BEN&JERRYS

Hej ska äta en macka sen tar jag tåget till Richmond för att möta upp E och S utanför Ben&Jerrys:)

Hörs senare :)

THOUGHTS

Har tänkte i två dagar nu.. haha ovanligt eller ;) höhö
Näe men funderar på att säga upp mitt
gymkort och bara ta billiga powerwalks istället och spara in lite pengar. Åker ju snart hem ändå och då är det friskis som gäller. Kan använda pengarna till att leva i London tills jag åker hem, sen kan jag ju shoppa lite till ;)

Tror det blir så, ska dit imorn och träna sista gången och säga upp gymkortet så får vi se om det kan stoppas direkt eller hur det funkar.

Nu kliar mina ögon ihjäl sig, ser ju ut som jag gråter eller nåt..Gött jobbigt! Idag fyller Evelina år. Hon blir 21 :) Så ikväll runt 8pm är det dags för Ben&Jerrys som är vår lilla tradition.


Evelina "norrlänningen" Nabb ;)

THURSDAY 31th OF MARS

Hej Hej :)

Ligger i sängen och kollar på satc. Ska strax gå upp och fixa mig sen väntar engelska plugg. Sen blir det till att hämta Xay och sen C&C.

Headern är fixad nu iallafall :) Bra va! Tur att man har en kompis som kan sånt där ;)

NEWS

Hej på er:)

Har suttit inne i killarnas sovrum för Xay har stört och lekt så Cian inte har kunnat sova. Så efter x antal springade så tog jag mig en tidning och satte mig i rummet tills dom somnade. Så nu sover dom iaf! Men mitt kaffe är kallt, bajs också.

Nu när dom somnat ska jag börja träna in engelska ord. Köpte ju Daily Mail förra veckan och ska nu översätta svåra ord och forma nya engelska meningar så jag lägger dom på minnet! Brukar vara en bra taktik!

Nytt för idag förresten..

Jag ska upp till Manchester iallafall, ML har ändrat igen. Vi åker upp den 6 april och stannar till 17. Helt okej, för min del. Kul att se Manchester och ska se till att träffa Nermin och kanske även Emilia som bor där uppe. Hon kommer ner för högskoleprovet så sa att vi skulle käka ihop efter :)

Nu är det dags att fokucera! :)

ONE QUESTION!

Hallå??

Är det bara jag som inte kan se headern? Kan ni se den?

NEW ROOM



4 välbehövda garderober!

WEDNESDAY

Hej på er!

internet krångla lite igår, är inte lika bra signal i det nya rummet jag sover i nu. Rummet blev jättebra! 4 garderober, ett skrivbord. Det enda negativa är att sängen är inte lika stor och att det är ett badkar istället för en dusch.. men nu är det ju inte långt kvar så jag kan allt härda ut!

ML hämtar Xay idag för han ska på playday hos Jack så dom kommer hem lite innan det är dags att hämta Cian och Charlie. Mina ögon kliar som helsicke och hörde inte klockan alls idag så vakna vid 11.. Jäkla skit måste vara pågrund av allergin och sommartiden kanske har lite med det att göra.. Annars brukar jag vakna runt 8 om inte klockan ringer. Men det kanske får vara såhär den här veckan så får jag hoppas att det kan gå tillbaka till det "normala" sen nästa.

I London idag är det grått och blåser lite lätt. På fredag går killarna på påsklov i en hel månad, så dom åker upp till Manchester på fredag runt lunchtid.

Nu ska jag fixa mej sen blir det plugg!


MOVING DOWN

God förmiddag!

Sitter i en sängen och tar en paus. Har under hela morgonen packat och burit ner saker till killarnas "gamla" rum som jag nu ska bo i. Så i "mitt gamla" rum är det nu lika tomt som det var när jag kom hit i augusti för första gången. Känns som jag ska flyga hem redan idag :P

Klirar som bare den i ögonen så har tagit både areus och ögondroppar. Jäkla skit, förra året kände jag inte av min allergi alls. Men det har ju varit så fint väder nu i London och träden har knoppar på grenarna och löven kommer snart. Så är inte så konstigt ändå.

Hade svårt att somna inatt med, vet inte vad det är. Låg typ klarvaken och det gick inte att somna så titta på Halv 8 hos mig innan jag tillslut kunde somna. Så det blir träning ikväll istället!

Ska hämta Xay om en stund för bärarna kommer hit runt 12-1 så ML ska vara hemma och ta emot dom. Det är grått i London idag och skulle tippa att tempen är runt 12-14 grader bara..

här är en skön låt;



TO MUMMY

Ett 85-årigt par som varit gifta i nästan 60 år dog i en bilolycka.

Dom hade varit vid god hälsa dom senaste 10 åren, mycket tack vare motion och fruns hälsokost.

När dom kom till pärleporten så stod Sankte Per där och tog emot, han följde dom till deras hus.

Det var ett underbart hus med ett underbart kök, jättesovrum med separat badrum med jacuzzi.

Dom tittade sig häpet runt, och den gamle mannen frågade Sankte Per hur mycket detta skulle kosta.

- Det är gratis, svarade Sankte Per, det här är himmelriket.

Sen gick dom ut för att inspektera golfbanan som låg alldeles bakom huset.

Dom skulle få privilegiet att spela där varje dag i veckan, på en ny bana lik någon av dom bästa på jorden.
Den gamle frågar:
- Vad kostar greenfeen?
Sankte Per svarade:

- Det är gratis ni är ju i himlen.

Sen gick dom vidare till klubbhuset, för att titta på den stora lunchbuffén som Gud hade dukat upp.
- Hur mycket kostar det att äta här?


- Förstår du inte, du
är i himlen allt är gratis, svarade Sankte Per.
Men finns det inga lågkalorirätter? Frågade den gamle lite försynt.
Sankte Per svarade: - Det är den bästa delen av det hela,
du kan äta så mycket du vill och aldrig bli vare sig fet eller sjuk. Detta är himmelriket.


Detta gjorde att den gamle mannen blev alldeles vansinnig av ilska,
han kastade hatten i marken, stampade på den och skrek av vrede.
Hans fru försökte lugna honom, och frågade vad som var fel.


– Hade det inte varit för dina jävla hälsobullar så hade jag kunnat vara här för 10 år sen!

 

HAHAHA, påminner mig om min mamma ;) Tack issa!


EFVA ATTLING



YOU AND ME

halsbandet över hänger hemma men skulle gärna vilja lägga till resten till  mitt smyckeskrin!
Visst är smyckena fina!

CALL FROM WASHINGTON D.C.

Nu har jag pratat klart med presidenten aka Cornelia Lundgren.
Var två månader sen sist och var en mycket trevlig pratstund vi fick :) Vi sa båda att det känns som man sågs för en vecka sen men ändå har vi inte setts ordentligt på över 7 månader, bra vänskapsband eller vad? :)
Hon har ju fått en liten skrutt borta i USA, hennes värdmamma födde ännu en pojke för nästan två veckor sedan. Hon trivs mycket bra men berättade att hon hade gjort en tripp till IKEA som alla svennar som bor utomlands gör. Man måste ha lite svensk feeling ändå! Hade inte varit fel med daim nu eller så.. hehe

Blev informerad över att mina sandaler anländer till London nästa vecka. Behöver ju dom nu för vi har så fint väder :) I thn snöade visst igår :P haha Ni kan inte gissa hur glad jag är över att slippa den svenska vintern! Kommer hem till ett "varmt" Sverige i maj istället!

Finns lite saker som måste göras direkt då, bland annat gå till tandläkaren! Blää..
Nu blir det iallafall till att nana :)

sov så gott allesammans :)


jag, cornelia och jennifer i Idre-09 : en minnesvärd resa

LOVELY





Härliga klänningar och kjolen är inte dum den heller :) Ska bli härligt att snart kunna byta ut jeans och chinosen :D

COFFEE AND MATH

Hej!

Sitter med en kaffekopp till vänster om mig och har precis gjort klart sammanfattningen med matten som kommer vara med på nationella provet eller alltså de alla typer av uträkningar du behöver kunna! Så nu är det klart och det är bara att traggla och lära sig det. Är inte så svårt tycker jag bara till att fräscha upp minnet!

Dagen idag har varit helt okej. Blev ju inget gym imorse så får köra imorn, extra hög volym på mobilen höhö ;) Pratade i en timme med Brianna (nya aupairen) och hon verkar vara jättetrevlig så familjen kommer nog komma bra överens med henne. Hon kommer till London den 18 maj så vi sa att vi kan ses över en kaffe!

Marie-Louise berättade även för mig att huset i Manchester är sålt nu och den nya familjen flyttar in den 12 april så det är dags att flytta allt. Tur att dom hittade ett annat hus som dom ska hyra i närheten så nu återstår det bara för hon och Paul att fundera på vilka möbler som ska till London och vilka som ska till nya huset. Den 3-4 börjar även arbetarna riva väggen.. Snork allt på samma gång. Imorgon ska det flyttas sängar också..

Blir skypemöte med Cornelia senare också, ska bli skoj! Har inte pratat på evigheter känns det som!


YOU KIDDING ME!

WHAAT?

Ni vet ju att jag berättade att jag skulle bli fuskbrun med BUS.. Tog enbart på benen för att se hur resultatet av den jag använder blir. Benen blev bra men tårna fick lite extra färg men det löser sig det värsta är att mina under armar har fått bus på sig, hur vet jag inte :O GAAAH har stått och skrubbat en stund.Kunde inte sova igår heller var för många tankar i huvudet så orkade inte gå upp vid 6.30 för att träna..

Usch vilken dålig start på dagen.. NU ska jag äta frukost

FOCUS


pluggar matte förtillfället och det går riktigt bra! :)

A GOOD DAY

Hej på er! :)

Har precis satt in min middag i ugnen, idag blir det lasagne gott va! :) Var på gymmet förut och cyklade 3 mil på cykeln och sen stack jag iväg och handlade en snabbis. Testade min nya inpackning från Aussie och såklart blir håret helt galet bra! :) Körde även peeling och har nu bus på mina ben. Så ser ni mig hemma sen i maj och tänker " Jisses vad brun Madeleine är!!" Så är det fusk ;) Riktig sol från medelhavet kommer i mitten på augusti då jag och Malin drar antagligen till Skiathos! :D

Har flyttat ner lite saker till killarnas rum nu och efter maten blir det matteplugg. Pratade med Brianna förut också en sväng och även mormor,morfar och mamma på skype. Blir ett till skypesamtal med mami efter hon kommit hem från friskis.

Nu ska jag käka lasagne :)

SUNDAY

Söndag den 27 mars.. Det går fort dagarna men det är la skönt ändå!
Vakna precis och ska ner och äta frukost och ta tag i dagen. Ska ta mig till gymmet efter frukosten och sen blir det städa/plocka/packa ihop saker på rummet och bära ner det till killarnas rum. Ska även plugga matte. Nästa helg är det ju 2 april och högskoleprovet! Gaah

Familjen ska komma hem runt 9 ikväll så det är skönt. Sen börjar en ny vecka med hämtningar och lek. Men nu går jag ner och äter frukost :)


AUSSIE



Bästa shampoo, balsam och inpackning som finns! Kostar runt 38kr/st men är värt varenda krona! KÖP och testa ni lär inte bli besvikna! :D Mina favoriter!


dags att fakea  lite med BUS och eyelashes, kan ju inte springa runt i klänning och short om  man ser ut som ett vitt lakarn :P Ska bostätta mig i solariet när jag kommer till Thn, hatar att vara blek :P Fuck cancer ;) hehe

ITALIANO

Hej på er!

Ligger nerkrupen i sängen och äter mina älskade pistagenötter.

Vid 2-tiden tog jag bussen mot Westfield där jag mötte upp Mikaela och Miklas som är här över helgen. Dom käkade fish & chips och sen gick vi och tittade i affärer. Köpte bara lite hygienartiklar, visar sen. Efter några timmar så tog vi tuben mot Picadilly och Liecester Square och letade upp en restaurang på en tvärgata. Det var en riktigt Lady & Lufsen restaurang. Röd/vit rutiga dukar och ljus i flaskor där stearinen runnit ner. Restaurangen ägdes av en italienskfamilj och hade sjukt god mat! Mikaela tog en kyckling risotto, Miklas minestronesoppa och jag tog spagetti carbonnara. Gud va gott! Satt kvar hela kvällen och avslutade med en irish coffee. Inte fel :) Mycket trevlig personal så dit vill jag absolut gå igen!

Var mycket kul att träffa Mikaela och Miklas, vi satt och pratade gamla minnen och resor. Mikaela och vår kompis Jennifer har varit iväg och rest i Asien:) Så det var roligt att höra om det!

Glöm nu inte att ställa fram klockan :) Sommartid mina vänner :D





På restaurangen!
Mannen i bakgrunden var himla rolig :) Blandade italienska ord med engelska och jag kom på hans plussida när jag bad om en sked till min pasta istället för att ha en kniv. Då fick jag höra svaret ; Åhh of course my darling, its a sin to eat pasta with a knife. You are a real woman from Italia" . ;)

SATURDAY

God förmiddag :)

Två tvättmaskiner är igång, frukosten uppäten och ska snart klä mig för att träffa E & S i Shepards Bush.
Senare ikväll ska jag möta upp Mikaela och Miklas som är här över helgen. Dom är flitiga turister vill jag lova, så vi får se när dom kan klämma in en träff med mig :P höhö

Det är grått i London idag och det fina vädret som vi har haft hela veckan lyser med sin frånvaro. Lite trist men så är det. Planen för idag är inte bestämd utan det blir spontant typ.
Hoppas ni har en bra lördag iallafall :)

ROCKY BALBOA

Har skypat med min bästa vän Peter en stund om allt och ingenting :) Han är nu inte kvar på singelmarknaden bara så ni vet :D Kul för honom tycker jag! Ska bli kul att träffa Diana som hon heter :) Jag är nu lite piggare och sitter och tittar på Rocky med Sylvester Stallone.

Pratade även lite med Brianna, som är den nya aupairen som kommer att bo med familjen. Vi bestämde ett skypesamtal på måndag kväll, sent som vid 11.30pm för dom ligger 7 timmar före oss. Så det får bli som det blir, kommer vara trött dagen efter men men.. Ibland är det saker man får ta, hon verka trevlig iallafall när vi skrev! Peter tyckte förresten att jag har fått en brittisk dialekt när jag pratar engelska, dock har jag inte märk det så tydligt själv men kul isåfall :)

Snart ska jag dock sova så hörs imorn :)

BUSY DAY

Go kväll,

Jag är galet trött och har intagit soffläge med myskläder och tittar på Robin Hood med Russel Crowe. Det har varit fullfart hela dagen. Tuff träning, Xay grinig, trött och ändå leka ute i trädgården, det tar på krafterna att tagga om. Men man får göra sitt bästa! Familjen åkte till Manchester precis, kommer inte förrän på söndag vid 9pm, gött :) Nu däremot ska jag kolla på filmen :)

FRIDAY

god morgon!

precis ätit frukost, tagit alla mediciner och ska strax borsta tänderna innan det bär av till gymmet. Idag åker jag med familjen och sparar benen :P Ser ut som att det kommer bli en minst lika fin dag idag som igår, det gillar vi!

Hörs sen

EYECANDY


OMG folks!

Office.co.uk

YEAH RIGHT..

Ja säkert att jag plugga? Vem försöker jag lura.. "Råka" lägga mig på sängen och efter 5 min kände jag mig som en klubbad säl. Blev skittrött!
Pratar med herr Pettersson som kollar på idiotprogarmmet Big Brother, ett gäng dumhuvun på ett och samma ställe.. Gurkan får Robinson är ju med där.. Han passar absolut bättre in där än vad han gjorde i Rödbinsön :P

Lyssnar nu på gamla goa låtar, och chillar ska snart maka av mej, sov gott!


en trött tjej

SIMON SAYS..

Hej!

Har burit upp Xay till sovrummet medans ML tog Cian. Dom är supertrötta och lär sova som stockar. Efter Xay och jag hämtat Cian, spelade dom wii medans jag fixade maten. Sen käka vi, lekte ute en lång stund och sen gjorde leken "simon says". Cian hade egentligen cooking club idag men eftersom ML skulle på föräldramöte med Charlie för hans resta till Venedig så fick Cian strunta i det. Han var ledsen så jag föreslog att vi skulle baka själva hemma.. Så vi gjorde negerbollar:P Dom tycker verkligen det är superroligt att baka, är väl pga att dom aldrig gör det hemma I guess ;) ML säger att hon är för kass :P

Hon och Paul ska nu ut och käka i Wandsworth Common, typ i krokarna av huset så jag ska plugga lite tänkte jag. Köpte The Daily Mail och ska träna lite engelska ord som används i artiklar.


THURSDAY

God morgon!

Hade problem att somna inatt och nyser nu som jag vet inte vad. Antar att det är pollenallergin som kör  igång så har tagit tablett och nässpray så är det bara att fortsätta. Det är lite mulet idag, men kanske spricker upp senare?

Nu ska jag traska iväg till gymmet :)

WHAT? - NO!!!

Åh pratar med Sali på jobbet i vbg, han berättade precis att en go och kär kund dog idag. Han hette Finn och hade Q8 stationen på andra sidan (den till vänster) i vbg. Han byggde även stationen i thn.

Jag blev faktiskt riktgt ledsen när Sali berättade detta. Han var så himla rolig och snäll. Hade sett fram att träffa honom när jag kom hem faktiskt. Man får ju alltid en go kontakt med alla stamkunder, kommer sakna hans retsamma kommentarer och roliga historier..

Vila i frid

7 MONTHS AND 20th OF MAY IM COMING BACK

Hej alla glada ;)

Japp idag är det 7 månaders dag med London, vi har våra svackor men för tillfället är det mycket bra ;) Kanske för att jag har köpt hemresebiljett eller vad tror ni :P Höhö, för endast 675 riksdaler åker jag till Svearike den 20 maj och landar på svensk mark kl.12.20. Flyger från en av världens största flygplatser Heathrow, tur att man är van nu ;) Ska lägga till en extra väska tror det blir lika dyrt som att skicka alla kartonger med kläder och skor? Kostar 400:- för extra incheckat bagage. Letade efter om man var tvungen att lägga in det på bokningen men hittade nada, någon som vet? Kan jag bara komma med en extra väska o betala där? TELL ME!!! please

20 maj är en fredag så på torsdagen ska jag till Totally Swedish kom jag på så ska jag bjuda killarna på marängswich ala malla ;) Kan vara en bra avslutning tror jag för dom gottegrisarna.

------------------------------------------------------

Dagen idag har vart skön. Var 20 grader här och strålande sol, galet :D Nöjt som bare den, när jag satt ute och väntade på att Xay skulle sluta. Britter i short, klänningar och flipflops gick förbi och snickare med bara överkroppar :D Sen hämta Xay och jag Cian, käkade och lekte ute innan vi satte och i soffan och kollade på Shrek :) ML gav aussie-tjejen min skypeadress om hon vill prata med mig om familjen så får se om hon ringer och ber om en dejt:P

Nu sitter jag dock och tar det lugnt. Har ätit fruktsallad och lyssnar på den här låten, den är riktigt skön! Lyssna på den!


WEDNESDAY

God morgon!

Solen skiner här borta och jag hoppas på lika många grader som det var igår :) Har precis skypat med mormor och morfar en snabbis! Mormor ska till Stålverket med sina gamla jobbarkompisar idag, lät trevligt :)

Idag ska jag boka hemresebiljett, sen hämta Xay och sen plocka upp Cian. Charlie har rugby match så han slutar efter 5pm så ML hämtar honom. Så vi går typ om varandra. Idag är min "lediga dag från träning" är ganska skönt att bara ligga i sängen och inte ha någon tid att passa förrän vid lunchtid.

Hörs av :)

PLAYED IN THE GARDEN

Hej alla :)

Är inne på rummet efter att ha slutat och bara chillar, ska snart gå igenom ett till NP prov men kan säga att det inte lockar de minsta :P
Dagen har vart bra, har ju tränat, hängt med Xay, hämtat C&C och lekt i trädgården med killarna- Charlie kom även en stund och joina oss! Sen blev det lite wii och Tom&Jerry innan det var dags för sängen.

Får tacka för brevet mormor, kom iförmiddags :) Det är skönt att höra att ni mår bra! :) Har varit kanonväder idag igen, kunde gått i t-shirt faktiskt! Riktigt härligt :) Imorgon är det onsdag och samma sak igen men imorgon firar London och jag 7 månader ihop! Jisses

TUESDAY

God morgon!

Har ätit frukost och sitter i träningskläderna och ska snart till gymmet :) Börjar 2pm idag så kan dra på det lite. Igår efter killarna somnat så satt jag och gjorde ett gammalt högskoleprov ORD-delen. Bra träning tänkte jag! Ska göra en till idag efter jag slutat. Ska även kolla igen på flygbiljetter från SAS och kolla hur priset ligger..

Nä nu ska jag iväg! :)

AUSSIE

Hej på er!

Är på mycket bra humör :D
ML har hittat en ny aupair som kommer ersätta mig i slutet av maj. Dock ville inte Cian ha en ny för han vill ha kvar mig för jag är så bra på wii :P Så ML hade sagt till den 23 åriga tjejen från Australien att hon borde träna på att spela wii för hon har mycket att leva upp till :P Haha söt han är, kommer faktiskt sakna dom!

Sen blir det inte Manchester alls, för dom väntar med flytten och husbyte till efter påsk, så alla ska vara hemma, dom åker bara upp till Manchester några helger. Lovisa har fått lov att bo här under sin lilla vistelse men de kommer vara fullt hus för Becky ska även vara här. Och det ska bytas rum och tjofaderittan.

Fick även jobbschema över sommarn på OK i vbg, riktigt skönt att redan nu veta hur man ska jobba! Man måste ju kunna planera:) Sa till han att det är dock bara att ringa för jag vill jobba MASSOR! hehe Sitter även uppe på tider samtidigt med Lovisa så det ska bli kul att jobba med syster sin ;)

Dagen idag har vart bra. Hängde med Xay när han & ML kom tillbaka vid 1 sen hämta vi två C&C och sen lekte vi ute i trädgården hela eftermiddag och chillade till Tom&Jerry innan det var dags för att läsa saga och säga godnatt :)

NU ska jag dock ta tag i liite plugg :) Mindre skoj..

MONDAY

God förmiddag på er!

Kom precis in genom dörren, har vart och tränat. Jag gick faktskt dit imorse, man piggnar på sig! Kanske är en grej att börja med så man är pigg och vaken och senfår ut något av träningen. Körde enbart konditon idag.

Idag ser schemat ut följande; börjar vid 1 och har Xay framtill vi två åker och hämtar Cian och Charlie sen ska jag sitta barnvakt. Mycket mer än så händer la inte, ska passa på och plugga matte sen när killarna är i sina sängar :) Inte så många dagar kvar nu liksom!
Nu ska jag in i duschen, käka och läsa klart min bok :)


XAY


xay gjorde en traktor i nursery :)

NOW


mixed grapes, pistachios, facemask and sex and the citi 2- Lovely!

PISTACHIOS

Hej..

Dagens i-landsproblem är att ska jag eller ska jag inte gå till affären och köpa pistagenötter? Jag är sugen men trött. Har vart seg hela dagen, blev inte så mycket pluggade dock i R. Ska lägga mer energi på det nu i veckan så man fixar ett bra resultat sen på provet.

Men nu har jag bestämt mig, jag går och handlar mina nötter.. Hej så länge

ZOO BAR

Hej Hej!

Är hemma nu, John släppte precis av mig :) Tur att jag har han, för det ger en liten trygghet. Dock är han en stor mal, jisses vad han pratar! :P Men snäll!
Mötte upp Angela på Waterloo och hennes vänner kom sen från Twickenham, trevliga. Det första spektaklet händer i rulltrappan då Angela kör igång och raggar på "öststatisk vis", sen håller hennes vänner på att fastna mellan dörrarna i tuben mot Liecester square. Jesus, kände att kvällen skulle bli intressant redan där..

Väl inne på Zoo Bar kör vi "the russian style", det vill säga tequila.. Dessa damer dricker en del vill jag lova, jag tog det lugnt dock :D Sen när dom kör igång en David Guetta låt som blir det ju galet på dansgolvet så jag kommer bredvid ett gäng killar som är klädda i vita/lila skjortor, flugor och svarta coola brillor (ni vet) det visar sig att det är ett gäng italienare och fransmän, ojoj nu blev det hett om öronen :P Italienare är helt galna, stoppar där. Men ni fattar om ni möter en ute nån gång :P

Sen blir det strip tease uppvisning så nu har jag sett det också live ;) haha Vilken kväll :P

Jag kommer sova gott ;) Gonatt!

MEET WITH ANGELA

Hallå :)

Sitter i soffan med mjukisar på och ska strax byta om och gå ner mot tuben och möta Angela och hennes vänner på Liecester Square, är lite trött men efter middagen så piggna jag på mig! Ska dock ta det lugnt :) Är dock lite fundersam hur Angela och hennes vänner kommer klä sig.. Dom är ju från öststaterna, och dom är ju kända för mycket smink, hööööga klackar och korta kjolar :P Kommer komma som en påpälsad svennebanan :P haha

Har varit en mysig dag i Richmond vi har njutit av det fina vädret och alla pojkar som gått förbi och spanat på oss i solen ;) Vi satt helt perfekt med Thamsen precis nedanför oss :) Nu ska jag hoppa i kläderna!

TODAY

här har S och jag suttit sen 2 tiden och kollat på folk och bara hängt. Solen har skinit och vi har suttit i gräset med var sitt glas vitt vin :) Livet är härligt ibland


RICHMOND PARK & KEW GARDENS

Hej!

Nu bär det av till Richmond park och Kew gardens för en promenad och fika i solen med sofia :) Mys!

GOOD MORNING

God morgon!

tvättmaskinen går och frukost har jag precis ätit, men kröp tillbaka ner i sängen och bara tar det lugnt. Har inte den minsta lilla plan idag, ganska skönt faktiskt :) Solen skiner iallafall, fundera förut på att gå och träna men får se.. Ska nog leta upp en bra film först :)

HAHAHA

HAHAHAHAHAHAHAHahahahahahhahahahahahahHAHAHHAHAHAHAHHAH

Skratta precis ihjäl mig. Linus Liljekonvalj ringde precis och det va party hörde jag ganska snabbt ;) Spelade Dr Bombay och sen drog han på Sven Ingvars, det är minnen de:P
De är ett par gubbar där uppe och verkar ha det riktigt gött. Jag har alltid lika roligt när Linus ringer, han är nog den som kan få mig på bra humör :P Har filmer på datan från Sälen med jobbet (som aldrig kommer ut på youtube) och jag dör varje gång



OFF TO SOHO NOW




HAHA, kan lova att det inte är lätt att ta kort med cam ibland när man vill visa upp outfiten för ikväll ;) haha
Jeeeeeez

Now i´m off to soho :)

PARTY TIMES

Hej på er :)

Sitter i soffan och kollar på Two and a half men. Har kommit tillbaka från träningen och har käkat lasange och en god sallad. Ska strax klä på mej och åka och möta E,S och E´s två vänner i city. Vi ska gå till någon bar i SOHO och sen ska vi vidare till antingen liecester sqaure eller covernt garden. E hade kollat runt efter bra nattklubbar i området så vi får se var vi hamnar :) Så vi hörs senare inatt eller imorgon :)

Ha en trevlig kväll :)

BARBOUR


så snygg!

ENRIQUE


FRIDAY

Go morgon! :)

Pigga och glada? - Nja det kan jag inte påstå men glad javisst! Är lite seg sen igår, men vi hade riktigt kul. Mötte Sofia efter 8 och gick till Falcon men stannade bara där över en öl. Var för gamla gubbar där men var upphängt gröna ballonger överallt, bartenderna hade gröna kläder och några av gästerna sprang runt med grön/svarta guinesshattar :) Men var inte mer än så, lite tråkigt hade trott det skulle vara världens grej men i Irland är det visst mer firande. Sen efter vår öl gick vi vidare till The Northcote och stannade där tills vi kände att vi skulle hem. Var riktigt kul, satt vid baren och tjötade med män som kom fram och skålade med dom. haha, har blivit så att männen som kommer fram ÄR män runt 25-40 års åldern som kommer fram fråga mig inte varför men iförsig vi hänger inte på nåt tonårsställe men ändå :P haha Lite kul

Idag är det fredag igen och S berättade att hon hade föreslagit för E när hennes vänner kom igår att schemat för kvällen idag ska se ut följande; börja på en bar i Soho sen gå till en klubb antingen Fabric eller 333 efter det. Ska se vart dom ligger exakt bara :) Så kvällen blir nog bra, men ska dock ta det lugnt:)

Men innan dess blir det att hämta Xay och gymmet :)

END OF ST. PATRICKS DAY

Hej! tillbaka efter en trevlig kväll ute, ska berätta mer imorn :) sov gott!

ST. PATRICKS DAY

Tja!

Håller på att fixa mig lite innan det är dags att gå till bussen och dra till Clapham för att fira St. Patricks day med öl, gröna gubbar och Sofia :)

Dagen idag har vart bra. Hämtade Xay och kollade på Jungel Boken och sen spela vi på mario party 8. ML och Xay åkte sen och hämtade Cian och Charlie och jag erbjöd mig att stryka skjortor och fixa med tvätten istället för att åka med, för det är ingen mening att två åker liksom.. Finns ju annat att göra och dessutom vill jag ha saker att göra.
Imorgon är det fredag och familjen åker till Manchester. Det är ändringar igen ang. Manchester när vi skulle åka familjen åker inte upp den 1 april utan den 14 och stannar till 25/26. Så det är bra :) ML ska nämligen göra intervjuer för att komma in på doktorand utbildning nämligen. Så får hoppas att testerna och intervjuerna går bra för henne!


Nix nu ska jag fortsätta och sminka mej :)

UNBELIEVABLE

God morgon!

Gick och la mig tidigt igår kväll men lyckas ändå inte vakna när klockorna ringer, helt otroligt!
Men som tur är inte veckan slut så dagens träning blir på söndag em och imorgon är det även dags. Var inne apollos hemsida förut och kikade på resor, men jisses vad dyrt det är! Kollade på resor till Skiathos i Grekland och ligger på 6 lapp när jag var där med mamma & syster betala jag nog 4 lapp iallafall :P  En idé med sista minuten kanske?

Idag är det den 17 mars och St. Patricks day, ska möta upp S i Jct istället för hon ska upp tidigt dagen efter för att lämna tjejerna och kände inte då för att ta sig in till city, vilket är ok för mig..


EVENING

Go kväll :)

Har sagt godnatt till Cian och Xay. Vi har haft en rolig dag ihop och lekt länge i trädgården. Båda var på bra humör och det gör så mycket! Ligger nu och lyssnar på Bruce Springsteen och ska fixa lite inför imorgons gympass!


EVENING

Go kväll :)

Har sagt godnatt till Cian och Xay. Vi har haft en rolig dag ihop och lekt länge i trädgården. Båda var på bra humör och det gör så mycket! Ligger nu och lyssnar på Bruce Springsteen och ska fixa lite inför imorgons gympass!


AFTER 30 KM

Japp, det blev 3 mil på cykeln... Lär ha ont i rumpan imorgon, fyfasen de sista 5 km var så jäkla jobbiga men skam den som ger sig :P Sen körde jag triceps så det var svettigt idag vill jag lova! Nu ska jag käka fruktsallad och så blir det dusch. Vid 11.45 åker jag för att hämta Xay :)

WEDNESDAY

God morgon!

Är uppe och ska snart iväg till gymmet :) Min nya grej för att komma upp på morgonen nu är att sätta tre väckarklockor så är snoozen på 2 min på varje klocka :P höhö Men det funkar iaf för jag kommer ju upp!
Hörs om en stund

DM i badminton i Mariestad

ADELE


YOU NEED TO WEAR GREEN

Ja, det är sant annars blir det en del nyp! Ska berätta varför så ni fattar ;) På torsdag den 17 mars är det St.Patricks Day och det är då alla i England, Irland och USA klär ut sig och har grönt på sig för att fira till minne av St. Patrick. Det var han som tog kristendomen till Irland. Denna dag firas runt om på alla pubar och har föreslagit S & E att vi ska ut och joina alla glada gröna människor! :) Problemet är bara att jag inte äger något grönt klädesplagg och dom som inte bär grönt är det okej att nypa! Så lär få en del nyp! :P

Men det ska bli riktigt skoj :)

Prins Charles och hans Camilla på St. Patricks day

Dagen idag har vart bra, fått tillbaka motivationen för gymmet iallafall för en stund :P Haha Hämtade Xay och sen åkte han, jag och ML ihop för att hämta C&C. Så nu har jag slutat och kollar nu runt på bloggar och kollar mailen:)  Hoppas ni haft en bra dag!

TUESDAY

Go morgon!

Träningskläderna är på och strax blir det gymmet:)

MONDAY

Hej alla!

Ligger och lyssnar på Ted Gärdestad, han är så bra!
Dagen idag har vart helt okej, inget speciellt har la hänt.. Sov inte bra inatt vet inte varför och för tillfället har motivationen för att gå upp till gymmet försvunnit.. Jobbigt, men får ändra påt £70/mån då får jag använda det!
Är inne på dom sista kapieln i min bok nu, vill dock inte att de ska ta slut. Men den är så bra!
Nu ska jag fortsätta läsa :)


en snygging från the tudors- henry cavill

TED


THE TUDORS

Hej!

Nu är jag hemma efter en lång dag som har varit jätteintressant :) Började med att ta tåget till Hampton Court och man blev lite ställd när man såg hur gigantiskt palatset är! Hur maffigt som helst! Det var Henrik VIII som lät bygga palatset och spendera sen mycket tid där. Var väldigt intressant men dock så visste jag en del som guiden berättade. Dock visste jag inte att William III har bott på Hampton Court Palace och hans våning var öppen för allmänheten. Som ni ser på bilderna så är det enormt och trädgården på baksidan sträcker sig ännu längre än vad man kan se när man står vid fontänen i mitten. Stället är sjuktstort, Drottningholms slott kan slänga sig i väggen om man jämnför med detta! Inträdet låg på ca £16 och var värt varenda krona! Verkligen ett ställe jag rekommenderar att besöka!

Efter timmarna inne på palatset tog jag mig en fika på ett närliggande café som gjorde en massa olika varianter på juicer och smoothies! Sen tog jag tåget hem och sitter här och chillar nu:) Har skypat med mamma och ska strax dra på The Tudors!

Idag fyller förresten en av mina bästa och äldsta killkompisar år, Michael :D Grattis!!


maskeraden i 9:an ;) Michael till vänster!

HAMPTON COURT








Taket i Henrik VIIIs matsal

Henrik VIIIs matsal

Henrik VIIIs kök

här kokas köttet under 1500-talet

Över den öppnaspisen stektes köttbitar på långa järnstänger

Henrik VIIIs vinkällare







Passade på att köpa första säsongen av The Tudors:)

ERIC SAADE

Seriöst, hörde på Eric Saades vinnarbidrag precis! Snacka om B klass på den. Märks så väl att det är en svensk låt.. seriöst fattar inte varför Svenskar aldrig kan få till det ordentligt.. Är väl bara Agnes som fattar vad det handlar om verkar det som..Jezz

SUNDAY

God morgon :)

Har precis kommit ut ur duschen och ska strax klä på mig och käka frukost innan det är dags att ta tåget till Hampton Court. Ska bli jättekul för mig som är så intresserad av historia. Så mer om det när jag är hemma :)

Det blev aldrig Notting Hill igår utan det blev Leicester Square istället:) Bra närmare hem! Mötte upp S och jag åt en snabb middag med henne på Pret sen gick vi till The Zoo för att ta en drink och tjöta innan E kom med sin familj. Så vi gick sen vidare till en pub och satt där hela kvällen. Jättetrevligt hade vi det :) Var så roligt för det sken nästan om E där hon satt emellan sin pappa och bror. Den 17 mars är det St. Patricks day här så då får man gå ut o ta en öl för då är det fest har jag fattat ;) Nu ska jag dock sätta fart!


The Zoo

ST.PAULS

Nästa gång blir det även bilder inne om jag lyckas komma dit innan stängning ;)



BRITISH MUSEUM


British museum

skelett från järnåldern


delar av en rustning

Duke of Northumberland (tror jag) kompletta set från 1400talet om jag inte minns fel


lerkrukor från Troja

cleopatras mumie

redskap för att dra ut hjärnan m.m.


en skrumpen en ;)

en grav för en normal rik människa i egypten

Rosettstenen

NEW IN




SVARTA SLIM FIT, OCH DOM GÖR VERKLIGEN SJÄL FÖR SITT NAMN

VIT SPETSKLÄNNING/VIRKAD, SKITFIN!!!

VIT SPETSTOPP

KLÄNNING SOM JAG SKA SY UPP NÄR JAG KOMMER HEM

MARINBLÅ CHINOS

ALLT FRÅN H&M

NYCKELRING FRÅN ETT STÅND PÅ REGENT STREET

OFF TO NOTTING HILL

Hej!

Är tillbaka hemma för att byta om och fräscha till mig efter en lång dag med London. Tog tuben till Oxford street och handlade en del på H&M. Bilder kommer :)
Sen tog jag bussen till British museum där jag gick runt och kikade på alla föremål som finns där inne, bland annat rosett stenen:) Intressant! Var mycket egyptiska föremål och jag känner att jag har gjort den biten när vi besökte Egyptiska museet i Cairo när vi var där. Men intressant iallafall!

Sen åt jag lunch i Holborn på Costa och satt och kikade på folk som gick förbi fönstret. Är faktiskt helt okej att sitta och äta lunch själv:) Jag var inte ett fan av det förut men det är faktiskt helt okej nu:)

Efter lunchen tog jag bussen och sen tuben mot St. Pauls men när jag kom dit vid 4pm hade de hunnit stänga så kunde bara  ta kort utanför. Får komma igen en annan dag :) Nu däremot ska jag fixa mej sen möta Sofia i Notting Hill för att ta en öl med Evelina och hennes familj som är här över helgen :) Kul! Hörs ikväll!

SATURDAY

God morgon på er :)

Ligger i sängen och ska strax gå upp och hoppa in i duschen och göra mig iordning för en dag inne i London :) Vi har ganska fint väder, lite sol sådär! Låg och läste min bok igår, man blir fast i den bara vänder och vänder blad. Svårt att sluta läsa.

Ja, idag blir det shopping, Brittish museum och ev. St. Pauls. Ska nog senare möta upp S vid Leicester square och kanske även E och hennes familj. Men vi får se exakt hur det blir :) Skönt med ledig dag iallafall! Tvättade en maskin igår så slipper tänka påt idag ;)

Nix, nu ska jag hoppa in i duschen, ha en bra lördag :)

S&M


CHOCLATE MUFFINS




någon som är trött...

Cute huh :)

fredagsgodis ;)

FRIDAY AND BABYSITTING

God kväll :)

Sitter i soffan med Charlie & Cian. La Xay för 45 minuter sen, han var ganska trött så läste en saga sen stensomna han. Vi har kollat på film och bakat chokladmuffins. Killarna satt med skålen mellan sig sen när muffinsen var i ugnen och "licked the bowl". Båda hade choklad överallt :P Men dom uppskattar när vi bakar, speciellt Cian som vill baka negerbollar nästa vecka.

Dagen idag har vart skön och lugn. Bruce har gått crazy som vanligt men nu ligger han och sover. ML berättade att vi ska byta rum och så om ett tag pga Charlies rum ska renoveras pga skadan i väggarna så alla killar flyttar upp till mitt rum och jag tar Cian & Xays. Men det är lugnt för mig. Är ju inte så långt kvar tills jag åker till Sverige nu så orka hetsa upp sig ;)

Imorgon ska Xay på fotbollskalas. Jag däremot ska shoppa lite nya kläder på H&M och skicka hem ett paket till Sverige med kläder. Får börja skicka hem saker nu för kommer inte rymma allt i väskan när jag åker sen i maj. Därefter blir det brittish museum och Covent garden, har jag tid betar jag även av St. Pauls. Får se vad jag hinner med ;)

Godnatt :) 


BACK FROM THE GYM

Hej på er :)

Hemma frn gymmet och ligger i sängen och ska fortsätta läsa min bok The Red Queen av Philippa Gregory. Skitbra författare! Det gick bra på gymmet, blev en snabbis för det tar lite tid när du åker buss fram o tillbaka. Vill inte gå nu på kvällen.. Man lär ju sig av sina misstag! Dagen idag har vart bra, killarna var trötta så dom låg i mitt knä båda två och kolla på Tom&Jerry, mysigt.
Imorgon är det fredag och då ska jag sitta barnvakt! Hörs imorn mer gonatt :)

THURSDAY

Hej!

Är tillbaka efter att ha hämtat alla ungar, ska käka nu, sen slutar jag vid 7 och d¨blir det gym

SPOTLIGHTS

Hejsan :)

Har bytt och sätt i nya spotlights lampor i taket, var faktiskt jättelätt! Första gången jag bytte den typen av lampor men nu lyser det skitbra i mitt rum. :D

Snart är det dags för mattelektion/mattehjälp med ekvationer med M. Bogren. Får hoppas att det sätter sig fort när hon förklarar och förenklar för mig. Matte är ju inte mitt ämne precis, men man kan ju inte vara bäst på allt ;)
Dagen idag har vart bra. Träningsvärk dock men det går ju över. Imorgon blir det armar och rygg pass och bara 1 mil på cykeln och istället helvetesmaskinen.. Blir svettigt. ML berättade att när det är påsk så ska Bruce in på ett ställe och bli bättre uppfostrad, tack gode gud. Är så trött på den hunden för tillfället, han hoppar upp hela tiden och han fattar inte när man säger ifrån.. ML skulle köpte en färdigutbildad vovve tror jag för hon har inte tid och energi på att uppfostra en själv..

Nu ska jag förbereda mig lite :)

HEARING

Sa precis hejdå till Charlotte vid Witness care service och hon berättade att tjejerna som utförde rånet nu ska kallas på "hearing" typ förhör igen och säger dom att dom är oskyldiga kommer en rättegång äga rum. Hearingen ska ske den 16 mars och Charlotte skulle återkomma efter det. Hon frågade om det var några datum jag inte kan och berätttade då att jag flyger hem till Sverige runt 24 maj och då frågade hon om jag kunde tänka mig att flyga tillbaka om dom står för finansieringen. Så vi får se hur det utvecklas så får vi se hur jag kommer att göra. Stor process är det iallafall och tid tar det.. Nu ska jag se klart på satc innan det är dags för att hämta Xay:)

WEDNESDAY

Hej på er!

Känner mig som en dö sill, kom från gymmet precis och det var tufft. Jag cyklade med sånt jäkla motstånd, gaaah, trodde aldrig bena skulle palla en promenad hem men det gick..Nu ligger jag utslagen på sängen. Var visst en person från Withness care police service som hade ringt när jag var och tränade så ML sa att hon ville att jag skulle ringa upp personen. Så ska la göra det efter duschen.

Idag är det hämtning av alla killarna. Nu däremot ska jag in i duschen :)

TORY BURCH


Ojoj, såå snygga! Tory Burch reva ballerinas, mina drömballerinas!

A GOOD LAUGHT

God kväll,

Avsluta precis ett skypesamtal med min syster. Prata nästan i två timmar om allt möjligt, roligt :)
Efter jag slutade satte jag mig och pluggade matte för första gången på 3 år, ekvationer och allt vad det innebär. Fy fan för matte säger jag bara. Bogren har gått med på att hjälpa mig med det imorgon och förklara så vi har en mattedejt vid 8pm engelsk tid. Tack gode gud för jag har en vän som är bra i matte ;)

Dagen idag har flytit på, var pannkaksdagen idag så ML gjorde pannkakor till efterrätt(!). Lite speciella, det är någon typ av lime/citron smak i dom.. Cian gillade sin diablo iallafall så det var kul :) Vi avsluta kvällen med super mario kart och det var fullt krig om vem som skulle vinna ;) haha.

Nu ska jag sminka av mej och krypa ner i sängen, gym imorgon! Gonatt :)


Cian, 6 år idag :)

TUESDAY MORNING

Hej Hej!

Hemma från gymmet och ska strax in i duschen. På bussen hem så fick jag en mini gudstjänst, det var en kvinnan som går på hållplatsen efter jag gick på som börja prata om Jesus och allt. Herregud fick bita mig i tungan för att inte skratta. Seriöst det finns då människor till allt! :P

Efter duschen och efter jag ätit ska jag gå iväg och posta ett paket :) Sen börjar jag vid 2pm.

SOME THINGS TO DO BEFORE I LEAVE

  • Hampton Court ( Henrik den VIII bygde och bodde där under sin regeringstid)
  • London Eye
  • St. Pauls Cathedral
  • British Museum (Världens äldsta museum, här finns bla. rosettstenen)
  • Windsor Castle (största bebodda slottet i Världen)
  • Hyde Park och en ridtur där en söndag om jag kan få till det!
  • Towern of London ( här förvaras alla kronjuveler)
  • Se mer av Covent Garden
  • Sen beta av klubbar som; Fabric, 333 bland annat sen medlemsklubbarna Maddox, Movida och kanske även Cuckoo.
Detta är vad jag ska lägga krut på och beta av så mycket som jag kan :)

WHAT A GREAT WEATHER!

Go Kväll!

Har haft toppen väder i London idag, runt 12 grader och strålande solsken och blå himmel :D Kan inte bli bättre.
Magsmärtan är inte så farlig nu men ska ta en banan till in case of. Dagen idag har vart chill, började 2.30pm för att hämta C&C, Xay var riktigt cranky så det var ett och annat tjut och skrik i bilen på väg hem för han ville inte sitta bredvid Charlie,.. suck. Sen innan middagen har Cian och jag spelat på hans nya Wii spel, Super Mario sportsmix. Därefter var det dags för pjymasen och se filmen " Det regnar köttbullar" eller vad den nu hette. Killarna skrattade så de kiknade. Lite kul var den iförisg men :P

Sen ville dom att jag skulle natta dom istället för ML så det gjorde jag ju såklart:) Sen planera ML och jag lite längre fram i almenackan hur turerna till Manchester kommer bli. Vi ska åka upp den 1 april men jag måste stanna för har högskoleprovet på den 2 april så åker upp på söndagen. Sen den 15 betalar hon resa till London tur och retur om biljetterna inte är för dyra för min syster & kompisar ska antagligen komma om inte så blir det turistande. Sen upp den 18 och så stannar vi i M tills 25/26 april. Så ser det ut nu.


Får planera lite hur jag ska planera mina helger och aktiviteter för nu går det fort! :)

Nu ska jag ta en banan och se på satc :) Go natt

Imorgon är det Cians B-day :D

STILL SAME STATUS

Fortfarande ont som in i bomben i magen. När jag hämtade skorna smet jag in på Waitross för att köpa bananer. Bananer brukar ju vara bra när man har ont i magen?
Jäkla skit, man är inte alls sig själv när man har ont. Magen och huvudet gör så man blir liggande och hela kroppen påverkas..

Nu ska jag ta en banan


NEW V.S OLD


Här är mina gamla badmintonskor som har vart med ett tag. Pappa och jag köpte dom på en badmintontävling i Vårvinden, Göteborg och som ni ser är dom riktigt slitna. Nypris var runt 1200:-


Dessa är precis hämtade från Capstick sport i Jct och fick betala 650:- för dom! Hela 500:- skillnad, är inte det sjukt? Billigt med Yonexskor i England är slutsatsen. Kommer spela som en gud när jag kommer hem, men dom ska provtränas på gymmet imorn :)

MONDAY

Då var det måndag morgon igen..
Igår så blev det inte något gym eller plugg alls min mage krampa totalt, låg från 3pm till läggdags i sängen i fosterställningen och mådde piss. Tog en tablett och hoppades magsmärtan skulle gå över och att jag skulle sova den bra men nix vakna upp med samma smärta fast dock lindrigare..Funderar på vad det kan vara för något.
Var så länge sen man hade den här typen av ont i magen. Ska ta en tablett igen och hålla tummarna för att den ska bli bättre tills jag ska hämta Xay.

Solen skiner idag i London förresten, härligt :)

MY TUMMY

Hej!

Har magvärk och ligger i fosterställning.. satans skit, skulle ju plugga och träna! Ska ta en tablett sen skiter jag i om jag har ont :P Kom hem från Oxford street för två timmar sen. Köpte present på Hamleys istället, blev nog ganska bra tror jag :) Hamleys är en lekssaksaffär med 6 våningar med enbart lekssaker, ett paradis för barn. Man möts av prinsessor, prinsar och trollkarler som blåser såpbubblor, kul :)

Tog även en sväng på H&M på regent street, där finns den bästa H&M butiken! Allt är i bra ordning och nyaste kläderna. Hittade en fin klänning men köpte den inte utan ska dit och kolla på mer i helgen som kommer. Vandrade in på Carnaby street en sväng också, mysigt. Nu ska jag ta en iburmetin innan jag traskar iväg!

PICS


TOWER BRIDGE


TOWERN


KRIGSFARTYGET BELFAST



CARNABY STREET



PRESENT TILL CIAN FRÅN HAMLEYS, TYCKER OMSLAFSPAPPRET PASSAR HAN PERFEKT!

SUNDAY

God morgon! :)

Vakna upp precis, blir frukost strax och känns gott att man har kvar väska nr 2;) Idag blir det nog häng och chill. Ska köpa Cians present bara :) Bilder från igår kommer ikväll :)

PIZZA HUT

Go kväll!

Kom precis in, E somna som en stock och jag slänger in ett snabbt inlägg till er om vår dag!
Började lördagen med omellett och two and a half men i soffan. Vid 2 skulle jag möta E vid London Bridge men jag var tidig och hon försenad så jag passade på att gå ut och fota vid strandpromenaden vid Thamsen mellan London Bridge och Tower Bridge. Fina bilder lägger jag upp imorn :) Vid en 2.30 ställde vi oss i kö till The London Dungeons och gick där inne ett tag. Var helt okej, men trodde det skulle vara läskigare med folk som skulle vara utklädda och hoppa fram mer och skrämma skiten ur en, men det var mer inriktad på histoiskberättelser. Var bra dock men vi är lite besvikna.
Fick inte ta några bilder tråkigt nog. Men vi har åkt igenom och fått berättat för oss hur det var i en tortyrkammare i gamla tidens London. Sett Jack the Rippers offer (inte alls trevligt, gamla bilder på kvinnor som var helt okännbara), suttit i Sweedey Todds barberchair och har fått känna på att "bli hängd" med hjälp av en typ attraktion som finns på Liseberg men gött läskigt!

Efter visiten åkte vi till Leicster Square och käkade på Pizza Hut sen gick vi in på The Zoo, en bar/club som var trevlig. Ligger nästan precis bredvid bion. Där inne träffade jag och E, Daniel och Antoni. Så vi hängde med dom hela kvällen, först Covernt Garden och sist Jct :) Mycket trevlig dag!

Nu blir det natti

SATURDAY

God morgon :)

Vaknade precis och satte på två tvättmaskiner. Gött att sova ut lite vid 2pm ska jag möta Evelina i Waterloo sen ska vi ta tuben till London Bridge där vi ska gå till London Dungeons ( http://www.the-dungeons.co.uk/london/en/index.htm ) Kommer nog bli gött läskigt! hehe.

Igår kväll så satt jag och tittade på "I love you Philip Morris" med Jim Carrey, ganska knepig men ok var den. Sen verkar det som att proppen för lamporna i alla dom 4 trapporna är sönder. Kul var bäckmörkt.. Sen ringer Linus Liljekonvalj och beklagar sig, haha den killen asså.. Jag skratta ihjäl mig, han är så rolig.. Just nu så har han ansvaret för OK och hans kära päron är i Athen. :) Saknar den kille, ska bli kul att se han när jag kommer hem.

Nu ska jag fixa mig, ska locka håret :) och så blir det omelett till frukost :)

LOL

Seriöst glömde att berätta något roligt som hände förut.
På väg från gymmet mot bussen så kör en kille förbi mig och jag drar visst hans uppmärksamhet till mig så han vred på huvudet 180 grader (skojar inte) så det gör så att händerna på ratten också följer med så killen kör rakt på trottoarkanten och hinner precis räta upp bilen innan stålstaketet. Haha fy fasen vad jag skrattade, roligaste idag :P

FRIDAY

Hej!

Sitter uppkrupen i soffan och äter hemmagjorda créps, gott som bare den! Har vart på gymmet innan och tränat och det var skönt med en genomkörande. Familjen åkte till Manchester och kommer tillbaka på söndag fm. Dom ska fira Cian imorgon med filmen Rango och Italienskmat. Själv ska jag ju ta mig till Toys R us imorgon :)

Med mig är det bra iallafall. Har varit ett helt galet bra väder här idag, sol och blå himmel. 5 grader bara men solen sken så det är ok ;) Nu ska jag kura ner mig i soffan och kolla klart på En shoppoholics bekännelser.

THURSDAY EVENING

Hello :)

Slutade precis. Dagen har varit helt ok, men samma gamla visa. Passade på att maila Lärcentrum i THN och fick precis svar, kurserna kommer visst ut på deras hemsida i april så då är det bara att anmäla sig! Bra, det ska jag göra :)
Nu blir det satc, godnatt på er! Fredag imorgon :)

I AM A WOMAN


A SORE THROAT

God morgon!

Vaknade upp med ont i halsen så hoppar träningen och flyttar fram den till imorngon eftermiddag så kör jag även på lite avkopplade bastu. Passade precis på att maila lärcentrum i Trollhättan för att se om man kan skriva in sig för att tenta upp två kurser. Vill nämligen höja mig i engelska A och B och efter vistelsen i London tror jag absoult jag har stor chans. Är ju viktigt för mig att göra det för att sen ha större chans att komma in på den utbildningen jag vill.

Idag har jag alla hämtningar av killarna, ML ska jobba i sin skola. Hörs senare :)


SUPRISED

Hej!

Har sagt gonatt till killarna nu och krypit ner i sängen och pratar med Linus, men ska dra på SATC 2 strax och mysa med mina tjejer ;) Fick ett sms till min svenska mobil för en stund sedan, det gjorde mig gött förvånad men kul var det :)

Dagen har vart ganska bra ändå, imorgon är det torsdag igen och snart fredag. Fort går det!Flygen från SAS ligger runt 1000-1500:- typ runt 23-25 maj då jag beräknas åka tror jag. Nix nu drar jag igång filmen :)

TOYS R US

Hej Hej!

ML har åkt för att hämta C&C och hon ska även på föräldrarmöte för Xay. Jag är hemma med Xay och Bruce, och båda är ganska trötta. Cian fyller 6 år den 8 mars så ska åka till Elephant and Castle på lördag eller söndag beror på när jag hinner för att besöka Toys R Us för att leta rätt på spelet Twister, tror det skulle passa honom helt perfekt! Bra att göra något praktiskt  med kroppen också istället för att ha händerna runt en Wii remote.

Ska börja kolla på flygbiljetter snart även, hur det ligger i pris och om man ska boka? Reser då inte med Easyjet igen. Fy fasen, blir så knevligt med allt bagage som ska med hem. Blir SAS till Landvetter. Har varit inne på en copy shop och tagit 4 kopior på mitt nya pass in case of.. Man vet ju inte vad jag råkar ut för, har mailat Maria Cox polisen som har hand om rånet och är kontaktperson för mig om jag kan få tillbaka mitt gamla körkort men inget svar än.

Träningen gick bra förut 2.2 mil på spinningcykeln + magövningar. Skönt, svetten bara rann.. Känner mig som mig själv igen nu och var sådär lagom normalt trött imorse om man jämnför med tisdagsmorgonen :P

Nu ska jag stänga av Wii:et och så ska Xay göra nåt annat innan det blir too much det lär inte vara populärt :P


Tim & jag, fallensdagar 2010

WEDNESDAY

God morgon!

Jag är uppe och redo för gymmet nu! Hörs efter duschen :)

MY LITTLE SISTER COMING TO LONDON

Hejsan!

Kan börja att berätta att bilen är det lugnt med ;) Dagen har dock varit ganska seg så skönt att den är typ över. Förresten min syster berättade precis att hon söker till att bli aupair! Kul va:) Hon vill också till London, så får hoppas det blir bra för henne om hon nu väl kommer iväg!

Hon och hennes tjejkompisar kommer hit igen den 14- 17 april så tror jag allt ska vara i L och inte i Manchester. Har inte datum än när påsklovet startar här, men det kommer.

Har vart 5 grader här och kallt har det vart trots att det är början på mars.. när är det shorts säsong ;) höhö

Ska nu maka av mig och hoppa i sängen och börja läsa min engelska bok om Tudor (engelska kungahuset på 1500talet)

Sov så gott:)


TUESDAY AND THE FIRST OF MARCH

Hej!

Nu har jag vaknat till liv, var heltgalet trött när klockan ringde halv 7 imorse och jag insåg redan då att det inte kommer funka att gå till gymmet. Tror det är sen helgens sovproblem som jag var så trött. Men jag lät kroppen sova ut så får vi köra imorn istället, men ska inte vara dum mot sig själv när man ser att kroppen behöver återhämta sig!

Nu ska jag ta nya bilen och hämta Xay ska köra som jag gjorde på uppkörningen, är faktiskt lite nervös!

Min profilbild
RSS 2.0