vakna av först ett skrik och sen följdes det av gråt. Somnade om. Vaknade igen av att någon skrek its boarding time. Låg kvar tills klockan ringde..

Nu har jag ätit frukost och är påklädd och är trött men ska snart till gymmet ändå.. Mikey ska träna mig idag igen! Fy va jobbigt känner jag just nu för har ändå inte riktigt vaknat. Dessutom ska det vara jobbigt också.. mööö...

skriver sen om jag överlever

SUNDAY EVENING

God kväll!

Sitter och chillar i min säng och lägger upp bilder på FB;) Kom hem från Richmond för en timme sen där jag var med Evelina och Sofia. Vi var gick runt där och kikade sen så gick vi till Pauls och köpte macarones ( ni vet det alla bloggare äter höhö) Men vet ni vad.. Dom var inte så himla goda som alla tycker, tyckte varken jag, Sofia eller Evelina. För mycket socker.

vi köpte; choklad, vanilj och kaffesmak på dom!

Sen åkte vi bort till Evelina i Mortlake och satan i gatan vad kallt det är i
hennes lägenhet! Höll ju fasen på att frysa fötterna av oss! Jeeeez!
Där käka vi macaronesen och drack tea. Sen efter lite guitarrspelande
och gymnastiska övningar....

haha fruktansvärt viga evelina ;)

Vi tog sen bussen tillbaka och åt adventsmiddag på O´Neils, som är en
pub i närheten av stationen..

evelinas lammgryta, inte god!

sofias kyckling

min gooa burgare

Så nu är jag tillbaka och ska kika på en serie innan det är dags för John Blund ;)
Go natt!

FACEMASK

Hej!

Sitter här med en ansiktsmask med vit choklad på mig och inpackning ihåret. Det är en sånhär skön och avslappnad dag idag känner jag!
Var ute och vandrade i Wandsworths Park med mig själv förut. Det var så härligt. Solen lyste och det var mycket folk ute i den stora parken.

Detta är så härligt med London och England, folk är ute och går med sina familjer i parkena. Hundar springer lösa  och folk är ute och motionerar och stämningen är på topp! I Wandsworth Park finns det massa träningsredskap i trä som man kan använda sig av när man är ute och springer. Jättesmidigt, jag ska använda mig av dom när jag börjar springa till våren när astman inte är för jobbig!

Efter en promenad i parken gick jag och köpte mig en varm choklad från ett café i närheten och satte mig på en parkbänk. Här kommer lite bilder som jag knäppte!





1 ADVENT



God morgon!

Idag är det första advent, tänk vad snabbt det går!
Ligger kvar i sängen och funderar på vad jag vill göra
idag. Känner inte för South Kensington idag, tar det nästa
helg i stället.
Kan nog hända att jag börjar dagen med en promenad
för det är ju fint väder ute idag!

Senare ska jag nog möta upp Sofia och Evelina för
en kaffe någonstans i Richmond.
kram på er

SATURDAY NIGHT

Hej!

Har precis lagt Cian och har plockat ihop där nere. Så nu är jag "ledig". Tvättmaskinen går för fullt och jag hittar inte tejpen så jag kan börja slå in lite julklappar.. Irriterande!
Har bara två personer kvar att handla till sen är jag klar och det är inte ens december :D gött som bare den!
Har precis käkat en clementin och ska nog kolla lite bloggar innan jag drar på ett nytt avsnitt av Cougar Town. Det är faktiskt riktigt underhållande; www.ch131.com : bra sida för att kolla på serier!

Imorgon ska jag nog ta mig till South Kensington tror jag, ska besöka en butik där. Kan inte säga vad det är fö någon för då kan vem som helst lista ut vad jag har köpt i julklapp till en av mina nära. Roligare med överraskning!
På kvällen ska jag se om jag kan träffa Sofia och Evelina och hänga med dom och ladda batterierna för en ny vecka!

Nu ska jag sätta på lite cougar town, hejs!

Hemma hos Patricia och precis hemkomna från Turkiet. Hade sovit 2 timmar
för ett satans minarettorn hade hållt mig vaken! Inte kul

SUSHI

Hej på Er!

Har precis börjat sitta barnvakt för Paul är på väg till Manchester och M-L ska in till London och möta sin syster. Just nu är det lugnt, för dom kollar på tv dom minsta och Charlie spelar wow. Så jag har passat på att tvätta lite kläder och att sitta och chilla ;)

Kom hem från Westfield för en 45 minuter sen. Fick köpt en heldel, visar nedan. Skulle möta Evelina vid en 11am men hon försov sig för hon och Sofia var ute igår ;) Så under tiden shoppa jag loss ;) höhö Blev en hel del julklappar och lite saker till mig själv. När Evelina sen kom  vid 12 så gick vi och lunchade på ett sushi ställe. Man sätter sig vid ett långt barbord på bordet finns det ett rullband där små skålar med olika sushi/maki/m.m. kommer i fullfart. Så man tar de saker man vill ha sen när man är klar så kommer servitören och räknar hur många småskålar man har sen får man ett "kvitto" och så går man och betalar för sig! Fräckt va ;) Det var gott men det var då inte lätt att äta med pinnar.. Måste träna för jag är kass!!! Sofia är grym så hon får lära mig ;)

Här kommer lite inköpsbilder..


Sushin på rullband


en ansiktsmask och en ny mascara från L´oreal


Haklappshalsband från H&M


örhängen från H&M


två vardagströjor från H&M

Sen köpte ju jag min fina nyårsklänning från Jane Norman men den får ni inte se än :P
Sen är det ju även julklappar och hygienartikar som köptes på Westfield.

SATURDAY MORNING

God morgon!

Håller på att göra mig iordning för ska vid 10 gå mot bussen och åka till Westfield och möta Evelina. Ska leta julklappar där borta.

Det är vitt på taken här borta nu. usch och fy! I don´t like.. Räcker med att det kommer vara massa snö i Thn när jag kommer hem. Blir ju så himla krångelkrångel när det är snö. Nopp nu ska jag sätta fart!

DANCE TO THE MUSIC

Mina favvolåtar just nu!

  • Bumby Ride- Mohombi
  • Club can´t handle me- Flo Rida
  • Fuck you- Cee Lo Green
  • One (your name) - Swedish house mafia
  • Barbra Streinsand- Duck Sauce
  • Buttoms up- Trey Songz
  • Golddust- Dj Fresh
  • Letting Go (dutty love)- Sean Kingston
  • Miami 2 Ibiza- Swedish house mafia
  • Katy on a misson- Katy B
  • I like- Keri Hilson
  • More- Usher
  • The sky´s the limit- Jason Derulo
  • Kickstarts- Example


CHOC-A-LATE

Här är en bild på den goa chokladkakan och en portugsisk latte;)



ON A MISSON


BABYSITTING

Hej på Er!

Sitter och chillar framför tvn och Charlie kom precis. Barna är i säng och det gick utan problem. M-L och Paul är ute och äter middag någonstans antagligen Chez Bruce men är inte säker.. Har mailat en restaurang för Sofia, mammas kusin om Nyår. Det ska vara bord lediga såg jag på nätet men vill börja en mailbokning eller så ringer jag för det känns mer personligare och så det blir rätt. Kul liksom om det skulle bli fel! Nämen det blir det inte.

Dagen har iallmänhet varit bra. Men är lite trött, det tar på en att jobba med barn. Tro det eller ej, trots att det är lite slappt ibland. Man blir trött i huvudet. Satt i en lång bilkö på väg tillbaka från att ha hämtat Cian och Charlie, inte kul! Det var fel på ljussignalerna ^^

Nu ska jag äta upp min fruksallad och ska nog läsa dom nya tidningarna jag fick på posten av moster Marie :D Tack! Det är underbart att få svenska tidningar, speciellt CHIC! :) Ska även kolla på gårdagens Robinson.

Imorgon ringer klockan 8.30am ska till Westfield (ett stort stort köpcenter) med Evelina. Ska leta julklappar och förhoppningsvis någon klädtrasa ;) Vi ska även äta Sushi, ni vet man sitter vid ett bord så kommer det sushitallrikar på rullband så tar man det man vill och betalar sen efter man är klar! Coolt va :)



COUGAR TOWN

Hej!

Är tillbaka från gymmet och är nyduschad och tittar på Cougar Town :) Träningen gick bara bra, svettigt och lär ha en go träningsvärk i rumpan imorgon efter rumpövningarna! Så det känns skönt att det är helg och jag är "fri" från träningen :P Kroppen måste ju vila :)

Börjar jobba vid en 1 så ska ha hand om Xay tills 2.30pm då det är dags att hämta Cian och Charlie. Hörs om en stund!

GOOD MORNING

God morgon!

Sov en timme längre idag vilket var skönt! Nu ska jag traska iväg till gymmet och köra kondition och övningar med en pilatesboll. Det är good stuff! Förresten sov med mjukiskläder på mig inatt, för det var så satans kallt under täcket!! Usch och fy säger jag bara.

Börjar 1pm idag så kan chilla lite :) och ikväll är jag barnvakt, hoppas det flyter på bra och snabbt.

LONDON WATERLOO

Please mind the gap between the platform and the platform edge. Next station is Clapham Junction..

Suck jag kommer drömma om den satans rösten^^
Har varit i Richmond ikväll. Mötte Evelina utanför station vid en 8 och gick mot Nandos (portugisisk snabbmatskedja) där vi mötte upp Sophia. Vi eller snarare jag kände att jag behövde komma ifrån huset och motivera mig till att kunna sitta barnvakt imorgon och på lördag. Sophia har ju liksom pratat sjukt mycket om den berömda chokladkakan på Nandos och kände att det var dags att testa den ikväll :P Och den vart sjukt god kan jag meddela!!!!

Vi gick sen vidare till WC där jag tog en cola, ja ni det är 2 veckors uppehåll från alkolholen serrni ;) Känns som jag behöver det efter förra fredagen. Nu är jag iallafall i sängen men det var nära att jag inte kom in för Paul hade sätt på haspen. Jäkla typiskt så fick ringa på dörren en gång sen kom han ner och bad om ursäkt :P Hatar när detta händer och om dom inte vaknar är det ju ännu värre!

Dagen i allmänhet har vart okej, men långtråklig. Jobbigaste var ju när vi satt i bilen och vänta på Charlie då stortjöt Xay att han var törstig men va pip ska jag göra jag kan ju liksom inte trolla^^  Försökte så gott jag kunde att lugna ner honom och förklara lite lätt men det gick ju åt pip det med. När Charlie kom så fick han tyst på honom tack å lov.

Kan berätta en sak för er,.. mitt Tålamod har blivit sååå mycket bättre efter att ha jobbat med barn i tre månader :P
nu har jag inget mer tålamod med bloggen för nu ska jag sova.. gonatt

HOME WITH CHILD

Hej!

Kollar på Lillefot och softar i soffan medans Xay spelar på Cians DS. Vi har lekt med hans leksaker en stund men förstod ganska snabbt att det inte skulle funka länge för han är trött så han har kollat på film och legat i soffan och tagit det lugnt.

Får hoppas han blir bättre tills imorgon.
Sitter och tittar på Lanvins sammarbete med H&M nu och detta är mina favoriter som jag skulle vilja köpa :)


klänningen speciellt tycker jag är sjukt snygg! Coolt med gult, kommer vara inne i vår dessutom :)
Får se vad som finns kvar när jag kommer till Westfield på lördag! ;)

BACK FROM THE GYM

Hej!

Är tillbaka från gymmet och ska ta en banan innan jag går ner och är med Xay till 4pm då vi ska åka och hämta de andra två.
Träningen gick bra som vanligt! Så jag är nöjd :)

THURSDAY

God morgon,

Har ätit frukost och ska nu snart iväg med de andra för attt hoppa av vid earlsfield för att gå till gymmet. Man är lite trött känner jag. Idag ska jag vara hemma med Xay hela dagen men vi ska sen hämta Cian o Charlie i skolan vid 5. Xay måste följa med för M-L är i London.

Nopp nu ska jag iväg!

CAOS

Hej på Er!


Sitter med datorn i knäte och kollar runt lite på nätet. Är trött och dagen har varit okej. Inget speciellt som har hänt. Imorgon ska jag vara hemma med Xay för han mår inget vidare. Hostar och är snuvig så hoppas att jag inte lyckas dra på mig hans grej. Hade ju vart himla typiskt.

Ska iallfall till gymmet imorgon och köra sen har jag han om Xay för M-L åker och har sina skolungar imorgon inne i London så ska ta med mig Xay i bilen och hämta Cian och Charlie som slutar vid 5pm för det är after school club. Torsdagar är alltid långa och sega så gott att jag kommer iväg till gymmet ändå!

Har pysslat med att vika kläder och organisera i min lilla byrå ett tag, inte lätt för det är för mkt kläder och lär blir det innan jag är klar här! :P


WEDNESDAY

God morgon,

Ska snart hoppa i kläderna och hämta Xay. Blev ingen powerwalk utan låg kvar i sängen lite längre så nu är jag pigg. Känns skönt!
Solen lyser här borta men kan nog gissa på att det är kallt ute. Ska plocka iordning lite bland klädtrasorna även ser inte så nice ut just nu! Behöver en garderob till... snork

I HAVE MISS YOU ALOT






WALT DISNEY

God kväll,

Har sagt godnatt till killarna och är klar med paketinslagningen. Men det är ett par kvar...
Men får ta det sakta men säkert ;)

Efter min och Xays lilla webcam historia, gjorde jag maten och sen har vi enbart chillat med film i soffan.
Imorgon är det hämtning av alla killar och så blir det powerwalk på 75 min istället för gymmet. Får vila kroppen lite så den orkar och att motivationen finns kvar!

Nu ska jag krypa ner under täcket och titta på lite disney filmer innan det är dags att nana :) sov gott

RIGHT NOW


Step one





Step two


WEBCAM






Så här roar vi oss i London, Xay och ja ;)

TEA

Står och dricker tea medans Xay tittar på Madagaskar 1, den är grym :D Vi såg på Skönheten och Odjuret förut och den är ju också sjukt bra!
Nu dricker han en frube (drickyoghurt) och biter på Bozz Lightyear. Han har varit hostig sen i fredags så håller tummarna för att jag ska slippa få det, hade ju bara varit så typiskt liksom.

Förresten det blir kyckling to supper,.. Chicken Nuggets till och med! woho ;)


LANVIN FOR H&M




Idag släpper Lanvin sina kläder från samarbetet med H&M. Var inne på H&M´s hemsida för att kika lite mer hur allt ser ut men man kommer inte ens in på "shop online" det är så många som är inne.
Herregud, folk är nog som galna! Kan tänka mig hur det kommer vara i Westfield på lördag förmiddag då jag ska dit med tjejerna och leta julklappar och nyårsklänning.

Men till något mer intressant ;) Kom precis hem från ett svettigt träningspass och har ätit en clementin och ska strax in i duschen. Börjar klockan 1pm idag för M-L hämtar Xay och sen även de andra två. Så kommer ha Xay hela dagen idag och även göra middagen. Blir la kyckling idag igen kan jag nästan slå mig i backen på... :P

I helgen sitter jag barnvakt både fredag från 7pm och lördag från 4.30 för M-L´s kompis kommer till London så hon ska vara där hela dagen på lördag och Paul ska till Manchester vid 4.30 så kommer få mer i betalt och det är ju inte fel! Dessutom hade jag enbart tänkt att chilla i helgen så jag dör inte alls typ :P Ska ju bara ta Westfield på förmiddagen sen är jag i huset.  Blir gött :)

Nopp time for shower..

TUESDAY BABY

God morgon,

Är upp och ska snart åka till gymmet :) Spinning idag som gäller!

MONDAY EVENING

Hej,

Har sagt godnatt till killarna och sitter med en kopp tea i handen och ska krypa ner i sängen och kolla på lite Two and a half men. Är trött och har lite huvudvärk. Dagen har varit bra och allt har flytit på bra. Tackade ja till Angela som vill ha med mig på hennes födelsedagsfirande den 4 december. Vet inte riktigt vad som händer men..

Imorgon är det gymmet som gäller och jag börjar sen inte förrän vid 1pm så ska slå in paketen så det är klara och komma på något jag kan köpa till Charlie och min syster.

Det är fullfart känns det som, mindre än en månad tills jag kommer hem nu också. Himla mycket som ska planeras, julklappar, förhoppningsvis jobbtillfällen under juldagarna och när jag är hemma och så är det ju såklart nyår med tjejerna som håller på att planeras för fullt.. Det kommer gå fort de två veckorna känner jag sen är jag tillbaka i vardagen här med ungarna. Innan jag åker ska vi ju baka pepparkakor (som jag tror Cian kommer älska) och även dekorera ett pepparkakshus. Själv ska jag leka snickare och sätta ihop huset på kvälle, jisses undra hur det kommer att gå! Evelina och Sofia köpte också var sitt så vi får väl ha telefonkontakt under husbygget och ge varandra idéer och hjälp ^^ höhö Sikka problem man har.

Nopp nu blir det sängen, godnatt
oroa er inte för mycket, jag klarar mig allt!

BACK

Är tillbaka efter mitt svettiga träningspass med Mikey. Kommer garanterat ha träningsvräk imorgon. Men det var kul och det gick bra trots mitt pionröda ansikte som vanligt ^^
Körde boxing först som uppvärmning och sit ups med "slag" sen bar det in i gymmet med benövningar, bröst armar m.m. Längtar redan tills nästa måndag :)

Nu ska jag in i duschen och sen ska jag hämta Xay!

PT

Träna med MIkey nu

CHRISTMAS GIFTS


Var sin julklapp till Cian och Xay + en födelsedagspresent till Xay som fyller år 23 december men vi ska fira honom i början av december istället.

HARRY POTTER



Hej,

Kom hem från Kensington efter att ha sett Harry Potter and the deathly hallows med Evelina och Sophia i Westfield. Filmen var grym, men är ju uppdelad i två delar så nu längtar man ju ihjäl sig efter part 2 som kommer ut i juni.
Dagen iallmänhet har varit bra. Mötte upp Evelina i Waterloo och tog tuben mot Edwgare road där vi mötte upp Sophia och gick till Svenska Kyrkans Julmarknad. Det var mysigt och lite ovant att prata svenska med andra folk igen, man är ju så van med engelskan nu. Jag till och med smsar på engelska för min mobil är engelsk..




de två övere bilderna är från Nandos inne på varuhuset Westfield innan bion.

SUNDAY

God morgon,

har varit inne i duschen och ska snart fixa mig innan jag ska ner till Balham för att ta tuben till Waterloo för att möta Evelina där vid en halv 12. Sen ska vi vidare till Svenska Kyrkans Julmarknad med Sophia. Kommer bli mysigt! Sen blir det julklappsletande för killarna och möjligtvis min syster. Vi får se lite vad det blir! Ett par stövlar till mig också är det tänkt.

Japp hörs ieftermiddag :)

PHONECALL FROM SWEDEN

Hej på er!

Jag mår lite bättre nu men känner mig lite blåslagen. Har ont överallt typ på kroppen men det försvinner förhoppningsvis imorgon. Natta Cian precis så ska kolla lite på Gossip Girl.

Det var så kul för fick ett telefonsamtal förut på min svenska telefon från John Erup som hade läst vad jag råkade ut för igår så han ville kolla läget med mig, gulligt va! Var väldigt kul att han ringde.

Imorgon ska Evelina och jag leta lite julklappar i Clapham Jct sen ska jag försöka övertyga henne om Harry Potter i Richmond!! :D

nu fortsätter min gossip girl kväll ;) gonatt

HURT

...

FRIDAY COMMERCIAL

God morgon,

Hoppas ni mår bra!
Kom precis in efter att ha kört killarna till skolan och jisses man får ha tungan rätt i mun när man kör på morgonen. Dom är lite halvgalna när dom kör här borta. Igår kväll efter 4pm var det också galet! Tar så lång tid också att köra för bussarna blockerar när det stannar och släpper av/på folk och då bildas kö bakom dom jättefort och så sitter man där.

Idag ska jag hämta Xay men innan det så ska jag köra några tvättmaskiner. Man får passa på när man har tid!! Den här helgen kommer gå jättefort så passar på¨att ta tvätten nu på morgonen medans jag kan.

Förresten ang. SAAB videon på 9-4X så fick jag länken av pappa och kan man så ska man hjälpa till med att visa upp den:) Jag tycker den ser bra ut påminner lite om en Lexus SUV där bak men fronten kan man ju inte tvivla på att det är en SAAB.





SAAB 9-4X


NO BABYSITTING

Hej på Er!

Blev ingen babysitting ikväll för M-L kände sig inte bra så hon stannade hemma.
Mig gör det inget för nu har jag pysslat med att leta restauranger och hotell i London istället. Mammas kusin Sofia ska hit under nyår och bad mig att leta upp en bra restaurang i närheten av Oxford street så har googlat runt lite men det finns ju så sjukt mycket! Inte lätt att bestämma sig.


Ang hotellen så är det mamma som ska ha ett boende när hon kommer hit i början på februari i några dagar. Har inte hittat något bra än men vi får se, det kommer!

Ligger just nu och äter äpple och ska kolla på Robinson!! :D Min tvplay funkar ju nu :D ScoobyDoobyyDoooo :D ;) haha


NEXT WEEK and THIS WEEKEND

Har fått lite information om min kära vän Malin via mail att hon och Malin Albreksson kanske kommer till London nästa vecka!! KUL! hoppas det blir av :D



Är tillbaka efter att ha hämtat Xay nu och just nu är Scooby Doo på!
Ska åka härifrån vid 4-4.15pm och hämta Cian och Charlie  för Cian
har after schoolclub så Charlie är kvar och pluggar på bibloteket.
Vid en 6pm blir det bad för killarna och vid en 7.30 åker M-L för att
möta Paul för middag. Så jag sitter barnvakt.

Helgen som kommer nu kommer bli fullt upp kan jag tänka mig!
Fredagen jobbar jag som vanligt och slutar 7 så ska jag till Camden och
träffa Sofia, Evelina och Sofias kompis Elin. Vi ska ut en sväng.
Lördagen ska jag spendera med Sophia Hökdahl på svenska kyrkans
julmarknad, mysigt :) Sen vid 6.30 sitter jag barnvakt till 10.30pm för
Charlie ska på birthday party. Sen är det tänkt att vi ska ut men vi får
se påt. Vet inte vart riktigt.
Söndag däremot är det Clapham Jct och handla ett par stövlar och
kolla på julklappar. Dags att börja i tid för hela London kommer ju vara
som galna om man väntar!!


PT

Mamma!! Nu är det bokat och klart, nöjd:P

Nä nu skoja jag bara;) men har inte fått tummen ur förrän idag och mamma har tyckt att det skulle vara bra..
Var ju på gymmet som sagt i morse och började en 30 min på crosstrainern under min lilla uppvärmning kom Australienaren fram och hängde medans jag körde. Efter lite prat så fråga han om jag ville bli tränad av han så japp sa jag. Så nu har han kört med mig i 45 min och visat nya övningar!

Nästa måndag ska han köra en timme med mig och även de två måndagarna efter. I´m gonna die! Men ska bli kul!
Han heter Mikey (Maikii) för er som är intresserade ;) höhö

Nopp nu blir det duschen och skissa lite på träningsprogram

I´M UP!!

Tjoho!

Jag är vaken och har ätit frukost! Jag är lite stolt över mig själv ;) haha
Det var segt efter igår kom i säng och somna vid 12 tror jag. Vi drack ju
champagne igår så man sover alltid lite sämre efter lite alkohol. Men skönt
att jag är uppe och klar för gymmet nu!

Vädret här borta är regningt och grått men hoppas det håller upp när jag går
tillbaka till huset från gymmet. Ska in på Tesco på vägen hem och köpa 4
hygienartiklarna för guess what.. Skulle ju gjort det igår men när jag stod i
kön för att betala och ska ta upp min plånbok så är den kvar i den andra väskan!
Är inte det typiskt?! Grr..
Så får se om jag kan lyckas den här gången då!

Hörs om en stund

PUSS

Hej!

Är hemma från min dejt med Alan såklart :D Det var supermysigt och nu kan han lite svenska ord! hihi
Han hade haft det jättebra på Barbaidos och var brun och fin. Vi ska ses nästa vecka för denna helgen som kommer ska han med sina killkompisar till en ö, (kommer inte ihåg namnet på den) och vara utklädda till läkare så han ska skicka en bild i fullmundering haha. Ska bli kul att se!

Nu vet jag iallafall exakt vad han jobbar med, han är finansman till regeringen i England inom flyget. Så nu vet ni det.. Han har vart banker innan och har visst hus i Windsor. Nopp nu har jag sagt tillräckligt!
Resten håller jag för mig själv :D

Dagen iallmänhet har vart bra, imorn ringer klockan och jag SKA upp för på kvällen sitter jag barnvakt so ingen återvändo!

Nu äre nattinatt :P

WINEBAR

Ska iväg och möta xxx nu :) hörs senare

WEDNESDAY

Jag måste ha sömnsjukan eller nåt... ILLA ILLA! Jag gick och la mig nästan direkt efter träningen men tjii kom jag upp halv 7 eller? NÄÄÄE.  Nu ska jag göra mig iordning och gå ner till Balham och handla lite.

MY DAY

Min dag har varit bra. Var inte på gymmet imorse utan sov till en nio och sen var det städning av rummet som gällde. Så nu är det fins och fräscht ibåde rummet och toaletten. Dammsög även trapporna i huset för det blir snabbt smutigt på heltäckningsmattorna när man går med skor inne hela tiden. Var på gymmet nu förut istället.

Det har varit uppehåll idag men det har vart satans kallt, så Angela och jag stod och huttrade innan Xay kom ut från Nursery. Han var på riktigt bra humör så det var kul. Vi lekte och spelade DS innan vi åkte och hämta de andra två.
Cian hade också haft en bra dag och Charlie med, han hans nya LG telefon kom idag som har varit försenad i två veckor så han var glad över det.

Angående Charlie,.. pratade med Marie-Louise om han och hur jag känner. Men hon sa att han har väldigt svårt med nya människor, tar tid innan han accepterar dom. Det är visst inget personligt mot mig utan han är så. Han är visst en drömmare sa M-L och det tog tid innan han och Becky och Matt (Pauls barn) kom överens och kunde umgås. Så jag ska inte "tvinga" mig på honom för att få en relation utan det kommer bli bättre när han litar på mig typ..

Det var skönt att prata med M-L om det så jag vet hur det ligger till, för började ju tro att det var mig han inte gillade. Har ju liksom aldrig haft problem att umgås med killar, ibland gör jag hellre det istället för tjejer för det är raka rör och inget krångel.


Imorgon är det gymmet som gäller på morgonen sen efter det ska jag slänga in väskan och gå ner till Waitross och handla lite hygienprodukter som är slut. Börjar jobba vid 1 pm och ska vara hemma i huset hela dagen så slipper åka och hämta de andra två.

Imorn kväll händer det nåt kul :D

WEDDING

God kväll!

Prins William och Kate Middleton ska visst gifta sig kom det ut på radion idag, hela England är i bröllopsyra;) Han friade visst till henne med Dianas gamla ring. Förlovningen ägde rum för tre veckor sedan och har hållts hemlig och bröllopet sker nästa sommar. Där har ni dagens news ;)


TUESDAY MORNING

God morgon på er!

Vakna för en halvtimma sen och ligger kvar i sängen ska plocka iordning på mitt rum och städa toaletten innan jag hämtar Xay sen. Blir att gå till gymmet ikväll också eftersom jag inte gör det nu på morgonen.

Nu ska jag sätta igång!

NIGHTY NIGHT

Go kväll!

sitter och väntar på att håret ska bli lite torrare innan jag lägger mig och sover. Har varit och tränat och kom ut ur duschen för en kvart sen. Mitt hår har blivit så långt så det tar tid innan det torkar.

Dagen idag har varit okej. Xay har varit så himla cranky bara så det har varit ett litet projekt hela dagen att kunna umgås med honom utan att få bryt. Han var trött men det tar på krafterna att ha en tjutande unge runt sig. Tänker inte skriva så mkt mer om hans uppförande för vill bara släppa och gå vidare. Hoppas det är bättre imorgon.

Har precis fått veta att jag ska sitta barnvakt på torsdag och på lördag kväll, det SUGER! Varför ska dom pricka in en lördag?! Gaahahh. Sofias kompis Elin kommer ju hit och vi skulle ju göra massa skoj men det blir inte så mycket med det för min del.. KORV! Är gött irriterad. KORV igen..

nu ska jag sova mitt hår är torrt.

NIGHTY NIGHT

Go kväll!

sitter och väntar på att håret ska bli lite torrare innan jag lägger mig och sover. Har varit och tränat och kom ut ur duschen för en kvart sen. Mitt hår har blivit så långt så det tar tid innan det torkar.

Dagen idag har varit okej. Xay har varit så himla cranky bara så det har varit ett litet projekt hela dagen att kunna umgås med honom utan att få bryt. Han var trött men det tar på krafterna att ha en tjutande unge runt sig. Tänker inte skriva så mkt mer om hans uppförande för vill bara släppa och gå vidare. Hoppas det är bättre imorgon.

Har precis fått veta att jag ska sitta barnvakt på torsdag och på lördag kväll, det SUGER! Varför ska dom pricka in en lördag?! Gaahahh. Sofias kompis Elin kommer ju hit och vi skulle ju göra massa skoj men det blir inte så mycket med det för min del.. KORV! Är gött irriterad. KORV igen..

nu ska jag sova mitt hår är torrt.

MONDAY

God morgon,

Ligger i sängen (?) ja jag var för trött för gymmet nu halv sju imorses så det blir nog ikväll istället. Det är jobbigt nu när det är så mörk och kallt. Vart tog diciplinen vägen undrar både jag och antagligen ni:P höhö men den kommer är inne i en liten svacka nu..

Idag är det en vanlig dag, ska hämta Xay och de andra två sen vid 4. Inte så mycket mer avancerat och så blir det ju träning efter jag slutat också.


Hörs om en stund

SUNDAY ROAST

Hej på Er!

Sitter i sängen och pratar med kompisar på fb och msn. Har vart borta i Richmond hela eftermiddagen med Sofia och Evelina. Vi åt frukost/lunch/middag på White Cross och drack öl och roade oss med "jag har aldrig". Mysig söndag. Jag tog chicken wraps och sofia och evelina tog sunday roast en typisk engelsk måltid. Såg la inte för gott ut kan jag nog säga. Var nöjd med min wraps ;)

Det är en ny bartender på WC och vilka armmuskler killen har :D :D woho När Sofia och Evelina gick på toa så kom han fram och presentera sig för mig och bjöd med mig ( han heeter Rob) till O´neils för en "kareokekväll" när dom stängt WC. Men tackade nej för jobbar ju imorgon tråkigt nog :(  Attans han var snygg! Svårt att ta blicken ifrån hans armar haha

Nu ska jag göra mig irodning för kvällen och snart är det sängen som gäller, GÖTT :) sov så gott!


BIRTHDAY GIRL



GRATTIS GRATTIS GRATTIS

Min goa Mikaela fyller 20 idag! Hoppas du får en rolig och mysig dag gumman så ses vi snart :)

SUNDAY MORNING

Jaha då var det söndag igen...

Kan lova att jag har sovit ganska gott inatt :) Nu däremot så ska jag in i duschen och sen vidare till Richmond där vi ska luncha, blev ingen english breakfast vi var för sega :P Men va gör det, hur god är den ;) höhö

Var inne på Lipz hemsida och såg mina goa brudar där, dom firade Cornelia igår som åker till USA imorgon typ :P Pratade med Cornelia via skype inatt och hon sa att dom hade haft det jättebra:) Roligt att höra!

Min kväll igår var intressant som vanligt men fasen jag börjar tappa partyhumöret lite, känner mig typ som en gammal kärring ibland för tycker att det är inte lika roligt längre om jag ska vara ärlig. Men men det kommer noh tillbaka igen. Nästa helg kommer Elin, Sofias bästa bästa kompis (hon pratar om Elin 24/7 :P ) Så¨det blir party hela helgen lång^^ Ska se om vi kan gå till Jalouse då på fredagen och sen Kingston på lördagen. Håller tummarna för att familjen ska till Manchester men det är inte säkert än men men fingers cross!!


Nä nu blir det duschen så att inte damerna behöver vänta för länge!! ;)

DON´T EVER TRY TO DRINK WITH A RUSSIAN

Jag menart!!

Tog bussen till Clapham Jct och sen tåget till Mortlake där jag mötte upp Angela och hennes två kompisar från Dubai. Trevliga killar som studerade ekonomi. Vi åkte från Mortlake till Camden med bil och träffade Sofia, Evelina, Malin och Evelina inne på ett ställe i Camden. Härligt hängställe! Angela och jag shotade så klart, absoult... ( inte mitt försalg) Hon bara; Maddi let´s do some real stuff.. I just ohh okey...:P After some absolute it was time for tequila so we had about four tequila shots and some beer. I was alright as always.

The place was great, but i don´t understand a thing, why is it so that older people are flirting with me here? I had an Irish guy after me at the pub? Jezz.. We went around in Camden to many diffrent clubs and pubs but they wasn´t too good so we went home to one of the guys but after 30 min i took a cab from east sheen back home. So now im here and going to sleep. Going to see evelina AND sofia tomorrow :)

CAMDEN

Hej!

Hemma nu efter IKEA. Det var jättebra, åt såklart köttbullar, potatis, lingon och brunsås ;) Det blev inga möbler utan det blev mer ätbarasaker istället ;) haha som pepparkakshus, pepparkaksdeg och skumtomtar i massor ;)

Kändes som att man var i Göteborg typ fast vi var i Croyden :P
Nu däremot är jag hemma och äter kexchoklad innan jag ska göra mig iordning. Tog två glas vin på WC förut i Richmond och nu ska klackarna på och snart ska vi till Camden! Är nog hemma imorgon fm ;) hahah med tanke på hur duktiga vi är på kollektivtrafiken i London :P Imorgon däremiot blir det traditionell englisg breakfast på WC ;)

hörs imorgon

IKEA


SÅ HÄR KUL VAR DET PÅ IKEA!

nu är skumtomtar, pepparkakshus och pepparkaksdeg inhandlat för killarna :)

IKEA AND MEATBALLS

Go Morgon på Er!


Håller på att göra mig iordning om en timme åker jag med bussen till Clapham Jct för att möta upp Sofia och Evelina. Evelina skulle visst ha med sig en nytjej, vet inte namnet på henne, men får hoppas hon är trevlig! :)

Vi ska till IKEA idag förstår ni. Det var Evelina som kom med förslaget så vi andra tyckte det var en bra idé. Närmaste IKEA ligger i Croyden och det tar 30 min att ta sig dit med tåg. Senare som lunch är det ju såklart köttbullar som gäller ;) hehe
Vi ska la gå där en stund så vet inte så mycket mer om vad som händer idag. Eller jo! Angela och jag ( antagligen de andra också) ska ta ett glas vin ikväll i Richmond :) Mer än så är inte bestämt än. Bilder kommer upp när jag är hemma från IKEA och innan jag åker till Richmond igen!
Ska se om jag kan hitta ett par tjockare svarta strumpbyxor så jag kan använda lite kjolar utan att frysa ihjäl här borta :) På M&S finns det till bra pris! :)

Hörs om ett tag!

RIGHT NOW



Update; just nu sitter jag i min säng med en skål havregott :) det är fruksallad
och stekt havregryn:)

Salladen;
# en banan
# ett äpple
# 6 jordgubbar

Havregott;
# en msk smör
# 1 ½ dl havregryn
# kanel efter behag
# 1 msk socker

stek tills det blir gyllenbrunt. perfekt för mellanmål m.m.




PLANS FOR NEW YEAR?!



Så här såg det ut på Midsommarn på Smögen nu i somras.
1:a bilden är vi påväg efter förkrök till Baden i Kungshamn
2:a bilden är John Erup, jag och Alex Björkenstam när vi äter de goa
köttet som Erup ( vem annars)  grillade:) Det var en roligt midsommar!
( bilderna är från Patricias blogg; phisia.blogg.se)

Frågan är nu bara vad man gör på Ny År?! Tjejer jag hoppas ni gör som jag
och tänker som det knackar! ;)
Förra året var vi ju i Kläppe, Sälen på Nyår och det var lätt den bästa Nyår som
jag firat :D Vi hade så sjukt kul!


På HC i sälen på nyårsdagen


Ingen kokain!!! haha det är SALT, fråga mig inte vem som kom med idén?


kondomer i näsan, det är en vanlig dag med lumparna ;)

man var lite trött när man festade tills tidigt på morgonen, sov 4 timmar
och åkte skidor och sen after ski och sen påt igen! Men man lever bara
en gång goingar ;)

BABYSITTING

Hej på Er!

Sitter och är barnvakt. Xay är redan i säng men Cian ska sova om en halvtimme eftersom det är fredag. Han är ju lite större :)

Dagen idag har varit väldigt bra faktiskt, vi har haft väldigt kul killarna och jag. Hämtade ingen av de tre idag men var hemma med Xay medans M-L hämtade CC:na. Vi lekte hela tiden tills dom kom, emellan hann jag även med att stryka tre skjortor till Paul och göra middag, burgers and chips.

Killarna badade förut och efter badet spelade vi super mario kart. Xay och jag i lag och Cian och Charlie i ett. De sist nämda vann flest gånger :P

Ska kolla på bussar till Croyden nu för vi ska till IKEA imorgon, Evelina, Sofia och jag. På kvällen vettefasen vad som händer kommer nog bli en chill pubrunda kan jag tänka mig.
Fick ett sms av Eric förut som ville  ha med mig till Jalouse för han hade vipen men jag sitter ju barnvakt typiskt nog.. Trist! Men lär inte vara sista gången ;)

Hörs senare så ska jag se om jag hittar några bussar!

THANK GOD ITS FRIDAY

God morgon,

Var ganska jobbigt att gå upp idag vill jag lova, eller iförsig det är alltid jobbigt att gå upp nu för tiden! Nu ska jag snart iväg till gymmet:)

Hörs senare

X-MEN

Go kväll,

Sitter med Charlie (!) och tittar på X-men med Hugh Jackson. Den är väl ok men lite överdriven i vissa lägen. Har suttit barnvakt sen 5pm så har lagt Xay och Cian. Gick bra, läste två sagor sen var det lugnt.
Var nästan säker på att Xay skulle komma ner för han var på det humöret men se vad fel jag hade ;) Han har låg kvar i sin säng!  Duktig pojk.

Nu kommer snart Paul och M-L tillbaka så det blir det sängen:) Sov gott

BLOWING IN THE WIND

God Morgon,

Det är orkanvindar utanför mitt fönster typ! Det tjuter runt husknuten och regnar konstant. KUL! Gummistövlar på och varm jacka när jag åker för att hämta Xay sen.
Agendan idag är följande

* hämta Xay

* hämta Cian och Charlie

* Barnvakt från 6pm

Kort och gott min dag.

SKYPE

Go kväll!

Sitter och skypar med Malin och Cornelia. Roligt att vi har kontakt från Sverige, Frankrike och England. Vi kommer väl skypa när Cornelia är i USA också! :) Hon åker om 5 dagar nu. Jag är så glad över att hon tar steget och åker, det är viktigt och man utvecklas som person. Att våga lämna den trygga vardagen med alla vänner och familj är svårt men det är tufft att vi klarar det!

Tummen upp för bästa Cornelia! :)



Dagen i London har varit bra annars! Fint väder med sol idag. Har skaffat en
ny vän som heter Angela som kommer från Slovakien som är barnflicka som jag
i Richmond och har sina ungar på Ibstock, vi ska nog ta en kaffe på söndag!
Aunt Sue har varit här under eftermiddagen och hon är väldigt trevlig!
Imorgon ska jag göra de vanliga rutinerna och sen vid 6pm ska jag sitta barnvakt!

Ses imorn, gonatt :)

WEDNESDAY

Hej på Er!

Har varit och tränat i två timmar så nu ligger jag och chillar innan jag ska åka och hämta Xay om en timme typ. Bra start som vanligt att träna på morgonen.

Idag är det inte så himla speciellt mer än att M-L´s syster Sue kommer hit. Nu ska jag in i duschen :)

hörs om en stund

HOT, VERY HOT

Go kväll!

Har sagt gonatt till killarna och ska nu ligga och kura i sängen för det är kallt här borta! Fick ett sms av Alan som fortfarande är på Barbadios. Som han uttryckte sig;" It´s hot, very hot! We went out on a massive katamaran yesterday, i got burnt big time."
Öjöjöj, vissa har det bra! Hade ju faktiskt inte vart fel med värme. Vi sa det igår tjejerna och jag.. Varför åkte vi inte till Miami istället för London? Inte alla bestick i lådan när vi väl bestämde oss tror jag ;) höhö

Idag har jag gjort det vanliga så ni vet vad. Min vardag är inte så värst intressant oftast! Det är på helgerna det händer ;)

BTW; it´s 5 weeks and 6 days left til i arrive to gotenburg and sweden :D vet att det är många som räknar ner! hehe


Kräftskivan innan jag åkte till London. En riktigt rolig kväll! Saknar er!

TUESDAY

Hej!

Gick in på Facebook precis och det var ju inte svårt att förstå att det visst har kommit snö i Trollhättan. Varje logg stod det ju på ;) hehe

Här i London är det ingen snö utan det är bara kallt men blåser inte lika mycket som igår! Ska snart fixa iordning mig och åka och hämta Xay som slutar 12.30.
Idag är det en lugn och vanlig dag, ska inte någonstans efter "jobbet" utan blir att kura ner sig i sängen och chilla :)

Hörs om en stund,

NIGHY NIGHT

Hej på Er!

Kom hem från Richmond och The White Cross för en timme sen typ. Satt där inne med Evelina, Sofia och hennes mamma Jeanette och delade på två nachotallrikar och drack lite vin, mys :)
Nu ska jag snart söva men blir inte gym imorgon, kroppen får vila och istället blir det 75 min powerwalk till Clapham Jct för att bränna lite kalorier ;)


Min släkting har fått cancer hemma :( Så skickar en hälsning från här att jag tänker på dig!

MONDAY

Hej!

Xay och jag har lekt Ben 10 en stund och nu kollar han på special agent ozo. Han är ganska trött idag, vilket resulterar i att han är gött jobbig. Han bara löjlar sig och "spelar dum". Får hoppas att tiden rullar på snabbt och blir 7 fort. Vid 8pm ska jag möta Evelina, Sofia och hennes mamma på White Cross en kortis.

Nu ska jag sätta på ugnen och börja göra middagen!

WEATHER

Fy buskvist vilket väder det är här borta!

Regnet står i backen och det blåser ordentligt! Kom precis hem från en jobbigt träningspass på gymmet. Passet i sig var inte jobbigt, det var bara att jag inte hade någon speciell bra motivation. Har träningsvärk sen igår på spinningcykeln så det var nog mycket det som gjorde det extra jobbigt :P

Har nu krupit under täcket igen och ska nörda mig med the sims, haha. Börjar vid 13-tiden idag för M-L hämtar Xay men jag ska hämta CC:na sen vid 4.




AUNT

Grattis på 50 årsdagen moster Marie :)

Hörde att du gillade kortet jag skickade!

SIMS 3

Hej på er,

Har ätit med ungarna precis, burger and chips. Nu sitter jag och laddar upp bilder från helgen :) Om en stund ska jag ner och prata om kommande veckan med M-L. Men först ska jag spela SIMS 3 :D nörd nörd nörd


Cupcakes på Baker Street :)

NEW IN


Debenhams £10

PICS






Vi var på Madame Tussaadus igår min syster och jag, här kommer bilder:)

GYM

Hej!

Nu bär det av till gymmet :) Hittade till slut kamerakabeln till datorn så lägger in bilderna när jag är tillbaka! :)

Hej så länge,

SUNDAY

God morgon,

Tänkte lägga in bilder från igår men nu är visst sladden borta så jag får leta rätt på den lite senare.
Har ätit frukost precis men ska nu installera sims 3 på min dator och nörda en stund! Senare idag blir det gymmet och plock på rummet.

:)

GOOD BYE..

God kväll,

Sa hejdå till familjen för en 20 minuter sen.
Vi har varit hemma här i huset och ätit pizza och ben&jerrys och kollat på film och har haft det väldigt mysigt! Vi gick på stan hela dagen typ så vi var typ utslagna så var skönt att bara relaxa.

Lovisa och jag började dagen på Madame Tussauds och var där i 3 timmar drygt. Det var kul att se men inte så speciellt som jag trodde att det skulle vara. Det bästa var faktiskt the horror room, Lovisa skrek som en stucken gris och höll krampaktikt i min hand/arm och jag skrev och garvade om vart annat! Det var lite som Spökhuset Gasten på Liseberg men mycket värre då såklart. Det var kolsvart och så hoppade det fram folk överallt och en gubbe flämtade mig i örat så höll på att kissa på mig haha ;)

Efter Madame Tussauds åkte Lovisa och jag till Kingston där vi gick i affärer och sen mötte vi upp mor&far och tog en panini sen åkte vi hemåt till Hendham road så vi var vart här hela kvällen.

Känns jobbigt just nu och man längtar hem efter att man har sett dom. Men det går väl över snart, var iallafall väldigt kul att dom kom:)

Nu blir det sängen :)

SATURDAY

God morgon!

Har varit vakna sen 9 och är snart klara för att gå ner mot Tuben och åka bort mot Bakerstreet och Madame Tussauds. Det är enbart jag och Lovisa som ska gå där inne, mamma och pappa ska göra något annat sen ska vi ses i Kingston och gå runt där :)

Senare ikväll ska vi käka middag i my hosthouse så mamma hade någon idé om fläskfilé :) Gott att slippa kyckling!!!

Nopp  nu är Lovisa klar så nu bär det av :)

PLANS

* Madame Tussauds
* Kingston
* Shopping

The day tomorrow :)

IVORY HOUSE









END OF TONIGHT

Hej!

Lovisa och jag kom in för en stund sedan i huset i Balham efter en rolig kväll på Ivory House vid Towern. Det var en medeltidsbanket med Henrik den 8:de och hans första fru ;) (han hade ju en del som han halshögg) Vi var nere i en källare och medans vi åt speciell 1500-tals mat så underhöll dom oss med sånger och gästspel. Mycket trevligt, det var 4rätters och fri öl och vin! :)

Tog taxi hem från Towern med mor och far och nu sover dom antagligen som grisar i Wandsworth ;) Ska strax sova nu, bilder kommer upp imorn!!

SÖV GöTT!

SISTER

God morgon,

Lovisa följde med mig hem igår efter ett besök i Richmond med italienskmat och en öl på Pitcher och Piano med Sofia och hennes mamma. Kom precis innanför dörren efter att ha lämnat av killarna så nu har Lovisa sett hur det går till på morgonen iaf.
Vi ska chilla här nu en sväng och fixa iorning oss innan vi åker och hämtar Xay och sen tar tuben till Oxford för Lovisa vill shoppa ;) Jag blir väl typ smakråd för får hålla i lapparna nu :P

Hörs senare

APPLE

Hej :)

Sitter med Xay och kollar på TV , vi ska åka om en halvtimme så ska hjälpa han att ta av uniformen snart och sätta på han vanliga kläder inför ikväll. Han fick med sig ett kanderat äpple idag från skolan, det är visst jättevanligt under halloweentillställningar så kommer finnas att köpa ikväll i Richmond Park!

Nu är det påklädningstajm ska bara vänta tills han slutat dansa framför TV till scoobydoos låt ;) haha


Hej så länge!

THIS IS THURSDAY

Hellå Hellå!


Hemma från gymmet. Sikket jäkla benpass det blev idag, benen var som spagetti på hemvägen! Riktigt gött:) Ska in i duschen nu och sen hämta Xay. Ska ta med lite svenska kakor som jag köpte av Lovisa för dom håller på att samla in pengar till flaket på studenten, så då köper jag allt en burk såklart ;)


Efter jag hämtat Xay så ska han få i sig lite mellanmål och så lär han kolla på Scooby Doo innan vi hämtar Cian och Charlie. Sen snabbt tillbaka till huset, fixa maten snabbt och sätta på killarna andra kläder innan det är dags att åka mot skolan igen för det är fireworks at the park. Det är halloween raketer typ! Sen back home and get changed and go to Richmond for dinner with my family and a beer with Sofia and her mum! Så that my thursday!

Nu väntar duschen!!!

23:42

Go kväll vänner :)

Har kommit hem efter en kväll med mor, far och syster i Clapham Jct :) Gud va roligt det var att se dom! Efter lite prat på hotellrummet i Wandsworth Town så tog vi bussen till Clapahm Jct och gick mot en spansk restaurang som hette Lola Rojo. Det var kanongott om man gillar tapas, vilket jag gör :D Tapas= smårätter som man delar på typ! Testa om ni kan! :) Därefter tog vi en öl på Northcote och därefter följde jag dom till tåget och sen var det hem och nana ska upp 6.30 imorn, buhh...

SÅ gonatt på er :)

NOW!!!!!!!

NU NU NU är dom här :D :D

ska ta bussen nu mot hotellet och möta upp dom. Sen blir det middag i Clapham jct :D

5 MIN

Hej Hej!

Kom precis ur duschen efter träningen på gymmet. Började på crosstrainen som vanligt och efter mindre än 5 minuter kommer en gyminstruktör fram och börjar ragga. Herregud vad händer? Han kom visst från Australien och kan nog varit i 25 års åldern, verkade trevlig :) Kommer inte ihåg hans namn men vi prata la ganska länge så nu vet jag att lite om han! ;)

Taxidrivern ringde för en 10 min och ville kolla lite extra med mig om familjen, namn m.m. Han var ju indie så himla lätt att fatta vad han sa, nötskal...
Får hoppas att dom hittar varandra och kommer iväg till hotellet nu utan problem. Jag ska kika bussar nu tills ikväll och fixa mig innan jag tar bussen till Wandsworth och familjen :D

Hörs senare!

GYM

Hej!

Har hämtat Xay för en halvtimme sen och har nu sätt på mig träningskläder för ska promenera bort till gymmet innan jag möter familjen på hotellet :) Ska passa på och köpa 3 oystercard även så de kan åka runt i London. Det var strejk här igår med tuben men börjar visst ordna upp sig och imorn ska det inte vara några probelm att ta tuben. Tack och lov :)

Soo, see you later :)

WEDNESDAY

God morning!



Vaknade vid 6 redan för Cian och Xay lekte ganska högljutt i trappan, ganska kul att lyssna vad dom säger ;) Nu är killarna i uniformen och alla har ätit frukost så nu gör Cian sin spelling innan vi åker mot skolan!

Nu ska jag traska ner och kika på scooby doo innan vi åker mot skolan :)

PIC




THE DAY BEFORE

Imorgon kommer dom :D :D

Pratade med mor min förut och det höll på med sista packningen! Dom landar 15:55 imorgon på Heathrow så ska möta dom på hotellet vid en halv 6 typ :)

Imorgon där innan ska jag köra killarna till skolan och hämta xay sen efter 1.30 pm är jag ledig :D då ska jag kolla lite bussar, träna och köpa oystercard till de tre som kommer :D

Nu blir det nattinatt ;)

TUESDAY

Hej!

Har precis ätit middag och xay är cranky  och är som en hal ål på golvet, blir nog en early night för han kan jag tänka mig. Stackarn lekte förut innan jag hämtade Cian och Charlie och ramlade baklänges och landade på bakhuvudet stackarn.. Men det gick bra iallafall.

Nu är det barnprogram och pyjamas på! ;)

SO GOOD

Hej hej!

Nu har jag läst ut min bokserie och GUD va dom har vart bra! När jag väl hittar en bok/böcker som faller mig i smaken så läser jag varje ledig stund jag kan få! Jag har nog läst ut fem böcker på 2½ vecka, hehe.

Ska röja lite i mina kläder innan jag gör mig iordning för att åka och hämta Xay :)
Idag är det en vanlig dag utan några speciella saker som händer men imorn så!


YONEX



Har letat runt lite efter ett par nya Yonex dojjor till mig. Hitta dom här på yonex.com och finns att köpa i Wimbeldon. Antingen köper jag dom efter jul eller som 21 årspresent i februari. Mina gamla är ju gaaaanska slitna! Men fasen vad bra skor det är, dock är dom såklart dyra men det är lätt värt dom pengarna! Köpte mina andra på en badminton shop i vårvinden i Gbg för ett tag sedan :P

FACE


TOOTING TAXI

Hej allihopa!

Är ganska trött men har fått en del saker gjorda ändå! Pratade precis med Tooting Taxi för dom ska plocka upp familjen Hallqvist/Gustafsson på Heathrow på onsdag den 3 november. Så drivern ska stå med en skylt med pappas namn på så hoppas det ska funka utan problem annars löser det såklart sig ;)

Har även bokat in ett bord på en spanskrestaurang i Clapham Jct vid 7pm på onsdag när dom kommer så det ska bli gott att äta spankmat, var ett tag sedan men jag (och mormor) älskar ju Cremé Caramel så det blir det nog till dessert!

Dagen idag har flytit på bra,har gymmat, hämtat Xay och M-L, Xay och jag åkte sen och hämtade de två C:na ihop för M-L skulle på "utvecklingssamtal" för Xay och Cian. Så de käkade sandwich i bilen sen stannade Charlie kvar i bilen medans jag och de andra små gick till Richmond park och lekte. :) Xay och Cian vakande visst 3.30 imorse så både dom och M-L var ganska trötta förut :P höhö hoppas dom sover längre inatt!

Nu när mamma, pappa och Lovisa kommer var M-L så snäll så vi har ändrat om i schemat så mycket som möjligt så att jag ska kunna spendera så mycket tid så möjligt med familjen när dom är här. Väldigt snällt av henne!

Nu ska jag göra mig iordning för sängen :)

BOOK

Hej!

Har duschat och sitter nu och chillar efter ett gött träningspass. Ska åka och hämta Xay om en halvtimme men nu ska jag läsa min bok ;)

FIRST OF NOVEMBER

God morgon!

Sitter i träningskläder och ska strax gå ner och ta en kaffe innan jag ska gå till gymmet. Var lite fööör seg idag när jag vaknade så hann inte med bilen men det gör mig inget egentligen då blir det en timmes promenad fram och tillbaka till hymmet istället!

Idag är det första november, herregud vad det går fort! Och jag har nu vart här i 10 veckor alltså 2 och ½ månad! Om 2 dagar kommer äntligen mamma, pappa och Lovisa och om 1 månad och 21 dagar är jag hemma i Sverige igen! :)

Nu ska jag sätta på kaffevatten och äta frukost! Hej så länge

Min profilbild
RSS 2.0